Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugün solumdan kalktım galiba bir stres bir stres herkese bağırdım çağırdım...pazartesi sendromu herhalde estağfur tövbe tövbe...

Sabah:yine geç kaldım..
Ara:1 tane şeftali+1 tane elma
Öğle:bol yeşillikli yumurta salatası
Ara:1tane topkek(ev yapımı)
Akşam:zeytinyağlı taze fasulye+yoğurt
2litre su
biraz sonra yürüyüşe çıkacağım...

ACAYİP SİNİRLİYİM ORTADA BİŞEY YOK HALBUKİ

bugün böyle bir gün demek ki insan gıcık oluyor ....

bugün böyle bir gün demek ki insan gıcık oluyor ....

bence de acayip gıcık bir gün bütün sakarlığım üzerimde gibi herşeye yetişmeye çalışmaktan.

c.tesi sbah işe geldim 13:30 a kadar işteydim evde de malum temizlik var. koşarak eve geçtim. akşama 3 aile misafirim vardı onlara pasta, kek ve börek yaptım eşime yemek hazırladım gece 2:30 da gitti misafirler. ben nasıl yattığımı bilmiyorum yorgunluktan uyuyamadım. sabah da tabii zor kalktım. pazarda ütü şu bu derken geçti ve geldi pazartesi işler de felaket yoğun koşturmacalı. rabbime şükürler olsun işim var diyip teselli ediyorum kendimi.

Heyy kızlar noluyor size böyle..

Alın elinize kalemi, şükretmek için nelere sahip olduğunuzu maddeler halinde yazın..
Buna gören gözünüz işiten kulağınız da dahil..

İşe yaricaktır

yukardaki mesajları okudukça 'aha ben' dedim hep :) ne uzun ve kötü bir gündü arkadaş yaaa!! gerçi benim her zamanki gibi bilumum sorunlarım vardı bir hale yola gelmeyen ve haliyle gergin aklı karışık saçma sapan ben vardı ortada..bugüne şükür artık ne diyelim...

kalkınca : 2 hurma
2 bardak su

sabah : ev yapımı sucuklu tost
biberiyeli yeşilçay

ara : 2 hurma
1 salatalık

öğle : 2 kase yoğurt çorbası
2 etsiz çiğköfte
1 hurma

ara : çeyrek yufkadan yapılmış ev cipsi

akşam : peynirli söğüş
2 hurma

3 lt su

spor : 30 dk pilates

kitap : akşamın efendisi

bu kadar su, hurma ve harekete rağmen hazımsızlığım geçmedi 1 haftadır, çatlamak üzereyim :/

kalkınca : 2 hurma
2 bardak su

sabah : 1 rafadan yumurta
1 dilim çavdar ekmeği

ara : 1 hurma
1 ceviz

öğle : 1 simit
1 parça peynir
söğüş

ara : 2 hurma
1 ceviz

akşam : 4 kaşık köfteli patates
2 dilim ekmek
2 lokma ev pizzası

ara : cacık

2.5 lt su

spor : yok...perişanım :/

kitap : akşamın efendisi

Pazar menüm

Sabah
Bir kupa elma sirkeli sıcak su

Bir parça ekmek arası peynir, yarım salatalık

Öğle
Tavuk ızgara, soğan salatası, pide

Ara
Çay,çuku çukulu gofret

Akşam(19:00 dan önceydi tabiki)
Tavuk, domates, sarımsak, kekik, pide, ayran

Pazar, Tarsus eshabul kehfe gittik..Hem ziyaret hem piknik yaptık. Aslında Mersin sahilde dragon yarışları vardı oraya gitmek istemiştim ama olmadı kısmet böyleymiş..

