Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dün annemin ekmek yeme dememe rağmen azıcık yedi ilk günüydü
acıkmamış gece
kızlar işe yarıyor annemin yeme içme düzenini de kendime uydurdummmm

hafta sonu menüm
cumartesi
kahvaltı
domates
azıcık ekmek
zeytin
öğle
annem batırık yap dedi batırık
1 kase
2 kaşık boll nar ekşili üzüm yaprağına sarılmış köftesi
akşamm
kahvatı üsulü yaptık
söğüş domates salatalık soğan
bir iki banımlık böğürtlen reçeli ve kayısı reçeli birde andız pekmezi
sucuklu yumurta
ekmeksiz
suyuma dikkat etmedim
pazar
sabah
söğüş çoban salatası diyelim
sucuklu yumurta
1 banımlık böğürtlen reçeli 1 banımlık kayısı reçeli 1 banımlık andız pekmezi

öğle
bamya
salata
akşam
yine bamya
yoğurt
pazartesi menüm
sabah
çook güzel bir kahvaltı
çoban salatası söğüş
siyah yeşil zeytin 4/5 tane
beyaz peynir
omlet
öğle
mercimek çorbası
1 kase yiyemedim bile annemde şaşırdı
akşam
fırın bonfile
boool ayraaan 3 bardak
çoban salatası

kızlar ikindin akşam la öğle arası 1 avuç çiğ kabuklu kuruyemiş yedim
fındık ve ceviz karışımı araya beyaz ve sarı leblebi serpiştirilmiş ve azıcık kabak çekirdeği ile ayçiçek çekirdeği karışımı ile
alışkanlık haline getirecem her ikindin bir avuç kadar çereze başladım
bilginize
bir hormon varmış mutluluk hormonu şimdi unuttum bu çerezlerde o hormonu yükseltiyormuş
artık menülerimi yayınlayınca
yeme içme düzenimin nasıl geliştiğini göreceksiniz

Son düzenleme:

Kız öldürcen sen beni yinemi batırık hem de köftesini de tarif etmiş gıcık yaa..
Cumartesi bizde kepirli yaylasına çıktık yolda otoban geçişinde karaman yazıyordu tabelada aa dedim bahocana giden yol.. Eşim gidelimmi dedi menüde batırık varmış demek gelseymişim

Kuzu çerez güzel ama leblebi olmasın.. Hafta sonu kaçamak olarak kullan onu.. Tamam sağlıklı ama içeriği nişasta olunca biraz az yemek gerekiyor..
Menülerine de bayıldım

neden 16-23 arası çalışıyorsun ????

canım kapışmalar tuzu biberi onlar olmasa birbirimizin kıymetini nasıl anlarız..

aslında spordan sorumlu yapmamız lazım seni hem bu işleri sen bizden daha iyi anlarsın.

oğluşunun yeni yaşı kutlu olsun. canım böyle devam et değişikliği sen bile farkedersin tatlım.

günaydıııınnnn

günaydın tatlım .

acıkmamış gece

anneye çok selamlar ........

çerezleri abartma aman fındık ve ceviz tamam ama leblebilerden uzak dur.

Kaptanım

paylaşım alanına göz at anket sonuçlanmış kabul edilen maddelerin nasıl işleyeceğini, takip çizelgeni bir ayarlama yapman lazım tatlım.

Son düzenleme:
Dualarımız seninle canım..
Hayırdır ne çalışması bu canım..
Allah huzurla kavuştursun canım..
Teşekkür ederim canım benim.. O senin güzel yüreğinin bakış açısı canım

Göbek için en iyi çözüm mekik, yürüyüş ve yerinde zıplamaktır canım.. Yağı sür tabi faydası olur.. Susam yağı da iyi olur.. Bir yağ var ben de çok güzel.. Çatlak ve yara izlerini de yok ediyor.. Pürüzsüz hale getiriyor..Adını unuttum ama aktara sorarım bugün canım.. O da iyi olur..
Akşam menünde ekmek görmemek çok güzel:128:

Tatlışım iyi etmişsinde o öğle sarmanın yanında yoğurt ne güzel olurdu dimii şööle sarmısaklı naneli..
Biz bayanların günlük en az iki bardak yoğurt yeme hakkı var kızlar..İster cacık ister ayran ister sade olarak ama illaki tüketmeliyiz.. Kemik yapımız için..

