Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben ev işlerini günlük yazıyorum kızlar.okuldan geldim oğlumu azıcık dışarı çıkardım arabasına bindi.sonra banyo yaptırdım.karnını doyurdum.eşim geldi öğle yemeği yedik.balkonu yıkadım.gelince makineyi çalıştırmıştım onlar çıktı astım.şimdi oturdum.az sonra yemek yaparım aklıma bir şey gelmiyor ama.oğlum uyanınca karnını doyurur snra dşarı çıkarız.

doğru canım bende çok sıkılyorum valla.bitmek bilmiyor.birde ece erken falan öğretmenlikle ilgili konuştu ya.sanki ona kadar adam kalmadı.kim ki o sunucu.ne işi olur bizimle.

aslında seçimlerden önce açıklayacaklar benim milli eğitim politikam şu olacak şunları şunları yapacağım dış politikam şu olacak şunları şunları yapacağım sağlık politikam şu terörle mücadele politikam bu diye ona göre asıl çoğunluğun dediği olacak biz takım tutar gibi ben şucuyum ben bucuyum biz bunlardanız onlar şunlardan diye çoğunluk işine bakıyoruz

ben ev işlerini günlük yazıyorum kızlar.okuldan geldim oğlumu azıcık dışarı çıkardım arabasına bindi.sonra banyo yaptırdım.karnını doyurdum.eşim geldi öğle yemeği yedik.balkonu yıkadım.gelince makineyi çalıştırmıştım onlar çıktı astım.şimdi oturdum.az sonra yemek yaparım aklıma bir şey gelmiyor ama.oğlum uyanınca karnını doyurur snra dşarı çıkarız.

ev işi de yazıyorduk değil mi

sabah kalktım çocuğu hazırladım kavga dövüş eşimin teyzesine bıraktım eşimi otobüsün geçeeği yere bıraktım okula geldim okul işleriyle uğraştım babamın rahatsızlanıp buraya geliyor haberi gelince hastaneleri aradım bir tane ürolog bulamadım ya ameliyattalar ya izne çıkıyorlar en son ssknın acilini ayarladık eşim oraya geçti ben de izin alıp çıktım öğleden sonra 4'e kadar ordaydık işimiz bitince eve geçtik evdeki malzemelerden bi ikindi sofrası hazırladım bulaşık makinesi doluydu yerleştirdim sonra malum yeni bulaşıklar babamın kıyafetleri yıkansın yedekli olsun diye iki posta çamaşır yıkadım asabilmek için de balkonu akşam kızım alındı teyzeden yemek söyledik sonra bulaşık çay yatakları yap ikinci posta çamaşırı ser yatışş

ben de dün akşam yemek yaptım..kızımın saçlarını kestim bonyo yaptırdım..yemeklerini hazırladım yediler..mutfağımı toparladım..namaz arası verdim..dolmalık sebze almıştım pazardan..patlicanları oydum..soğan sarımsak domatesleri rondoda çektim..çok geç saat oldu tabii attım dolaba..eşim geldi gece ona çay yapmıştım..çay servisi yaptım..çok geç saatte yattım..
sabah da erkenden kalktım..dolma içini hazırladım zaten akşamdan doğranmıştı..patlican ve biber doldurdum..ocağa koydum..koştum kızımı uyandırdım..ben giyindim..mutfağı toparladım..
evde kayınbabama ve eşime bir tencere dolma bırakmış oldum en azından..öğle kızımla benim için de aldım yanıma tabii.iç arttı yaprağım da var onu sararım akşam gidince..kızlar sarsam biberim de var artarsa içten biber de doldurup atsam buzluğa olurmu acaba

ben de dün akşam yemek yaptım..kızımın saçlarını kestim bonyo yaptırdım..yemeklerini hazırladım yediler..mutfağımı toparladım..namaz arası verdim..dolmalık sebze almıştım pazardan..patlicanları oydum..soğan sarımsak domatesleri rondoda çektim..çok geç saat oldu tabii attım dolaba..eşim geldi gece ona çay yapmıştım..çay servisi yaptım..çok geç saatte yattım..
sabah da erkenden kalktım..dolma içini hazırladım zaten akşamdan doğranmıştı..patlican ve biber doldurdum..ocağa koydum..koştum kızımı uyandırdım..ben giyindim..mutfağı toparladım..
evde kayınbabama ve eşime bir tencere dolma bırakmış oldum en azından..öğle kızımla benim için de aldım yanıma tabii.iç arttı yaprağım da var onu sararım akşam gidince..kızlar sarsam biberim de var artarsa içten biber de doldurup atsam buzluğa olurmu acaba

