ahh canım benim nasıl duygulanarak okudum doğum hikayeni..Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin ana ve babası ile inş..banucum ben takimdan mezun oldum ama es zamanli da hamile olmustum. cok yogun bir gebelik gecirdim iste cok guzel de bir dogum gecirdim: Yusuf ve Yunus`un Annesi: SSVD (Sezeryan sonrasi Vaginal Dogum) Hikayem
simdi ikisi de cok guzeller ama cok yorucu bebegim kucagimdayken buyuk oglumla kovalamaca oynuyoruz biraz da yemegime dikkat etsem kilo veririm sanirim 2 bebekle disiplinli bir kilo verme sureci yasayamasamda cocuklar beni zayiflatir heralde :)
ohhh şükür araya araya mahvoldum eridim resmenn
buldum akrebim buldum 74.0 mışım ah eşekkafam ben takıma girergirmez kilo almışım
evdekiler bende akılmı bıraktı unutkanlaştım
Nen kaptannnnnnnnnnnsöyle şu kilonu caib valla haftaya akşama kadar bekletirim seni 9 dogurdum şurda allahım ya.Adım gibi emin bu saate kadar bişey yemedin bekliyorsun gram gram gitsin bekle bakalım belki akşama kadar 500 gr olur
1.takımdan hepinize kocamannnn
hayırlı cumalar kardeş takımcımmm
1] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 3 adet 60 kalori
[2] Çavdarlı Ekmek 5 DİLİM 275 kalori
[3] Karnıyarık yarım PORSİYON 135 kalori
[4] Kırmızı Mercimek Çorbası 2 PORSİYON 366 kalori
[5] Milka Çikolatalı Goflet 1 ADET (35gr) 182 kalori
[6] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24 kalori
[7] Çökelek 15 GRAM 32.7 kalori
[8] Nescafe Gold 14 GRAM 24.5 klori
Tollamda:1099,2
SABAH
3 Dilim çavdar ekmeği
Çökelik
3 Zeytin
ÖGLEN
1 Dilim çavdar ekmegi
1 porsiyon mercimek çorbası
AKŞAM
1 porsiyon mercimek çorması
Yarım porsiyon karnıyarık
1 Dilim çavdar ekmegi
Aralarda cahve milka ckolatalı goflet bisküvi ortalama 1,100 kalori tüketmişim 100 kalori daha eklemem gerek bana göre
Hadi be oradan ne varmış menumde sadece bugün kendimi ödüllendirdim kendime goflet aldım ne var menude ekmek var et var sebze var sadece eksik olan yogurt tavuk sevmiyorum gecen hafta balık yedim diye neler etmiştin hem yarın akşama balık var yumurtada sevmem ben haftada oda belki.kahve yıllardır böyle bunu degiştiremeyecegimi ta baştan söylemiştim salata 123 kalori özellikle kaç gündür koymuyorum bu haftaya 1 kilo için dengelesin bugün 100 kalori eksik yerim salata senin yerinesenin menüleri hiç beğenmi
yorum canımcımm..hiç sağlıklı beslenmiyosun..ne bu gofret bisküvi nescafe ve kaç gündür mercimek çorbası ne salata var ne yoğurt süt yumurta var ne et balık tavuk var..canımm bu şekilde hasta olucaksın ve ben suçluluk duymak istemiyorum..
tmm kalorini yine hesapla ama nescafeyi çıkar yerine protein ve vitamin içeren sağlıklı besinler ekle...
