kızlar ben kaçtım buzdolabı ve çamaşırmakinası alıcaz biraz media mrk gidicem bizim eve yürüyerek tam 1 saat 1 saatte dönüş ohhh yüricem
bu arada izmirli varmı aramızda :44:
ben değilimfakat onlar kadar güzelim hahahahah
kızlar bugün regl oldum
allahım bugün nasıl bir gün anlamadım
bu ay üşüttüm belli ki heryerim şiş
sabah uyuyakalmışım gecede sancıdan kıvarnıyorsum
amire tel açtım yarımgün mazeret izni kullanıyorum dedim
tamam dedi
öğleye kadar yattım dinlendim kızlar
öğle amir tel açtı iş var dedi yemekhane için öğrenci kartlarına kontör yüklüyorum bir işimde bu
millet yığılmış ayol 3 gün gelen giden olmadı bula bula bugünü buldular
tamam dedim arkadaş geliyorum
geldim
iş daha yeni bitti
ama vucudum rahatlamış
çok şükür
çokkkkkk yorullllldummmmm ayaklarım şişti ama oh olsun bana bogazını tutmassan böle yürürsün
tam 2 saat yürüdüm sonra arkadaşıma ugraadım ugramaz olaydım 1 simit yedim çok ısraretti ardında eve 30 dk daha yürüdüm
ama istedigim gibi buz dolabı bulamadım
kızlar bir çamaşırmakinası varrr süperrr 14 kg hemde kurutması var şahane bişi tabi fiyatını benim herife söyleyince gözleri fırladı
zaten şu boğazımıza hakim olabilsek her şey hallolacak ama ben de yedim kısırı bile bile bakalım şimdi kaç saat yürücem
canım vucut şiş de müsadenle yanlışları düzeltiyorum. şimdi regl döneminde vucut su tutar o senin 1/2 kilo fazlan değil vucuttan atamadığın sudur. onu atmak için sıfır tuz tüketmen lazım maydonoz miktarını artırman lazım aynı şekilde günlük içtiğin su miktarına 1 litre daha eklemen gerekir regl döneminde kilo alınmaz kaslarından dolayı göbek şişer el ayak benim gibi şişer yüzün gözün sişer birkaç gün o dönemde dikkat edersen bişey olmaz bilinenin aksine regl döneminde vucutta salgılanan kimyasallar nedeniyle daha çok kilo verilebilr bunları geçensene çook okurdumda oradan hatırladıklarım nette araştır istersen canım daha çok bilgi var .....benim asıl işim muhasebe yetkilisi mutemetiyim +sayman +ösym büro görevlisi +yemekhane yönetimi +++ çook yönlü gacıyım çookkız yok güzellik analizi için sormadım ne bilem öle aklıma geldi zaten izmirde kilolu gençler bulmak zor kızımı kreşe götürdügüm yıl zayıflamaya karar vermiştim anacım 50 kişilik okul anam herkez tı gibi bende hırs yapıp bayabi kilo vermiştim
ama senin vicudun hala şişkindir yarına kilo vermemiş olursan üzülme tamammı
ben regl döneminde 1 yada 2 kilo fazla çıkıyorum
cancazım senin asıl meslegin ney
ayy çıkmış demek hayalimdeki makinaçokkkkkk yorullllldummmmm ayaklarım şişti ama oh olsun bana bogazını tutmassan böle yürürsün
tam 2 saat yürüdüm sonra arkadaşıma ugraadım ugramaz olaydım 1 simit yedim çok ısraretti ardında eve 30 dk daha yürüdüm
ama istedigim gibi buz dolabı bulamadım
kızlar bir çamaşırmakinası varrr süperrr 14 kg hemde kurutması var şahane bişi tabi fiyatını benim herife söyleyince gözleri fırladı
merhaba kızlar
bugünkü menüm:
sabah :1 dilim ekmek beyaz peynir 1 tane yumurta maydanoz
ara 2-3 tane kuru kayısı
öğle:kabak yemeği ve makarna
ara:maalesef kısır ama tabağıma az aldım bol bol marul roka yemeye çalıştım akşam artık yememem gerekiyor birazdan yürüyüşe başlıcam
