Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhaba canım bende 4 gün geciktim halada gelmedi test yapmadım
Umutlanmakta istemiyorum sende mı bebek istiyorsun

evet cnm bebek istiyorum bi bebegimi kaybettim 5.5 aylik hamileyken ikinciyi dusunuyorum....insallah hamilesindir cnm..benimde 3 gun gecikti test yaptim cikmadi kan tahlili yaptiracaktim adet oldum ...kismet baska aylara diyorum artik ...

beline dikkat et,bir de hamile kalmaya çalışıyorsun,çok zorlanırsın canım.tedavini tamamlamadan kalma zaten,bütün yük belde oluyor gebelikte..
eşinin d.gününü de kutlarım,nice mutlu yıllar yaşayın bebeklerinizle beraber inşallah..

havalar nasıl olursa olsun,senin havan güzel olsun genicçiğim..:1::1:

bu bereket rüyası canımın içi.. herkese anlatma,nazar edersin bak..
bir de sen bebek istiyordun değil mi.yoksa zamanı mı geldi ne dersin..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cok tesekkurler canimm ...evet bebek icin bel agrisini halletmem lazim mekik cektikten sonra basladi belimde agrilar ...insallah gecer yaaa...bu ayda cok umitlendim ama olmadi bebis hayirlisi olsun baska aylara insallah...

Tok Tutucu Salata Tarifi
1 haşlanmış tavuk göğsü
2 demet maydonoz
1 demet yeşil soğan
Karabiber
... Limon
Nar ekşisi
Zeytinyağı
Haşlanmış tavuk göğsünü ince ince parçalayın üzerine bol karabiber ve kırmızı biber ekleyin üzerine kıyılmış maydonozları ve yeşil soğanları koyun.içerisine limon, nar ekşisi ve zeytinyağını ekleyip servis yapabilirsiniz.

Tok Tutucu Salata Tarifi
1 haşlanmış tavuk göğsü
2 demet maydonoz
1 demet yeşil soğan
Karabiber
... Limon
Nar ekşisi
Zeytinyağı
Haşlanmış tavuk göğsünü ince ince parçalayın üzerine bol karabiber ve kırmızı biber ekleyin üzerine kıyılmış maydonozları ve yeşil soğanları koyun.içerisine limon, nar ekşisi ve zeytinyağını ekleyip servis yapabilirsiniz.

ben bunu ala balıkla yaptım gerçekten tok tutuyor :52::52::52::52:

günaydın günaaydııınnnn:16::16::16:

akrep33 ( 66.1 / 65.3 / 0.8 / 1.21%)
banusultan( 62.5 / / / %)
aybüke07( 67.8 / / / %)
evder( 74.8 / / / %)
genic( 59.5 / / / %)
seray0307( 63.5 / / / %)
sisebe( 65 / / / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 459.2 / 458.4/ 0.8 / 0.17% )

65 i göördüümmm:74::92::74::92::74::92::74::74:
aybükeee nasısııınnn hadi yetiş banaaaa:33: yakında sana da yetişicem banuuu:33:

Tok Tutucu Salata Tarifi
1 haşlanmış tavuk göğsü
2 demet maydonoz
1 demet yeşil soğan
Karabiber
... Limon
Nar ekşisi
Zeytinyağı

hayırdır kuşum gecenin 12 sinde yemek tarifi acıktınmı bakiim:60:
hadi bana yedim yattım de sevindir beni hadii:32:

süpersin şekerim 40 ın bol geldiği günleri de görürüm inşallah 42 yim ben aramızda 2 beden mi var yani dur şu mesafeyi aşayım ben rakibimsin tatlım geliyorum yanına az kaldı :46::46::46::46:
merak etme şekercim görürsün hatta aybükeyi geçersin bile dimi aybükee:27:
ve ben spora kaçarrrr....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: senin yerine de yapceemm akreeeeppp:9:

ay dur ne sporu tüh yetişemedim tutamadım kıs yorma kendini:5:

gunaydın hanımlar nasılsınız bakalım
bende bıldırım yapayım hemen
gecen hafta 65
bu hafta 63.3
fark 1.7
nasılım ama :)

