günaydın arkadaşlar..
nasılsınız.
sonbaharın serin havası kışı müjdeliyor burada.sabahları buz gibi,öğleden sonra azıcık ısınıyor..
dün hastane işimi hallettim,4 kitap aldım,alışverişimi çıkardım aradan,akşamda spor derken baygın düşmüşüm yatağa..
gece de ufaklık uyutmadı, annemin vefatından beri tüm düzeni bozuldu çocukların,neredeyse hiç yansıtmıyorum ama onlar öyle hassas ki,örneğin büyük kızım 9 yaşında,tv de mezar ya da anne kaybıyla ilgili bir şeye rastlasa hemen tepkimi ölçmek için bana bakıyor,gözlemliyor..onlar sayesinde ne istediğim gibi ağlayabildim,ne acımı hakkıyla yaşayabildim.bu da ne kadar doğru bilmem ama annelik evlatlarını herşeyden önde tutmayı gerektiriyor..hayat devir daim.bizim için ilk olan herşey milyarlarca insan tarafından deneyimlenmiş şeyler..
neyse çok derine dalmayalım.şu spor listesini güncelleyelim bari de kim ne yapmış çıksın ortaya.bu cumadan itibaren herkes yazsın,üşenmek yok..
Kızlar dipsiz kuyulardayım çıkamıyorum bir türlü..Toparlayamadım/toparlanamadım gitti...................Aslında inadına karanlık diplere inesim var...
Tacı tahtı terkedip gitmek çok hoş görünüyor gözüme...
Yakınlar olmamalı yurtdışı olmalı illaki....
Gideceğim ülkenin diline odaklanmak, daha diplere inmeme engel olur belki
Kızlar dipsiz kuyulardayım çıkamıyorum bir türlü..Toparlayamadım/toparlanamadım gitti...................Aslında inadına karanlık diplere inesim var...
Tacı tahtı terkedip gitmek çok hoş görünüyor gözüme...
Yakınlar olmamalı yurtdışı olmalı illaki....
Gideceğim ülkenin diline odaklanmak, daha diplere inmeme engel olur belki
günaydın arkadaşlar..
nasılsınız.
sonbaharın serin havası kışı müjdeliyor burada.sabahları buz gibi,öğleden sonra azıcık ısınıyor..
dün hastane işimi hallettim,4 kitap aldım,alışverişimi çıkardım aradan,akşamda spor derken baygın düşmüşüm yatağa..
gece de ufaklık uyutmadı, annemin vefatından beri tüm düzeni bozuldu çocukların,neredeyse hiç yansıtmıyorum ama onlar öyle hassas ki,örneğin büyük kızım 9 yaşında,tv de mezar ya da anne kaybıyla ilgili bir şeye rastlasa hemen tepkimi ölçmek için bana bakıyor,gözlemliyor..onlar sayesinde ne istediğim gibi ağlayabildim,ne acımı hakkıyla yaşayabildim.bu da ne kadar doğru bilmem ama annelik evlatlarını herşeyden önde tutmayı gerektiriyor..hayat devir daim.bizim için ilk olan herşey milyarlarca insan tarafından deneyimlenmiş şeyler..
neyse çok derine dalmayalım.şu spor listesini güncelleyelim bari de kim ne yapmış çıksın ortaya.bu cumadan itibaren herkes yazsın,üşenmek yok..
canım benimmm burdayım zaten sabahtan beri takip ediyorumVayy arkadaş yaa o kadar bayramı hatasız atlattım geldim bir dipsiz kuyunun tuzağına yakalandım..Deliler gibi yediğim gün içindeki abur cuburlar bende bağırsak tıkanıklığı ve kilo olarak dönmüş haberim yok...
Vee ben dün akşam itibari ile hayata döndüm..
Bu sabah itibari ile de gördüm hatamı hem de fena bir şekilde......
Aslında ben bugün konuk üyemi olsam ya da beni görmeseniz duymasanız
Hayır az sonra 4. takım kaptanı tubiş gelicek Allahım yaaaa:18::18: rezil oldukk galiba sanırsamdua edelimde onlarda almış olsunnnn
Ahahahaha bendensinnnnnnnnngünaydın kızlar.
sabah sabah tartı şoku yaşıyorum.
66 çıktım,gözlerime inanamadım,tekrar tekrar tartıldım,insan bir haftada 2 kilo alır mı,ödem midir,nedir bilemem ama kilom 66 bu hafta.
benim ki de 69 malesef.. reglim yaklaştı ondan diye ümit ediyorum.
Bu hafta kilo alma haftasımı yoksa beni yalnız bırakmak istemediğinizdenmiiiiiibende 1 kilo almışımmm
malum döen sonu
şşiiiittt...... hiç yakıştıramadım sana
canım benimmm burdayım zaten sabahtan beri takip ediyorumbizim takımın listesi hazır gibi 2 kişi gelmedi daha sadece bi uğra istersen
ama yine de bu ortalama bizi birinci yapmayabilir o yüzden endişeliyim2 takımda birinci olmazsa iki takım da 30ar dk ek spor yapacak 1 hafta boyunca biliyosun
ahaa bi kişi daha geldi ortalaması 2.91Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demiştim demii
Valla sevinmedim diyemicemmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?