Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

]
* *2.TAKIM * * PAYLAŞIM TABLOSU​

Pazartesi:

akrep33 ( 5 ) :33:
genic ( 2 ) :50:
bahiresemanur () mazeretli
karabiber01 ( mazeretli )
cceylin ( 0 ) :47:
banusultan ( 2 ) :50:
emilicemre (5) :46:

Salı

akrep33 ( 12 ) :33:
genic ( 10 ) :46:
bahiresemanur ( mazeretli)
karabiber01 ( 2 ) yarı mazeretli
cceylin ( 0 ) :47:
banusultan ( 1 ) hasta
emilicemre (0) :47:
voque2013 (5) :46:
misspsi (1)
unefemme (2)
lethem (2)

Çarşamba

akrep33 ( 16 ):65: :33:
genic ( 10 ) :71::46:
bahiresemanur ( mazeretli)
karabiber01 ( 12 ) :71::46:
cceylin ( 2 ) :50:
banusultan ( 6 ) :46:
emilicemre (7) :46:
voque2013 (5) :46:
misspsi (1) :47:
unefemme (5):46:
Püsküüt (1)

Perşembe

akrep33 ( 19 ):65: :33:
genic ( 0 )
bahiresemanur ( 0 )mazeretli
karabiber01 ( 5 ) :46:
cceylin ( 2 ) :50:
banusultan ( 3 ) :47:
emilicemre (4) :47:
voque2013 (6) :71::46:
misspsi (6) :71::47:
unefemme (8) :71::46:
Aybüke (2)
spirochet (1)

* *2.TAKIM 295. ETAP * *

akrep33 ( 64,8 / 64,8 / 0 / 0,0% ) Sabit
genic ( 60,1 / / / % )
bahiresemanur ( 70,5 / / / % )
karabiber01 ( 77 // / % )
cceylin ( 68 / / / % )
banusultan ( 65,5 / / / % )

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %

Kızlar tartıldım 61,5 hastaneye gıdıom oglm ıcın.akrep sndemı aynı kg desın boy kac:)hamdolsun ya

Bu haftanın başında şaşırdım biraz o yüzden artılardaydım ama bu sabah itibari ile aynı kiloma düştüm hamdolsun..

Dünkü menüm

Sabah
Kefir

Kahvaltı
3 bıldırcın yumurtası,tam buğday ekmeği, siyah zeytin, beyaz peynir, tereyağı, çilek reçeli, Ihlamur, 1 kapsül omega3.

Öğle
Bol yoğurtlu bulgur pilavı, 1 bazlama

Akşam
1 porsiyon pırasa, bol tere

Su:2 litre

Kitap:Vakıa suresi, esma-ül hüsna..

Spor:Menü sonrası 100 kez hoplama

Bitki çayı: 1 kupa ıhlamur, 2 kupa 9'lu çay

hımm genic dün nerelerdeydi. müdür izinli ya bugünde seminer var öğleden sonra ortalıkta olmayacağım. dünde öyle bir iş kitledilerki yerimde değildim. başka bir yerdeydim. o işi yaparkende detayla detayla içinden çıkılmaz bir hal aldı. sonra onu toparladım ohhhh raporumu verdim gitti. üstümden de büyük bir yük kalktı. akşamda koşa koşa eve gittim hemen dersin başına oturdum. saat 11:30 falandı sızmış kalmışım eşim geldi uyandırdıç sonra uydum saat 05:12 de kalktım ders çalıştım sabah sonra ayılabilmek için duşa girdim. en fenası burada bir yağmur bir fırtına. evin önü göl olmuş

hayırlı cumalar arkadaşlar ben kilomu yazıp kaçıyom çok işim var gün içinde uğrarım tekrar 74.200gr :((( 200 gr daha versem daha iyi olcaktı ama neyse bu da fena sayılmaz

hımm genic dün nerelerdeydi. müdür izinli ya bugünde seminer var öğleden sonra ortalıkta olmayacağım. dünde öyle bir iş kitledilerki yerimde değildim. başka bir yerdeydim. o işi yaparkende detayla detayla içinden çıkılmaz bir hal aldı. sonra onu toparladım ohhhh raporumu verdim gitti. üstümden de büyük bir yük kalktı. akşamda koşa koşa eve gittim hemen dersin başına oturdum. saat 11:30 falandı sızmış kalmışım eşim geldi uyandırdıç sonra uydum saat 05:12 de kalktım ders çalıştım sabah sonra ayılabilmek için duşa girdim. en fenası burada bir yağmur bir fırtına. evin önü göl olmuş

geniccim ne dersi ben neler kaçırdım??

