- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
slm kızlar öldüm yorgunluktan yorgunluğun nedeni hamlık
ödevimi yaptım sabah 1 saat akşam 1 saat lesli ile yürüdümm
hamladım resmen heryerim ağrıyor
2 haftadır pek ugrayamıyorum vicdan azabı yaşıyorum ama hiç fırsat olmadı buhafta daha sakin olucak inşallah menülerim berbat kilo almadım ama veremedimde maalesef kardeşim 10 nisanda geliyor 10 gün daha kazandım inşallah artık 70 olmak istiyorum
Günaydın...
Kızım şu an kütüphanede, babası ile gittiler ödül törenine..Kütüphane haftası nedeni ile tören yapılıyor ve kızım da en çok kitap okuyan seçilmiş..Heyecanla bekliyorum..
Geçen hafta resmi yazı geldi eve..Okurken duygulandım..Ne güzelmiş çocuğunun başarısına şahit olmak..
Günaydın...
Kızım şu an kütüphanede, babası ile gittiler ödül törenine..Kütüphane haftası nedeni ile tören yapılıyor ve kızım da en çok kitap okuyan seçilmiş..Heyecanla bekliyorum..
Geçen hafta resmi yazı geldi eve..Okurken duygulandım..Ne güzelmiş çocuğunun başarısına şahit olmak..
ayyy akreppppduygulandım kuşum tebrik ederim canımcım normal ama o akrebin kızıı bir anormallik yok
Teşekkürler kızlartebrikler bizim miniğimize maşallahh
Uygula bakalım canım..Sen o listelerle çok güzel kilolar vermiştin..canlarım ben bu hafta kendimi sıkıyorum hem diyet hem spor... Diyetsiyenimin önceden verdiği listeleri uyguluyorum şuan.
sabah kahvaltıda 1 elma + 10 fındık yedim
ara öğün: 1 fincan yeşil çay
öğlen yemeğinde de 1 kase çorba+salata+ ayran + 1 dilim ekmek yiyeceğim.
Bu akşam spor var ayrıca.
maşallah kızlar ne güzel yürüyüş yapıyorsunuz birde ben çıka bılsem oglum 3yaşında onunla cıkamıyorumevde elimden geldigince yapıyorum biseyler...akrep maşallah kızına kızın kaç yaşında...benim kızımın darısı başına 2.sınıfa gidiyor kızım kıtabı eline alıp oyle oturuyor cadı kandırıyor bizi ama kitap sınavından hepsini bilmiş
Günaydın...
canlarım ben bu hafta kendimi sıkıyorum hem diyet hem spor... Diyetsiyenimin önceden verdiği listeleri uyguluyorum şuan.
birden kilolar gidince daha veremicem gibi geliyor akşam saat 16.00 dan sonra 1 elma başka bişi yemiyom aslında ama yürüyüş yapamadım o yüzden veremiyorum bugün hava acayip fırtınalı çıkamadım bakalım yarın hayırlısı
panik yapma canım sakin ol verirsin ...
Günaydın...
canlarım ben bu hafta kendimi sıkıyorum hem diyet hem spor... Diyetsiyenimin önceden verdiği listeleri uyguluyorum şuan.
ahh ahhh bende haftada 5 yada 6 saat yürüyüş yapardımmaşallah kızlar ne güzel yürüyüş yapıyorsunuz birde ben çıka bılsem oglum 3yaşında onunla cıkamıyorumevde elimden geldigince yapıyorum biseyler...akrep maşallah kızına kızın kaç yaşında...benim kızımın darısı başına 2.sınıfa gidiyor kızım kıtabı eline alıp oyle oturuyor cadı kandırıyor bizi ama kitap sınavından hepsini bilmiş
ohhhh ne iyyi etmişsin bende eşime dedim çok sıkıldık biraz gezelim çok güzel yerler keşfettik ama arabanın içinden çıkarmadı bizimki sinir oldum 2 saat arabayla gezdikhaftasonu malum uğrayamayanlardanım bende.
c.tesi sabah erkenden temizliğimi hallettim ama acayip bir rüzgar vardıona rağmen 3 den sonra çocukları(oğlum ve görümcemin oğlu) aldık sahile pikniğe gittik hem akşam yemeği hemde biraz onlar dışarıda olsun diye. 7 gibi yedik içtik geldik. eşim yeğenini götürdü bende oğluşu banyo yaptırdım yatırdım. sonra geçtim ütünün başına ütülerimi yaptım. bütün gün makina çalışınca küçük çaplı bir dağ havasına bürünmüş.
c.tesi menü
sabah: bir dilim ekmek, biraz kahvaltılık ezme, maydonoz, 2 tane ceviz, 3 fincan şekersiz çay
öğle: 2 kepçe çorba
akşam: 2 parça ızgara tavuk, roka, marul, maydonoz bol bol yeşillik
ara: 4 fincan şekersiz çay
2 lt su, 2 kupa yeşilçay çocuklarla sahilde bir saat yürük, maç yaptık.
birden kilolar gidince daha veremicem gibi geliyor akşam saat 16.00 dan sonra 1 elma başka bişi yemiyom aslında ama yürüyüş yapamadım o yüzden veremiyorum bugün hava acayip fırtınalı çıkamadım bakalım yarın hayırlısı
darısı başımıza benim kızda 1. sınıfta zorlanıyoruz dili de biraz peltek okumakta zorlanıyor ama okudukçada konuşmasıda düzeldi
sık canım sık valla sıkmadan olmuyor bende bir sıkabilsem kendimi
ahh ahhh bende haftada 5 yada 6 saat yürüyüş yapardım
ohhhh ne iyyi etmişsin bende eşime dedim çok sıkıldık biraz gezelim çok güzel yerler keşfettik ama arabanın içinden çıkarmadı bizimki sinir oldum 2 saat arabayla gezdik
geniç yakaladım seni
nasılsın canım spor yapabildinmi
benim eşimde keşfetmeye bayılır o yüzden evde durmak istemez çok güzel yerler keşfettik bir manzara bir orman enfess......
c.tesi çocuklarla yaptım, pazar da sağlam bir yürüyüş yaptık ailecek, üstelik dönüş yolunda oğlumu sırtıma aldım 20 kg ile beraber benim için tam spor oldu. hayır yol düz olsa neyse yokuş yukarıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?