Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar ben kaçtım buzdolabı ve çamaşırmakinası alıcaz biraz media mrk gidicem bizim eve yürüyerek tam 1 saat 1 saatte dönüş ohhh yüricem

bu arada izmirli varmı aramızda :44:

kızlar ben kaçtım buzdolabı ve çamaşırmakinası alıcaz biraz media mrk gidicem bizim eve yürüyerek tam 1 saat 1 saatte dönüş ohhh yüricem

bu arada izmirli varmı aramızda :44:

ben değilim fakat onlar kadar güzelim hahahahah

kızlar bugün regl oldum
allahım bugün nasıl bir gün anlamadım
bu ay üşüttüm belli ki heryerim şiş
sabah uyuyakalmışım gecede sancıdan kıvarnıyorsum
amire tel açtım yarımgün mazeret izni kullanıyorum dedim
tamam dedi
öğleye kadar yattım dinlendim kızlar
öğle amir tel açtı iş var dedi yemekhane için öğrenci kartlarına kontör yüklüyorum bir işimde bu
millet yığılmış ayol 3 gün gelen giden olmadı bula bula bugünü buldular
tamam dedim arkadaş geliyorum
geldim
iş daha yeni bitti
ama vucudum rahatlamış
çok şükür

kızlar ani bir haber geldi yarın rektörlüğe görevlendirildim
kızıyorum birkaç gün önceden söyleyin değilmi
neyse ben sabah erkenden kalkar kilo bildirimini evden yaparım
akreeeppp
yarın ben yooommm
akşam
girerim nete
çok istiyordum oysa ki seni eziklemeyi

ben değilim fakat onlar kadar güzelim hahahahah
kız yok güzellik analizi için sormadım ne bilem öle aklıma geldi zaten izmirde kilolu gençler bulmak zor kızımı kreşe götürdügüm yıl zayıflamaya karar vermiştim anacım 50 kişilik okul anam herkez tı gibi bende hırs yapıp bayabi kilo vermiştim

ama senin vicudun hala şişkindir yarına kilo vermemiş olursan üzülme tamammı
ben regl döneminde 1 yada 2 kilo fazla çıkıyorum
cancazım senin asıl meslegin ney

çokkkkkk yorullllldummmmm ayaklarım şişti ama oh olsun bana bogazını tutmassan böle yürürsün
tam 2 saat yürüdüm sonra arkadaşıma ugraadım ugramaz olaydım 1 simit yedim çok ısraretti ardında eve 30 dk daha yürüdüm

ama istedigim gibi buz dolabı bulamadım
kızlar bir çamaşırmakinası varrr süperrr 14 kg hemde kurutması var şahane bişi tabi fiyatını benim herife söyleyince gözleri fırladı

merhaba kızlar
bugünkü menüm:
sabah :1 dilim ekmek beyaz peynir 1 tane yumurta maydanoz
ara 2-3 tane kuru kayısı
öğle:kabak yemeği ve makarna
ara:maalesef kısır ama tabağıma az aldım bol bol marul roka yemeye çalıştım akşam artık yememem gerekiyor birazdan yürüyüşe başlıcam

zaten şu boğazımıza hakim olabilsek her şey hallolacak ama ben de yedim kısırı bile bile bakalım şimdi kaç saat yürücem

zaten şu boğazımıza hakim olabilsek her şey hallolacak ama ben de yedim kısırı bile bile bakalım şimdi kaç saat yürücem

halasinir oluyorum kendime hemde bugün perşembe ben akşamları hiç bişi yemeyim zorlanmıyorum asla ama gündüz ipin ucunu tutamıyorum

canım vucut şiş de müsadenle yanlışları düzeltiyorum. şimdi regl döneminde vucut su tutar o senin 1/2 kilo fazlan değil vucuttan atamadığın sudur. onu atmak için sıfır tuz tüketmen lazım maydonoz miktarını artırman lazım aynı şekilde günlük içtiğin su miktarına 1 litre daha eklemen gerekir regl döneminde kilo alınmaz kaslarından dolayı göbek şişer el ayak benim gibi şişer yüzün gözün sişer birkaç gün o dönemde dikkat edersen bişey olmaz bilinenin aksine regl döneminde vucutta salgılanan kimyasallar nedeniyle daha çok kilo verilebilr bunları geçensene çook okurdumda oradan hatırladıklarım nette araştır istersen canım daha çok bilgi var .....benim asıl işim muhasebe yetkilisi mutemetiyim +sayman +ösym büro görevlisi +yemekhane yönetimi +++ çook yönlü gacıyım çook
ayy çıkmış demek hayalimdeki makina ohhh ne rahat olur valla biz çalışan kadınlar için sabah at çamaşırı akşam aç kurutmayı yemeği yedikten sonra yap ütülerini kaldır ertesi gün misss
parası fazla ise de konforu vardır güzelim
benim çamaşır mak var çeyizlerimi kullanıyorum kurutma da düşünüyordum almıyorum o zaman evlenirsem ikisi birarada olandan alırım aldırırım

