Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar sızın porsıyon dedıgınız kac kasık ben 6 yapıorum ama?corbada bı kepce bugun dahada azaltacagaım dıger gnlere gore az vermısım sınırlendım:)su yukarda vogue2013 5 yazıyor bes ne demek:) yenıyım grupta cahilim:) valla ooo domates soslu makarnalar felan kızlar sız bu monulerle haftada kac gr verıyorsunuz yaw:)

Ben genellikle 4 kaşık alıyorum sebzelerden,köftedende 3 tane alırım,
ekmekte günde 2 dilim yemeğe çalışırımm
ama bu tabikii diyete tam odaklandıysam bazen çok düzensiz beslenebiliyordumm ama artık olmıcakk
çorba beden 1 kepçe yada 1 kase alırım

sebze yemeği 6-8 kaşık olabilir. çorbalarda da 2 kepçe bir dilim ekmeğe (tahıllı ekmek) eş değer. buna göre eğer o öğünde bir dilim ekmek ve çorbayı aynı anda tüketme çünkü 2 dilim ekmek yemiş oluyorsun.

ben doğru yapıyorum ozaman çünkü çorba aldığımda ekmek almıyordum

merhaba arkadaşlar dün gün boyu evde deildim o yüzden yazamadım
dünkü menüm sabah
2 bardak su
1 yomurta,5 zeytin,yarım domates,az peynir,1 tatlı kaşığı SARELLE,1 dilim ekmek,2 fincan çay
öğlen
bi porsiyon et yemeği,1 kase yoğurt
akşam 1 kase sebze çorbası
3 litre su
SARELLE'yi özellikle büyük hafle yazdım ki şirketimin reklamı olsun :))

Kızlar hftada kac gr verıyorsunuz

ben diyete ilk başladığımda her hafta mutlaka 1 kilo verebiliyordum ama sonra istediğim gibi olmadı ve yerimde saydım uzun zaman ama şimdi gedefim yine 1 kilo vermek olacak
haftaya kesin 76.5 olurum

herkese selamlar,
kızlar totomu sandalyeye daha şimdi koydum.
hemen yazamadıgım günlerin havadislerini yazıyım.
ufaklık hala hastanede. durumuyla ilgili umutlu bir gelişme yok. kalbi durdugu sırada beyninin %10 u bundan etkilenmiş ama bu etkilenme görmede mi karşımıza çıkacak, algılamada mı yoksa başka bir yeteneğinde mi uyanmadan ögrenemiyoruz malesef...

bunun dışında sonunda ben de hasta oldum bunca koşturmacaya dayanamayıp, dün işe de gelemedim yatak döşek yattım, vucut dayanamadı tabi.

diyetime dikkat ediyordum ta ki hastalanıncaya kadar, bir kaç kaşık bal, pekmez artık ne olduysa...

geçmişle ilgili hiçbirşey okuyamadım henüz, umarım herkes iyidir.

ceylincimm tekrardan hoşgeldinn
akrabanızın çocuğuna çok üzüldüm,bir ateş insanın başına neler getiriyor benimde kızımın gözlerinde şaşılık yapmıştı

Son düzenleme:
Ne kadar yorucu bir gundu cocuklarim hasta oldu misafirler geldi ve herseye ragmen yememe icmeme sadik kaldim yanliz spor olayi artik geceye kaldi yarin yazicam tam anlamiyla artik :)
mart in 3 une kadar o 4 kg dan kurtulmam lazim yaaa!!!!

Bu arada kullandigimiz kremlerin ismini vermek veya video link leri paylasmak serbest mi . Anladigim kadariyla bayagi disiplinli bir forum bu yanlis yapmamak lazim :))

Ne kadar yorucu bir gundu cocuklarim hasta oldu misafirler geldi ve herseye ragmen yememe icmeme sadik kaldim yanliz spor olayi artik geceye kaldi yarin yazicam tam anlamiyla artik :)

çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir çocukların...zaten bi sıkıntın olduğunda muhakkak misafir gelir biz annelerin kaderi bu :))

öğlen iki kaşık haşlanmış et yedim,1 kase yoğurt
akşam 1 kase şehriye çorbası,1 dilim ekmek,çok az lahana turşusu
gün boyu 3 buçuk litre su

çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir çocukların...zaten bi sıkıntın olduğunda muhakkak misafir gelir biz annelerin kaderi bu :))

Insallah,Tesekkur ederim.
Valla yemek yemicem dersin gelince cikarir yapar edersin (yaptiklarimi agzima surmedim salata haric :)) cocuklarda allahtan sabahtan biraz uyudular da zaman bulupta yaptim

herkese selamlar,
kızlar totomu sandalyeye daha şimdi koydum.
hemen yazamadıgım günlerin havadislerini yazıyım.
ufaklık hala hastanede. durumuyla ilgili umutlu bir gelişme yok. kalbi durdugu sırada beyninin %10 u bundan etkilenmiş ama bu etkilenme görmede mi karşımıza çıkacak, algılamada mı yoksa başka bir yeteneğinde mi uyanmadan ögrenemiyoruz malesef...

