Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrebim dün giremedim busabah fark ettim çok güzel motivasyon sporumu yaptım lesli 5 mil yaptım bu sefer dünki kas ağrılarım kalmadı akşam çook az yoğurtlu çorba içtim o kadar o kadar iştahlı değildim 5 milimi yaptım keyifsizdim biraz uykusuzum uykum da yok kızlar birkaçgüne netleşir bir huzursuzluğum var dur bakalım mevlam neyler eylerse güzel eyler allaha emanet olun bir durum yok merak etmeyin de keyfim kaçtı birazcık ..

oluyor arada cım hayat rabbim hayreylesin inşallah

bende leslile yürüdüm öncesindede 15 dk plates yaptım çok iyi geldi spor insanı kendine getiriyor

inşallah sonuç güzeldir :)
çok güzel olmasada fena sayılmaz 400 gr gitmiş 75.0 olmuşum

kesinlikle haklısın bahocanım.
bu leslile yürüyüş nasıl oluyor?cahil ben bilmiyorum valla??

valla ben yutuba lelile yürü yazıyom çıkıyo cano sende dene çok iyi dışarı çıkamadıgında yaparsın
evde sporu sevmiyorum ama hiç yoktan iyidir demi

bende denicem bunu kardio videolarıyla birkez yapmıştım 2gün hertarafım agrımıştı bidaha yapmaya cesaret edememiştim

Son düzenleme:
oluyor arada cım hayat rabbim hayreylesin inşallah

bende leslile yürüdüm öncesindede 15 dk plates yaptım çok iyi geldi spor insanı kendine getiriyor
evet lesli insanı canlandırıyor arada bir de çığlık atar gibi veeerryy goooddd diye konuşuyor ya :
kaç gündür tartılmıyom şimdi gidip tartılacamm :18::18:
hayır haftada bir günü bekle saat itibari ilede yanlış seçim sabah karna aç olarak iç çamaşırları ile wc ihtiyacı görüldükten sonra tartılacaaaaazzz en az 1 kilo fazla gördün sen 1400 vermişsindir şımarma ama istersen 7 den sonra yemek yeme sıvı al ve sabah kahvaltıdan önce bir tarıl kuzuuuuu
inşallah sonuç güzeldir :)
hayır dedim birbirinize gaz vermeyin
bende denicem bunu kardio videolarıyla birkez yapmıştım 2gün hertarafım agrımıştı bidaha yapmaya cesaret edememiştim

4 gün heryerim ağrıdı bugün hariç 3 gün lesli ile 3 mil yaptım 4. gün lesli ile 5 mil 1 saati geçkin offf

kızlar akrep nerelerde neden gelme di ki :26::26: biraz daha gelmezse onu aramalıyım merak ettim :44::44:

Kahvenizi sütlü için
”Kahve, kandaki kalsiyumun idrarla atılmasına neden olduğundan, devamlılığında, özellikle kadınlarda kemik erimesini hızlandırır. Bu nedenle kahveyi, içerisinde kalsiyum bulunduran sütle içersek, bu dengeyi biraz da olsa korumuş oluruz”

gece yatmadan önce yapsam faydası olurmuki coluk cocuk yatıktan sonra plateside öyle yapıyorum yoksa benimle yapmaya kalkıyorlar biyerleri kırılcak diye korkuyorum

bilmiyordum bunu artık hiç pirinç pilavı yapmıyorum ama bulgur pilavına da dikkat etmem gerkiyor o zaman teşekkürler...

kesinlikle sana katılıyorum inşallah hepimiz bir an önce bu sorundan kurtuluruz

iyi geceler kızlar
bugünkü menüm:
sabah1 dilim ekmek beyaz peynir 1 yumurta maydonoz
ara 3 tane kuru kayısı
öğle: sebze yemeği yoğurt
ara: 1 tane kurabiye
akşam: 4 tane köfte bol salata ve ayran
yaklaşık 50 dakiaka yürüyüş ve ardından mekik

selamlar herkese.
nasılsınız şekerlerim,ballarım.
keyifler,kilolar ne alemde.
yarın sabah bir liste kontrolüne uğrayayım.
bu arada koşu bandını aldım,az forma gireyim,bir ritim tutturayım,yanınızdayım inşallah.
özledim sizleri.

canım hoşgeldin iyi oLmana çok sevindim hadi bakalım sen bir düzen oturt sonra bizi de sıraya diz çünkü geçen hafta gerçekten berbattı durum tatlım.

uğra yine arasıra

kardio bana çok agır geliyo belki hergün yapsak vicudumuz alışır ama hergünde yapamıyoruz çocuklarla olmuyo

allahım inşallah kız olabilirmi aceba 1400 saat 4 den sonra bişi yemedim ama gündüz menülerimde pek uygun degildi
yarın sabah tartılmadan yürüyüşe gidicem vicudumdaki ödemlerde gitsin

gece yatmadan önce yapsam faydası olurmuki coluk cocuk yatıktan sonra plateside öyle yapıyorum yoksa benimle yapmaya kalkıyorlar biyerleri kırılcak diye korkuyorum
olur canım neden olmasın

günaydın herkese
günaydın şeker

keyifler iyi allaha şükür
kilolarda yerinde sayıyo banu ablam gelmeden gitmemdiyo
sen nasılsın canım saglıgın iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…