Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah :1 yumurta
1 dlm ekmek

öğle : 4 kasık patates oturtma
40 gr pide
1 salatalık

ara : 1 top rafaello

akşam : 1,5 kir pidesi
ayran

3 lt su

150 ip atlama
Pidenin gramı gözüme takıldı.. Nasıl oldu bu
kızlar annem geldi misafirim var
Gözün aydın canım
merhabalar grubunuzda yer varsa aranıza katılmak istiyorum.
Yerimiz var canım..

Öncelikle gel tanıt bakalım kendini.. İlk sayfamızdaki kurallarımızı da oku.. Anlaşırsak takımda olursun canım
Bu menüye bayıldım
Tatlım zaten saat akşam dokuz olmuş..O saatte umarım yememişsindir.. Öğle ekmekleri de çok göze batıyor onun yerine cacık yada yoğurt ya da salata olabilirdi..

Sanırım semiz otu ile yapıldı börek.. Ben onu geçen hafta yapmıştım.. Annene çok selam
Kelamımsa akşamları bol kilo aldırıcı ve çok güzel yemekler hazırlasın sana özlemişsindir diyerekten

Seviyorum kız seni ve tatlı dilini
Sabah:1kepek ekmeği domates yeşillik peynir sekersiz çay
Ara:5 tane ikram bisküvi sekersiz çay
Akşam:5 tane köfte yoğurt
2 litre su
Tatlım akşam menüne yeşillik ya da salata ekleseydin süper olurdu.. Yeşil çiğ sebze etin içindeki vitamini tam olarak almanı sağlar ve bağırsaklarını da çalıştırır unutma şekercik.. .
Yeni saçını güle güle kullan ve oğuluşunun doğum günü kutlu olsun canım

Harikasınız.. Sabah namazı ile ayakta olmanıza bayıldım ve çok kıskandım bende öyle olucam bundan sonra banane

hişttttt dikkatli ol akşamları abartma sakın.

kızlar kendimi iyi hissediyorum iyiyim valla sizler neler yapıyorsunuz anlatın bakalımmm :13:

valla c.tesi geç kalktım. kahvaltıydı evdi derken saat 2 gibi evden çıktık. eşimin amcasını ziyaret ettik orada pazar vardı birazcık da pazarda takıldık. amannn ne kadar güzel yeşillikler vardı hemencecik aldım. eve gelirken balık almıştık balığı yaparken başıma bir ağrı girdi neyse çocuğu yedirdim zar zor baktım iyi değilim eşime sen ye ben fenayım dedim geçtim yattım. baş ağrısı ama öyle böyle değil çok şiddetli ve yerimde duramıyorum. ilaç getirdi içtim yatıyorum bir mide bulantısı doğru lavaboya. neyse sonra yatakta uyuyakalmışım yarım saat kadar. kalktım bir baktım eşim mutfağı, bulaşıkları toparlamış, fırını silmiş, çay demlemiş benim için de patates haşlamış. ohhh oturdum çayla beraber bir tane haşlanmış patates yedim gözüm açıldı resmen.

pazar günü de erkenden (saat 6:00'da) kalktık doğru denize. 2 saat kaldık geldik eve duşlarımızı aldık doğru pikniğe. kahvaltı, öğle yemeği derken akşam 6 da evin yolunu zor bulduk. 8 gibi çocuğu yatırdım piknik malzemelerini yıkadım kaldırdım, çamaşırları ütüledim, katladım, kaldırdım en son da eşimle karşılıklı kahvelerimizi içtik. eee akşam yemeği yemedik ne de olsa ikimizde şöyle bir keyif yaptık beraber....

genic tebrik ederim.....

çokkk teşekkür ederim darısı herkesin başına....

sen yaz menünü hiç öyle düşünme hepimiz veriyoruz o molaları yoksa diyet çekilmez olur ..

canım bak aşağıda seldomda söylemiş depolamaya döner aman dikkat et. önemli olan az yemek değil metobolizmamızı çalıştırmak.

ufff sırf bu beklemeler yüzünden ben saçımı falan boyatamam mümkün değil.

katılıyorum

erken kalkan yol alır hesabı bak neler yapmışsınız bu saate kadar

Boş yerinizin olmasına çok sevindim önce kendimi tanıtayım o zamn sonrada kurallarınızı okurum uyacağıma eminim kendime güveniyorum.ben tutku 21 yaşındayım üniversite 3. Sınıf psikoloji öğrencisym istanbulda yasıyorum.162 boy 57 kiloyum 50 kilo olmak istyorum.bugün yediklerime gececek olursak.
Sabah
Kepekli kasarlı tost domates beyaz peynir 1,5 litre yeşil çay
Ara
Çilek bir dilim ananas

