- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
![]()
KENDİ ELLERİMLE HAZIRLADIM HADİ BUYRUN :)
KAHVALTI SAATİ :)![]()
akrrreeeepppp öldürdünnnn benii

yemiyecemmmm eriyecemmmmmm akreeeeepppppppppp

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
KENDİ ELLERİMLE HAZIRLADIM HADİ BUYRUN :)
KAHVALTI SAATİ :)![]()
akrrreeeepppp öldürdünnnn beniikız orada tabağın içinde 3 parça halinde duran börekmi patatesli gibi gözüküyoooo patatesli kol böreeeeğğiiii
yemiyecemmmm eriyecemmmmmm akreeeeepppppppppp![]()
akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk cardio fitness// c.tesi:90 dk yürüyüş // pazar: 150 dk yürüyüş //P.tesi:50 dk yürüyüş
aybuke: cuma *yok// c.tesi 30 dakika yürüyüş// pazar yok//p.tesi 50 dakika yürüyüş// salı
bahire:cuma yok /cumartesi 20 dk yürüyüş /pazar 20dk yürüyüş /
arzum:cuma 1 saat yürüyüş//c.tesi 1,5 saat yürüyüş//pazar 2 saat yürüyüş//
neslihan:
ceylin :cumartesi 30 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş
artık aktif olarak takımda olmayı çok istiyorum.
kilolar aldı başını gidiyor,motivasyonum çok düşük,ama bir yerden başlamam lazım.
hayat yenildiğin yerden tekrar başlamak demek.zaman sürekli akıyor,yetişemezsek gerisinde kalıyoruz..
bu hafta ilk adımlarımı attım hayata.yeni kitaplar aldım,bir kaç kurs için incelemelerim devam ediyor,çocuklarıma daha fazla yoğunlaştım,kendime acımakla bir yere varamayacağım gerçeğiyle yüzleştim.ya nasip...
zaman her şeyin ilacıdır tatlım..yeterki Allaha dayan...günaydın güzellerr
aybükecim çok geçmiş olsun ,verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş
geçmiş mesajları okuyamadım aybikin kazası gözüme çarptı
biz daha iyiyiz ,normal hayatımıza dönmeye başladık
15 günden beri dün halılarımı silkelryim adam gibi bi temizlik yaptım dün yeemekler yaptım 4-5 gündütr evde tencere kaynamıyodu
o kadar yoğun ve stresliydik
12 de okula gidiyorum oğluşla kızın okulları yanyana
kızım dün okula başladı ,o serseriyle aynı okulda malesef kızımı gördüğü yerde kaçıyomuş sapık ama diğer kızlara karşı yine aynı ,huylu huyundan vazgeçmiyo
sanki okuldan jandarma onu alınca karizma yaptı ,bi havalar çocukta
milli eğitim müdürüyle konuyu paylaştık yasal olduğu sürece elimden geleni yaparım dedi ,okula dilekçe verdik
müdür biraz pasifti milli eğitim müdürü lafını duyunca kendine geldi ,kızıma gözü gibi bakıyo heryerde kameralar var zaten
savcı aynı okula gitsin deyince kızınızı okulda savcımı koruycak demişti bize ,hiç sahiplenmedi bizi ,milli eğitimin ilgilendiği duyunca ister istemez ilgilenmeye başaldı
15 gündür çalmadığımız kapı kalmadı ,herkez elinden geleni yapmaya çalıştı ,arkanızdayız yeterki geri adım atmayın dedi sadece müdür müsfettesi bizi başka okullara yönlerdirmye çalıştı durdu
eşim doğru düzgün işe gidemedi ,şimdide çıkış saatleri gidip kızımı okuldan alıyo
hayırlısıyla bir sonlandırsak bu olayı
akrrreeeepppp öldürdünnnn beniikız orada tabağın içinde 3 parça halinde duran börekmi patatesli gibi gözüküyoooo patatesli kol böreeeeğğiiii
yemiyecemmmm eriyecemmmmmm akreeeeepppppppppp![]()
birde bişey sormak istiyorum
çocuklarınız için ,onlar dışarıya çıkarken,okula giderken onlar için bildiğiniz , okuduğunuz dualar varsa paylaşırmısınız
ben felek-nas ve ayetel-kürsiyi okuyorum
benim ablamın komşusunun şiir gibi okuduğu bi dua vardı
önünde araknda melekler olsun
ayetel kürsiler seni korusun gibi bişey ,daha uzundu ,yıllar önce söyemişti bana kızım ilkokula yeni başladığında daha unuttum ama
sizler neler yapıyosunuz okuyosunuz
aman yarabbim yaa ne salak gençler var ALLAH korusun evlatlarımızıı böyle insanlardanngünaydın güzellerr
aybükecim çok geçmiş olsun ,verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş
geçmiş mesajları okuyamadım aybikin kazası gözüme çarptı
biz daha iyiyiz ,normal hayatımıza dönmeye başladık
15 günden beri dün halılarımı silkelryim adam gibi bi temizlik yaptım dün yeemekler yaptım 4-5 gündütr evde tencere kaynamıyodu
o kadar yoğun ve stresliydik
12 de okula gidiyorum oğluşla kızın okulları yanyana
kızım dün okula başladı ,o serseriyle aynı okulda malesef kızımı gördüğü yerde kaçıyomuş sapık ama diğer kızlara karşı yine aynı ,huylu huyundan vazgeçmiyo
sanki okuldan jandarma onu alınca karizma yaptı ,bi havalar çocukta
milli eğitim müdürüyle konuyu paylaştık yasal olduğu sürece elimden geleni yaparım dedi ,okula dilekçe verdik
müdür biraz pasifti milli eğitim müdürü lafını duyunca kendine geldi ,kızıma gözü gibi bakıyo heryerde kameralar var zaten
savcı aynı okula gitsin deyince kızınızı okulda savcımı koruycak demişti bize ,hiç sahiplenmedi bizi ,milli eğitimin ilgilendiği duyunca ister istemez ilgilenmeye başaldı
15 gündür çalmadığımız kapı kalmadı ,herkez elinden geleni yapmaya çalıştı ,arkanızdayız yeterki geri adım atmayın dedi sadece müdür müsfettesi bizi başka okullara yönlerdirmye çalıştı durdu
eşim doğru düzgün işe gidemedi ,şimdide çıkış saatleri gidip kızımı okuldan alıyo
hayırlısıyla bir sonlandırsak bu olayı