Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evveett şimdi benim tombişşş kelebeklerimmmmm, başlasın bakalım sporlarrrr:16:
cuma// cumartesi// pazar// pazartesi// salı// çarşamba// perşembe//

akrep: cuma:20 dk yürüyüş// c.tesi:1 saat yürüyüş//
aybuke:cuma* yok// c.tesi yok// pazr* 1 saat ahreket// p.tesi* 1 saat yürüyüş
genic:cuma*yok // c.tesi*yok // pazar: 30 dk eliptik bisiklet//
rukgus:
bahire:
arzum: cuma: 1 saat yüzme// c.tesi:1,5 saat yüzme// pazar: 3 saat aralıklı yürüyüş// p.tesi: 1,5 saat yürüyüş ve 100 mekik
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
bülbül:

merhaba kızlar ben döndüm.... telefonun azizliği işte giremedim ne zamandır.. sizi özledim...

günaydın kızlar

dünkü menüm

sabah: yarım simit, domates, salatalık, 7 tane badem ve şekersiz çay

ara: bir armut

öğle: yağsız tost ve çay

ara: bir şeftali

akşam: 1 fincan yeşilçay ve 15 tane fındık

3 lt su.

iş çıkışı annemi almaya kuzene gittim. malum haftasonu düğün var ve ev yerleşiyor öğlen bırakmıştım onları akşamada almaya gittik çok kalmayacaktık ama yetiştirememişler aman yarabbi görmeniz lazım. teyzem şu gardıroba bir el at dedi yerleştirelim yatakları kıyafetlei falan derken bir baktım hepsini halletmişim en son perdelerini yerleri sildim süpürdüm veee gelinin yatağını da serdimm kapattım odasının kapısını.çocuk odasında kalan eşyaları da olması gerektiği gibi yerleştirdim orayı da temizledim kapattım.giderken eşim çok aç olduğunu söylemişti sağolsun annem ona birşeyler hazırlamış yedirmiş orada ben sadece su içtim ama yoruldum. teyzemlere de biraz çıkıştım akşama kadar kaç kişi ne yaptınız diye neyse başka şeyler olmuş o da üzülmüş biraz da dertleştik eee kolay mı kızı evleniyr onun üzüntüsü de var. ordan annemi eve bırakırken annem çantamda fındık var bari onları ye içime sinmedi dedi garibim kıyamadı bana yine. kendi evimize dönmemiz saat 10 bulunca ben de hem yeşilçay içtim hemde ütümü yaptım tabii sadece oğluşunkileri. o kadar çok ki hiç bitecek gibi görünmüyor.

Evveett şimdi benim tombişşş kelebeklerimmmmm, başlasın bakalım sporlarrrr

genic:cuma*yok // c.tesi*yok // pazar: 30 dk eliptik bisiklet//salı*15 dk eliptik bisiklet//
rukgus:
bahire:
arzum: cuma: 1 saat yüzme// c.tesi:1,5 saat yüzme// pazar: 3 saat aralıklı yürüyüş// p.tesi: 1,5 saat yürüyüş ve 100 mekik
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
bülbül:

hoş bolduk şekerler....
gezdim gezdimmm....

hatta birinden hoşlandım bile.... ah aahh neyseeee....

dünkü menüm....
sabah... 1 poğaça şekersiz çay
öğlen.... haşlanmış makarna
ara....... 1 dlm kavun
akşam... tavuk sote.... bol salata...

siyah çay 4 kupa.... böğürtlen çayı 2 kupa...
ev toplama işlemleri başlamıştır... fazla yaydıkya kendimizi artık yeter dedik dün tatil ilan ettim gena bu gün başlıyoruz koşturmacaya...

Evveett şimdi benim tombişşş kelebeklerimmmmm, başlasın bakalım sporlarrrr

genic:cuma*yok // c.tesi*yok // pazar: 30 dk eliptik bisiklet//salı*15 dk eliptik bisiklet//
rukgus:
bahire:
nurceng:
karabiber:pazartesi*120dk yürüyüş
kraker:
irem-özge:
bülbül

Dünkü menüm
sabah*
1dilim ekmek,2 kaşık lor,2 biber

ara*
yarım elma,

öğlen*
1 dilim ekmek,3kaşık közlenmiş yoğurtlu patlice ve soğan

ara*
yeşil çay,
şeftali

akşam*
1kase ekmeksiz çorba

sonra 120 dakka yürüyüş tempolu

ara birşey yemedimmm

dünkü menüm sabah poğaça öğlen yarım tavuk dürüm akşam şehriye çorbası fırında türlü 1 kaşık pilav

gün boyu çok çay içtim ve yatmadan önce bir dilim ekmek yedim midem öyle kötü oldu ki...

