- 8 Ağustos 2008
- 36.063
- 46.196
- 1.123
Kuzum sen daha iki gün öncesi yatmıyormuydun bu ne acele koşturmuşsun yetmemiş işler yapmışsın bak çok kızdım sana bennsabah hastane diye çıktım uğrayamadım kızlar.
neyse gittik doktora ufaklıkla muayene olduk,ilaç yazdırdık.
oradan az ilerideki markete geçtim,bir kaç alınacak vardı,onları hallettim,eczane uzak düşüyor diye akşamı bekledim,araba eşimdeydi.
komşumun sınıfında zor durumda bir kızımız var,elimden geldiğince giysi,yiyecek falan gönderiyorum,bu ay çocukları sevindireyim dedim,allah ne verdiyse bir koli hazırladım,onu gönderdim.
kendimi eve zor attım,büyük kızım öğle yemeğine geldi,onu doyurdum yolladım.
ufaklığın uyku saati geldi,onu uyutayım derken ben de uyuyakalmışım,1 saat uyumuşuz beraber.
baktım ablamız okuldan gelecek kalktım onu karşıladım.
mutfağı toparladım,buzdolabını sildim,lavaboları fırçaladım derken eşim aradı,hazırlanın çıkalım dedi,haydi yine giyin,kızları giydir derken,yemeğe gittik.
dönüşte kalan alışverişler için markete uğradım.
eve gel yerleştir,ilaçları iç derken de akşamın bu saati oldu.
benim grip tavan yaptı,ben nasıl ritm tutturacaksam bu hafta sizinle,kafamı koyacak yer arıyorum resmen.

genic takibimmdesin,menülerini görelim,artık kilo almak yokPP

Menünde meyve çok gözüme battı..Akşamdan sonraki meyveyi sabah kahvaltı öncesi aç karnına yiyebilirsin canım..Çok sağlıklı.. Hem de gereksiz kan şekerini yükseltip üstelik en tehlikeli saatte yağ eklememiş olursun vücuduna..dünkü menüm:
sabah:1yumurta,1kk peynir
ara:1meyve
öğlen:1tabak çorba+1tabak salata
ara:meyve
akşam:1tabak çorba+2tane biber dolması+3kaşık yoğurt+portakal suyu(sıkılmış,hazır değil)
ara:1meyve
Ben de ara yapmıyorum canım..canımcım menü baya iyi ancak ara öğün yapmamışsın, acıkmıyor musun?
canlar malesef ki ben dün akşam biraz kaçırdım...
dün akşama kadar herşey iyiydi.
sabah: müsli
ara öğün:1 mandalina
öğlen: çorba,salata, kadınbuduköfte
ara:1 elma
akşam.... işte ipler burda koptu, uzun zamandır görüşmedigim bi arkadaşımın evine gittim, çok güzel bi sofra kurmuştu elleri dert görmesin. yediklerimi yazamıcam o kadarkötüydü, finali çikolatalı pastayla yaptım diyim, gerisini siz tahmin edin![]()
Dedim acaba kimdi bu arkideşin eşi ama ben olduğum aklıma geldii

ceyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn