ben de çook sevindimmm bu hafta hasta oldugum için diyetisyenin listesine uyamamştım, üstelik erkek tarafına gittigmizde hazırladıkları yemeklerden de yemiştim kesin aldım diodum ama vermişimmm yuppiiiHarikaaaaaaaaaaaaaaa
hoş geldinnnndüzeldigine sevindim şu omega ne için alıyorsunuz
2si bir aradamı yoksa 3mü bir aradamı içiyorsun canım bende çok seviyorummmEvet kızlar ilk önce şu kahve için bir çözüm buldum hemen kahvem bitince markete koştım ve nescafe gold aldım 100 gr mı 175 kalori ki bu bana heralde 1 hafta gider yani kahveden dolayı artık hergün alacagım kalori 25 kalori
hım tamamm canımmhoş geldin canım
sen gelmeye karar ver yeterki ek kontenjan isteriz
canikom sen mezun olarak olarak ayrılmamışmıydın burdan..o yüzden geçen haftaki kilonu alayım bir zahmet tüy bitti dilimde ama sana anlatamıyorum durumuuu
diğeri canım diğerii
bayram listesini hiç aklıma getirme çok sinir durumlarındayım
akrep33 ( / 64,6/ / / %)
aybüke07( / 68,5 / / / %)
genic( /57,9 / 58 / -0,1 / -0,17 %)
bahiresemanur( /71,2 /71,00 /0,20 / %)
rukgus( /80,3 / / / %)
kelebekcearzum( / 74 / / / %)
krakker( / 76 /75,8 / 0,2/ 0,26%)
karabiber01( 80,1 /79,5 /0,6 /0,75 %)
Neslihan( 85 / / / %)
cceylin( /71,8 / 70,8 /1 / 1,39 %)
banusultan( / 65 /64,5 / 0,5/ 0,77%)
secdenur( / 72,3 / / / %)
siyah24( / 72,2 /71,2 /1 / 1,39%)
kızlar bu hesabı unuttum ben yine biri hatırlarırsa yüzde hesaplamayı
günaydın canımgünaydınnnn
günaydın arkadaşlar.
kilom 64.5.
500 gr eksideyim.
anlaşılan 1 kilo zayıflamalar geçmişte kaldı..
Bu arada kıskanalar çatlasın ilk defa bugün kilo veridigim farkettim bel ve karın bölgesinden cok gitmiş eşim bile diyor bugün sana noldu genemi hastalıyorsun yoksa
zuzu,bu hafta kilo verirsen ekliyecekmiş seni akrep..yoksa
canikom sen mezun olarak olarak ayrılmamışmıydın burdan..o yüzden geçen haftaki kilonu alayım bir zahmet tüy bitti dilimde ama sana anlatamıyorum durumuuu
canım şöyle: ( geçen haftaki kilon- bu haftaki kilon) / geçen haftak, kilon x 100
yani seninkisini 0,28 buluyorum ben.
Napım sag gösterip sol vurmak hoşuma gidiyoru
Arkidişler bugün kendime ödül veriyorum ve kahvemin yanında kendime çikolatalı kahve ısmarlıyorum akreppppppppppppppp gel anam gellll sanada ısmarlıyım
Ays bugün çok mutluyum biri görse der bu delirmiş pc başında kendiş kendine gülüyor
canlar 1 kg vermişim.
geçen hafta 71.80
bu hafta: 70.80
canı işin zor rabbim sabır versingünaydıııın kızlar yorgunluğum geçmedi fazla mesai almaksızın dün 11 saat çalıştım bugün işe geç geldim fazla mesai almadığım için anlayış gösterdiler yorgunluktan beynim dinlendi ama kaslarım ağrıyor
....
Gunaydin kizlar kilom 73/1 /1.35% ama ekleyemiyorum yardim edermisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?