- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
hafta sonu menüm
cumartesi
kahvaltı
domates
azıcık ekmek
zeytin
öğle
annem batırık yap dedi batırık
1 kase
2 kaşık boll nar ekşili üzüm yaprağına sarılmış köftesi
akşamm
kahvatı üsulü yaptık
söğüş domates salatalık soğan
bir iki banımlık böğürtlen reçeli ve kayısı reçeli birde andız pekmezi
sucuklu yumurta
ekmeksiz
suyuma dikkat etmedim
pazar
sabah
söğüş çoban salatası diyelim
sucuklu yumurta
1 banımlık böğürtlen reçeli 1 banımlık kayısı reçeli 1 banımlık andız pekmezi
öğle
bamya
salata
akşam
yine bamya
yoğurt
pazartesi menüm
sabah
çook güzel bir kahvaltı
çoban salatası söğüş
siyah yeşil zeytin 4/5 tane
beyaz peynir
omlet
öğle
mercimek çorbası
1 kase yiyemedim bile annemde şaşırdı
akşam
fırın bonfile
boool ayraaan 3 bardak
çoban salatası
kızlar ikindin akşam la öğle arası 1 avuç çiğ kabuklu kuruyemiş yedim
fındık ve ceviz karışımı araya beyaz ve sarı leblebi serpiştirilmiş ve azıcık kabak çekirdeği ile ayçiçek çekirdeği karışımı ile
alışkanlık haline getirecem her ikindin bir avuç kadar çereze başladım
bilginize
bir hormon varmış mutluluk hormonu şimdi unuttum bu çerezlerde o hormonu yükseltiyormuş
artık menülerimi yayınlayınca
yeme içme düzenimin nasıl geliştiğini göreceksiniz
dün annemin ekmek yeme dememe rağmen azıcık yedi ilk günüydü
acıkmamış gece
kızlar işe yarıyor annemin yeme içme düzenini de kendime uydurdummmm
Akrepcim, mutfak tartısi aldım şimdi herşeyi olcuyorum çünkü listemi aşmak istemiyorum :) pideye gelince kepekli ramazan pidesi satılıyor carrefourda alıp dondurucuya atıyorum iyi oluyor...birde zaten 100 gr minikler...böylece sandviç içinde uygunlar :)
Yarından itibaren 16,00-23,00 arası caliscam 3 hafta
Dua edin :/
hoşgeldiiinnnnnn uyy anamm 7 kilo nedir kızz...2 ayda verirsin hadi hayırlısıD:
oyy eşide yardım edermişsen yazınca hüzünlendim bende özledim eşimi hoş akşam biraz kapışmış olsakta...çok özledim onu ...anne baba kardeş başka eş bi başka yaa.....inşlh tez zamanda kavuşuruz....
akrepcim.....senin adın bence melek falan olmalı...değişsen ya kız...bende seni çok sevidim inşlh bu hafda üzmicem seni gerçi bu hafta spor yapamıyorum salonumuz tadilatta biz başka yere antrenmana gidiyoruz yarında kızım benle gelecek salona giremem antrenmana
ben bişey sorcam size ben hamilelikte baya kilo aldım haliyle karnım çok buyuktu ve şimdi zayıfladım eskiye göre ama gobeğim çok yumuşak hayatımda bole bişey bilmem bugun kakao yağı aldım sürmeye başladı çatlakları gidermez biliyorum ama deneme işte belki işe yarar ayrıca mekikler sıkılaştırımıki bu deriyi sizce şimdi ben antrenorum amane bilieyim işin içine deri girince kafam karışıyor oyle kalacak sarkık sarkık
ama önceye höre daha iyiyim en azında gögüslerim belli oluyor artıkmidemle birleşik değil
Merhabalar hanımlar oğluşumun doğum gününü yaptım pazar günüde düğünümüzü yaptık...çok yoğunbir haftasonu geçirdim ...okula gidiyorum ama öğrenci yok..evrak hazırlıyorum sayfalarca karne notlarını hazırladım..işte böyle gelelim neler yedim..
