Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrepci yavaş yavaş düzelecek o menuler..

Menü süper! Aynen devam

sağol canm

amin canım

kızlar DİKEY GEÇİŞ SINAVI başvuruları var çok yoğunum giremedimmm

allah yardmcın olsun kolay gelsin

kızlar dünki menüm
sabah
1 tene simit
ara yok
öğle taze fasülye
yoğurt
kahve
ara yok
akşam
1 tabak sarma yedim yoğurtlu yoğurtlu

ee baklıca çok kotu bir menu değil sarmalarla zaten gunluk karbonhidrat alımı tamam olmuş gibi ama akşam olması bozmuş işi

Kızlar hepimize hayırlı kandiller olsun inşallah...

Emirganda piknikteyim heryer yemek ama ben salataya talim :) gurur duyun benimle :)

Kızlar hepimize hayırlı kandiller olsun inşallah...

Emirganda piknikteyim heryer yemek ama ben salataya talim :) gurur duyun benimle :)

medarı iftarımızsın seldomcum tebrikler bak bu azmin sonunu göreceksin sık dişini tatlım.

sorma tatlım bende dün alışverişe gidecektim gidemedim. eee bugünde kandil olunca kaldı yarına

Dün iftar sonrası yedimde yedim..
Bugünde tutucaktım ama dünkü sinir harbim ve akşam yemelerim tekrar etmesin diye tutmadım..
Yarın sabah 70 görürüm maazallah..
Bugün kendimi bayağı sakındırmam lazım fazlalık olabilecek cısslardan..

sen gelde beni gör herkes peşimde ye ye diye onlar öyle dedikçe midem ağzıma geliyor birşey yiyemiyorum. bakalım yarına hayırlısı.

ARKADAŞŞLAR DUN HİÇ giremedim hem oruç hem antrenman hem bebek baya zorladı beni gecede malum kardeşimde pc giremedim menu yazamadım

oruç -da çok zorlanmadım ama kızım dış çıkarıyor o uzden uykusuzluk biraz beni bitirdi akşam üstü uydum 1 saat o kendime getirdi

sahur: sandviç
sütlaç
yarım paket bisküvi
bol su karbonhidratı yoğumn olan bi sahur oldu ama 2 yıldır oruç tutmamıştım ne olur kaygısı yaşadığım için evde ne varsa yedim

iftarı hiç sormayın

1 tabak fasulye
1 tabak türlü
salata
3 dlm ekmk

yemekten sonra 1 kase sütlaç
3-4 tane kiraz
2 dlm karpuz

ne çok yemişim yaaa....

sahur: 2 tane gofret
2 tane susamlı bisküvi
1 tabak türlü
2 dlm ekmek....uyy ne çok yemişm yaa yarın ne olacak bugunki iftarımı sakin tutmalıyım yarına üzülmek istemiyorum....

dün tartıldım iftar öncesi 91.800 geldim ne güzel.....
bu sabah tartıldım 94.500 geldim bu tartı kafayı yemiş bence yaa inşlh yarına kio almamış olrum yaaaa

Allah kabul etsin canım..Bugün de oruçsun sanırım.
İftar öncesi kilo ile sabahki kilo bir ıolmazki canım.. Hem akşam hem sahur yiyosun..
Normal düzende kaçsaatlik açlık sonrası sabah tartılıyoruz..
Sen bugün iftar önceki kilon ile gel yarınki bildirime..

Ramazan ayında bildirimleri öyle yapıyoruz..Oruç tutanlar iftar öncesi, tutmayanlar sabah tartılıp yazıyordu..

sen gelde beni gör herkes peşimde ye ye diye onlar öyle dedikçe midem ağzıma geliyor birşey yiyemiyorum. bakalım yarına hayırlısı.

Senin hedef kilo kaçtı canım?

İstersen mezun edelim seni

Ama yine kal yanımızda koruma süreci olsun..Sadece listede olmazsın ne dersin..

senin hedef kilo kaçtı canım?

Istersen mezun edelim seni

Ama yine kal yanımızda koruma süreci olsun..sadece listede olmazsın ne dersin..

sen bilirsin ama gitme genic
benim miğdem yerinde duruyor valla habire acıkıp duruyor durmak yok yola devam :89::125:

Son düzenleme:
Senin hedef kilo kaçtı canım?

İstersen mezun edelim seni

Ama yine kal yanımızda koruma süreci olsun..Sadece listede olmazsın ne dersin..

benim miğdem yerinde duruyor valla habire acıkıp duruyor durmak yok yola devam :89::125:

bu ara yine karar aşamalarına geldim çattım. aslında bunu da bir süredir düşünmüyor değilim bakalım yarın ola hayır ola diyorum ..............

arzudan sonra genic de gidici
acil toparlanmam lazım bundan sonra mezun olan ben olacam işteeee

hımm aslında mantıklı idi ama benim evdeki tartım bozuk salona gidip tartılmam gerek gerçi sabah yürüyüşe gidecektim ordan salonda tartılacaktım bi akşam olsun bakalım ne olur kilo durumum belki tartım şaşarda az tartar beni

aynı bende öyleyim

genic bittimi senin kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…