sabah duş alıp çocuğu annemlere bıraktım okula geldim okul korkunç bir kaos kargaşa ve sinir harbiydi akşam 17:30'a kadar. Annemlere geçtim ordan akşam ordaydık. 10 gibi eve geçtik çocuğu uyuttum eşimle bi tavla oynayalım dedik gelen zarlara sinirlenince bıraktık oyunu yattım.

kızlar çookk yoğunum giremedim bugün
oysa anlatacak çok şeyim var
menüden başlayayım
dün bütün gün hiçbirşey yemedim çünkü ülserim azdı sadece su içebildim miğdem bulanıyordu
akşam yumurtalı kısır gibi uyduruk birşey yapıp yedim
bugün
sabah
puaça
öğlen
dünden kalma yumurtalı kısır
akşam
yeşil fasülye yiyecem
miğdem şiş karnım şiş gibi duruyor
spor yapamadım
dün mesai sonrası uyudum
salı gününden beri regl olduğum gün 1 haftadır namaz kılmıyorum :47::47::47:
kızgınım kendime içim boşlukta
bugün telafi zamanı ikindi namazını kılıp akşam namazına 45 dk kalana kadar nafileleri kılarım o arada yemeğimi yer çayımı içer akşam namazı için hazırlanırım akşam namazını da kılarsam akşam namazından sonra çekebileirsem mekik snavglarımı çekerim bugünkü plan bu

annemin tam 7 komşusu aaaa ne olmuş sana genç kızlara dönmüşsün dediler nasıl yani dedim :53::53::53: ben zaten genç kızım ayyy şekerim dediler daha önce evli 3 çocuk anası gibiydin iyi olmuş dediler kızayımı sevineyimi bilemedim:53::53::53:
birtanesi aşırı şişko ayyy dedi sessizce ne yaptın nasıl yaptın nasıl başardın bunu bir formul ver banada dedi
annem dahil hepsi yediklerine dikkat ediyor
örnek olmak güzel
yediklerime dikkat ettim dedim
ekmek pehrizi yaptım
buğday pehrizi yaptım onun dışında herşeyi yedim dedim
annem dahil hepsi başladı ekmek pehrizine akşam orucuna
ben bu arada bugünden itibaren akşam orucuna da başlasam iyi olur
iyice saldım bu arada kendimi
annemin mezurası ile ölçtüm kendimi
kalça 101
bel 81
göğüs 90
10 cm kalça 20 cm belden vermem gerek demektir bu 1cm kaç kiloya tekabul ediyor bilemiyorum ne kadar kilo vermem gerek onu hesaplamam için önemli bilen varsa yardımcı olsun kızlar

annemin tam 7 komşusu aaaa ne olmuş sana genç kızlara dönmüşsün dediler nasıl yani dedim :53::53::53: ben zaten genç kızım ayyy şekerim dediler daha önce evli 3 çocuk anası gibiydin iyi olmuş dediler kızayımı sevineyimi bilemedim:53::53::53:
birtanesi aşırı şişko ayyy dedi sessizce ne yaptın nasıl yaptın nasıl başardın bunu bir formul ver banada dedi
annem dahil hepsi yediklerine dikkat ediyor
örnek olmak güzel
yediklerime dikkat ettim dedim
ekmek pehrizi yaptım
buğday pehrizi yaptım onun dışında herşeyi yedim dedim
annem dahil hepsi başladı ekmek pehrizine akşam orucuna
ben bu arada bugünden itibaren akşam orucuna da başlasam iyi olur
iyice saldım bu arada kendimi
annemin mezurası ile ölçtüm kendimi
kalça 101
bel 81
göğüs 90
10 cm kalça 20 cm belden vermem gerek demektir bu 1cm kaç kiloya tekabul ediyor bilemiyorum ne kadar kilo vermem gerek onu hesaplamam için önemli bilen varsa yardımcı olsun kızlar

pazara gidiyorduk gezmeye :9::9::9:
annemin komşusunun biri kadın övünmeye falan bayılan bir kadın övünecem diye mangalda kül bırakmayan türlerden falan :36::36:
ayyy dedi ne güzel olmuşsun sennn dedi :17::17:
neyse ayak üstü sohbet ettik falan
yolumuza devam ederken annem beni bir kuytuya çekti başladı okumaya üflemeye:103:
bana nazar değecek zannetti :nazar::nazar:anne dedim birşey olmaz dedim
nazar bu dedi öküz çatlatır kızım dedi
çok güldüm annemin o haline ya

yarın öğleden sonra rektörlüğe geçecem kızlar toplantı varmış perşembe günü bir gün önce yola çıkmam lazım toplantıya katılmak için perşembe günü yooommmm
şimdiden duyurulur

Back
X