Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banucumm çok geçmiş olsun canımm,benimde doğumdan sonra belimde ağrı kalmıştı o acı bile zor gelmişti ki fıtığı düşünemiyorum bileeherkese günaydın.
bugün biraz daha iyiyim şükür.ama hala zorlanıyorum.
bel fıtığını çeken bilir ağrısı doğum ağrısından aşağı kalmaz.
doktor ilaç merhem verip gönderdi beni ama tuttu mu sağlam tutuyor,paralize oluyorum resmen.
kalıcı bir çözüm lazım bana.
yürüyüş iyi geliyor aslında,havalar az daha düzelse,akşamları çıkarım ufaklığı babaya bırakıp.
bu arada karabiber o resimler ne öyle canım ya,süpersin,bunlara bakmak yeter motivasyon için.devam canım devam.
kızlar neredesiniz bugün.
pzt. sendromu herhalde.
bendeniz de yavaş yavaş dinlene dinlene evi toparlıyorum.
sabah eşim kızlara tost yapıp bırakmış,büyük kızım da kendinin ve kardeşinin yatağını düzeltmiş,okul saati gelene kadar da kardeşiyle ilgilenmiş.çıkarken seslendi gidiyorum diye.zorlansam da yardımsız kalktım,dün gece uyuyabildim çok şükür.
sağlığın yerindeyse,vicdanında taşıyamayacağın yüklerin yoksa dünyanın en mutlu insanısın aslında.
rabbimin şevkat sillesini arada hissetmek doğru yolu bulmada nasıl yardımcı oluyor ama.
neyse ben kaçıyorum,ufaklığım ilgi istiyor annesinden.
görüşürüz.
sana da geçmiş olsun bahom benim.bencede karabiberim gencecikmişsin ya seeennn kız bende sendeki hamaratlığa bakıp yaşını başını almış biri sandımdıydıçok güzel olmuşsun bebek
durmak yok yola devam
canımcım geçmiş olsun kızlar benimde cumadan başladı miğde ağrım cumartesi sadece süt içebildim miğdem o kadar şiştiki anlatamam aksi gibi ilaçlarım da bitmişti farketmemişim daha doğrusu ağrı kalkınca alıyorum malum neyse kızlar cumartesi akşama kadar süründürdü allahım diyorum benim miğdem ağrırda bu kadar değil neyse kızlr akşama misafirim geldiregl oldum. belli ki bu ay üşütmüşüm ilk adet dönemimden berideir ay içinde bir iki gün üşüteyim yatak döşek yatırır sırt ağrısı ve miğde ağrısı bu yüzden artist artist giyinemem korkumdan yatmadan da geçmez benim sancılrım pazar günü biraz hafifledi bugün daha bir rahatım ama cumartesi tam bir kabustu şiştim patlayacam suya doymuyorum bir yandan sürekli wc ihtiyacı anlatılmaz yaşanır o duygu
canım çok geçmiş olsun çok zor çekmedim ama bilirim komşumun tutmuştu oda çok zorlanmıştı fizik tedaviye gitti çok iyi geldi doktor önermedimi sana
banucumm çok geçmiş olsun canımm,benimde doğumdan sonra belimde ağrı kalmıştı o acı bile zor gelmişti ki fıtığı düşünemiyorum bilee
dün resim çekilene kadar ben kendimii halenn çok şişko sanıyordumm ama vücud bayağı düzelmişş,
resim çekilmem fobim vardı benim ,kesinlikle resimlere girmiyordumm
ama şöyle baktığımmda oğlumla fazla resmim yok ,hep kaçtım makinadan çünkü yüzleşemiyordum kendimle
Bugün benimde teyzemin oğluna köyde motrsiklet kullanırken araba çarpmış ve uçmuş arabanın üstünden,çenesi kırılmış 2 yerden ,kozan devlet hastanesi adanaya göndermiş hemen gittim hastaneye ameliyata aldılar 5 saat sürdü,kuzum ya yüzü okadar şişmişki sanki o değildii,iyikii canına birşey olmadı daha 19 yaşında
sen işlerinii hallet canımm zaten hep burdasınnbanucum geçmiş olsun canım. bizde seni çok merak ettik.
