Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabah hastane diye çıktım uğrayamadım kızlar.
neyse gittik doktora ufaklıkla muayene olduk,ilaç yazdırdık.
oradan az ilerideki markete geçtim,bir kaç alınacak vardı,onları hallettim,eczane uzak düşüyor diye akşamı bekledim,araba eşimdeydi.
komşumun sınıfında zor durumda bir kızımız var,elimden geldiğince giysi,yiyecek falan gönderiyorum,bu ay çocukları sevindireyim dedim,allah ne verdiyse bir koli hazırladım,onu gönderdim.
kendimi eve zor attım,büyük kızım öğle yemeğine geldi,onu doyurdum yolladım.
ufaklığın uyku saati geldi,onu uyutayım derken ben de uyuyakalmışım,1 saat uyumuşuz beraber.
baktım ablamız okuldan gelecek kalktım onu karşıladım.
mutfağı toparladım,buzdolabını sildim,lavaboları fırçaladım derken eşim aradı,hazırlanın çıkalım dedi,haydi yine giyin,kızları giydir derken,yemeğe gittik.
dönüşte kalan alışverişler için markete uğradım.
eve gel yerleştir,ilaçları iç derken de akşamın bu saati oldu.
benim grip tavan yaptı,ben nasıl ritm tutturacaksam bu hafta sizinle,kafamı koyacak yer arıyorum resmen.
Kuzum sen daha iki gün öncesi yatmıyormuydun bu ne acele koşturmuşsun yetmemiş işler yapmışsın bak çok kızdım sana benn :47::47:
genic takibimmdesin,menülerini görelim,artık kilo almak yok :PPP
:1:
dünkü menüm:
sabah:1yumurta,1kk peynir
ara:1meyve
öğlen:1tabak çorba+1tabak salata
ara:meyve
akşam:1tabak çorba+2tane biber dolması+3kaşık yoğurt+portakal suyu(sıkılmış,hazır değil)
Menünde meyve çok gözüme battı..Akşamdan sonraki meyveyi sabah kahvaltı öncesi aç karnına yiyebilirsin canım..Çok sağlıklı.. Hem de gereksiz kan şekerini yükseltip üstelik en tehlikeli saatte yağ eklememiş olursun vücuduna..
canımcım menü baya iyi ancak ara öğün yapmamışsın, acıkmıyor musun?
Ben de ara yapmıyorum canım..
canlar malesef ki ben dün akşam biraz kaçırdım...

dün akşama kadar herşey iyiydi.
sabah: müsli
ara öğün:1 mandalina
öğlen: çorba,salata, kadınbuduköfte
ara:1 elma
akşam.... işte ipler burda koptu, uzun zamandır görüşmedigim bi arkadaşımın evine gittim, çok güzel bi sofra kurmuştu elleri dert görmesin. yediklerimi yazamıcam o kadarkötüydü, finali çikolatalı pastayla yaptım diyim, gerisini siz tahmin edin :(

Dedim acaba kimdi bu arkideşin eşi ama ben olduğum aklıma geldii :53:

ceyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:47: bak bu akşam kötüleşmelerin son oluyor anadınmııı güzelimmmmmmmmmmm :47::47: bunu haberinini olmadığına sayıyorum amaaaa bir dahasınaaaaaaaaaaaaaaaaa afffff yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk:20:

karabiber01 - zulaley

genic - misspsi

bahiresemanur - banusultan

cceylin - akrep33

Akşam düşünm, sabah yürüyüşte bu düşüncemi sonlandırdım :1:

Bu eşleşmede iki kişi birbiriyle değil diğer ikili arkideşlerle yarışsın ve birbirini de kontrol etsin eveet bu daha güzel oldu :128:

Hadi bakalım bu hafta hangi ikili birinci olucak :34:

Vee yarın liste yapma sırası karabiberde :40:

.sağol bebeğim.çok yakınımda sağlık merkezi var güzelim,uzman doktor yok sadece ama grip gibi durumlarda iş görüyor.

sağol bidenem.

mide gitmiş bahire aç karnına kahve diyor.tövbe tövbe.

maşşallah canım.üzüm üzüme baka baka kararırmış.:1:

canım zencefilli kurabiye ve gazoz da güzel oluyor.

hoşgeldin güzelim.turab ta geldi bir ara takıma ama devam ettiremedi.

akıllıbıdığım yine müthiş bir fikir bulmuş.:46:

sağol zulaleyim.üstüste geldi evet ama buna şükür,beterin beteri var.

kurabiye deme kız dur diyetteyiz o benimde aklımda ama yapmıyorum. böyle yemek arıyorum denemek için bir de fırsatım olsa tam süper olacak.