ya düzelt ya düzeltve ben çok ciddiyimm siyah asla red cevabı yada mizahi cevap istemiyorum asla
burda aile gibiyizben de ailemden birinin göz göre göre hasta olmasını istemiyorum canım
1] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 3 adet 60 kalori
[2] Çavdarlı Ekmek 5 DİLİM 275 kalori
[3] Karnıyarık yarım PORSİYON 135 kalori
[4] Kırmızı Mercimek Çorbası 2 PORSİYON 366 kalori
[5] Milka Çikolatalı Goflet 1 ADET (35gr) 182 kalori
[6] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24 kalori
[7] Çökelek 15 GRAM 32.7 kalori
[8] Nescafe Gold 14 GRAM 24.5 klori
Tollamda:1099,2
SABAH
3 Dilim çavdar ekmeği
Çökelik
3 Zeytin
ÖGLEN
1 Dilim çavdar ekmegi
1 porsiyon mercimek çorbası
AKŞAM
1 porsiyon mercimek çorması
Yarım porsiyon karnıyarık
1 Dilim çavdar ekmegi
Aralarda cahve milka ckolatalı goflet bisküvi ortalama 1,100 kalori tüketmişim 100 kalori daha eklemem gerek bana göre
bu aralar hasta ol kocandan önce ben biterim başına haberin olsunHadi be oradan ne varmış menumde sadece bugün kendimi ödüllendirdim kendime goflet aldım ne var menude ekmek var et var sebze var sadece eksik olan yogurt tavuk sevmiyorum gecen hafta balık yedim diye neler etmiştin hem yarın akşama balık var yumurtada sevmem ben haftada oda belki.kahve yıllardır böyle bunu degiştiremeyecegimi ta baştan söylemiştim salata 123 kalori özellikle kaç gündür koymuyorum bu haftaya 1 kilo için dengelesin bugün 100 kalori eksik yerim salata senin yerine
Akreppppp sen iyimisin beeee mercimek corbası sadec eöplenleri yiyorum başka yiyecek bişey olmadıgı için bu hafta akşam menulerime baksana salata kuzu cigeri ıspanak karnıyarık yanında corba bunun neresi saglıksız beslenme be sen iyimisin kilo vermedin diye bulaşma bana beee
pazar günü akşam menude kuzucigeri çorba salata vardı
pazartesi gene aynı yanında makarrna
salıi ıspanak corba salata yogurt
carşamba ıspanak corba salata yogurt
perşembe karnıyarık corba
cuma karnıyarık corba ayyyyyyyy iyimisin sen bu hafta hepsinden almışım yogurt sebze et sadece tavuk yok ıyyyyyyyy
100 gramda akrep hatırına salata olsun barisalata eksikmiş nasılsa hafta başı kaloimde 100 eksik
veeee sonunda beslenme bakanından sonra baş kaptan uyanırrrrsenin menüleri hiç beğenmiyorum canımcımm..hiç sağlıklı beslenmiyosun..ne bu gofret bisküvi nescafe ve kaç gündür mercimek çorbası ne salata var ne yoğurt süt yumurta var ne et balık tavuk var..canımm bu şekilde hasta olucaksın ve ben suçluluk duymak istemiyorum..
tmm kalorini yine hesapla ama nescafeyi çıkar yerine protein ve vitamin içeren sağlıklı besinler ekle...
ya düzelt ya düzeltve ben çok ciddiyimm siyah asla red cevabı yada mizahi cevap istemiyorum asla
burda aile gibiyizben de ailemden birinin göz göre göre hasta olmasını istemiyorum canım
100 gramda akrep hatırına salata olsun barisalata eksikmiş nasılsa hafta başı kaloimde 100 eksik
veeee sonunda beslenme bakanından sonra baş kaptan uyanırrrrkız 2 haftadır bağırıyorum da anlamıyor bu gacı anlatammmıııyyyyoooorrruuummm diğerlerine de yanlış örnek oluşturuyoooorrr Metabolizması güçlü gacının yanlışı çoook ama vucut yakıyor kilo olarak kalmıyor ama yanlışa doğru diyemem bu arkadaş böyle devam etsin ama söylüyorum kimse kendine örnek almasın sağlıklı beslenme böyle olmaaazzz biz takım olarak sağlıklı beslenerek kilo verme taraftarıyızzz olmaz böyle bizim menülerimiz
hala kafa buluyor ya
kıskanç gacılar sizi
Nereye sorarsanız sorun benim diyetimde yanlış olan tek şey cahve oda diyetten önce vardı şimdide oluyor bunun harici tek şey meyve onuda yiyemiyorumyorum arada tek alma bir kaç üzüm alıyorum ya siz saglıklı beslenmeden haberini yok bakın listelere saglıklı beslenmeye hepsi var yogurt balık et sebze ekmek .Hem yiyorum hem zayıflıyorum
Evde ne varsa tüketiyorum ne yagını azalttım ne diyetlik olarak özel pişiyor bana sadece normal yeme düzenimde ögünlerimi yarıya indirdim ekmegimi azalttım
Ha bu arada artık menulerinizi takip edecegim hele bakım siz napıyorsunuz
**2. TAKIM 278. ETAP**
akrep33 ( 64,6/ 64,6 / 0 / 0,00%)
aybüke07 ( 68,5 /67,5 /1 / 1,46%)
genic ( 57,9 / 58 / -0,1 / -0,17 %)
bahiresemanur ( 71,2 /71,00 /0,20 / 0,28%)
rukgus ( 80,3 / 79,2 / 1,1 / 1,40 %)
kelebekcearzum ( 74 / 73 / 1 / 1,35 %)
krakker ( 76 /75,8 / 0,2/ 0,26%)
karabiber01 ( 80,1 /79,5 /0,6 /0,75 %)
Neslihan ( 85 / / / %)
cceylin ( 71,8 / 70,8 /1 / 1,39 %)
banusultan ( 65 /64,5 / 0,5/ 0,77%)
secdenur ( 72,3 / 72,3 / 0 / 0 %)
siyah24 ( 72,2 /71,2 /1 / 1,39%)
2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: 0,68%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?