bunun dışında sonunda ben de hasta oldum bunca koşturmacaya dayanamayıp, dün işe de gelemedim yatak döşek yattım, vucut dayanamadı tabi.

diyetime dikkat ediyordum ta ki hastalanıncaya kadar, bir kaç kaşık bal, pekmez artık ne olduysa...

geçmişle ilgili hiçbirşey okuyamadım henüz, umarım herkes iyidir.

banucum ben biraz geç gördüm ama çok geçmiş olsun nasılsın daha iyice misin?
ceylincim,sağol birtanem.
ufaklıktan haber bekliyorum,ne gelişme olursa yaz canım.
inşallah sağ salim çıkacak.
havalarda tam düzelecek derken dahada kötü oldu burda,sadece cuma güneşli diğer günler yağmurlu şimdilikk
hava kapalı olunca insanın moduda düşük oluyor
burada hava harikaydı ama ben daha toparlanamadım diye cesaret edemedim çıkmaya.
ufaklığın arkasından koştururken yine zedelerim belimi diye balkondan bakarak iç geçirdim güneşe.:31:
geçmiş olsun çocuklarına.inşallah tez zamanda iyileşirler.
Bu arada kullandigimiz kremlerin ismini vermek veya video link leri paylasmak serbest mi . Anladigim kadariyla bayagi disiplinli bir forum bu yanlis yapmamak lazim :))

Bu grup sanirim gunduzleri daha cok aktif ben coluk cocukla ugrasmaktan firsat bulamiyorum fazla gunduzleri..

evet gündüz daha müsait oluyoruz. link vermek sanırım yasak ama marka belirtiyor herkes.

şu şuuuuuuuuuuu:3::3::3::3:

nasılsınız bakalım benim kabarık kelebeklerim:16::16:

özledim yaff, artık kızım bilgisayara girmemize izin vermediği için maelsef anca gece kaçamak yapabiliyorum, bu yaşta bilgisayarda fazla zaman geçirmesini hatta hiç geçirmesini istemiyorum, biz ne zaman pc yi açsak ben de gelicem, ben de bakıcam , ben de oynıycam, hadi bana oyun aç vs. diyor, gözleri bozulacak ve radyasyona boğulacak diye artık eşimle lesin karar aldık, gündüzleri pc açmıyorz.

sizler neler yapıyorsunuz, bahire hala annemlerin yanında, ben döndüm, çok güzel bir tatil geçirdik çok şükür, erken dönmesek iyiydi ama napalım başka işler çıktı, sağlık olsunn. öptüm hepinizi kocaman:48::48::48:

günaydın kızlar
güne 1 kahve ve müsliyle başladım.
bu sabah tartıda 60.7 çıktım,kilo bildirimleri nereye yapılacak?
bu hafta başında 61.4 kiloydum,ondan moralim bozuk değil

ders157atiyeks7.gif

öğlen olarakta kendime pırasayı incecik kıydım az ve salçayla yumuşayana kadar kavurdum ve 4 kaşık alıp üzerine yoğurt koyarak 1 dilim ekmekle yedim
ve yürüyerek gittik gideceğimiz yere banda spor oldu
ara eve gelincede 1 mandalina
akşamda ekmek almadan kalan pırasaya yine 4 kaşık vardı üzerine yoğurt koydum yedim ekmeksiz
şuan canım türk kahvesi istedi
Hmmm ellerine sağlık :29: pırasanın kokusunu taa buralardan duydum sanki :56: ve afiyet olsun canım..Ben de bugün yapıcam pırasa..
akrepcim menündekiler benim asla vazgeçmeyeceğim yemekler olmuş
ciğre kavurmaya bayılırım ben tavuk ciğerinii sık sık yaparım mesela
şnitzelde öylee
veeeeeeeeeeee sıcak çikolata
Damak zevkimiz uyuyor demekki..Yoksa biz Adana'lımıyız :1:
evet akrepcim öyle oldu ben dışardan gelene kadar yağmur başlamıştı,içö kısma serdim ama daha çok çamaşır var yıkanacak olana

Uff çok sinir bir durum olmuş..Ben salonun bir köşesine seriyorum..Malum dışarısı hem soba dumanı hem nem fazla..İçerde çok daha çabuk kuruyor..

Ama bugün hava güzel kurur diğer yıkanacaklar inş..

havalarda tam düzelecek derken dahada kötü oldu burda,sadece cuma güneşli diğer günler yağmurlu şimdilikk
hava kapalı olunca insanın moduda düşük oluyor
Ben tam tersi kapalı havaları çok severim..Hafif de yağmur oldumu değmeyin keyfime:12:
ben diyete ilk başladığımda her hafta mutlaka 1 kilo verebiliyordum ama sonra istediğim gibi olmadı ve yerimde saydım uzun zaman ama şimdi gedefim yine 1 kilo vermek olacak
haftaya kesin 76.5 olurum

Hadi bakalım inş. canım..

Back
X