kız 20 kilo allahseni nasıl taşıdın ama bayabi kalori yakmışsındır
aynen canım dogma büyüme izmirliyim ama ilk defa gittik muhteşemdi benimki gezmeyi pek sevmez ben bayılırım helede orman dag sahil piknik ama yok adam işine aşık çalışmaktan başka bişi düşünmüyo ben daglarabak ne güzel diyorum o bana işlerinden bahsediyor
10 kilo 10 kilo 10 kilo kalmışşşş taktım kafaya verecem seni
kızlar çok canım sıkılıyo havalardanmıdır nedir içimde kötübir hisvar evdede biraz huzursuzluk farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum farkına vardıgımda çok agrıyorlarr
aslında haftasonu eşim birşey söyledi canım sıkıldı. evdeki eliptik bisikleti kardeşine verelim mi dedi. sinir etti beni hiçbir cevap vermedim ama sinirden deliye döndüm. ya tamam sürekli yapmıyorum ama yine de evde olması beni psikolojik olarak rahatlatıyor. çıkıp spor yapabilecek durumda değilim. eğer o evden giderse hepten moralim bozulacak. birde daha önce stepper vardı evde onu kayınvalidelere vermiştik geri alamayınca eliptik bisiklet almıştık. şimdi bu da gidecek geri gelmeyecek biliyorum çünkü ben geri isteyemeyeceğim kendisi de isteyemeyecek onlar işi bitince verir diyecek ve kalacak.
ufffffff şimdi siz söyleyin bana böyle güzel güzel hayır vermeyelim nasıl diyebilirim eşime..
Kuşum sinirlenmene ne gerek var anlayamadım..Tabiki ben kullanırken neden başkasına vereyim diceksin..
aslında haftasonu eşim birşey söyledi canım sıkıldı. evdeki eliptik bisikleti kardeşine verelim mi dedi. sinir etti beni hiçbir cevap vermedim ama sinirden deliye döndüm. ya tamam sürekli yapmıyorum ama yine de evde olması beni psikolojik olarak rahatlatıyor. çıkıp spor yapabilecek durumda değilim. eğer o evden giderse hepten moralim bozulacak. birde daha önce stepper vardı evde onu kayınvalidelere vermiştik geri alamayınca eliptik bisiklet almıştık. şimdi bu da gidecek geri gelmeyecek biliyorum çünkü ben geri isteyemeyeceğim kendisi de isteyemeyecek onlar işi bitince verir diyecek ve kalacak.
ufffffff şimdi siz söyleyin bana böyle güzel güzel hayır vermeyelim nasıl diyebilirim eşime..
canım saat dört erken 7 ye çek sen onu aç kalma süreni kısalt ben denedim oyöntem işe yaramıyor ideali 7birden kilolar gidince daha veremicem gibi geliyor akşam saat 16.00 dan sonra 1 elma başka bişi yemiyom aslında ama yürüyüş yapamadım o yüzden veremiyorum bugün hava acayip fırtınalı çıkamadım bakalım yarın hayırlısı
darısı başımıza benim kızda 1. sınıfta zorlanıyoruz dili de biraz peltek okumakta zorlanıyor ama okudukçada konuşmasıda düzeldi
sık canım sık valla sıkmadan olmuyor bende bir sıkabilsem kendimi
ahh ahhh bende haftada 5 yada 6 saat yürüyüş yapardım
ohhhh ne iyyi etmişsin bende eşime dedim çok sıkıldık biraz gezelim çok güzel yerler keşfettik ama arabanın içinden çıkarmadı bizimki sinir oldum 2 saat arabayla gezdik
bugünlerde sürekli bisikletle çalış anlar bence ben öyle yapmıştım anladı
canım saat dört erken 7 ye çek sen onu aç kalma süreni kısalt ben denedim oyöntem işe yaramıyor ideali 7
sende çık üstüne hergün çalış tembel tenikeanlar her halde
dünkü menüm
sabah: yarım simit, şekersiz çay 2 fincan
ara: türk kahvesi
öğle: 2 kepçe çorba, karnıbahar salatası, bir dilim ekmek
ara: 4 tane etiform çubuk kraker
akşam: kuru fasulye bir kepçe, salata
ara: 3 kupa şekersiz çay
2,5 lt su, 1 tane yeşilçay, 30 dk eliptik bisiklet
kitap: ateşböceklerinin mevsimi bitti ......................
annem hastaydı akşam yemekten sonra mutfağını topladım eve geçtik. kaanın çamaşırlarını yerleştirdim, kitaplarını topladım, çayı demlemiştim, servis yaptım, mutfağımı topladım, bugün için kendi öğle yemeğimi ve sabah için herkesin sandviçlerini hazırladım. geçtim sporumu yaptım duşumu aldım. baktım baba oğul henüz uyumamış çocuğu uyutmak için ben devraldım ve uyuttum sonra kendimde yattım.
canım saat dört erken 7 ye çek sen onu aç kalma süreni kısalt ben denedim oyöntem işe yaramıyor ideali 7
sende çık üstüne hergün çalış tembel tenikeanlar her halde
hayır demeyi bilmiyoruz sonra kendimizi yiyip bitiriyoruz güzel birşekilde vermek istemedigini söleaslında haftasonu eşim birşey söyledi canım sıkıldı. evdeki eliptik bisikleti kardeşine verelim mi dedi. sinir etti beni hiçbir cevap vermedim ama sinirden deliye döndüm. ya tamam sürekli yapmıyorum ama yine de evde olması beni psikolojik olarak rahatlatıyor. çıkıp spor yapabilecek durumda değilim. eğer o evden giderse hepten moralim bozulacak. birde daha önce stepper vardı evde onu kayınvalidelere vermiştik geri alamayınca eliptik bisiklet almıştık. şimdi bu da gidecek geri gelmeyecek biliyorum çünkü ben geri isteyemeyeceğim kendisi de isteyemeyecek onlar işi bitince verir diyecek ve kalacak.
benim ortanca oglumda öyleydi sürekli kucak isterdi büyüdüde kurtuldum allah şükür hıı hala tv izlerken kucagıma otururnapiyim ben yoruldum beni kucağına al dedi. eşimin bel fıtığı var o alamaz mecbur ben aldım sırtıma. o birşey mi kreşe gitmeden önce annem 5. katta oturuyor her sabah ve akşam sırtımda çıkardım indirdim. hoş hala aynı ama olsun ne yapalım.
gitmiyor canım gitmiyor hala içim acıyo kendi kendimemi evham yapıyorum bilmem ama bir sorunvar hissediyorum hayrolsun inşallahamannn boşver sen o anın güzelliğine yaşa canım erkekler işte ama bizde de tam tersi ben evden çıkmak
kızzz öyle deme o kötü hisleri kov sen güzel şeyleri düşün bak 2,5 haftan var 10 kg veremesen de 5 kg garanti verirsin.
günaydın canımslm kızlar günayyydıııınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?