Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabah 6.30 da kalktım ogluma kahvaltı ettirip okula yolladım sonra koca bir lahana haşladım onu sardım çocuklara ballı krep yaptım 9.30 da eşimve çocuklar uyandı kahvaltı ettik sonra eşimi işe yolladım ardından yatakları evi topla derken küçükleri okula yolladım çorba yaptım evi süpürdüm sildim :37: şimdi bu haldeyim:37:

ama şimdide yürüyüşe çıkıyorumm gelince görüşürüz canlar :10::10::10::10::10::10:

sabah 6.30 da kalktım ogluma kahvaltı ettirip okula yolladım sonra koca bir lahana haşladım onu sardım çocuklara ballı krep yaptım 9.30 da eşimve çocuklar uyandı kahvaltı ettik sonra eşimi işe yolladım ardından yatakları evi topla derken küçükleri okula yolladım çorba yaptım evi süpürdüm sildim :37: şimdi bu haldeyim:37:

ama şimdide yürüyüşe çıkıyorumm gelince görüşürüz canlar :10::10::10::10::10::10:

iyi yürüyüşlllllerrrrrrrrr :9::9::9::9::9::9::9:

kızlarrrrrr dünkü menümü yazayım
sababh
çorba
ara çay
öğle
yemedeim
akşam
ezogelin çorba

günaydın millettttt:72:

geniccim çok geçmiş olsun canım, dinlenmeyince geçmio bu sene hastalık. sen de kitap filan oku gücün varsa kafanı dinlemiş olursun

canım bugün işyerindeyim. evde olsam dediklerini yapardım inan ama evde de o kadar iş varken kitap falan okumak yalan oluyor tabii.

günaydın arkadaşlar.
cee deyip kaçıyorum,yarın geliyor misafirlerim,sabahtan.
evi halledeyim geç olmadan.
arada uğrarım mola yapınca.
öpüldünüz.:54:

kolay gelsin canım....

canlar ben dün yine spordaydım, hoca gel demişti gittim ben de.

20 dk yürüyüş: bu sefer biraz daha tempoluydu 1,7 km yürümüşüm

20 dk bisiklet: kaç km gittim bakmayı unuttum.

10 dk ısınma hareketleri
hareketleri detaylı yazıyım ki belki evde yapan olur:
20 adet düz mekik
20 adet sağ çapraz mekik
20 adet sol çapraz mekik
20 adet toto havadabacakları dümdüz yukarı kaldır indir
20 adet yine toto havada bacakları tam ileri dogru dümdüz uzat karnına çek

10 dk yine ısınma hareketi ve bitiş.

Cuma günü çağırdı yeniden, bir gün ara verelim karnın acıycak dedi gerçekten de karnım acıo resmen ::26:
Cuma günü tüm hareketler 2 set yapılacakmış.

valla müthiş ceylin. seni okuyup gaza gelmek lazım. :nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar: sana 3 çocukla tebrik ederim arkadaşım seni.

canım erkeklerin tümü aynı mı.hem kızına bir bak,hiç evlenmemeyi tercih eder miydin tekrar düşün.

gıcık ya.:33::37:

sizlere de günaydın kızlar.
su molası verdim.
sabahtan beri 1 litre oldu.
akşama 2 yi tamamlarım inşallah.
bu ara hiç içesim yok ta.
genic iyileş hemen ve aramıza dön,seni de özledim ben.:38:

canım bende çok istiyorum ama bak her ne kadar yazmak istemesemde kafam allak bullak 2 gündür yaşadıklarım beni biraz sarstı. derinlere dalmayacağım.

bu aralar ben diyet yapmak istesem de etrafımdakiler buna ket vuracak biliyorum başta eşim. neyse idare etmeye çalışıyorum anlayacağın. toparlanınca eski formuma dönerim. biraz zamana ihtiyacım var sadece bende özledim sizleri.

kızlarrrrrr dünkü menümü yazayım
sababh
çorba
ara çay
öğle
yemedeim
akşam
ezogelin çorba

bu ne bahirecim. nasıl bir menü bu böyle. böyle sağlıklı beslenme olmaz sen biliyosun ama ben sana tekrar hatırlatayım dedim. hadi bakalım protein nerde, sebze nerde, bitki çayı nerde, su nerde, inek içmiş, inek nerd dağa kaçmış, dağ nerde, yandı bitti kül oldu. demeyeceğim hadi akşama detayları yazda neler oluyor bir anlat bakalım bize canım.

dünkü menüm
sabah 3 bardak su
kahvaltı 1 yumurta,4 zeytin,az peynir,yarım haşlanmış patates,2 fincan çay
öğlen bir kase tavuk çorbası,1 kızarmış tavuk kanadı,salata
ara 1 elma,1 portakal
akşam yemek yok bir dilim pasta,1 bardak yedigün

bugünkü menüm
2 bardak su
kahvaltı 1 yumurta,1 haşlanmış patates,2 fincan çay
ara yok
öğlen 1 kase mercimek çorbası,2 biber dolması,1 kase yoğurt,3 biber dolması
ara yok
akşam 1 porsiyon kabak yemeği,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
3 litre su
dünde 2 buçuk litre su

bu ara bugün annemlere ablacığım geldi bana bi sürü kendi tavuklarından yumurta getirmiş bi sevindim bi sevindim yumurtayı zaten severimde bi de köy yumurtası oldu mu daha bi severim ..