canım vucut şiş de müsadenle yanlışları düzeltiyorum. şimdi regl döneminde vucut su tutar o senin 1/2 kilo fazlan değil vucuttan atamadığın sudur. onu atmak için sıfır tuz tüketmen lazım maydonoz miktarını artırman lazım aynı şekilde günlük içtiğin su miktarına 1 litre daha eklemen gerekir regl döneminde kilo alınmaz kaslarından dolayı göbek şişer el ayak benim gibi şişer yüzün gözün sişer birkaç gün o dönemde dikkat edersen bişey olmaz bilinenin aksine regl döneminde vucutta salgılanan kimyasallar nedeniyle daha çok kilo verilebilr bunları geçensene çook okurdumda oradan hatırladıklarım nette araştır istersen canım daha çok bilgi var .....benim asıl işim muhasebe yetkilisi mutemetiyim +sayman +ösym büro görevlisi +yemekhane yönetimi +++ çook yönlü gacıyım çook
ayy çıkmış demek hayalimdeki makinaohhh ne rahat olur valla biz çalışan kadınlar için sabah at çamaşırı akşam aç kurutmayı yemeği yedikten sonra yap ütülerini kaldır ertesi gün misss
parası fazla ise de konforu vardır güzelim
benim çamaşır mak var çeyizlerimi kullanıyorum kurutma da düşünüyordum almıyorum o zaman evlenirsem ikisi birarada olandan alırım aldırırım
zulelay mıydı kısırı yiyen asia mıydı :44::44::44::44::44: karıştırdım kızları galiba özür
Bu hafta yürüyüşlerimii sabah ve akşam olmak üzere yapmaya başladımmyürüyüş gerçekten çok etkili oluyor kolay gelsin.... bende şimdi önce ütü yapıcam sonra da yürüyüş
lesliii çıkamıyanlar içinn çok iyii oluyorrslm kızlar öldüm yorgunluktan yorgunluğun nedeni hamlık
ödevimi yaptım sabah 1 saat akşam 1 saat lesli ile yürüdümm
hamladım resmen heryerim ağrıyor
ooo küçük hanfendiyi tebrik ederimm annesiiGünaydın...
Kızım şu an kütüphanede, babası ile gittiler ödül törenine..Kütüphane haftası nedeni ile tören yapılıyor ve kızım da en çok kitap okuyan seçilmiş..Heyecanla bekliyorum..
Geçen hafta resmi yazı geldi eve..Okurken duygulandım..Ne güzelmiş çocuğunun başarısına şahit olmak..
yürüyşe çıkamayınca lesliie dene canımm oda öokk güzell ben havalar ısındığı içinn çıkmaya başladımmaşallah kızlar ne güzel yürüyüş yapıyorsunuz birde ben çıka bılsem oglum 3yaşında onunla cıkamıyorumevde elimden geldigince yapıyorum biseyler...akrep maşallah kızına kızın kaç yaşında...benim kızımın darısı başına 2.sınıfa gidiyor kızım kıtabı eline alıp oyle oturuyor cadı kandırıyor bizi ama kitap sınavından hepsini bilmiş
maşallahhhhhhhhhTeşekkürler kızlar
Uygula bakalım canım..Sen o listelerle çok güzel kilolar vermiştin..
Teşekkürler canım..Kızım eylüde 9 a girdi..8,5 yaşında işte..3. sınıfa gidiyor şu an..
Ufak olunca yaşı epey ilgi görmüş protokolde, MAŞALLAH kızıma
Darısı herkese olsun..
hem havalardan hemde ablanın gelmesi yaklaştı ondandır ama daha 2 buçuk hafta varr verebilirizz biraz daha10 kilo 10 kilo 10 kilo kalmışşşş taktım kafaya verecem seni
kızlar çok canım sıkılıyo havalardanmıdır nedir içimde kötübir hisvar evdede biraz huzursuzluk farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum farkına vardıgımda çok agrıyorlarr
tebrik ederimmmm ceylinnselam canlarr biraz geç yazıorum kusura bakmayın.
dün akşam söz verdiğim gibi spora gittim
2 km yürüyüş+10 km bisiklet+40 dk kadar da diğer aletler ve mekik çalıştım.
Bu akşam 1 saatlik aerobik dersi var, yine spordayım....
akrebim canım kaptanım ben de tam diyet başarı öykülerinden bi arkadaşımızın başarısını okuyordum üstüne de senin paylaşımını gördüm.
