Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızz hatırlatmayın şuna cuma gününe kadar hatırlatmasaydınız olmazmıydıııı
Hatırladım bileee
Şimii isme bakmadan menü okumaya başlamıştım ve menüden özellikle akşam öğününün zenginliğinden trabzona ait olduğunu anladım
1.evet

2.hayır
3.hayır
4.evet
5.evet
6.evet(ama ya çekeezsek veya atamazsak???sıkıntı olurmuki)
7.evet
8.evet
9.evet
10.evet
11.evet
12.evet
13.hayır
14.evet

Canım boğazınamı sarılıyolar evet de diye, sorun olacağını düşünüyosan hayır diceksin ki sorun da olur tabi..Sabahları zaten iki ara bir derede fırsat buluyoruz tartılmaya bir de foto ile uğraş bana ters

1-hayır
2-evet
3-hayır
4-evet
5-hayır
6-evet
7-hayır
8-evet
9-hayır
10-evet
11-evet
12-evet
13-evet
14-hayır
15-evet

canlarım profilime, kişisel albümlerime nişanımdan fotolar yükledim, geç oldu biraz kusura bakmayın bir haftada ancak kendime gelebildim.

herkese günaydın

çoook yoğun bir gün geçiriyorum... şuanda sınav yapıyorum :) öğleden sonra da hayatımda ilk kez bir defileye katılcam..heyecanlıyım yahu..ilginç :) sanki bişey yani ne bileyim :)

Hatırladığım kadarı ile dünkü menüm
Aymudo görme sakın:18:

Sabah
Önce 9 lu çay bir kupa

2 haşlanmış yurmurta, 2 küçük elma, bir kase kiraz, 1 kupa ayran

Öğle
kabak çekirdeği, 1 simit, 1 küçük açma, yarım elma, 1 kupa ayran

Ara
1 küçük dondurma, kaymaklı bisküvi, 1 kupa ayran

Akşam
Menemen, ekmek, süs biberi, bol ayran

Oyy o kadar da çok değilmiş yahu yazınca rahatladım biraz
En azından sabah 3 gündür çıkamadığım Wc durumu patladı gitti
Şu menü sonrası hoplamalarına geri döneyim..

evet canımm şok oldum görünce,eşimm orda üzülmiyeyimm diye söylememişş bana
her ne kadar benim katkım minnacık olsa da :) helal olsun bizeeeeee!! inşallah bu enerjiyle akar gideriz bundan sonra...gerçi benim çağlamam lazım ama neyse :)
inşallah biran evvel gitsin kilolarr

karabiberimmm

Allah korumuş eşini, kimbilir nasıl bir şok yaşamışsındırr....

Allah tez zamanda şifasını versin, çok çok geçmiş olsun, beterlerinden korusun rabbim...
çokk sağol canımm
Canım geçmiş olsun..ne kadar düşünceli davranmış eşin vallahi bravo...benimki olsa hemen çağırır umrunda olmaz:)
bende kızdımm neden söylemedin diyee
saten salı sabahıı kaçta bineceğin belliydii uçağa diyor o yüzden paniklemenii istemedimm dedii
evet canımm benide aradınn çok teşekkür ettim sanaa,bu aralar kafamm çokk dalgınn benimm,
dünn tavuk etinden paça çorbası gibi yaptımm ama gerçeğinii yapmak lazımmış kaç kişii dedii,alayımm anneme yaptıracammm
Arkadaşlar yukardaki anketi alıntılayarak her maddeye cevaplayın..

Lütfen bugün bitirelim cevaplamayı..Paylaşıma götürmem gerekiyor sonuçları.. O yüzden acil..

tamamm canımmm

aslında sabah tartıyı verdiğimiz aklıma gelmedi biliyormusun...keşke hayır yapsaymışım...tuh...gece gece olan oldu artık bitek be atarım foto artık

akrep akşam yemeklerini azaltmıştım ama dün çok sevdiğim yemekler vardı dedim izin vereyim kendime daha yok eskisi gibi sporuda artırmıştım ben öyle yürüyüş falan yapmıyorum direk antrenmada çocuklarla çalışıorum bu hafta iyi gelecek inşlh kilom....
bugun öğle akşam az olacak

Bende fotoğrafın zorunlu olmasına karşıyım çünkü işi zorlaştıracaktır ama kesinlikle foto konmayacak diye bir şartta olmamalı isteyen paylaşabilmeli..

evet bazen ben koyuyorum ama herhafta koymak zor olur ,hiç çek yükle paylaş çok uzun sürüyor

1-hayır
2-hayır
3-evet
4-hayır
5-hayır
6-hayır
7-evet
8-evet
9-hayır
10-evet
11-hayır
12-hayır
1-hayır
14-hayır
15-hayır

Canım anket cevaplarını alıntılayarak güncelleyebilirsin cevaplarını..

1-hayır
2-hayır
3-evet
4-hayır
5-hayır
6-hayır
7-evet
8-evet
9-hayır
10-evet
11-hayır
12-hayır
1-hayır
14-hayır
15-hayır

1-hayır
2-evet
3-hayır
4-evet
5-hayır
6-evet
7-hayır
8-evet
9-hayır
10-evet
11-evet
12-evet
13-evet
14-hayır
15-evet

1 hayır
2 hayır
3 hayır
4 evet
5 hayır
6 hayır
7 hayır
8 hayır
9 hayır
10 evet
11 hayır
12 hayır
13 evet

1.evet

2.hayır
3.hayır
4.evet
5.evet
6.evet(ama ya çekeezsek veya atamazsak???sıkıntı olurmuki)
7.evet
8.evet
9.evet
10.evet
11.evet
12.evet
13.hayır
14.evet

1-hayır

2-evet

3-evet

4-hayır

5-hayır

6-hayır

7-evet

8-hayır

9-evet

10-hayır

11-evet

12-evet

13-evet

14-evet

15-evet

1-Hayır

2-Hayır

3-Evet

4-Hayır

5-Hayır

6-Hayır

7-Evet

8-Evet

9-Hayır

10-Evet

11-Hayır

12-Hayır

13-Hayır

14-Hayır

15-Hayır

1-Hayır

2-Hayır

3-Evet

4-Hayır

5-Hayır

6-Hayır

7-Evet

8-Evet

9-Hayır

10-Evet

11-Hayır

12-Hayır

13-Hayır

14-Hayır

15-Hayır

1- Hayır
2-Hayır
3-Hayır
4-Evet
5-Hayır
6-Hayır
7-Evet
8-Evet
9-Hayır
10-Evet
11-Hayır
12-Hayır
13-Hayır
14-Hayır
15-Hayır

Tamamdır kızlar.. Teşekkür ederim..
Şimdi anketi düzenleyip paylaşıma aktarma zamanı

Açıklama:
1) Öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) Her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki Oylama Formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde Evet veya Hayır oyunu kullanacaktır.
3) Her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında Evet veya Hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra Formun başında yer alan Takım Numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
4) Oylama 6 Haziran 2013 Perşembe gecesi bitecektir.
5) Bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her Evet / Hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "Takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : 2

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
HAYIR

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
HAYIR

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
HAYIR

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
HAYIR

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
HAYIR

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
HAYIR

Öneri 15:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
HAYIR

Okuldayim sabah kahvaltiya vaktim olmadi bir kücük kek yedim 2kupa cay ictim. Okul cikisi çarsida islerim var. Eve ulasmam 6yi blur. Hafif biseylerle gecistirirsem günü atlatacagim yarin kandil oruc tutmayi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…