Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akrep33 ( 63,1 / / / % )
genic ( 57,4 / / / % )
bahiresemanur ( 70,5 / 69,5/ / % )
karabiber01 ( 78,0 / / / % )
cceylin ( 68,0 / / / % )
banusultan ( 64,5 / / / % )
ceyyyliiiinnnnnnnn benden 1 kg eksik olamazzzzsııınnnn seeeennnnn
demekki haftaya 2 kg vermek lazım ki ceylini devireyimmmm![]()
canımmm 2,5 kg de sen ona çünkü ben bu hafta da 1 kg verdimmm :))
canım benim çoook geçmiş olsun inşallah amin allah kimseyi ne dr suz bıraksın ne de onların eline muhtaç etsinkzilar selam hepinize tesekkur ederim gecmisi okudum simdi telden giriyorum alinti yapamadim farkli bir tartoda olsa 200 gr eksik cikti beni eklerseniz sevinirim
haberlere gelince 1 saat sonra cikicaz hayirisi ile dualariniz icin tesekkur ederim rabbim kimseyi buralarda birakmasin evlatlarimizin acisini gostermesin amin yarabbim
bahire banu karabiber akrep ceylin sizleri cok seviyorum canim arkadaslarim benim
Ahahahaha bak bu güzeldi![]()
Dün kayınbabamı çıkardık hastaneden.. Akşam lahmacun yaptırdık, tabi iş arası ne koşturmalarla..Yemek sonrası misafir geldi hasta ziyareti diye..Ve dün benim kızın okulundan aradılar prensesim hastalanmış koşa koşa gittim onu aldım..Akşam lahmacundan 1 tane zorla yedi, o yemeyince bende yiyemedim tabi can sıkıntısından.
Masayı kaldırırken geldi misafir..Geç saatlere kadar oturdular..
Sadece 1 kupa şekersiz çay içtim..Onlar gittikten sonra ay bir acıktım karnım fecii gurulduyr, dedim şu lahmacundan ziyafet çekeyim kendimesonra aklıma bahire geldi, dedim yarın tartıda güldüremem kendimi ona sonra banuda var işin ucunda
Ve sabah 63,1 çıktım..Tabi dünden bu yana wc ye çıkmadım koşturma stres tıkandım sanırım..Önceki kilomu da hatırlayamadım şimdi baktım geçen hafta da aynıymışım.Bu hafta sabitim demekki..Ama wc ye çıksam daha az olurdu eminim yinede şükrediyorum akşam yeseydim fazla çıkıcaktım çünkü hep bahire ile banu yüzüne![]()
hahahabahire korkusu taaa mersini sardı demekkiiii
akreeeeppp bak menülerimi bu hafta yazdım kuzu hem yedim hem kilo verdim
açlığa tahammülümün olmadığını da biliyorsun
kuzzzuuuu
kızına ve kayın pederine geçmiş olsun diyorum ne oldu prensese iyi bak ona ama akreppp üşüttümü kuzu ne yaptı okulda koşturuyorsa terlemiş soğumuş ta olabilir
Sınıfta arkadaşlarından da gelmeyen varmış canım salgın sanırım..Göndermedim bugün yanımda..Hiç bişey yemiyor kuzum.
selam kızlar.
iyi pazarlar hepinize.
kız bahire pc aldın yine yazmıyorsun akşamları,neredesin bakayım.
cam kapı temizliğe girişiyorum,arada uğrayacağım.
bakayım genicten bir haber var mı dedim ama yokmuş,evine geçmedi herhalde.
krakkerden ses yok,akrep ben yeni üye istiyorum takıma,hepimiz dağıldık çil yavrusu gibi.
araya kaynak lazım,yeni kan lazım,toplayıp geleyim mi ortak alandan.![]()
tabikim çalıştığım yeri kasttettim anneme söyledim kızlar annem dedi ki keşke çocuğum kocaya kaçsaydın sen dedigünaydın kızlar.
kuzucuklarımıza tekrardan geçmiş olsun,inşallah ikisi de daha iyidir.
bahire burada olmayacağım derken bulunduğun yeri kastettin değil mi.
burasını değil,ben gitmeden sen de gidemezsin buradan karışmam.
dün ne yorulmuşum ya.işler bitti ama ben de bittim.inşallah birkaç gün yağmur yağmaz.
sırf camlar batmasın diye böyle bir dilekte bulunmak ta beşere özgü bir şey değil mi.
yarın kahvaltıya komşularım gelecek,bugünden bir kaç çeşit yapayım çayın yanına diyorum.
sizler de gelseniz keşke.![]()
Günaydın kızlar...
Haftasonum cumadan itibaren hastane ile hastalar ile geçti..Cuma kızımı hastaneye yatırdık yüksek ateşten..Hastane dönüşü eşim hastalandı yüksek ateş..Kayınbabam zaten hasta..
Varın siz düşünün halimi...
Sizler naptınız bakalım?