Tabiki canım hadi 92 kilo ile girseydin maazallah..
Hadi bakalım 67 yi tutturursun inşallah..
hoşgeldin arkadaşım...kaçırdım mı bilemiyorum ama merak ettim ne müsabakası? ewet hadi beraber 90 olalım :) hey alllaaaaaaam millet 55 olayım falan diyor biz 90 olsak diyoruz :) bi an pek komik geldi :)
anlamadım iyi bir şey mi kötü bir şey mi dedin :44::44::44:
Aramızda spor antrenörü vaaarhoşbuldum kızlar hoşbuldum ben uzak doğu spor antrenoruyum 15 yıl sporculuk yaptım sayısız şampiyonluğum var ..şimdi diyeceksinizki bu kadar kilo neden ağır siklette yarıştım ben yıllarca...78 kg yarışıyordum ama düğünden sonra kilo doğum derken halimiz bu...
bugun sabah tartıldım 95 küsür geldim aslında daha azdım ama regl günüm yaklaştı sanırım o yüzden olsa gerek...aslında tırsıyorum buaralarda regli olamamaktan...korkularım var açıkçası Allahım sen yardım et....
bu arada artık şu cetvelimii değiştireyimm kilom bugün itibariyle 68.9
süpersin kuşum ailen duruma nasıl yaklaşıyor merak ettim yani bu kararı ilk verdiğinde aile desteği de görüyorsun anladığım kadarı ile ...
merak etmeyin olursunuz ben 92 lerden geldimm
92 kiloyken 89 olmak için ne uğraşmıştımm ,sonunda başardımm inşallah sende başaracaksın
hoşbuldum kızlar hoşbuldum ben uzak doğu spor antrenoruyum 15 yıl sporculuk yaptım sayısız şampiyonluğum var ..şimdi diyeceksinizki bu kadar kilo neden ağır siklette yarıştım ben yıllarca...78 kg yarışıyordum ama düğünden sonra kilo doğum derken halimiz bu...
bugun sabah tartıldım 95 küsür geldim aslında daha azdım ama regl günüm yaklaştı sanırım o yüzden olsa gerek...aslında tırsıyorum buaralarda regli olamamaktan...korkularım var açıkçası Allahım sen yardım et....
sabah : 1 beyaz peynirli tost
zeytinyağlı söğüş (bu hazımsızlık beni öldürcek ne yapacağımı şaşırdım)
biberiyeli yeşilçay
ara : 1 hurma
1 ceviz
biberiyeli yeşilçay
öğle : 4 kaşık sebzeli pilav
cacık
ara : 4 adet kraker
şekersiz çay
akşam : 4 kaşık sebzeli pilav
3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü
2 hurma
ara : cacık (planlıyorum)
2 lt su
spor : 30 dk pilates
kitap : akşamın efendisi (devam)
öğlen olmamıs sadece pilav....
ara kraker yemişin sayısı az ama olmaz....bence
bunların dışında göze batan yok bence....
şimdi gelelim benim menume
sabah: 1 elma evden hemen çıkmam gerekti kahvaltı yapmadım
öğle: 1 yk patates kavurma
peynir
zeytin 6 tane
3 dlm ç,çek ekmek küçük boy
domates biber
ara: 1 lokma ekmek
1 lokma tatlı
akşam: 2 porsiyon lahana yemeği
1 tabak turşu kavurma
3 dlm ekmek
ara: muz, yoğurt
3 lokma tatlı
bakınca az yemişim ama çok şiştim şuan ne den acaba??
kitabım bitti buaraki yoğunluktan alamadım başlayamadım
sporda yapaıyorum çocuklarlaantrenmanda koşuyordum ama maçtı izindi derken oda kaldı haftayadan itibaren başlarım tekrar
allah keyfini arttırsın kuşumselam milet öğle arasında arkadaşlarla çok güldüm keyfim yerinde ağzım zor kapanıyor rabbim en kötü günümüz böyle olsun hadi bakalım mutlu olun hepiniz.
vayyyyy sporcusun haa sporcuları severim hep enerjik olurlar hep alternatif düşünürler yaparsın sen yaparsınhoşbuldum kızlar hoşbuldum ben uzak doğu spor antrenoruyum 15 yıl sporculuk yaptım sayısız şampiyonluğum var ..şimdi diyeceksinizki bu kadar kilo neden ağır siklette yarıştım ben yıllarca...78 kg yarışıyordum ama düğünden sonra kilo doğum derken halimiz bu...
merak etmeyin olursunuz ben 92 lerden geldimm
92 kiloyken 89 olmak için ne uğraşmıştımm ,sonunda başardımm inşallah sende başaracaksın
hoşbuldum kızlar hoşbuldum ben uzak doğu spor antrenoruyum 15 yıl sporculuk yaptım sayısız şampiyonluğum var ..şimdi diyeceksinizki bu kadar kilo neden ağır siklette yarıştım ben yıllarca...78 kg yarışıyordum ama düğünden sonra kilo doğum derken halimiz bu...
