Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese günaydın

çoook yoğun bir gün geçiriyorum... şuanda sınav yapıyorum :) öğleden sonra da hayatımda ilk kez bir defileye katılcam..heyecanlıyım yahu..ilginç :) sanki bişey yani ne bileyim :)

gördüklerini bize de anlatttttttt.

ama ben göremiyorum :/ beceremiyor da olabilirim :) hayırlar getirsin inşallah

gerçi ben yazacaktımde ceylinde yazmış arkadaşıysan görebiliyosun tatlım.

evet bazen ben koyuyorum ama herhafta koymak zor olur ,hiç çek yükle paylaş çok uzun sürüyor

ben ne tutarsız insanım şimdi dahada pişman oldum evet dedğim için...

işte sorun o. benim evimde ne bilgisayar ne de internet var. eee fotoyu çektim işyerinde nasıl bilgisayara atıcam. bilgi işleme gitmem lazım şunu bilgisayara aktaralım bana lazım desem cümle alem öğrenecek. bunu istemiyorum. diyebilirsiniz ki kendi bilgisayarına yükle olmuyor malesef bütün donanımları mevcut değil biz personelin kullandığı bilgisayarların.

Sabah : beyaz peynirli tost
biberiyeli yeşil çay

ara : 10 findik
1 salatalık

öğle : iskender :)
Diet kola

akşam : 1 ızgara kofte

2,5 lt su

spor : 6 km yürüyüş
15*3 : 45 mekik
150 ip atlama

kitap : tornado

Bugün öğle yemeğinde eski arkadaslarimla bulustuk, ünlü bir iskendercide idi organizasyon...e ben de yedim tabi :) amaaaaaa :

Öğleden sonra özel bir defileye davetliydim ilkkez...hazır azicik zayiflamisken içine girebildigim eski bir kiyafeyimi giydim...acaba abarttimmi rüküş mu oldum falan diye dusunurken amanın herkes bir sıkırdak ben gereksiz sade kaldım...ama mankenlere bakmaktan elbiselere bakamadim ki...hiç mi yemiyor arkadaş bunlar bi deri bi kemik...çok urkutucu...ayrıca o saçma kıyafetleri kim giyecek? Giyilmeyecekse ne uğraşmışlar? dedim durdum :) ama keman resitali ve ışık show süperdi...

Neyse ışte defileye de gitmedim demicem :)

Tabi cikista iskenderin acisini hafifletmek için vurdum kendimi spora ..erimistir artık dimi? :)

Yarın da piknik var bakalım ne olacak...sırf kendimi durdurmak için patlican salatası goturcem :)

haklsın ....ben evet dedim diye olacakmı ben anlamadım yahu??

canım iskenderim pidesini yememişsen bence dert etme
onun dşında zaten iyi bir menuye sahipsin afiyet olsun

menu

sabah: peynir
zeytin
3 dlm ekmek
minzi kavurma
3 tane sarma

ara: 2 tane ligt gofret

öğle: salata
peynir
4 tane sarma
1 tane köfte
1 tane sandviç ekmeği

ara: 7-8 tane kiraz
süt tarçnlı

akşam: 5 yk taze fasulye yarım dlm ekmek

ARA: YOĞURTLA aram yok ama yemeye çalşmalıyımsonuçta emziriyorum...

1 saat kadar yürüdüm ama hafif tempo

Kesinlikle katılıyoru canım... Hepimiz için ayrı sorun olur..
akrebim ilk sen cevaplamışsın anketi paylaşımdaki ...
Sorumluluk aldıysam bir an önce yerine getirmeliyim yoksa rahat edemem..
Diyet kola olmamış canım..
Sporlarına alkış
Mankenler yüzünemi akşam bir tek ızgara köfte yenmiş
haklsın ....ben evet dedim diye olacakmı ben anlamadım yahu??
Canım senin evetini ben hayıra evirdim merak etme..Çoğunluk ne ise onu kabul ediyoruz.. Biz o öneriye hayır dedik..Bakalım diğer takımlardan ne çıkacak..

ceylin yaaa şu resimleri gorelim ama arkadaş değiliz..nasıl yapcaz
Canım ceylin şu ara giremiyor takıma.. Siyaset içerikli paylaşım yaptığı için site girişi geçici olarak yasaklandı..

Akşam ekmek yok canım..Onun yerine salata yada biber, yada yoğurt vs.

Ama sporların mükemmel

Menü süper! Aynen devam

Arkadaslar Dini ve Milli Günlerimiz, Milletimizin Birlik, Beraberlik, Baris ve Huzur Icerisinde Yasamasini Saglayan Ozel Günlerdir ! Arkadaslar Son Günlerde Yasanan Olaylarda Kardes Kardese Arkadaslar Birbirine Ters Düstü !
Biz Böyle Bir Toplum Degiliz ! Birlik Ve Beraberlikten Kuvvet Dogar !
Kardesi Kardese Düsereni Fitne Cikarani Rabbim Ayetlerle Lanetlemistir !
Bu Mübarek Gün Hepimiz Icin Birlik Beraberligimizi Kuvvetlendirmek Icin Vesile Olsun Ve Sagduyu Daim Olsun !
Bu Mubarek Günün Yuzu Suyu Hürmetine Rabbim Vatanimizi Milletimizi Tüm Güvenlik Birimlerimizi Korusun !!!

a ceylin yasaklandı mı. neyse umarım kısa sürede normale döner.

herkesein kandili mübarek olsun.

Kizlar dunki ruzgarla evdeki internetim gitti. Telefondan yazmakta cok zor bugün oruçum zaten..gece yatmadan once 1kase yogurt yedim 3tanede yaprak sarmasi yedim ..

kızlar dünki menüm
sabah
1 tene simit
ara yok
öğle taze fasülye
yoğurt
kahve
ara yok
akşam
1 tabak sarma yedim yoğurtlu yoğurtlu

çok yorgundum birde komşu çocukları göndermiş internetten ödev araştırmaya allahım akşam 8 de gittiler onlar gidince uzandım bir daha klakmadım
bugün öğleye yemek yapacaktım yapmadım
artık kahvaltı türü birşeylerle geçiştirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…