Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

naneler ve maydanozlar neden yarışmadık bu hafta?? beni o daha eğlendirmişti...ben nedense genel yarışmayı pek bi anlamadım...

Bak canım ben şimdi anlatayım sana hemen
Şimdi burda gruplar var biz 2nci takımız her takımda mutlaka bir grup lideri var,ve onun yardımcısı var
her grup lideri yarışmaya katılmak isteyen üyeleri sayfasını davet ediyor boşluk varsa gurubunda
sonra bu arkadaşlar 2 haftalık deneme süresine alınıyor
kim daha çok yazı yazarsa,aktif olursa ,o kişi yarışmaya alınıyorrr
bu sayfada yediklerinii yazıyorsun sporunu yazıyorsun cuma günüde öğlene kadar kilonu yazıyorsun liderler listeyi ,listenin açıklandığı sayfaya yapıştırıyorr
bunu bütün grup liderleri yapıyor sonra hangii grubun yüzde si çoksa o grup o hafta birinci oluyorrr
sonra yeni bir hafta daha başlıyorrranlıyacağın diyyette istekli ve azimli olan kilosunu vermiş ve mezun olarak ayrılıyorr
yazmıyan kilosunu ,paylaşımda bulunmayan listeden çıkarılıyorr

canımm sakınn verme çocuğunuu ,ona senden başka kimse bakamazz,anne şevkati hiç birşeyde yok
çocuğun yuvadamı
nasıl moraller düzeldimii şimdiiii

Hoşgeldiinnnnnnnnnnnn

Tam da bu telaşelerin kıymetini bil dicektimkiii zaten almışsın bile meyvesini

Çok ama çok sevindim canım 69 olmana..Cuma günü telden de olsa kilo bildirimi yapmayı unutma tamammı canım

Tam da bu telaşelerin kıymetini bil dicektimkiii zaten almışsın bile meyvesini

Çok ama çok sevindim canım 69 olmana..Cuma günü telden de olsa kilo bildirimi yapmayı unutma tamammı canım

Evet akrebimm aldımm meyvesinii gözlerime inanamıyorumm bile
69 olmak mucizeydi sanki benim için ,
akrepim yazarım canımm kilomu kardeşimin laptopu var ordan girerimmm
daha bana kıyafet almadık düğün içinn sadece arkadaşın düğünü için aldım ,kardeşim abla gel burdan seçelim diyorr,kızlarımda ordan beğendi,gidince bakıp denemek ve almak kalıyor bizee
ben burda çok gezdimm ama karar veremedimm birde ben çok kararsız bir insanın hemen bu güzel oldu deyip çıkamıyorum mağazadan illaki birisi onaylayacak

Düğün telaşını atlatmak istiyorum artık,
Ben halen yürüyüşe devam ediyorumm ,saat 7 oldumuu dışardayımm hemen parka çıkıp 1 saa yürüyorumm düğüne kadar hedefim 67 olmak,gönül isterdikii 59 kiloyla salona girmek ama nasip değilmiş olsun sağlık olsunn ya 92 kiloyla girseydimm değilmi

Tabiki canım hadi 92 kilo ile girseydin maazallah..

Hadi bakalım 67 yi tutturursun inşallah..

Sabah : 2 dilim ekmekle peynirli sandviç
biberiyeli yeşilçay

ara : 2 lokma tost
1-2 acı turşu

öğle : 4 kasık kofteli patates
2 dlm ekmek
2 dlm peynir
çay

ara : 2 hurma
1 ceviz

akşam : 5 kasık pilav
2 kasık kavurma

ara : 2 hurma
biberiyeli yeşilçay

2 lt su

spor : 1 saat pilates

hoşgeldin arkadaşım...kaçırdım mı bilemiyorum ama merak ettim ne müsabakası? ewet hadi beraber 90 olalım :) hey alllaaaaaaam millet 55 olayım falan diyor biz 90 olsak diyoruz :) bi an pek komik geldi :)

işte ihtiyacım olan mesaj!!! demek ki olunabiliyormuş...ben de hele bir 80 olayım hedef küçültcem :) olur dimi olur olur yani bence olur oluuuuuuuuuuur bak olmuş

canımm sakınn verme çocuğunuu ,ona senden başka kimse bakamazz,anne şevkati hiç birşeyde yok

çocuğun yuvadamı

nasıl moraller düzeldimii şimdiiii

vermem zaten allahın izniyle...şimdi şöyle ben kızımın doğuran değil büyüten annesiyim..koruyucu anneyim yani...ve emin olun sizin evlatlarınız için canınız ne kadar yanıyorsa benim de en az o kadar yanıyor...az önce bana mektup yazmış, yani dedesine yazdırmış, 'beni sakın bırakma' yazdırmış...ki asla yaşananlardan haberdar değil, onun için tek anne benim...baba konusu biraz karışık çünkü biyolojik babayı da görüyor 5-6 ayda bir...gerçi henüz baba mı amcamı pek karar veremiyor bi baba diyor bi abi bazen X bey...herkeze benim iki babam var diyor...ama görmediği zamanlarda adını bile hatırlamıyor...vesselam kan bağım olmayan ama anneliğin kan bağından öte olduğunun ispatı olan bir meleğim var benim...

tüm sayfayı işgal edince sormak gerekti şimdi....ben nasıl çoklu alıntı yapılacağını bi türlü çözemedim her lafa da yetişcem diye, sanki çok şart :), tüm sayfayı işgal ediyorum sonra....nasıl yapcam yardımcı olurmusunuz?