bu arada artık şu cetvelimii değiştireyimm kilom bugün itibariyle 68.9
İlahii
Tabiki iyi güzelim hareketlenme şevki verdin bana :103:
sabah : 1 beyaz peynirli tost
biberiyeli yeşilçay
1 ceviz
biberiyeli yeşilçay
cacık
şekersiz çay
2 hurma
2 lt su
öğlen olmamıs sadece pilav....
peynir
zeytin 6 tane
domates biber
1 lokma tatlı
1 tabak turşu kavurma
3 dlm ekmek
3 lokma tatlı
sporda yapaıyorum çocuklarlaantrenmanda koşuyordum ama maçtı izindi derken oda kaldı haftayadan itibaren başlarım tekrar
iyigeceler herkeze bugun canım cokk sıkkın eşimle didiştik ya bugun benim alınganlıgım üstümde ya o bugun çokk kırıcısabahtan beri 3. oluyor bir laf ediyor beni çıldırtıyor dengesiz dengesiz konuşuyor... hadi hayırlısı artık bende hayatta küsemem ama yattı zaten
iyigeceler herkeze bugun canım cokk sıkkın eşimle didiştik ya bugun benim alınganlıgım üstümde ya o bugun çokk kırıcısabahtan beri 3. oluyor bir laf ediyor beni çıldırtıyor dengesiz dengesiz konuşuyor... hadi hayırlısı artık bende hayatta küsemem ama yattı zaten
haklısın bence de pilav olmuyor ama şu ara annem mutfağın patronu evde ne varsa onu götürüyorum öğlene yanımda, tabi gidebilecek olması şartıyla...dışardan salata falan bir yere kadar fenalık geliyor hergün aynı salatadan...ama haftasonu annem gidiyor artık kendime göre menü hazırlarım ben de...
tatlılar olmamış sanki, bir de öğlendeki çiçek ekmek...ama olsa da yesem de dedim hani :/
günaydıııınnnnn kızlaaarrrr
allah keyfini arttırsın kuşum
vayyyyy sporcusun haa sporcuları severim hep enerjik olurlar hep alternatif düşünürler yaparsın sen yaparsın
inşallah kuşum
kızlar bu hafta sonu sınava girecem pazartesiden itibaren 4 gün merkeze çekildim eğitimden geçecem birimler değişti yeni birimim öğrenci işleri konuyla ilgili sahada eğitim alıp direk yeni görevime başlamam lazım onun için önümüzdeki hafta cuma günü bildirimde bulunurum bulunamazsam şayet akrebe veya genici arar söylerim şimdiden söylüyorum bir aksilik olmazsa cumaya burdayım ama olaki bir aksilik oldu bu durumda tartılamazsam kilo da bildiremem gittiğim yerde otelde kalcam nihayetinde ....
Sabah aç karnına bir porsiyon meyve ye tatlım.. Akşam yatmadan önce bir kupa sıcak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi ekle iç..sabah : 1 beyaz peynirli tost
biberiyeli yeşilçay
1 ceviz
biberiyeli yeşilçay
cacık
şekersiz çay
2 hurma
2 lt su
Sabah kahvaltı yapmaman, akşam yediğin ekmek dilimleri ve üstüne üstlük akşam sonrası araöğlen olmamıs sadece pilav....
peynir
zeytin 6 tane
domates biber
1 lokma tatlı
1 tabak turşu kavurma
3 dlm ekmek
3 lokma tatlı
Ayran ayran yanında ayran ya da şalgam lütfendışarıdan hergün ne yiyeceğim diye düşünmek beni çıldırtıyor. onun için bende akşamları ertesi gün için hazırlığımı yapıyorum. yemek yapamazsam hemen bir salata üstüne de ton balığı ya da sandviç ohh mis...
dün neler yapmışız bakalım...
sabah: bir dilim ekmek, 2 tane ceviz ve bir tane salatalık
ara: yeşilçay tarçınlı
öğle: 4 tane fırında köfte ve salata
ara: bir elma
akşam: fırında balık, soğan salatası ve bol salata
ara: 3 kupa şekersiz çay
2,5 lt su + 400 kez yerinde zıplama
dün akşam kaan' ın kreşinin sergisi vardı iş çıkışı neler yapmışlar diye bir bakalım diye oraya gittik. dede ve babane de gelmek istemiş eşim onları aldı geldi ben de kaan' ı aldım gittik gezdik gördük onlar baba-oğul ben de tek başıma bindim eve geliyordumki eşim balık alımda balık yiyelim diye aradı bende sen geç kalırsın ben alırım dedim aldım eve geçtim hazırladım attım fırına, masayı hazırladım. onlar geldiler kaan' ı banya yaptırdı eşim sonra yemeğimizi yedik toparladık babası kaan' ı yatırdı bende çayı hazırladım bugünün yemeğini de koydum ocağa o arada balkonlarımı sildim makinede ki çamaşırlarımı astım. oturduk çayımızı içtik ben bugün için onların sandviçleri kendime de yemeğimi hazırladım uydummmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?