kızlar size de selam bugün çok yoğun uğrayamayabilirim beni bugün idare edin yarın görüşürüz canlar.![]()
bencede karabiberim gencecikmişsin ya seeennn kız bende sendeki hamaratlığa bakıp yaşını başını almış biri sandımdıydıçok güzel olmuşsun bebek
durmak yok yola devam
canımcım geçmiş olsun kızlar benimde cumadan başladı miğde ağrım cumartesi sadece süt içebildim miğdem o kadar şiştiki anlatamam aksi gibi ilaçlarım da bitmişti farketmemişim daha doğrusu ağrı kalkınca alıyorum malum neyse kızlar cumartesi akşama kadar süründürdü allahım diyorum benim miğdem ağrırda bu kadar değil neyse kızlr akşama misafirim geldiregl oldum. belli ki bu ay üşütmüşüm ilk adet dönemimden berideir ay içinde bir iki gün üşüteyim yatak döşek yatırır sırt ağrısı ve miğde ağrısı bu yüzden artist artist giyinemem korkumdan yatmadan da geçmez benim sancılrım pazar günü biraz hafifledi bugün daha bir rahatım ama cumartesi tam bir kabustu şiştim patlayacam suya doymuyorum bir yandan sürekli wc ihtiyacı anlatılmaz yaşanır o duygu
sen işlerinii hallet canımm zaten hep burdasınn
çok değil ama şöyle az birşey hamaratım canımm,yaşımda 35, 3 çocuk annesiyimm ben
bu arada bizim gruptan nazarmı var herkez hasta ,hastalara çok geçmiş olsun
zulaley rakipmisin kızııııımmmmm sinir oldum senin yürümen benim yürüyememe durumuma görürsün sennnngünaydın kızlar hava çok bulutlu ama yinede yürümeyi düşünüyorum
cuma 2 saat yürüyüş
cumartesi1.30 yürüyüş
toplam 210 dk
karabiberim süperbirdegişim![]()
misspsi gell gelll gell gellll kaçma böylekızlaarr günaydınn:) ben geldim
kaynanamdaki modem bozulmuş,ondan internete giremedim ama şimdi evime geldim:)))
kendinize iyi bakın:))
sanada kaptaan dün için söylüyorum allahın kaymış bebek mi salladın sabaha kadar![]()
Çok geçmiş olsun canım..Bugün benimde teyzemin oğluna köyde motrsiklet kullanırken araba çarpmış ve uçmuş arabanın üstünden,çenesi kırılmış 2 yerden ,kozan devlet hastanesi adanaya göndermiş hemen gittim hastaneye ameliyata aldılar 5 saat sürdü,kuzum ya yüzü okadar şişmişki sanki o değildii,iyikii canına birşey olmadı daha 19 yaşında
Al tabi canım madem sağlığın onu gerektiriyor kış yaz rahatça yürürsün..iyi akşamlar kızlar.
iyi dileklerinize çok teşekkürler.![]()
sana da geçmiş olsun bahom benim.
o evreyi geçmişim ben güzelim,l3,l4 iki adet arkadaşlar.
bacaklarım uyuşuyor,ilaçlar kesmiyor ağrısını,dinlenmek ve yürüyüş iyi geliyor.
iki gündür yürüyüş bandı düşünüyorum bu yüzden.
ufak bebe olunca nasıl çıkıp yürüyeceksin ki dışarıda.en mantıklısı bu gibi geldi.
Hayıııııııııır gün içinde face açmanı istiyorummm..Dün baktım durdum müsait olup arayamadımda seni..kızlar iş yerinden girerken dikkatli olmalıyım ben burada özelimde nasılsam öyle yaşıyorum size anlattıklarım hepsi ama hepsi gerçek bazen doluyorum taşıyorum duygu ve düşüncelerimi de paylaşıyorum ama biri bizi gözetliyor evden iletişime geçecem bundan sonra sizlerle aramda kalması gerekenler aramızda kalsın değil mi ama iş yerinde artık face falan açmıyacam isteyenlere tl verebilirim gün içinde acil ulaşmak isteyenler için 24 saat açık tl var :)) şimdilik uzmanlık alanım osym sorularınız olursa ya da prob buradayım canlar ....
akreeeppp rukgus vardı ya rukgus nerelerde acaba geri dönmek istiyordu karar defterine mi takıldı ne oldu da dönmedi acaba
bencede karabiberim gencecikmişsin ya seeennn kız bende sendeki hamaratlığa bakıp yaşını başını almış biri sandımdıydıçok güzel olmuşsun bebek
durmak yok yola devam