O meleğin hep senle kalsın inş
hay allah iyiliğinizi versin :)) walla ne güldüm...ya 92 ile girseydin mazallah!!! ewet ben gircem pazar günü umarım 92yle :)
Kız ben salona dediydimdiiii Yani bu kadar zamanda kilo vermek için çabalamasa o şekilde kalıcaktı yaa

Canım sağ altta alıntı ile cevaplanın hemen yanında artı işaretli yere tıkla en son cevaplıyacağın mesajı alıntı ile cevapla butonuna tıkla işte sana çoklu alıntı..

günaydddııınnnn
kızlar zor bir hafta benim için sabır sınavı veriyorum sevdiceğime sarıldım o biliyor sustum artık siz hani söylersiniz söylersiniz kelimeniz kifayetsiz kalır değersizleştirilircesine kafa bulurcasına sizle kelime oyununa girilir haklı olduğunuz halde haksızlaştırılırsınız ya öyle bir mücadeledeyim sabr ediyorum allah kerim
süpersin kuşum ailen duruma nasıl yaklaşıyor merak ettim yani bu kararı ilk verdiğinde aile desteği de görüyorsun anladığım kadarı ile ...

yok kuşum tepemde karabulutlar var sadece hedefi büyüttüm arş lik 2. planda kaldı dur bakalım niyet hayır akibet de hayır olur inşallah bazen haksızlığa uğramak iyidir akrep haksızlık karşısında hak iddia ediyorsan şahlanırsın daha sa benimkisi öyle birşey allah şahidim dir ki kimseye değil allaha sözüm hak için hakkı tutup kaldırmak doğrusu erdemlisi yolum bu yol hakk yolu dua ediyorum rabbim bu kadar eziyet çekiyorum sabr ediyorum sana sığınıyorum sakın ha ki günün birinde şeytana uyup ah aldırma yolumdan şaşırma beni diye kimsenin hakkına gasp etmeyi nasip etme diye .....

selam milet öğle arasında arkadaşlarla çok güldüm keyfim yerinde ağzım zor kapanıyor rabbim en kötü günümüz böyle olsun hadi bakalım mutlu olun hepiniz.

dünkü menüm

sabah: bir dilim ekmek, arkadaş kahvaltılık hazırlamış onu getirmişmiş onunla beraber yedim şekersiz çay

ara: şekersiz türk kahvesi

öğle: fırında tavuk, 2 y.kaşığı kadar makarna, bir su bardağı kadar yoğurt

ara: bir tane galeta, bir tane yeşil elma

akşam: bol yeşil salata

ara: 3 kupa şekersiz çay

3,5 lt su, 400 kez yerinde zıplama

bu ara kitap okuyamıyorum vaktim cidden yok pazartesiden sonra rahatlayacağım biraz nedenine gelince bu c.tesi genel kurul ve pazar günüde seçimimiz var evdeki işlerimi bitirmeye çalışıyorum pazar günü anneler günü diye hediye işini hallettik dün sonra eve geçtik çocuğu parkta aldığımız için onu banyo yaptırdı babası bende yemek hazırladım. yedik içtik masayı toparla bulaşıkları hallet sonra da ütü yaptım kaldırdım, eşime kahvaltı için sandviç, kendime de öğle yemeğimi hazırladım yattım. sabah çarşafları değiştirdim makineyi ayarladım çıktım akşam eve gidince asarım artık.

Son kısımları okumak iyi geldi kuşummmmmm

hoşgeldin arkadaşım...kaçırdım mı bilemiyorum ama merak ettim ne müsabakası? ewet hadi beraber 90 olalım :) hey alllaaaaaaam millet 55 olayım falan diyor biz 90 olsak diyoruz :) bi an pek komik geldi :)

hoşbuldum kızlar hoşbuldum ben uzak doğu spor antrenoruyum 15 yıl sporculuk yaptım sayısız şampiyonluğum var ..şimdi diyeceksinizki bu kadar kilo neden ağır siklette yarıştım ben yıllarca...78 kg yarışıyordum ama düğünden sonra kilo doğum derken halimiz bu...

bugun sabah tartıldım 95 küsür geldim aslında daha azdım ama regl günüm yaklaştı sanırım o yüzden olsa gerek...aslında tırsıyorum buaralarda regli olamamaktan...korkularım var açıkçası Allahım sen yardım et....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…