Sabaheynir kepek ekmeği yeşillik sekersiz çay
Ara:kiraz erik
Öğle:5 tane yaprak sarması
Akşam:ızgara balık roka salatası
2 litre su 1 fincan form çayı
Akrepciğimin tavsiyesine uyarak bu gün bol bol yeşillik ve salata yedim...
günaydıııınnnn
acıkmamış gece
hafta sonu menüm
cumartesi
kahvaltı
domates
azıcık ekmek
zeytin
öğle
annem batırık yap dedi batırık
1 kase
2 kaşık boll nar ekşili üzüm yaprağına sarılmış köftesi
akşamm
kahvatı üsulü yaptık
söğüş domates salatalık soğan
bir iki banımlık böğürtlen reçeli ve kayısı reçeli birde andız pekmezi
sucuklu yumurta
ekmeksiz
suyuma dikkat etmedim
pazar
sabah
söğüş çoban salatası diyelim
sucuklu yumurta
1 banımlık böğürtlen reçeli 1 banımlık kayısı reçeli 1 banımlık andız pekmezi
öğle
bamya
salata
akşam
yine bamya
yoğurt
pazartesi menüm
sabah
çook güzel bir kahvaltı
çoban salatası söğüş
siyah yeşil zeytin 4/5 tane
beyaz peynir
omlet
öğle
mercimek çorbası
1 kase yiyemedim bile annemde şaşırdı
akşam
fırın bonfile
boool ayraaan 3 bardak
çoban salatası
kızlar ikindin akşam la öğle arası 1 avuç çiğ kabuklu kuruyemiş yedim
fındık ve ceviz karışımı araya beyaz ve sarı leblebi serpiştirilmiş ve azıcık kabak çekirdeği ile ayçiçek çekirdeği karışımı ile
alışkanlık haline getirecem her ikindin bir avuç kadar çereze başladım
bilginize
bir hormon varmış mutluluk hormonu şimdi unuttum bu çerezlerde o hormonu yükseltiyormuş
artık menülerimi yayınlayınca
yeme içme düzenimin nasıl geliştiğini göreceksiniz
Dualarımız seninle canım..Akrepcim, mutfak tartısi aldım şimdi herşeyi olcuyorum çünkü listemi aşmak istemiyorum :) pideye gelince kepekli ramazan pidesi satılıyor carrefourda alıp dondurucuya atıyorum iyi oluyor...birde zaten 100 gr minikler...böylece sandviç içinde uygunlar :)
Yarından itibaren 16,00-23,00 arası caliscam 3 hafta
Dua edin :/
Allah huzurla kavuştursun canım..oyy eşide yardım edermişsen yazınca hüzünlendim bende özledim eşimi hoş akşam biraz kapışmış olsakta...çok özledim onu ...anne baba kardeş başka eş bi başka yaa.....inşlh tez zamanda kavuşuruz....
akrepcim.....senin adın bence melek falan olmalı...değişsen ya kız...bende seni çok sevidim inşlh bu hafda üzmicem seni gerçi bu hafta spor yapamıyorum salonumuz tadilatta biz başka yere antrenmana gidiyoruz yarında kızım benle gelecek salona giremem antrenmana
ben bişey sorcam size ben hamilelikte baya kilo aldım haliyle karnım çok buyuktu ve şimdi zayıfladım eskiye göre ama gobeğim çok yumuşak hayatımda bole bişey bilmem bugun kakao yağı aldım sürmeye başladı çatlakları gidermez biliyorum ama deneme işte belki işe yarar ayrıca mekikler sıkılaştırımıki bu deriyi sizce şimdi ben antrenorum amane bilieyim işin içine deri girince kafam karışıyor oyle kalacak sarkık sarkık
ama önceye höre daha iyiyim en azında gögüslerim belli oluyor artıkmidemle birleşik değil
Akşam menünde ekmek görmemek çok güzel:128:menu:
sabah: 2 dlm kek
3 çatal yumurta
penir
zeytin
çay
öğle: 4 yk makarna yoğurt
ara: yoğurt
1 kepçe şeyriye az ekmek kızımdan kalan çok güzeldi dokmeye kıayamdım
akşam: 5 yk tavuk sote
salata
avuç içi kadar mısırunlu patlıcan
ayran......
şuan o kadar şişimki su bilşe içemicem.....spor bugun yapamadım sağlk ocağına git gel yapdım oda 300 dk olmamıştır
Merhabalar hanımlar oğluşumun doğum gününü yaptım pazar günüde düğünümüzü yaptık...çok yoğunbir haftasonu geçirdim ...okula gidiyorum ama öğrenci yok..evrak hazırlıyorum sayfalarca karne notlarını hazırladım..işte böyle gelelim neler yedim..
