Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kız 20 kilo allahseni nasıl taşıdın ama bayabi kalori yakmışsındır

napiyim ben yoruldum beni kucağına al dedi. eşimin bel fıtığı var o alamaz mecbur ben aldım sırtıma. o birşey mi kreşe gitmeden önce annem 5. katta oturuyor her sabah ve akşam sırtımda çıkardım indirdim. hoş hala aynı ama olsun ne yapalım.

amannn boşver sen o anın güzelliğine yaşa canım erkekler işte ama bizde de tam tersi ben evden çıkmak istemiyorum o gezelim dolaşalım illa pahalı biryerlere gitmeye gerek yok onun için böyle gezsin baksın.

kızzz öyle deme o kötü hisleri kov sen güzel şeyleri düşün bak 2,5 haftan var 10 kg veremesen de 5 kg garanti verirsin.

Kuşum sinirlenmene ne gerek var anlayamadım..Tabiki ben kullanırken neden başkasına vereyim diceksin..

bugünlerde sürekli bisikletle çalış anlar bence ben öyle yapmıştım anladı

akrep kızını ve seni tebrik ederim ileride bizde görürüz inşallah
menüm:
sabah :2 dilim kepekli ekmek beyaz peynir domates biber
öğle taze fasulye pilav yoğurt
akşam 1 kase çorba bol miktar salata ve 40 dakika yürüyüş ve egzersiz

iyigeceler herkeze çokkkkkkk gerginim temizlik yapıyorum yavaş yavaş sırtım agrıyor çok fena kızın ödevi hala bitmedi

canım saat dört erken 7 ye çek sen onu aç kalma süreni kısalt ben denedim oyöntem işe yaramıyor ideali 7

sende çık üstüne hergün çalış tembel tenike anlar her halde

gÜNAAYDIINNN

Son düzenleme:
bugünlerde sürekli bisikletle çalış anlar bence ben öyle yapmıştım anladı

canım saat dört erken 7 ye çek sen onu aç kalma süreni kısalt ben denedim oyöntem işe yaramıyor ideali 7

aynen dediğiniz gibi yaptım akşam işlerimi bitirdim başladım hemen bisiklete....

dünkü menüm

sabah: yarım simit, şekersiz çay 2 fincan

ara: türk kahvesi

öğle: 2 kepçe çorba, karnıbahar salatası, bir dilim ekmek

ara: 4 tane etiform çubuk kraker

akşam: kuru fasulye bir kepçe, salata

ara: 3 kupa şekersiz çay

2,5 lt su, 1 tane yeşilçay, 30 dk eliptik bisiklet

kitap: ateşböceklerinin mevsimi bitti ......................

annem hastaydı akşam yemekten sonra mutfağını topladım eve geçtik. kaanın çamaşırlarını yerleştirdim, kitaplarını topladım, çayı demlemiştim, servis yaptım, mutfağımı topladım, bugün için kendi öğle yemeğimi ve sabah için herkesin sandviçlerini hazırladım. geçtim sporumu yaptım duşumu aldım. baktım baba oğul henüz uyumamış çocuğu uyutmak için ben devraldım ve uyuttum sonra kendimde yattım.

süpppersiiiinnnnnnn

benimde kaynım sen kullanmıyorsun bana ver dedi yok yaaaa dedim kullanıyorum ben geceleri dedimbende koşu bandını kaptırdım zaten ama onu kullanamıyordum

dünkü menüm sabah yogurtlu musli
ögle yarım kase çorba yarım dılım ekmek
ara 3 4 kurukayısı
akşamkacırdım sınırlerım acık bozuktu çigköfte dürüm erişte yemegi yarım porsiyon aslında erişteyi çocuklara yapmıştım kendıme semızotu yogurtla karıştırmıştım ama dayanamadım
ara 1adet çikolatalı pişmaniye ve oglum yanaklarımı öperek agzıma etipuf tıkıştırdı zehir olsa yerim dedim yedim 2bardakta çay içtim tabi
spor temizlik yaptım olmazmıı çokkk yoruldum sırtım agrıyor ama karın ve kol hareketleri yaptım agrım gecsın diye
su 3lt gectim

hayır demeyi bilmiyoruz sonra kendimizi yiyip bitiriyoruz güzel birşekilde vermek istemedigini söle
içinden bagırırsın haayıyırrrrrr diye

benim ortanca oglumda öyleydi sürekli kucak isterdi büyüdüde kurtuldum allah şükür hıı hala tv izlerken kucagıma oturur

gitmiyor canım gitmiyor hala içim acıyo kendi kendimemi evham yapıyorum bilmem ama bir sorunvar hissediyorum hayrolsun inşallah
eşim gözlerini benden hep kaçırıyor :26: amma ben çözecembusorunu

slm kızlar günayyydıııınnnnnnn
günaydın canım

Son düzenleme:
akşamlar yok mu o akşamlar
zaten hep o yüzden kilo alıyoruz
bu hafta birşey deniyorum kendi vücüdümda işe yararsa açıklarım cuma günü
hadi bakalım kızlar bir bardak su içelim yarımsaaat sonra öğlen arasıııı

haklısın aslında en iyisi saat 7 evde çocuklar olmayınca ögle yemegi yiyemiyorum eşimde 4 5 gibi yiyoruz akşama tekrar acıkmıyorum saat 8 gibi acıkıyorum ama bu seferde çok geç oluyor bende meyve yiyorum napsam şaştım :26::26:

kızlar menümü yazayım
dünki menü
sabah
simit +cay
ara
yeşilçay
öğle
çorba
tavuk sote
pilav
ara
çay
akşam
ayranlı çorba
ara
yarım gryfurt
gece 3 bardak salgam suyu

bugünki menüm
sabah
simit çay
ara
koyu bir kahve
öğle
pilav
mercimek çorba
patates yemeği
akşam
ayran çorbası olacak
ara
1 meyve olacak
3 bardak şalgam suyu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…