Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep33 ( 64,6/ / / %)
aybüke07 ( 68,5 /67,5 /1 / 1,46%)
genic ( 57,9 / 58 / -0,1 / -0,17 %)
bahiresemanur ( 71,2 /71,00 /0,20 / 0,28%)
rukgus ( 80,3 / 79,2 / 1,1 / 1,40 %)
kelebekcearzum ( 74 / 73 / 1 / 1,35 %)
krakker ( 76 /75,8 / 0,2/ 0,26%)
karabiber01 ( 80,1 /79,5 /0,6 /0,75 %)
Neslihan ( 85 / / / %)
cceylin ( 71,8 / 70,8 /1 / 1,39 %)
banusultan ( 65 /64,5 / 0,5/ 0,77%)
secdenur ( 72,3 / 72,3 / 0 / 0 %)
siyah24 ( 72,2 /71,2 /1 / 1,39%)

1.takımdan hepinize kocamannnn

hayırlı cumalar kardeş takımcımmm

ahh canım benim nasıl duygulanarak okudum doğum hikayeni..Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin ana ve babası ile inş..
sen zaten çabuk kilo veriyodun sadece aralarda atıştırma krizlerin bozuyordu seni özellikle akşamları olunca
ohhh şükür araya araya mahvoldum eridim resmenn

buldum akrebim buldum 74.0 mışım ah eşekkafam ben takıma girergirmez kilo almışım

evdekiler bende akılmı bıraktı unutkanlaştım

ve ben de sana demiştimki bu şekilde seni alamam zira yarışma tarihinde ilk olursun takıma başlarkenki ilk kilosunun üzerine artı kilo alması ve takım kaptanı olarak ciddi anlamda sorgulanırım..
hala gerçekten kilo vermek istediğine beni ikna edemedin canım bu hafta dene istersen ne dersin

1] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 3 adet 60 kalori
[2] Çavdarlı Ekmek 5 DİLİM 275 kalori
[3] Karnıyarık yarım PORSİYON 135 kalori
[4] Kırmızı Mercimek Çorbası 2 PORSİYON 366 kalori
[5] Milka Çikolatalı Goflet 1 ADET (35gr) 182 kalori
[6] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24 kalori
[7] Çökelek 15 GRAM 32.7 kalori
[8] Nescafe Gold 14 GRAM 24.5 klori
Tollamda:1099,2
SABAH
3 Dilim çavdar ekmeği
Çökelik
3 Zeytin
ÖGLEN
1 Dilim çavdar ekmegi
1 porsiyon mercimek çorbası
AKŞAM
1 porsiyon mercimek çorması
Yarım porsiyon karnıyarık
1 Dilim çavdar ekmegi
Aralarda cahve milka ckolatalı goflet bisküvi ortalama 1,100 kalori tüketmişim 100 kalori daha eklemem gerek bana göre

kıs ne fesatsın işyerindeyim nasıl tartılıcam keşke öyle şansım olsaydı wc çıkışı tartılırdım hemen
çocuğu okula bıraktım şimdi daha rahatım o yüzden bekledim canikom

akrep33 ( 64,6/ 64,6 / 0 / 0,00%)
Neslihan ( 85 / / / %)

nesli nerde kaldı yaa nesliiiiiiiiiiiiii facede de yoksun bacım noldu yine kapıdamı kaldın cebide içerde unuttun sanırsam

kızlar bu hafta yemekhaneyi devr ettim ohhhhh eskisi kadar yorulmuyacammm muhasebe yetkilisi mutemedi ünvanı ile sadece personel ve öğrenci kartlarına yapılan yüklemelerden ve paralardan mesulum ohhh beeeee

senin menüleri hiç beğenmiyorum canımcımm..hiç sağlıklı beslenmiyosun..ne bu gofret bisküvi nescafe ve kaç gündür mercimek çorbası ne salata var ne yoğurt süt yumurta var ne et balık tavuk var..canımm bu şekilde hasta olucaksın ve ben suçluluk duymak istemiyorum..
tmm kalorini yine hesapla ama nescafeyi çıkar yerine protein ve vitamin içeren sağlıklı besinler ekle...
ya düzelt ya düzelt ve ben çok ciddiyimm siyah asla red cevabı yada mizahi cevap istemiyorum asla
burda aile gibiyiz ben de ailemden birinin göz göre göre hasta olmasını istemiyorum canım

Hadi be oradan ne varmış menumde sadece bugün kendimi ödüllendirdim kendime goflet aldım ne var menude ekmek var et var sebze var sadece eksik olan yogurt tavuk sevmiyorum gecen hafta balık yedim diye neler etmiştin hem yarın akşama balık var yumurtada sevmem ben haftada oda belki.kahve yıllardır böyle bunu degiştiremeyecegimi ta baştan söylemiştim salata 123 kalori özellikle kaç gündür koymuyorum bu haftaya 1 kilo için dengelesin bugün 100 kalori eksik yerim salata senin yerine
Akreppppp sen iyimisin beeee mercimek corbası sadec eöplenleri yiyorum başka yiyecek bişey olmadıgı için bu hafta akşam menulerime baksana salata kuzu cigeri ıspanak karnıyarık yanında corba bunun neresi saglıksız beslenme be sen iyimisin kilo vermedin diye bulaşma bana beee
pazar günü akşam menude kuzucigeri çorba salata vardı
pazartesi gene aynı yanında makarrna
salıi ıspanak corba salata yogurt
carşamba ıspanak corba salata yogurt
perşembe karnıyarık corba
cuma karnıyarık corba ayyyyyyyy iyimisin sen bu hafta hepsinden almışım yogurt sebze et sadece tavuk yok ıyyyyyyyy