Pazartesi menüm

Sabah
Bir kupa dokuzlu çay

15dk sonra:
Bir yeşil elma

15dk sonra:
Peynir,zeytin,domates, salatalık, tereyağı, pide, bir kupa şekersiz tarçınlı ıhlamur

Öğle
Bir kupa dokuzlu çay

15 dk sonra:
Minik Hindistan cevizli çuku, bir kase tam buğdaylı K fleks, tarçın, süt karışımı, acıcık kabak çekirdeği

Ara
Kızımla çuku çukulu küçük dondurma, fındıklı püsküüt ve bir tabak yeşil erik.

Su:
2,5 litre

Spor: Yerimde zıplamayı unuttuummm

Kitap:İbni Sinanın talebesi Hekim

c.tesi burası da çok sıcaktı daha mayıs ayındayız rabbim yardım etsin sıcak olacak sanırım bu yaz.

ben evde işte aklıma geldiğinde 100 tane zıplıyorum. ama ne yapıp yapıp 100 tane o an.

birde regl oldum kendimi şiş de hissetmiyorum acaba zıplamanın etkisi olabilir mi

ben evde işte aklıma geldiğinde 100 tane zıplıyorum. ama ne yapıp yapıp 100 tane o an.

birde regl oldum kendimi şiş de hissetmiyorum acaba zıplamanın etkisi olabilir mi

Kesinlikle etkisi oluyor canım.. Aynaya baktığında da anlarsın zaten daha fit bir görüntü oluşuyor zamanla..

Ee metobolizmayı hızlandırıyor, yağların yanmasını sağlıyor..

Meto tamm tembelliğe geçeceği sırada, 100 kez hoplayarak ben burdayım diyosun, sağlıklı yaşamak için, canlı kalmak, mutlu olmak için burdayımm..

Tabiki bedenimiz de şiş hissettirmeyerek cevap verecek:128:

benim gözüm yükseklerde anam indirsin biri beni yere gari neyse su hafta geçsin sanmayın ki bitecek sırada a grubu var onda daha çok bunalım geçirecemmmm niyet hayır akibet hayr olsun ...

benim gözüm yükseklerde anam indirsin biri beni yere gari neyse su hafta geçsin sanmayın ki bitecek sırada a grubu var onda daha çok bunalım geçirecemmmm niyet hayır akibet hayr olsun ...

Anlamadı ben :26:

Benim menüye dil çıkararaktan, sınava hazırlanma mazereti öne sürülerekten, fazla yiyorum ve kilo alırsam mazur görünmü demek istenmiş acebaa umarım böyle değildir yoksaa ...... anladın sen onu bahocann

merhaba arkadaşlar beni idare ettiğiniz için çok teşekkürler 2 bucuk haftalık seyahat proğramım dun gece 00.30 sularında bitti ama bende bittim...

musabaka vardı 1 hafta oradaydım..1 haftada eşimin yanına gittim ama çok eğlendim yorulmama değdi alışverş gezi...derken diyette aksadı tabi ama artık dur deme vakti bir an önce 90 olmalıyım....

akşam menude paylaşacam inşlh....

Sen nerelerdesin kuzucum yine buraları sensiz kaldı bu aralar

biliyorumm canımmm inann bu aralar okadar yoğundumkii halende öyle düğün telaşı var biliyorsun 26 mayısta geldi çattı artıkk ve ben hergün dışarlarda ora senin bu ra benim geziyorumm deli divane gibi
Pazartesi istanbula gidiyorum,1 hafta ordayım çouklarla beraber,kardeşimin kınası istanbulda olacak birdE BU CUMARTESİ ANNEMLERİN yan komşusunun kızının düğünü var samimi olduğum onun içinde kıyafet baktım,anlıyacağım bu ay benim için çok telaşeli bir ay oldu ve olmayada devam ediyor
Bu arada akrebimm artıkınnnnnnnnnnn 69 kiloyummmmmmmmmm ,bu kiloda bi,le eşimden iltifat almak beni çok mutlu ediyorrr,eskiden neymişim ben yaaa 92 kiloyken çok kötüymüşüm bacaklarım çok kalınmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…