sabah hastane diye çıktım uğrayamadım kızlar.
neyse gittik doktora ufaklıkla muayene olduk,ilaç yazdırdık.
oradan az ilerideki markete geçtim,bir kaç alınacak vardı,onları hallettim,eczane uzak düşüyor diye akşamı bekledim,araba eşimdeydi.
komşumun sınıfında zor durumda bir kızımız var,elimden geldiğince giysi,yiyecek falan gönderiyorum,bu ay çocukları sevindireyim dedim,allah ne verdiyse bir koli hazırladım,onu gönderdim.
kendimi eve zor attım,büyük kızım öğle yemeğine geldi,onu doyurdum yolladım.
ufaklığın uyku saati geldi,onu uyutayım derken ben de uyuyakalmışım,1 saat uyumuşuz beraber.
baktım ablamız okuldan gelecek kalktım onu karşıladım.
mutfağı toparladım,buzdolabını sildim,lavaboları fırçaladım derken eşim aradı,hazırlanın çıkalım dedi,haydi yine giyin,kızları giydir derken,yemeğe gittik.
dönüşte kalan alışverişler için markete uğradım.
eve gel yerleştir,ilaçları iç derken de akşamın bu saati oldu.
benim grip tavan yaptı,ben nasıl ritm tutturacaksam bu hafta sizinle,kafamı koyacak yer arıyorum resmen.

oyyy oyyy çocuk sevindirmek gibisi yok allah kabul etsin canım.

genic takibimmdesin,menülerini görelim,artık kilo almak yok :PPP

hadi bakalım yarış başlasın....

dünkü menüm:
sabah:1yumurta,1kk peynir
öğlen:1tabak çorba+1tabak salata
ara:meyve
akşam:1tabak çorba+2tane biber dolması+3kaşık yoğurt+portakal suyu(sıkılmış,hazır değil)

akşam ara yapmamaya özen gösteriyoruz canım. eğer yapacaksak da meyve değil de yoğurt ya da süt olarak yapıyoruz. çünkü meyve sen daha iyi bilirsin içinde barındırdıkları açısından pek de iyi değil biz diyet yapanlar için.

canlar malesef ki ben dün akşam biraz kaçırdım...

dün akşama kadar herşey iyiydi.
sabah: müsli
ara öğün:1 mandalina
öğlen: çorba,salata, kadınbuduköfte
ara:1 elma
akşam.... işte ipler burda koptu, uzun zamandır görüşmedigim bi arkadaşımın evine gittim, çok güzel bi sofra kurmuştu elleri dert görmesin. yediklerimi yazamıcam o kadarkötüydü, finali çikolatalı pastayla yaptım diyim, gerisini siz tahmin edin :(

canım üzülme sen spor da yapıyosun unuttun mu bir akşamdan birşey olmaz tabii yarın biraz az vermiş olursun haftaya dengelersin canım.

karabiber01 - zulaley

genic - misspsi

bahiresemanur - banusultan

cceylin - akrep33

Akşam düşünm, sabah yürüyüşte bu düşüncemi sonlandırdım :1:

Bu eşleşmede iki kişi birbiriyle değil diğer ikili arkideşlerle yarışsın ve birbirini de kontrol etsin eveet bu daha güzel oldu :128:

Hadi bakalım bu hafta hangi ikili birinci olucak :34:

Vee yarın liste yapma sırası karabiberde :40:

hımmm bak bu daha güzel oldu hadi misspsi hemen başlayalım birlikten kuvvet doğar. ama ben bu hafta spor yapamadım ..... dur bu günü iyi kullanmak lazım

kurabiye deme kız dur diyetteyiz o benimde aklımda ama yapmıyorum. böyle yemek arıyorum denemek için bir de fırsatım olsa tam süper olacak.

Ayyy çok güzel kurabiye tariflerim var ben burda paylaşiim hemen :27: lazım olur demi kızlar :27:
cceylin sen gözünü kapat zuzuzmm sakın bakk biz iram edicez sadece tamammı zuzummm :56:

hımmm bak bu daha güzel oldu hadi misspsi hemen başlayalım birlikten kuvvet doğar. ama ben bu hafta spor yapamadım ..... dur bu günü iyi kullanmak lazım

Canımm zaten yoğunsun yorma kendini :27: akşama güzel bir zencefilli kurabiye yap yanına da aç bir gazozz ohh yan gel yat filmm seyret ancak çıkar yorgunluğun :27:

haydi herkes menüsünü yazsın bakalım.

dünkü menüm

sabah: domates, marul, maydonoz, bademli kepek ekmekli sandviç (artık evde yapıyorum akşamdan) birilerine duyurulurrrrr akşamdan yapıyorum.

ara: şekersiz türk kahvesi

öğle: 4 köfte ve salata

ara: bir tane armut

akşam: 6 yemek kaşığı z.yağlı ıspanak ve yoğurt

akşam: 2 kupa zencefilli yeşilçay

2,5 lt su, kitap: Meave Binchy-Aşk mutfakta pişer 30 sayfa.

eve yine 9:30 gibi gidebildim ve birşey yapmadım desem. sadece bulaşık makinesini çalıştırdım oğluşla hamur oynadım ve kitap okudum. ne olacak benim bu yorgunluğum bilemiyorum.

