Bugün ilk fırsatta senin durumu sorgulicam bakalım takıma alabilirmiyim yoksa konuk oyuncu olarakmı devam edersin yanımızda görücez şekercik.
degerlendir canım

benim için farketmez konuk olsamda yeter bana sizinle olmak güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ilk fırsatta senin durumu sorgulicam bakalım takıma alabilirmiyim yoksa konuk oyuncu olarakmı devam edersin yanımızda görücez şekercik.
sabah 6.30 da kalktım ogluma kahvaltı ettirip okula yolladım sonra koca bir lahana haşladım onu sardım çocuklara ballı krep yaptım 9.30 da eşimve çocuklar uyandı kahvaltı ettik sonra eşimi işe yolladım ardından yatakları evi topla derken küçükleri okula yolladım çorba yaptım evi süpürdüm sildimşimdi bu haldeyim
ama şimdide yürüyüşe çıkıyorumm gelince görüşürüz canlar![]()
günaydın millettttt
geniccim çok geçmiş olsun canım, dinlenmeyince geçmio bu sene hastalık. sen de kitap filan oku gücün varsa kafanı dinlemiş olursun
günaydın arkadaşlar.
cee deyip kaçıyorum,yarın geliyor misafirlerim,sabahtan.
evi halledeyim geç olmadan.
arada uğrarım mola yapınca.
öpüldünüz.![]()
canlar ben dün yine spordaydım, hoca gel demişti gittim ben de.
20 dk yürüyüş: bu sefer biraz daha tempoluydu 1,7 km yürümüşüm
20 dk bisiklet: kaç km gittim bakmayı unuttum.
10 dk ısınma hareketleri
hareketleri detaylı yazıyım ki belki evde yapan olur:
20 adet düz mekik
20 adet sağ çapraz mekik
20 adet sol çapraz mekik
20 adet toto havadabacakları dümdüz yukarı kaldır indir
20 adet yine toto havada bacakları tam ileri dogru dümdüz uzat karnına çek
10 dk yine ısınma hareketi ve bitiş.
Cuma günü çağırdı yeniden, bir gün ara verelim karnın acıycak dedi gerçekten de karnım acıo resmen ::26:
Cuma günü tüm hareketler 2 set yapılacakmış.
sabah 6.30 da kalktım ogluma kahvaltı ettirip okula yolladım sonra koca bir lahana haşladım onu sardım çocuklara ballı krep yaptım 9.30 da eşimve çocuklar uyandı kahvaltı ettik sonra eşimi işe yolladım ardından yatakları evi topla derken küçükleri okula yolladım çorba yaptım evi süpürdüm sildimşimdi bu haldeyim
canım erkeklerin tümü aynı mı.hem kızına bir bak,hiç evlenmemeyi tercih eder miydin tekrar düşün.
gıcık ya.
sizlere de günaydın kızlar.
su molası verdim.
sabahtan beri 1 litre oldu.
akşama 2 yi tamamlarım inşallah.
bu ara hiç içesim yok ta.
genic iyileş hemen ve aramıza dön,seni de özledim ben.![]()
kızlarrrrrr dünkü menümü yazayım
sababh
çorba
ara çay
öğle
yemedeim
akşam
ezogelin çorba
sana 3 çocukla tebrik ederim arkadaşım seni.
bu ne bahirecim. nasıl bir menü bu böyle. böyle sağlıklı beslenme olmaz sen biliyosun ama ben sana tekrar hatırlatayım dedim. hadi bakalım protein nerde, sebze nerde, bitki çayı nerde, su nerde, inek içmiş, inek nerd dağa kaçmış, dağ nerde, yandı bitti kül oldu. demeyeceğim hadi akşama detayları yazda neler oluyor bir anlat bakalım bize canım.
bugünkü menüm
2 bardak su
kahvaltı 1 yumurta,1 haşlanmış patates,2 fincan çay
ara yok
öğlen 1 kase mercimek çorbası,2 biber dolması,1 kase yoğurt,3 biber dolması
ara yok
akşam 1 porsiyon kabak yemeği,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
3 litre su
dünde 2 buçuk litre su
iyi akşamlar arkadaşlar ancak gelebildim eve bugün baya yorucu geçti anneciğim çok hastaydı ona baktım bugün akşama kadar
geçmiş olsun canım annecinebu ara bugün annemlere ablacığım geldi bana bi sürü kendi tavuklarından yumurta getirmiş bi sevindim bi sevindim yumurtayı zaten severimde bi de köy yumurtası oldu mu daha bi severim ..
sagolcanım yine busene birazdaha rahatım geçenyıl kızımı ana okuluna ben götürüyordum hepten fenaydım yani ama bukadar tempoya nedenkilo alıyorum anlayamıyorum :26:en büyük alkışları veriyorum canım sana ben bi çocukla o hale geliyorum Allah kolaylık versin
Vurdum Duymaz (Bayhan) - YouTube
hadi bakalım bu şarkı benden size gelsinnnn
kızlar hemen hoşaf hazırlıklarınıa başlıyorum
bu arada işeten gelir gelmez ılık ılık bir duş sonnrası çıtırı çıtır yanan soba kenarında huzur dolu bir uyku sonrası
merhaba dünya işletri dedim uyandım
derese dönmem lazım ama karnım kazındı birşeyler yiyip so üzerine hoşaf koyup derse otumalıyım