Ben birkaç yıl önce KK sayesinde, burdaki arkadaşlarım, burda kazandıpım motivasyon ve edindiğim bilgiler sayesinde 14 kg ya yakın kilo vermiştim. O zamanlar yaşadığım mutluluğu anlatamam. Burda diyet başarı hikayelerini okudukça hırslanmıştım. Ama öyle ir noktaya gelmiştim ki, korkudan yemek yemiyordum, yiyemiyordum. O kadar yanlıştı ki verdiğim gibi de almıştım zaten. önce 3 kgsu. sonra ki bir yıl içinde 5-6 kg daha, sonra hooopp yeniden 72 lerdeyim hatta bir bakmışım ki bu sene 76 lara kadar çıkmışım.
Kendime soruyorum yaptığım hata ne?
hatam şu ki: 3-4 kilo verince artık zayıfım ve hep öyle kalıcam saıyorum, halbuki bu bir süreç, henüz zayıf değilim, zayıflıyorum. BİTMEDİ.
2. hatam: bu kadarcıktan bişey olmaz, bi tadına bakıyım, zaten çok yorgunum gibi bahaneler... bunun ötesi beresi yok, adı üstünde bahane.
3. hatam.. malesef ki iştahım :)
O zamanlar KK da nasıl vermiştim?
takımımdaki arkadaşlar birbirleriyle yarışyorlardı tabi ama yarışmaktan ziyade o kadar güzel besleniyorlardı o kadar dikkat ediyorlardı ki, börek, pilav gibi kelimelerin adı bile ağzı alınmadı bir süre. Ben de o sürede kilo vermiştim....
Ben aynaya baktıgımda hala mutlu değilim, çok şükür rabbime her zaman, sağlığımızı korusun rabbim ama bu genç yaşta neden istediklerimi giymeyeyim ki, di mi??
Hadi bakalım herkesi motivasyona davet ediyorum:)
Akşam akşam başınızı agrıttım ama içimden geldi işte yazmak :)
bugünn bende çıkamadımm tekrar kış geldiiiigünaydın kızlarr
bugün biraz tembellik yaptım saat 9 da kalktım dün 2 saat yürüdümhava yagmurluydu bugün yürüyemem herhalde hava güneşli
hoşgeldinn banucummm tekrar aramıza gelecek olmana sevindimmselamlar herkese.
nasılsınız şekerlerim,ballarım.
keyifler,kilolar ne alemde.
yarın sabah bir liste kontrolüne uğrayayım.
bu arada koşu bandını aldım,az forma gireyim,bir ritim tutturayım,yanınızdayım inşallah.
özledim sizleri.
oglum ders hanade küçük oglum arkadaşında kocacum işte ben kızımla baş başabiraz kitap okuyalım ev bukadar sakinken birdaha bulamam bu sessizligi
halasinir oluyorum kendime hemde bugün perşembe ben akşamları hiç bişi yemeyim zorlanmıyorum asla ama gündüz ipin ucunu tutamıyorum
canım asea boşuna vicdan yapma tamam bu haftalar bize birşey oluyor giremiyoruz paylaşımlarımız az oluyor:26::26::26: menülerimiz kısıtl ı ama
bizim menülerimizde böyle bildiğin kısırhemde nar ekşili ekşili söylllee boll yeşillikli bol domatesli salatalıklı yeşil soğanlı olanından oluyor yanında bool boll ayran
ölçü önemli burada çook az yağ koyacaksın ben yalnız yaşıyorum yarım çay bardağı düğürcük yeterli oluyor yarım tabak yeşillik domates salatalık gurubu ile az bulgur ve az yağ az salça ile muhteşem bir öğle menüsü oluşturabilirsin ben haftasonları yaparım özellikle
batırık yaparım
hiç bir sakıncası yok karatay diyetinden feyz alarak
canan hoca ekmek yeme ceviz fıstık ye diyo
şöyle bir su bardağı kadar ceviz içi yada yer fıstığı ile
1 çaybardağı kadar düğürcükle yapıyorum ama
köftesinden de yediğim için çook severim çook
bazen de
kısırın içine hemen bir yumurta kızartıp koyarım al sana yumurtalı köfta
bu durumda kısıra yağ koymam ama yumurtayı kızarttığım yağ miktarı yeterli oluyor .....
yok valla bendegildimasea yedi ben yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?