haydi herkes menüsünü yazsın bakalım.

dünkü menüm

sabah: domates, marul, maydonoz, bademli kepek ekmekli sandviç (artık evde yapıyorum akşamdan) birilerine duyurulurrrrr akşamdan yapıyorum.

ara: şekersiz türk kahvesi

öğle: 4 köfte ve salata

ara: bir tane armut

akşam: 6 yemek kaşığı z.yağlı ıspanak ve yoğurt

akşam: 2 kupa zencefilli yeşilçay

2,5 lt su, kitap: Meave Binchy-Aşk mutfakta pişer 30 sayfa.

eve yine 9:30 gibi gidebildim ve birşey yapmadım desem. sadece bulaşık makinesini çalıştırdım oğluşla hamur oynadım ve kitap okudum. ne olacak benim bu yorgunluğum bilemiyorum.

Pöff hiç beğenmedim bu menüyü :5: kaçamaksız menümü olur yahuuu :5:

Ayyy çok güzel kurabiye tariflerim var ben burda paylaşiim hemen :27: lazım olur demi kızlar :27:
cceylin sen gözünü kapat zuzuzmm sakın bakk biz iram edicez sadece tamammı zuzummm :56:

Canımm zaten yoğunsun yorma kendini :27: akşama güzel bir zencefilli kurabiye yap yanına da aç bir gazozz ohh yan gel yat filmm seyret ancak çıkar yorgunluğun :27:

hımmm yemezler güzelim. pazardan beri 2 defa alman pastası yapmış biri olarak yanlış kişiye söylüyosun bebeğim...... hatta bir ara yapıyımde sana da göndereyim.

$alman-pastasi.webp

Pazardan bu yana iki defa alman pastasımıı :53: kim yiyoki öyle :53:

birini arkadaşımı ziyarete giderken yaptım götürdüm tadına dahi bakmadım orada da diğerini oğlanın okuluna yaptım götürdüm değişiklik olsun diye. evde durmadığı için sorun yok bebeğim ne kadar iradeli olduğumu bilirsin :51::51::51:

Kuzum sen daha iki gün öncesi yatmıyormuydun bu ne acele koşturmuşsun yetmemiş işler yapmışsın bak çok kızdım sana benn :47::47:

:1:

Menünde meyve çok gözüme battı..Akşamdan sonraki meyveyi sabah kahvaltı öncesi aç karnına yiyebilirsin canım..Çok sağlıklı.. Hem de gereksiz kan şekerini yükseltip üstelik en tehlikeli saatte yağ eklememiş olursun vücuduna..

Ben de ara yapmıyorum canım..

Dedim acaba kimdi bu arkideşin eşi ama ben olduğum aklıma geldii :53:

ceyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:47: bak bu akşam kötüleşmelerin son oluyor anadınmııı güzelimmmmmmmmmmm :47::47: bunu haberinini olmadığına sayıyorum amaaaa bir dahasınaaaaaaaaaaaaaaaaa afffff yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk:20:

ama ben akşamları uzun süredir kaçırmıyordum kiii :54: bu bir bahane olamaz ama tutamadım kendimi...

birini arkadaşımı ziyarete giderken yaptım götürdüm tadına dahi bakmadım orada da diğerini oğlanın okuluna yaptım götürdüm değişiklik olsun diye. evde durmadığı için sorun yok bebeğim ne kadar iradeli olduğumu bilirsin :51::51::51:
Bunada pöfff:47:
olmaz mı bebeğim spor yapamıyorum ama kaçamak yok :20::20::20:
Ay sporsuzluğa sevineyim demii hiç yoktan iyidir :23:

ama ben akşamları uzun süredir kaçırmıyordum kiii :54: bu bir bahane olamaz ama tutamadım kendimi...
Tamam canım artık hiç bırakmak yok..bu gacıların hepsini yenicez her hafta birinci olalım şekercik..
canlarım şu linkte söz bohçalarımı paylaştım, bakmak isteyen olursa:
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...lar-gelin-bakayim-buraya-10.html#post29209237

bizde söz-nişan bohçası ayrı ayrı yapılıyo. şimdi nişan bohçası hazırlıyoruz.
Çok beğendim canım..Rabbim hayırlı bir yuuva ve bol huzur versin inş.
çok teşekkür ederim geniccim, daha güzelleri sizin çocuklarınıza nasib olur inşallah.

Amiinn:16:

Kızlar bahocanla telden konuştum buraya yazamadım..İşyerinde netleri yokmuş o yüzden gelememiş bugün..

Peki diğer gelmeyen kızlar nerdeler :47::47:

Kızlar bahocanla telden konuştum buraya yazamadım..İşyerinde netleri yokmuş o yüzden gelememiş bugün..

Peki diğer gelmeyen kızlar nerdeler :47::47:

ben burdayım :32::32::32:

banu sabah uğradı.

ceylin öğlen uğradı.

sen de burdasın.

bahire mazeretli.

karabiber :44::44:

misspsi :44::44:

Back
X