canım asea boşuna vicdan yapma tamam bu haftalar bize birşey oluyor giremiyoruz paylaşımlarımız az oluyor:26::26::26: menülerimiz kısıtlı ama
bizim menülerimizde böyle bildiğin kısır hemde nar ekşili ekşili söylllee boll yeşillikli bol domatesli salatalıklı yeşil soğanlı olanından oluyor yanında bool boll ayran
ölçü önemli burada çook az yağ koyacaksın ben yalnız yaşıyorum yarım çay bardağı düğürcük yeterli oluyor yarım tabak yeşillik domates salatalık gurubu ile az bulgur ve az yağ az salça ile muhteşem bir öğle menüsü oluşturabilirsin ben haftasonları yaparım özellikle
batırık yaparım
hiç bir sakıncası yok karatay diyetinden feyz alarak
canan hoca ekmek yeme ceviz fıstık ye diyo
şöyle bir su bardağı kadar ceviz içi yada yer fıstığı ile
1 çaybardağı kadar düğürcükle yapıyorum ama
köftesinden de yediğim için çook severim çook
bazen de
kısırın içine hemen bir yumurta kızartıp koyarım al sana yumurtalı köfta
bu durumda kısıra yağ koymam ama yumurtayı kızarttığım yağ miktarı yeterli oluyor .....

zulelay mıydı kısırı yiyen asia mıydı :44::44::44::44::44: karıştırdım kızları galiba özür

bilgilerin için teşekkürler canım birdahaki regl döneminde uygulicam dediklerini ama maydonoz hariç kendilerinden nefret ederim
çamaşır makinasına gelince muhteşem bişi bayıldımmmmm kocaman kazanıvar yün yorganları bile at yıkasın o derece ama alamicam maalesef 4 binllira bize çok ama yinede pes etmicem kacaya biraz yag yakıcam

zulelay mıydı kısırı yiyen asia mıydı :44::44::44::44::44: karıştırdım kızları galiba özür

yok valla bendegildim asea yedi ben yemedim

oglum ders hanade küçük oglum arkadaşında kocacum işte ben kızımla baş başa biraz kitap okuyalım ev bukadar sakinken birdaha bulamam bu sessizligi

yürüyüş gerçekten çok etkili oluyor kolay gelsin.... bende şimdi önce ütü yapıcam sonra da yürüyüş
Bu hafta yürüyüşlerimii sabah ve akşam olmak üzere yapmaya başladımm
slm kızlar öldüm yorgunluktan yorgunluğun nedeni hamlık
ödevimi yaptım sabah 1 saat akşam 1 saat lesli ile yürüdümm
hamladım resmen heryerim ağrıyor
lesliii çıkamıyanlar içinn çok iyii oluyorr
ooo küçük hanfendiyi tebrik ederimm annesii
yürüyşe çıkamayınca lesliie dene canımm oda öokk güzell ben havalar ısındığı içinn çıkmaya başladım
maşallahhhhhhhhh
hem havalardan hemde ablanın gelmesi yaklaştı ondandır ama daha 2 buçuk hafta varr verebilirizz biraz daha
tebrik ederimmmm ceylinn

nedemek başınızı ağrıttım zevkle okudum

günaydın kızlarr
bugün biraz tembellik yaptım saat 9 da kalktım dün 2 saat yürüdüm hava yagmurluydu bugün yürüyemem herhalde hava güneşli
bugünn bende çıkamadımm tekrar kış geldiiii
hoşgeldinn banucummm tekrar aramıza gelecek olmana sevindimm
oglum ders hanade küçük oglum arkadaşında kocacum işte ben kızımla baş başa biraz kitap okuyalım ev bukadar sakinken birdaha bulamam bu sessizligi

keyif zamanı yaniii

maalesef ben de biraz abartıyorum gerçi bugün dikkat etmeye çalıştım akşam bişey yemedim yürüyüş yaptım şimdi 1 saat.... ya bu kiloların alması çok kolay da niye vermesi bu kadar zor

asea bak bende yedim kısır bu akşam pişman değilim yanında 500 litrelik kavonozda ev yoğurtlarından yaptığım ayranı da içtimmm bolll yeşillikli baya güzel oldu bol limonlu yarın nasıl killo verdiğimi de göreceksin
kısır kilo yapmaz
hergün değil ama haftada 1 gün yap ye
böylelikle nefsine de eziyet etmemiş oluyorsun

evet kızlar kısır yiye yiye zayıflayan da var ben söyleyince inanmadınız sanırım yalnız yarın kaptanım görünce o da hak verecektir bana bildiğim kadarı ile o da kısır yiyerek zayıflayanlardan
buyurun bakalım
http://www.google.com.tr/imgres?img...LYbOtAbOyYCoCQ&sqi=2&ved=0CF8Q9QEwCA&dur=2559
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/358854-bulgur-zayiflama.html

buyurun bilimsel kısır açıklaması

http://www.diyadinnet.com/SaglikBilgisi-3357&Saglik=bulgur-yiyerek-zayıflayın

buyrun diyet kısır tarifi

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/484834-diyet-kisir-tarifi.html

karatay usulü kısır tarifi
http://diyetyemekleritarifleri.com/2012/12/03/karatay-usulu-kisir-tarifi/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…