Sabaheynir kepek ekmeği yeşillik sekersiz çay
Ara:kiraz erik
Öğle:5 tane yaprak sarması
Akşam:ızgara balık roka salatası
2 litre su 1 fincan form çayı
Akrepciğimin tavsiyesine uyarak bu gün bol bol yeşillik ve salata yedim...
acıkmamış gece
neden 16-23 arası çalışıyorsun ????
canım kapışmalar tuzu biberi onlar olmasa birbirimizin kıymetini nasıl anlarız..
aslında spordan sorumlu yapmamız lazım seni hem bu işleri sen bizden daha iyi anlarsın.
oğluşunun yeni yaşı kutlu olsun. canım böyle devam et değişikliği sen bile farkedersin tatlım.
Dualarımız seninle canım..
Hayırdır ne çalışması bu canım..
Allah huzurla kavuştursun canım..
Teşekkür ederim canım benim.. O senin güzel yüreğinin bakış açısı canım
Göbek için en iyi çözüm mekik, yürüyüş ve yerinde zıplamaktır canım.. Yağı sür tabi faydası olur.. Susam yağı da iyi olur.. Bir yağ var ben de çok güzel.. Çatlak ve yara izlerini de yok ediyor.. Pürüzsüz hale getiriyor..Adını unuttum ama aktara sorarım bugün canım.. O da iyi olur..
Akşam menünde ekmek görmemek çok güzel:128:
Tatlışım iyi etmişsinde o öğle sarmanın yanında yoğurt ne güzel olurdu dimii şööle sarmısaklı naneli..
Biz bayanların günlük en az iki bardak yoğurt yeme hakkı var kızlar..İster cacık ister ayran ister sade olarak ama illaki tüketmeliyiz.. Kemik yapımız için..
ya oyle tuzu biberikapışmala ama yoruyor beni ben kaç şeyle ilgileniyorum bide o bunalltıyor beni gereksiz yere o yuzden darlanıyorum
sporcu spor yapmazmı hiç:d evde egzersiz yapıyrum ama yetrli değilki..bide bu göbek nebilim mekik toparlarmıkı bunu :d
sağol canım başladım sürmeye sabah akşam hamilelikte engelleyemedim ailede birtek bende var ne annmde ne ablamda teyzoşlarda bile yok...annanemdede yok..saansız bedevi:.D
spordan anlıyom gerçi ama belki deneyen bilen vardır diye sordum onceden 100 mekik çekiyordum ama tembellik işte yapmm lazım
bende çok eğleniyorum aslında ama üsenmesem bende yapacam bu akşam inşlhne olursa olsun çek mekik. bak buradaki sayfalardan birinden hareketler vardı çıktısını almıştım akşam dedim yapayım bari
ne kaybederim ( popo, iç bacak falan) amanın bugün basenlerimin iç tarafları ağrıyor dedim bu akşam da kesinlikle yapacam bakalım bir aya kadar umarım faydasını görürüm. sevdim hareketleri de yapması eğlenceli
Akşam yıkanacak halılarımın içinde en büyüğünü seçtim, balkonumda yıkadım.. Uff ne yoruldum, kollarım ağrıyor şu an..
Makineye de çamaşır atmıştım gider gitmez.. Ben halıyı yıkıyana kadar yıkandı ve onları da serdim..Attım kendimi yatağa.. Tabii saat 23:00 ü geçiyordu..
Her akşam bir miktar büyük temizlikten yaparsam hafta sonu rahat olurum.. Hem hareket olur hem evim gittikçe daha temiz olur..
Dün ne yedim
Sabah
9 lu çay önce
Sonrası puding, zetinyağlı zeytin, ekmek, omega3
Öğle
Et şiş dürüm, bol limon ve süsbiberi, bol şekersiz çay
Ara
Minik dondurma, küçük parça çikolata
Akşam
Haşlanmış erişte ve yeşil mercimeğe, sarımsaklı naneli yoğurt döktüm..Harika bir öğün oldu..Kızımla yedik.
Spor: her menü sonrası 100 kez zıplama
Kitap: Kitabımın adını unuttum
akrep omega 3 kilo aldırmaz değilmi? bi yerde kilo veririken yardımcı oluyor diye duydum ama ozunde yap değilmi??? ne bilim tezat gibi geldi bana
Yok canım kesinlikle kilo aldırmıyor aksine yağları parçalayıp atık hale getiriyor..Bir nevi nakliye göreviÜstelik beyni besliyor,lesitin hormonuna yardımcı oluyor..
Bu da gün boyu keskin bir zeka ile mutlu mutlu gülümsememiz demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?