rahat rahat misil misil uyuyun ben bir yandan sigara birakma videolari seyrediyorum te gozumun biri burda takipteyim :)))))
inşallah bırakmayı başarırsınn
aynen benim de öyle.sıksık beslenmem lazım,biraz da hareket lazım.
bi ara karatay diyetini uygulamaya başladım,aynı zamanda kilo almya başladım,kızlar kuruyemiş bana kilo aldırıyor ya da ben k.yemişin miktarını ayarlayamadım.ondan form yiyiyorum.tok tutuyor.ekmek,pilav makarna filan yemiyorum..
bende öyle ,herşeyi kaşık hesabıyla yapmam lazım,bu hafta tekrar uyguladım ve meyvesinide aldım kilo vermişim
ve kilo
başlangıç 61.4
bu sabah 60.5
ilk hafta hemen verdin tebrik ederim
haftasonu misafirim gelecek.kendmi şimdiden şartlandırıyorum,diyeim dışına çıkmamak için,inşallah sonradan üzüleceğim bir şey yapmam :S
ben dün atlattım yemekli misafirii
kaynımlar türkmenistandan geldi,onları yemeğe aldım,dün yeseydim çok pişman olacaktımm
sen nerden katılıyorsun hangi şehirdesin
Rabbim acil şifalar versin canım..

İşte benim mutfağım da Mersin ve Antep sofrası karışık oluyor canım..

Aynen şekerim evde erişte bulamayınca şehriye attım :1:

Kuzuu tabiki etkisi olur..Nescafe ödem yapar, yağ toplar yani selülit dolu bir vücut olur..İğrenç bir vücuda sahip olmayı istermisin??

eşinmi mersinlii senmi,
akrep nescafeyi uzun zamandır bıraktım ben türk kahvesini çok içiyorumm
şuan burda yazıyorumm ama aynı sigara gibii aklıma geldi ve zor duruyorumm hemen yapacağım

Saat ayarını değiştir canım..Bilgisayarın dimi?

Kuruyemiş kavrulmamış olucak canım..Form yerine 5 ceviz yesen daha sağlıklı ve daha tok tutar..

yok yok bilgisayarın değil,kadınlar kulubününn
ayarlar yerinden yapmaya çalışıyorumm hangi ülkeye getirmemm lazım onu yanlış yapıyorum türkiye yok,en yakın olanı seçmem lazım ama hangisi yanlış yapıyorumm

*2.TAKIM 295. ETAP * *

genic ( 60,1 / / / % )
karabiber01 ( 77 /76.6/ 0,4 /0,51 % )
cceylin ( 68 / / / % )

Sonunda başardım,hatta kaç kez çıktım basküle
1 çıktım 2 çıktım 3 çıktım aynı tartı dedim yanlışmı yok dedğildi yanlış nasıl mutluyum,sonunda 76.6 yı gördüm
haftaya 75,6 olacağımm inşallah

rahat rahat misil misil uyuyun ben bir yandan sigara birakma videolari seyrediyorum te gozumun biri burda takipteyim :)))))

merhaba. nikotin sakızlarının işe yaradığını duymuştum, denediniz mi?

ve kilo
başlangıç 61.4
bu sabah 60.5

tebrik ederimm:nazar: boyunuz kaç ne güzel rakamlar ben de görebilecek miyim acaba

*2.TAKIM 295. ETAP * *

genic ( 60,1 / / / % )
cceylin ( 68 / 67,5/ 0,5/ 0,74 % )

*2.TAKIM 295. ETAP * *

genic ( 60,1 / / / % )
cceylin ( 68 / / / % )

Sonunda başardım,hatta kaç kez çıktım basküle
1 çıktım 2 çıktım 3 çıktım aynı tartı dedim yanlışmı yok dedğildi yanlış nasıl mutluyum,sonunda 76.6 yı gördüm
haftaya 75,6 olacağımm inşallah

karabiberim tebrik ederimmm sonunda kırdın zinciri:nazar:

Back
X