şimdi cancağızım annem yapıp atıyor buzluğa. bende haftasonu senin gibi hem yaprak hemde biber hazırladım doldurdum attım buzluğa henüz pişirmedim acilde elime gelsin diye ama ben daha önce hiç kendim denemedim annemin gazı ile yaptım. bakalım pişince anlayacağız tadının nasıl olduğunu.

herkese merhaba şeker küplerim:16:

ben yine komşudan kaçak göcek girdim, sırf görev aşkı ileeee:40: niiseee kendimi övdükten sonra devam edebilirm cümleme:54: yine yoğun ve yorucu bir günü sona erdirdik, sabah okula arabayı ben götürdüm:21: bu benim için çok önemli bir gelişme, aybik artık trafiğe çıkıyooorrr:55::55: okulda iğrenç seminerimizi dinlermiş gibi yaptık, okul çıkışı eve geldim, bi r de ne göriiimmm, anahtarım yok, komşuya musallat oldum, hani şu çocuğu evime mıçanaa:60: niiseee 1 saat sonra eşim geldi, evde yemek muhabbetine girştik, ardından üniversiteye gittik, kppss görev alma isteğinde bulundum, derken denize gittik, ben yüzemedim müsait değildim ama güneşlendim:1: böylle geçti işte günümüz.

genic ve nurceng spor yapamadığınızı söylemişsişniz, ama yapmak zorundasınız,tek başına diyetle kilo vermek zorlaşır, verseniz bile vücudunuzda sarkmalar meydana gelebilir, kendinizi mutlu hissetmek ve sağlıklı kilo vermek için en azından 30 dakika tempolu yürüyüşe davet ediyorum sizleri, ya da kendinizi en müsait odaya atıp müzik eşliğide çılgınca dans da çok güzel kalori harcatıyor, şiddetle tavsiye ederim stres mtres kalmıyor,benim de yapamadığım (uzun) zamanlar oluyor, o zaman o güne "yok"yazıyorum ki listemizin ciddiye alındığı anlaşılsın.

bülbül çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum babana, inşallah sonuçları temiz çıkar. babanın sağlık problemini hallettikten sonra gurubumuza daha fazla zaman ayırmanı rica edeceğim, bizlerle paylaşımda bulunman hem seni tanımamızı kolaylaştıracaktır, hem de kilo vermeni hızlandıracaktır.ve spor listemize günlük yatığın sporları eklersen memnun olacağım.

akrep, dün benim halimi bir görecektin, evimi pırılpırıl yaptım, bir ferah oldu bir ferah, misafir gelmeden önce de son kez tüm odaları gezdim, iç geçirdim , biliyorum dedim canım evim,yarın seni böyle göremeyeceğim dedim, ve kapı zili çaldığı andna itibaren dediğim gibi de oldu, benim evi gören mıçıyooo arkadişşş anlamadım bu işiii, berekettir berekettt diye hayra yoruyorumm :60: :60:

SPORLAR :

cuma// cumartesi// pazar// pazartesi// salı// çarşamba// perşembe//

akrep:30 dk yürüyüş // 3 saat yürüyüş // 1,5 saat yürüyüş artı olursa yarın eklerim aybiikk, ekle zuzuummm bunu yazan aybikkk:27:
aybuke:cuma*20 dakika yüzme// c.tesi *1 saat aerobik//pazr* yok// p.tesi* 1 saat yürüyş// salı*1 saat yürüyüş//çarş. 20 dakika yürüyüş
genic:
rukgus:cuma* 30 dk yürüyüş // c.tesi 90 dk fitness- aerobik // pazar* 40 dk yürüyüş // p.tesi* 40 dk aerobik // salı* 20 dk yürüyüş// çarşamba*
bahire:
arzum:cuma*2 saat yürüyüş-2 saat yüzme// c.tesi* 1 saat suda hareket-2 saat yürüyüş// pazr*2 saat yürüyş-3 saat 30 dakika yüzme-1 saat yürüyş//p.tesi* 1 saat jimnastik-2 saat yüzme-1 saat yürüyüş
nurceng:
karabiber:cuma*spor salonunda spor 2 saat*cumartresi sabah yürüyüş 40 dakka
kraker:
irem-özge:
bülbül:

