eşimm kızımla markete kahvaltılık almaya gitti,kızımm taşıcak alınacakları
bende fırsat bulmuşken hemen geldimm kilomu yazayım canlarım
68.3 geldim,dün küçük kızınn balosu vardı baloyo gittik en sonunda baloda bittii
internetim yeni geldi..aman ne kadar zormuş..insanın gözü kulağı olmuş...
neyse bugün neler yaptım ...bugün okula gittim..okul çıkışı sürekli alışveriş yaptığım ancak diyete başladığım günden beri gitmediğim butiğe gittim...zincirimden kopmuş gibi alışveriş yaptım anaaaam pantolon aldım etekler aldım tulum aldım gömlekler aldım...veee 44 beden giyen ben aldığım herşeyi 40 beden aldıııım...çok mutlu oldum ama bitti mi bitmedi 36 yı görene kadar devam
Haftasonu çok işim var çok yoğun geçecek oğlumun doğum günü var.düğünler var nişanlar var...insan kilo verdikce yaptığı her şeyden zevk alıyor insanın kendine güveni geliyor ..zayıflayalım kızlar şişko gezmekten bıktım artık giysi dolabının karşısına geçip hangisi daha zayıf gösterir diye düşünmekten bıktım artık..zayıfladıkça hırslanıyorum ...
Madem genic mezun oluyor, nereden nereye hikayesini anlatır bize di mi? Lütfen ama :)
*** 2. TAKIM 312. ETAP ***
akrep33 ( 64 / 64 / 0 / 0,0%) Sabit
genic ( 55,3 / 54,7 / 0,6 / 1,08% ) Mezun
bahiresemanur (72,4 /72,00 /0,4 /0,5% )
karabiber01 ( 68,5 / 68,3 /0,2 / 0,29% )
cceylin (65,3 /65,3 /0 /0 % ) Sabit
seldom ( 89,9 / 89,7/ 0,2 /0,22 % )
trabzonspor ( 92,2/ 91,7 / 0,5 / 0,54 %)
aymudo ( 72,3 /71,5 /0,8 / 1,11%)
2.TAKIM ORTALAMASI : % 0,47
kızlar sanırım birazdan burada yağmur yağacak allah allah
gelirken makineye çamaşır atmıştım eve gidene kadar yıkansınlar eve geldim mi asarım karanlık çökmeden toplarım o arada da ev işini hallederim diye plan kurmuştum
sanırım asamayacam
olsun ev işini hallederim
2 gün boyunca evimin keyfini çıkarırımmm
şuan bu yazıyı aynen böyle okuyorum
tabii seve seve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?