Rabbim safi ismiyle tecelli etsin size,icim ciz etti :(
amiin ecmaiin canım..
iyi akşamlar kızlar 1 saatlik sporumu da yaptım, yemeğimzi yedikten sonra evimi de temizlemeye başlayacağım, hemen planı kaptım rakibelerimizden, böylece sabaha hafiflemiş kalkacağım, ne güzel dimiii:27:
alooooooooo o benim planım birkere kopye çekmeyelim lütfen:16:
akrep33//60 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//30 dk yürüyüş//
banusultan
aybüke07//c.tesi..//pazar...// pazartesi 20 dak yürüyüş + 1 saat dans//salı* 1 saat dans+ aerobik//çarş* 1 saat aerobik// perşm.1 saat aerobik//
evder//
genic// c.tesi*1,5 saat tempolu yürüyüş// pazar*1,5 saat tempolu yürüyüş // pazartesi*35 dk eliptik bisiklet//salı*yok // çarşamba* 30 dk eliptik bisiklet
seray0307//
sisebe//p tesi 1 saat yuruyus//salı 1saat yuruyus//çarş. 1 saat spor//
rukgus// c.tesi* 1 saat tempolu yürüyüş+50 mekik// pazar* 15 dk yürüyüş // p.tesi* 1 saat yürüyüş // salı* 50 mekik+aerobik+plates]

banusultan( 62.5 / 62.5 / / %)
aybüke07( 67.8 / / / %)
evder( 74.8 / / / %)
genic( 59.5 / / / %)
seray0307( 63.5 / / / %)
sisebe( 65 / / / %)

akrep ağırdan ağırdan geliyor anacımmmm..
herkese günaydın bu arada..

Son düzenleme:
evet cnm bebek istiyorum bi bebegimi kaybettim 5.5 aylik hamileyken ikinciyi dusunuyorum....insallah hamilesindir cnm..benimde 3 gun gecikti test yaptim cikmadi kan tahlili yaptiracaktim adet oldum ...kismet baska aylara diyorum artik ...

:14::14::14::14:çok kötü olmuş ya geçmiş olsun canım kolay değil bebek kaybetmek gerçi ben bekarım hiç o konulardan anlamam ama zordur en nihayetinde bende bir hatunum değil mi

banusultan( 62.5 / 62.5 / / %)
aybüke07( 67.8 / / / %)
evder( 74.8 / / / %)
genic( 59.5 / / / %)
seray0307( 63.5 / / / %)
sisebe( 65 / / / %)

akrep ağırdan ağırdan geliyor anacımmmm..
herkese günaydın bu arada..

aramızda 2,800 gr kalmış canikom
bu arada yerinde saydığın ayy pardon kaldığın için teşekkürleer:35:

haftada 900 gr versem 3 hafta sonra yanındayım banu kuşuummmmm:32::32:

kilomu açıklıyayım önce geçen hafta 80 bugün aç olarak tartıldım 78,3 dün tok olarak tartıldım 79,3 tü yaff benim yediklerim içtiğim sular 1 kg gelirmi ki 78,3 ü doğru kabul edersek 1,7 79,3 ü kabul edersek 700 gr vermişim ama vermişim bir ara korktum alırım diye malum boşuboşuna aç kaldığımı fenalık geçirmek üzere iken birşeyler yiyip kendime geldiğimi anlatmıştım ve yaptığım diyet yanlıştı karbonhidrat diyeti imiş kaptan öyle dedi :36::36::36:

kilomu açıklıyayım önce geçen hafta 80 bugün aç olarak tartıldım 78,3 dün tok olarak tartıldım 79,3 tü yaff benim yediklerim içtiğim sular 1 kg gelirmi ki 78,3 ü doğru kabul edersek 1,7 79,3 ü kabul edersek 700 gr vermişim ama vermişim bir ara korktum alırım diye malum boşuboşuna aç kaldığımı fenalık geçirmek üzere iken birşeyler yiyip kendime geldiğimi anlatmıştım ve yaptığım diyet yanlıştı karbonhidrat diyeti imiş kaptan öyle dedi :36::36::36:

doğru ölçü sabah aç karnına olan canım.tebrikler..

aslında bu hafta deneme süresindeydim yani bugün belli olacaktı grupta olup olmayacağım ama ben yinede paylaşmak istedim sizinle dün iş çıkışı 2.5 saat yürüyüş yaptım. ve akşam 6dan sonra hiç bir şey yemedim bu emeğimin karsılığı 2.400 oldu çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm:):):)

Back
X