en büyük alkışları veriyorum canım sana ben bi çocukla o hale geliyorum Allah kolaylık versin

bu ne bahirecim. nasıl bir menü bu böyle. böyle sağlıklı beslenme olmaz sen biliyosun ama ben sana tekrar hatırlatayım dedim. hadi bakalım protein nerde, sebze nerde, bitki çayı nerde, su nerde, inek içmiş, inek nerd dağa kaçmış, dağ nerde, yandı bitti kül oldu. demeyeceğim hadi akşama detayları yazda neler oluyor bir anlat bakalım bize canım.

bugünkü menüm
2 bardak su
kahvaltı 1 yumurta,1 haşlanmış patates,2 fincan çay
ara yok
öğlen 1 kase mercimek çorbası,2 biber dolması,1 kase yoğurt,3 biber dolması
ara yok
akşam 1 porsiyon kabak yemeği,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
3 litre su
dünde 2 buçuk litre su

birber dolması 2 mi üç mü anlamadım

kızlar menüm dünki doğuru
sabahta akşamda 2 şer kase tavuklu mercimekpirinçli ezo gelin çorba
1 tblet antp fıslıtklı çikolata birde:17::17::17:
vakitim yoktu yemek yapmaya malzeme var evde ama aklım karışık kızlar
birşeyler var gene birşeyler oluyor da ne oluyıor yakında çıkar kokusu çıkıncada yazarım akşama kadar norluyr lannnn demdektren alamıyorum kendimi
amir 2 günlük izinli yine siyasi çevresi ile görüşmeye gitti anlaşılan evini k onyaya taşıyalı 3 ay oldu zaten kurum değiştirmeye çalışıyr anlaşılan
dün akşama kadar odadan ayrılmadı bana öyle iyi davrndı ki bütün gün giremedem zaten kk ya bütün gün nasihatta bulundu gidici galiba ama ben tabi kızgınım
:47::47::47::47::47: babamın derdi bir tataftan burdaki elemanlarınınn çıkardığı prob bir taraftan da amirimle uğraştığımı mücadelle ettiğimi öğrenmek :53:şaşırmak önce sonra herkesi alabora etmek benim için şereef bir kere ama keske olmasaydı iyi biri olsaydın büyük olsaydın bana da benim de kıymetlim olsaydın
demek ki istese büyük olabiliyormuş
yazık ya
inanınki evdeki ailenden çok işyerinde ki insanların yüzünü görüyorsun ve o insanlarla nasıl yüzgöz olabiliyor arkasından entra çeviriyor at la arpayı dövüştürüyor sonrada hiiiçç birşey olmamış gibi davranabiliyorsun
ali de farkında herşeyin
bu diyor amir elemanlrı birbirinie düşürüyor diyor
bende dedim kiiii haaa dedim sen akkıllanmaya başladııınnnnn:3::52::52::52:kendine çok değil buradan size yazdımdıydı 3/5 ay önce kurup kurup üstüme salıyordu siz de dediydiniz ki amirin bilmiyordur problemi git söyle iyiki söylememişim ki bende şikayetle gitseydim banada verirdi gazı bizi dövüştürürdü valla :9::9::9:

tıkanıklığım geçi bütün gün ara ara vc attım kendimi kızlar :1::1::1::1:bunu neye borçluyorm bilemiyorum

Vurdum Duymaz (Bayhan) - YouTube
hadi bakalım bu şarkı benden size gelsinnnn
kızlar hemen hoşaf hazırlıklarınıa başlıyorum
bu arada işeten gelir gelmez ılık ılık bir duş sonnrası çıtırı çıtır yanan soba kenarında huzur dolu bir uyku sonrası
merhaba dünya işletri dedim uyandım
derese dönmem lazım ama karnım kazındı birşeyler yiyip so üzerine hoşaf koyup derse otumalıyım

iyi akşamlar arkadaşlar ancak gelebildim eve bugün baya yorucu geçti anneciğim çok hastaydı ona baktım bugün akşama kadar

bu ara bugün annemlere ablacığım geldi bana bi sürü kendi tavuklarından yumurta getirmiş bi sevindim bi sevindim yumurtayı zaten severimde bi de köy yumurtası oldu mu daha bi severim ..
geçmiş olsun canım annecine
oy oy bende yumurtayı çok severim şimdi onların içi kıpkırmızıdır:56:

en büyük alkışları veriyorum canım sana ben bi çocukla o hale geliyorum Allah kolaylık versin
sagolcanım yine busene birazdaha rahatım geçenyıl kızımı ana okuluna ben götürüyordum hepten fenaydım yani ama bukadar tempoya nedenkilo alıyorum anlayamıyorum :26:

Vurdum Duymaz (Bayhan) - YouTube
hadi bakalım bu şarkı benden size gelsinnnn
kızlar hemen hoşaf hazırlıklarınıa başlıyorum
bu arada işeten gelir gelmez ılık ılık bir duş sonnrası çıtırı çıtır yanan soba kenarında huzur dolu bir uyku sonrası
merhaba dünya işletri dedim uyandım
derese dönmem lazım ama karnım kazındı birşeyler yiyip so üzerine hoşaf koyup derse otumalıyım

şu dogalaz geldiginden beri soba çıtırtısına hasret kaldık sabanın üzerine birde kestane pişireceksin ohhh mis :56:

günün ilk kilo bildirimi benden gelsin
:62::62::62::62::62::62: 78.0 1 kilocuk ama çok mutlu ettibeni :118::118::118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
Back
X