Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

601608_10151087590068248_1149747614_n.jpg

KENDİ ELLERİMLE HAZIRLADIM HADİ BUYRUN :)
KAHVALTI SAATİ :)​
560528_396441183755708_1043178630_n.jpg

akrrreeeepppp öldürdünnnn benii :57: kız orada tabağın içinde 3 parça halinde duran börekmi patatesli gibi gözüküyoooo patatesli kol böreeeeğğiiii :47::47::47::56::56:
yemiyecemmmm eriyecemmmmmm akreeeeepppppppppp :47::47::47:

günaydın güzellerr:21:

aybükecim çok geçmiş olsun ,verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş

geçmiş mesajları okuyamadım aybikin kazası gözüme çarptı

biz daha iyiyiz ,normal hayatımıza dönmeye başladık

15 günden beri dün halılarımı silkelryim adam gibi bi temizlik yaptım dün yeemekler yaptım 4-5 gündütr evde tencere kaynamıyodu
o kadar yoğun ve stresliydik

12 de okula gidiyorum oğluşla kızın okulları yanyana

kızım dün okula başladı ,o serseriyle aynı okulda malesef kızımı gördüğü yerde kaçıyomuş sapık ama diğer kızlara karşı yine aynı ,huylu huyundan vazgeçmiyo

sanki okuldan jandarma onu alınca karizma yaptı ,bi havalar çocukta

milli eğitim müdürüyle konuyu paylaştık yasal olduğu sürece elimden geleni yaparım dedi ,okula dilekçe verdik
müdür biraz pasifti milli eğitim müdürü lafını duyunca kendine geldi ,kızıma gözü gibi bakıyo heryerde kameralar var zaten

savcı aynı okula gitsin deyince kızınızı okulda savcımı koruycak demişti bize ,hiç sahiplenmedi bizi ,milli eğitimin ilgilendiği duyunca ister istemez ilgilenmeye başaldı

15 gündür çalmadığımız kapı kalmadı ,herkez elinden geleni yapmaya çalıştı ,arkanızdayız yeterki geri adım atmayın dedi sadece müdür müsfettesi bizi başka okullara yönlerdirmye çalıştı durdu

eşim doğru düzgün işe gidemedi ,şimdide çıkış saatleri gidip kızımı okuldan alıyo

hayırlısıyla bir sonlandırsak bu olayı

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk cardio fitness// c.tesi:90 dk yürüyüş // pazar: 150 dk yürüyüş //P.tesi:50 dk yürüyüş
aybuke: cuma *yok// c.tesi 30 dakika yürüyüş// pazar yok//p.tesi 50 dakika yürüyüş// salı
bahire:cuma yok /cumartesi 20 dk yürüyüş /pazar 20dk yürüyüş /
arzum:cuma 1 saat yürüyüş//c.tesi 1,5 saat yürüyüş//pazar 2 saat yürüyüş//
neslihan:
ceylin :cumartesi 30 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş

akrrreeeepppp öldürdünnnn benii :57: kız orada tabağın içinde 3 parça halinde duran börekmi patatesli gibi gözüküyoooo patatesli kol böreeeeğğiiii :47::47::47::56::56:

offf.... benim gözümede sucuklu yumurta takıldı

ama yemiycez işte.. yedik farzedelim en iyisi canımm...:27:

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk cardio fitness// c.tesi:90 dk yürüyüş // pazar: 150 dk yürüyüş //P.tesi:50 dk yürüyüş
aybuke: cuma *yok// c.tesi 30 dakika yürüyüş// pazar yok//p.tesi 50 dakika yürüyüş// salı
bahire:cuma yok /cumartesi 20 dk yürüyüş /pazar 20dk yürüyüş /
arzum:cuma 1 saat yürüyüş//c.tesi 1,5 saat yürüyüş//pazar 2 saat yürüyüş//
neslihan:
ceylin :cumartesi 30 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş

ben aslında sporun alasını yapıyorum

sabah hafif kahvaltı
sadece suyla akşama kadar dışarlarda

akşam işte sıkıntı oluyu

7-8 gibi yemek yemek zorunda kalıyoruz

akrepçim takıma yeni arkadaşlar almışsın ,hayırlı olsun

hepsine toptan HOŞGELDİNİZZZ....diyorum :3::3:

müsait olduğum bir zaman geçmişi okuyup sizi tanımak istiyorum:16:

birde bişey sormak istiyorum

çocuklarınız için ,onlar dışarıya çıkarken,okula giderken onlar için bildiğiniz , okuduğunuz dualar varsa paylaşırmısınız

ben felek-nas ve ayetel-kürsiyi okuyorum

benim ablamın komşusunun şiir gibi okuduğu bi dua vardı
önünde araknda melekler olsun
ayetel kürsiler seni korusun gibi bişey ,daha uzundu ,yıllar önce söyemişti bana kızım ilkokula yeni başladığında daha unuttum ama

sizler neler yapıyosunuz okuyosunuz

artık aktif olarak takımda olmayı çok istiyorum.
kilolar aldı başını gidiyor,motivasyonum çok düşük,ama bir yerden başlamam lazım.
hayat yenildiğin yerden tekrar başlamak demek.zaman sürekli akıyor,yetişemezsek gerisinde kalıyoruz..
bu hafta ilk adımlarımı attım hayata.yeni kitaplar aldım,bir kaç kurs için incelemelerim devam ediyor,çocuklarıma daha fazla yoğunlaştım,kendime acımakla bir yere varamayacağım gerçeğiyle yüzleştim.ya nasip...

banucum meraba basin sag olsun yeni ogrendim.zulaleyle bende takimdayim tabi ben sizler kadar aktif olamasamda:3:burdayim malum bizim nufus artisi oldu:emir_bebek::9:neyse seni tekrar gordugume sevindim
dunku menum
sabah 1 tost 2 bardak cay
ara yesil cay
oglen:1 dilim ekmek 2 kase corba biraz yogurt
aksam:1 tabak tavuklu pataes yemegi
yesil cay.dun 45 dakika lesliyle yurudum
suyumu olcemiyorum ama surekli iciyorum

15 günden beri dün halılarımı silkelryim adam gibi bi temizlik yaptım dün yeemekler yaptım 4-5 gündütr evde tencere kaynamıyodu

kızım dün okula başladı ,o serseriyle aynı okulda malesef kızımı gördüğü yerde kaçıyomuş sapık ama diğer kızlara karşı yine aynı ,huylu huyundan vazgeçmiyo

milli eğitim müdürüyle konuyu paylaştık yasal olduğu sürece elimden geleni yaparım dedi ,okula dilekçe verdik
müdür biraz pasifti milli eğitim müdürü lafını duyunca kendine geldi ,kızıma gözü gibi bakıyo heryerde kameralar var zaten

savcı aynı okula gitsin deyince kızınızı okulda savcımı koruycak demişti bize ,hiç sahiplenmedi bizi ,milli eğitimin ilgilendiği duyunca ister istemez ilgilenmeye başaldı

15 gündür çalmadığımız kapı kalmadı ,herkez elinden geleni yapmaya çalıştı ,arkanızdayız yeterki geri adım atmayın dedi sadece müdür müsfettesi bizi başka okullara yönlerdirmye çalıştı durdu

eşim doğru düzgün işe gidemedi ,şimdide çıkış saatleri gidip kızımı okuldan alıyo

zaman her şeyin ilacıdır tatlım..yeterki Allaha dayan...

o kadar çeşit içinde sen git kol böreğine takıl:1: bu kadar belli edermi insan kendini:60:
yok yok ye sen ama ben nerden vuracağımı çok iyi biliyorum artıkım:27:

herkese merhaba, geçmiş olsun dilkelerinizi aldım, hepinize çok teşekkür ederim, zaman ışık hızı ile akıp geçiyor, yetişemiyorum, yetişemiyorum, yetişemiyorum, hergün saat 8 demeden kalkıyorum ama hala hiç bir şeye yetişemiyorum:10::10:

neyse dediğiniz gibi bir sadaka dağıtacağım, Allah hepimizi korusun kazalardan belalardan inşallah, banu geri dönmene çok sevindim, başınsağolsun, duyunca çok çok çok üzülüdk, ama malesef böyle bir gerçek var ve bir gün hepimiz bu gerçekle yüzleşeceğiz, ama senin annen ne kadar şanslıydı ki senin gibi bir evlada sahipti, Allah mekanını cennet etsin yattığı yer nur olsun inşallah.