acıkmamış gece

ya oyle tuzu biberikapışmala ama yoruyor beni ben kaç şeyle ilgileniyorum bide o bunalltıyor beni gereksiz yere o yuzden darlanıyorum

sporcu spor yapmazmı hiç:d evde egzersiz yapıyrum ama yetrli değilki..bide bu göbek nebilim mekik toparlarmıkı bunu :d

sağol canım başladım sürmeye sabah akşam hamilelikte engelleyemedim ailede birtek bende var ne annmde ne ablamda teyzoşlarda bile yok...annanemdede yok..saansız bedevi:.D

spordan anlıyom gerçi ama belki deneyen bilen vardır diye sordum onceden 100 mekik çekiyordum ama tembellik işte yapmm lazım

tebrik ederim valla bende kız kardeşimi uydurmaya çalışıyorum bakalım ablam gelsin onuda takabilirmiyim peşime eşimle çok uyumluydum diyet konusunda

ne olursa olsun çek mekik. bak buradaki sayfalardan birinden hareketler vardı çıktısını almıştım akşam dedim yapayım bari
ne kaybederim ( popo, iç bacak falan) amanın bugün basenlerimin iç tarafları ağrıyor dedim bu akşam da kesinlikle yapacam bakalım bir aya kadar umarım faydasını görürüm. sevdim hareketleri de yapması eğlenceli

Akşam yıkanacak halılarımın içinde en büyüğünü seçtim, balkonumda yıkadım.. Uff ne yoruldum, kollarım ağrıyor şu an..
Makineye de çamaşır atmıştım gider gitmez.. Ben halıyı yıkıyana kadar yıkandı ve onları da serdim..Attım kendimi yatağa.. Tabii saat 23:00 ü geçiyordu..

Her akşam bir miktar büyük temizlikten yaparsam hafta sonu rahat olurum.. Hem hareket olur hem evim gittikçe daha temiz olur..

Dün ne yedim

Sabah
9 lu çay önce
Sonrası puding, zetinyağlı zeytin, ekmek, omega3

Öğle
Et şiş dürüm, bol limon ve süsbiberi, bol şekersiz çay

Ara
Minik dondurma, küçük parça çikolata

Akşam
Haşlanmış erişte ve yeşil mercimeğe, sarımsaklı naneli yoğurt döktüm..Harika bir öğün oldu..Kızımla yedik.

Spor: her menü sonrası 100 kez zıplama

Kitap: Kitabımın adını unuttum

bende çok eğleniyorum aslında ama üsenmesem bende yapacam bu akşam inşlh

oyy kolay gelsin akrepcim ee ramazana az kaldı temizlik şart kolay gelslin..ben şuan evi toparlıyorum ama kızımlada uğraşıyorum iş yaptırmıyor yaa neyseki uyudu:d

valla baya yemişin heee puding güzelmiydi bari

akrep omega 3 kilo aldırmaz değilmi? bi yerde kilo veririken yardımcı oluyor diye duydum ama ozunde yap değilmi??? ne bilim tezat gibi geldi bana

Yok canım kesinlikle kilo aldırmıyor aksine yağları parçalayıp atık hale getiriyor..Bir nevi nakliye görevi Üstelik beyni besliyor,lesitin hormonuna yardımcı oluyor..

Bu da gün boyu keskin bir zeka ile mutlu mutlu gülümsememiz demek oluyor

selamlar herkese.

ne yalan söyliyim motivasyon eksikligi demeyelim de foruma girip birşeyler paylaşma konusunda isteksizlik yazşıyorum bir süredir. yaşadığım nişan ve ertesinde cenaze süreci beni hayli yordu.

geçtiğimiz haftasonu biz de erkek bohçasını götürdük ve süreç tamamlandı.

diyete ve spora devam ediyorum, yılmak yok.

haftada 3 gün enaz 1,5 saat spor yapmaya dikkat ediyorum hala.

kitap okuma konusunda iyice manyaklaştım. evvelsi gece uyuyamadıgım için 270 sayfalık kitabı bitirdim sabaha kadar.

şu aralar zülfü livaneli nin son kitabını okuyorum.

Kızlar merhaba...kusura bakmayın birkaç gün çok yogunum...cepten yaziyorum herşeyi okudum ama alintilamadan toptan laf yetistircem şimdi :)

benim okulum özel bir kurum ve yılsonu sergimiz bugün açıldı...sabah 9dan beri stand başındayım ve 23e kadar buradayım

Sabah ve akşam grupları var nobetci ben akşam istedim..gunboyu kızımla olurum akşam zaten 8,30 yatıyor diye...ama bugün açılış nedeniyle full kadro buradayız...

Biriki güne yeni duzene alisiriz inşallah...ama ben yine dikkatli davrandım bu hengâmede...getirdim sandwichlerimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…