100 gramda akrep hatırına salata olsun bari salata eksikmiş nasılsa hafta başı kaloimde 100 eksik

bu aralar hasta ol kocandan önce ben biterim başına haberin olsun
haa ben veremedim sen verdin o ayrı konu üstelik aybikin de vermesi apayrı kon nesli de bekleniyor halaa:18: ama o kesin almıştır da ondan gelemiyodur
100 gramda akrep hatırına salata olsun bari salata eksikmiş nasılsa hafta başı kaloimde 100 eksik

olucak tabii

veeee sonunda beslenme bakanından sonra baş kaptan uyanırrrr kız 2 haftadır bağırıyorum da anlamıyor bu gacı anlatammmıııyyyyoooorrruuummm diğerlerine de yanlış örnek oluşturuyoooorrr Metabolizması güçlü gacının yanlışı çoook ama vucut yakıyor kilo olarak kalmıyor ama yanlışa doğru diyemem bu arkadaş böyle devam etsin ama söylüyorum kimse kendine örnek almasın sağlıklı beslenme böyle olmaaazzz biz takım olarak sağlıklı beslenerek kilo verme taraftarıyızzz olmaz böyle bizim menülerimiz

hala kafa buluyor ya

kıskanç gacılar sizi
Nereye sorarsanız sorun benim diyetimde yanlış olan tek şey cahve oda diyetten önce vardı şimdide oluyor bunun harici tek şey meyve onuda yiyemiyorumyorum arada tek alma bir kaç üzüm alıyorum ya siz saglıklı beslenmeden haberini yok bakın listelere saglıklı beslenmeye hepsi var yogurt balık et sebze ekmek .Hem yiyorum hem zayıflıyorum
Evde ne varsa tüketiyorum ne yagını azalttım ne diyetlik olarak özel pişiyor bana sadece normal yeme düzenimde ögünlerimi yarıya indirdim ekmegimi azalttım
Ha bu arada artık menulerinizi takip edecegim hele bakım siz napıyorsunuz

Sahi siz neden ne yediginizi yazmyorsunuz özellikle bahire hemencik bekliyorum 2 nizinkinide dünü özellikle

güzelim yediklerin hep akşam saati oluyor gün içinde özellikle sabahları 3 zeytin az çökelekle geçiştiriyosun..gün içinde ye akşamı azalt diyorum sana
balık yemene karşı çıkmadım ama akşam geç saatte yeme dedim getir işyerine öğlen ye yanında yeşilliğin ile

Geleneksel sofralarımızda başlangıç yemeğimiz genelde çorbadır. Dünya genelinde Rusya ve Meksika’dan sonra en çok çorba tüketen ülkeymişiz. AC Nielsen tarafından 2006 yılında yapılan çalışmaya göre çorba, pilavdan sonra en çok tükettiğimiz yiyecek... Evlerimizde en çok mercimek, şehriye, ve tarhana çorbası pişiyor. Sabah kahvaltısından başlamak üzere her öğünde yaygın olarak çorba tüketiliyor, öğle ve akşam hatta uzun gecelerin sabahı çorba ile kapanıyor. Yöresel özelliklere göre pek çok farklı malzeme ile hazırlanabilen çorbalar dengeli beslenmenin önemli bir parçası.

Hem lezzetli hem sağlıklı
Çorba, içindeki malzemenin özelliklerine göre birçok besin öğesini içeren besleyici bir yemek.
Yoğurt çorbası iyi bir kalsiyum kaynağı
Mercimek veya ezogelin çorba protein ve lif açısından zengin
Tavuklu veya etli çorbalar, hayvansal protein sağlıyor
Sebzeli çorbalar iyi bir lif, vitamin ve mineral kaynağı olabiliyor
Yumurta eklenerek hazırlanan çorbalar protein açısından zenginleşmiş oluyor
Süt ve sebze ilave edilen çorbalar çocuklar için çok besleyici
Benim en sevdiğim çorba, annemin tavuklu nohutlu çorbası, aslında bir yemek kadar da besleyici ve doyurucu tarifini aşağıda bulacaksınız ben onu yediğimde normal bir tabak yemiş kadar doyuyorum, mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

**2. TAKIM 278. ETAP**

akrep33 ( 64,6/ 64,6 / 0 / 0,00%)
Neslihan ( 85 / / / %)

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: 0,68%

ellerine sağlık kaptanım belkide 2. cilik bizde olabilir bu hafta diğer takımlara göz attım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…