Ünlü üstadımızı da kaybetmişiz bugün, Neşet Ertaşımız hakkın rahmetine kavuşmuş, onun gibisi bir daha gelmez, Allah ona da gani gani rahmet eylesin:((

çok sağolun arkadaşlar.
bir insan bu kadar mı güzel motive edilir,yüzümde güller açtırdınız,allah razı olsun.
insanın istediği iki güzel kelam,gerisi teferruat.
bu gün sabaha 3 bardak su ve ihmal ettiğim meyveli müslim ile başladım..spor konusunda da evde mi yapsam salona mı devam etsem ikilemindeyim.
evde ufaklık çok ayak bağı oluyor sağolsun.bir çocuk iki dakika oturmaz mı diye söylenerek iş yaptım bugün.sanırım evde spor bir hayal..

Son düzenleme:
maşallah çocukları dörtledin canım.nasıl ufaklık,ne kadarlık oldu bir anlatsana.minik bebek kokusu gelsin bize..

birde bişey sormak istiyorum

çocuklarınız için ,onlar dışarıya çıkarken,okula giderken onlar için bildiğiniz , okuduğunuz dualar varsa paylaşırmısınız

ben felek-nas ve ayetel-kürsiyi okuyorum

benim ablamın komşusunun şiir gibi okuduğu bi dua vardı
önünde araknda melekler olsun
ayetel kürsiler seni korusun gibi bişey ,daha uzundu ,yıllar önce söyemişti bana kızım ilkokula yeni başladığında daha unuttum ama

sizler neler yapıyosunuz okuyosunuz

ayetelkürsü okuyorum canım...en güzel koruma......

canım konuyu tam bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum.
kızın için yardım aldınız mı olay sonrası.
çok geçmiş olsun,iz bırakmadan geçip gitsin inşallah.yavrularımız allaha emanet.rabbim kötülere fırsat vermesin..

aman yarabbim yaa ne salak gençler var ALLAH korusun evlatlarımızıı böyle insanlardann
kızını okula almaya gitmekle iyii yapıyorsunuz
birde bu oğlann önüne gelen sadece arkadaşlıkmı ediyor yoksa daha ileri hareketlerimii varr,sapıklık derecesinde eğer öyleyse neden atılmıyor okuldan

ticker yapacağım,yarın sabahı bekliyorum,tartıyla küsüz bu ara,hiç görüşesimiz yoooookkk..:37::37:

ahh kizlar cok yorgunum dunden beri hisim cikti buraya da gelemedim kusura bakmayin ogleden sonra tek tek gecmsiis okuyup donecegim size
beniùm yemek yememi isteyen bayanlar
da gelmiyorum diye sevinmesin yiyorum sanmasin cunku gayet iyi gidiyorum arada azda olsa kacamak olsada :))

dün ne yedim

kahvaltı
1 simit,zeytin,örgü peyniri,çay

öğle
canım hiç bişey istemedi:50: 1 sade soda,küçük salkım siyah antep üzümü

su:3,5 litre
spor:sadece 50 dk yürüyüş

dün hem yoğundum hem ishal ve midemde fena bulanıyodu..sabah sonrası bişey yiyemedim..akşam evde yemek yerlerken bizimkiler acıcık ekmek kopardım canım onu çekti sadece..karnımın ağrısına çözüm olur belki dedim..sadece bir parçacık ekmek..
kızımda rahatsızlandı dün boğazım anne dedi..akşam yatırırken vicks sürdüm heryerine boğazına..üstünü örttüm yanınada ben uzandım bende bitmiştim resmen çok halsizdim çok yoda yorgun..öyle sızmışım..sabah kendi yatağımda kalktım:53: nasıl geçtim hatırlayamıyorum..sanırım benimki kaldırdı ama nasıl kötüysem hiç hatırlayamıyorum yaa..sabah namaz alarmı ile uyandım kalktım namaz kıldım böyle bitkinlik vardı hala tekrar yattım sabah 7:30 da zor kalktım..hazırlan çık kızım yine boğazım deyince dr. a götürdüm işe geçmeden..ilaçlarını aldım eczaneden sonra işe yoğunluğun içine girdim yine hamdolsun:31:

Back
X