Kilo vermeniz durduysa ve ağır kilo veriyosanız bide bunu deneyin

sabah
2 bardak ılık su + 2 damla greyfurt yağı + 1 çay kaşığı çörekotu
...1 çay kaşığı tarçın + 1 ceviz + 6 fındık

kahvaltı :
şekersiz çay
1 ) 30 gr =1 k. K. Peynir + 1 yumurta + 4 ad. Kepekli grissini
2 ) tost
3 ) 1 porsiyon omlet + 2dlm ekmek
domates salatalık maydonoz nane roka

saat 11:00 ara öğün
2 bardak su
bol salata (z.y) + elma sirkeli su

öğlen yemek
12:30 - 13:30

1) 6 y.k. Etsiz sebze + 2 y.k.bulgur pilavı + 1 kase yoğurt
2) 90 gr. 3 k.k. Balık et peynir + 2 y.k. Bulgur pilavı
3 ) 1 kepekli lahmacun + 1 ayran
4) 2 adet dolma +1 kase yoğurt + 1 kase çorba
5 ) 1 kepekli tost + 1 ayran

15:30 - 17:30 ara öğün

2 bardak su

1 ) 2 kepekli grissini + 30 gr 1 k.k. Peynir
2 ) 10 gr lık diabetik çikolata

17:30 ara öğün

1 aktiva + 3 kayısı

akşam yemek 19:00
bol salata (z.y) + elma sirkeli su
1 kase soğan çorbası
( soğan + limon + maydonoz karışımı)

22:00 de 1 bardak süt vea kefir + 1 meyva + 2 kepekli grissini

selam kızlarr

ben 2 gündür tansiyon ilacımı içmeyi unutuyordum dün tansiyonum çıktı ,dünden beri yatıyorum şimdi daha iyiym ,pc nin monitorü gözlerimi rahatsız ediyor,fazla yazamıycam
haber vereyim dedim

SPORLAR :

cuma// cumartesi// pazar// pazartesi// salı// çarşamba// perşembe//

akrep:30 dk yürüyüş // 3 saat yürüyüş // 1,5 saat yürüyüş artı olursa yarın eklerim aybiikk
aybuke:cuma*20 dakika yüzme// c.tesi *1 saat aerobik//pazr* yok// p.tesi* 1 saat yürüyş// salı*1 saat yürüyüş
genic:
rukgus:cuma* 30 dk yürüyüş // c.tesi 90 dk fitness- aerobik // pazar* 40 dk yürüyüş // p.tesi*
bahire:
arzum:cuma*2 saat yürüyüş-2 saat yüzme// c.tesi* 1 saat suda hareket-2 saat yürüyüş// pazr*2 saat yürüyş-3 saat 30 dakika yüzme-1 saat yürüyş//p.tesi* 1 saat jimnastik-2 saat yüzme-1 saat yürüyüş
nurceng:
karabiber:cuma*spor salonunda spor 2 saat*cumartresi sabah yürüyüş 40 dakka*salı 40 yürüyüş*çşamba2 saat spor
kraker:
irem-özge:
bülbül:

selam kızlarr

ben 2 gündür tansiyon ilacımı içmeyi unutuyordum dün tansiyonum çıktı ,dünden beri yatıyorum şimdi daha iyiym ,pc nin monitorü gözlerimi rahatsız ediyor,fazla yazamıycam
haber vereyim dedim

.ok geçm,ş olsun bu genç yaşta dikkat e tkendine

güünaaydııınnnnn:16:

545978_10151146901382138_200009691_n.jpg

selam kızlarr

haber vereyim dedim

geçmiş olsun canım benim :29:

Günaydın herkese.
Bu hafta yoğunluğum hala bitmedi beni mazur görün bu hafta şekerler haftaya aranızdayım sohbet için.

AFYONKARAHİSARDA CEPHANELİK PATLAMASI SONUCU 25 ASKERİMİZ ŞEHİT OLMUS ,RABBİM RAHMET EYLESİN AİLELERİNE SABIR VERSİN HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN ŞEHİTLERİMİZİN RUHU İÇİN FATİHA ...
بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ العَالَمِينَ () الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ () مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ () إيَّاكَ نَعْبُدُ وإيَّاكَ نَسْتَعِينُ () اِهْدِنَا الصِّر......اطَ الْمُسْتَقِيمَ () صِرَاطَ الَّذِينَ أنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوب...ِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّيِنَ.() Bismillahirrahmanirrahim El hamdü lillahi rabbil alemin Er rahmanir rahıym Maliki yevmid din İyyake na'büdü ve iyyake nesteıyn İhdinas sıratal müstekıym Sıratallezine en'amte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim ..ve lad dallin ....AMİNN

Günaydın kızlar

bugün hiç birşeyi gözümün göresi yok
afyondaki şehitlerimizin yakınlarını sabır diliyorum
ve elimizden hiç birşey gelmiyor
...

Back
X