Kurallarnızdan en çok kitap okumayı sevdim birde 30 dak sporu spor yapmayı pek sevmiyorum ama bana destek olursanz yapacağıma inanıyorum su içmeyi zaten çok seviyorum kitap bu aralar pek okuyamam çünkü finallerim var :)

hişttttt dikkatli ol akşamları abartma sakın.
cadılar sizi annemle haftasonu açtım neti çeşitli dvd ler izlettim çook tesiri oldu akrep gibi konuştyum anne dedim ekmek yiyerek ki kendisi ekmeksiz doymayacağına inanıyor ne istersen ye ama ekmek hayır bugün uygulamaya başladı benle beraber akşiama dedim ekmeksiz yiyebileceğimiz birşeyler hazırlayalım dedim tamam dedi galiba patlıcan salatası yapacaz boool nar ekşili kızlar bugün akşam sıfır ekmek ilk günü dua edin birkaç gün annemin yeme içmesini düzene sokabileyim 2 gün ben ona uydum söz verdi şu birkaç gün de o bana uyacak anne dedim benim evime ekmek girmiyor dedim :44:böyle kalakaldı sanıyor ki ben acım yemek yemiyorum güzel güzel anlattım
dedim ki ekmek yiyince kan şekerin yükselir tokluk hissi gelir yarım saat sonra doyduğunu sandığın hızla açıkırsın çünkü aynı hızla kan şekerin düşer ekmek böyle eder ekmek yeme de bir tabak sebze yemeği ye sindire sindire acık
çok aklına yattı çook aynen öyle oluyor kızım diyor

ayyyy deniz mevsimini açtın demek benim yerime de bol bol deniz kokusunu çek kuuzum içine sakın buralardan gitme koruma modundasın unutma bizi yalnız bırakma genic sensiz olmaz isyan etirme insanı

sana da anneciğine

hadi bakalım hem sen hem annen sana müthiş motivasyon olur.

kızım bir yerlere gittiğim yok ben burdayım baksana yazıp duruyom.

Harikasın harikasınız canım yok yok söylemeden duramicam ben sizin aile ortamınızı da çok seviyorum, özellikle sen yatarken eşinin yuvası için senin için yaptıklarına bayıldım
Rabbim huzurunuzu daim etsin canım...
Ooooo maşallah zuzum sen kendine kiloluyum deme bence.. Kilon çok güzel ama 50 olmak istiyorum diyosun. Tamam kabul..
Takıl bize ama kilo durumun listelere girmek için elverişli değil çok az çünkü..
Sen misafir üyemiz olarak devam et canım..

Tamam canım..Finallerde de okuyosun zaten okul kitaplarını..Finaller bitince normal kitaplarla devam edersin okumaya.. İlk emir oku..Bir ömür okumaya devam

amin cümlemizin inşallah bitanem

Ahh ah bugün çok yoğundum...çok yorgunum

Sabah : 2 patatesli muffin
domates

Öğle : 2 zeytinyağlı biber dolması
ayran
1 salatalık

ara : 2 minik tuzlu kurabiye

akşam : 2 biber dolması
1 ceviz

2 lt su

spor yok

Kitap : başı dönen mevlevi

Akrepcim, mutfak tartısi aldım şimdi herşeyi olcuyorum çünkü listemi aşmak istemiyorum :) pideye gelince kepekli ramazan pidesi satılıyor carrefourda alıp dondurucuya atıyorum iyi oluyor...birde zaten 100 gr minikler...böylece sandviç içinde uygunlar :)

Yarından itibaren 16,00-23,00 arası caliscam 3 hafta

Dua edin :/

hoşgeldiiinnnnnn uyy anamm 7 kilo nedir kızz...2 ayda verirsin hadi hayırlısıD:

oyy eşide yardım edermiş sen yazınca hüzünlendim bende özledim eşimi hoş akşam biraz kapışmış olsakta...çok özledim onu ...anne baba kardeş başka eş bi başka yaa.....inşlh tez zamanda kavuşuruz....

akrepcim.....senin adın bence melek falan olmalı... değişsen ya kız...bende seni çok sevidim inşlh bu hafda üzmicem seni gerçi bu hafta spor yapamıyorum salonumuz tadilatta biz başka yere antrenmana gidiyoruz yarında kızım benle gelecek salona giremem antrenmana

ben bişey sorcam size ben hamilelikte baya kilo aldım haliyle karnım çok buyuktu ve şimdi zayıfladım eskiye göre ama gobeğim çok yumuşak hayatımda bole bişey bilmem bugun kakao yağı aldım sürmeye başladı çatlakları gidermez biliyorum ama deneme işte belki işe yarar ayrıca mekikler sıkılaştırımıki bu deriyi sizce şimdi ben antrenorum amane bilieyim işin içine deri girince kafam karışıyor oyle kalacak sarkık sarkık

ama önceye höre daha iyiyim en azında gögüslerim belli oluyor artık midemle birleşik değil

menu:

sabah: 2 dlm kek
3 çatal yumurta
penir
zeytin
çay

öğle: 4 yk makarna yoğurt

ara: yoğurt
1 kepçe şeyriye az ekmek kızımdan kalan çok güzeldi dokmeye kıayamdım

akşam: 5 yk tavuk sote
salata
avuç içi kadar mısırunlu patlıcan
ayran......

şuan o kadar şişimki su bilşe içemicem.....spor bugun yapamadım sağlk ocağına git gel yapdım oda 300 dk olmamıştır

Merhabalar hanımlar oğluşumun doğum gününü yaptım pazar günüde düğünümüzü yaptık...çok yoğunbir haftasonu geçirdim ...okula gidiyorum ama öğrenci yok..evrak hazırlıyorum sayfalarca karne notlarını hazırladım..işte böyle gelelim neler yedim..
Sabaheynir kepek ekmeği yeşillik sekersiz çay
Ara:kiraz erik
Öğle:5 tane yaprak sarması
Akşam:ızgara balık roka salatası
2 litre su 1 fincan form çayı
Akrepciğimin tavsiyesine uyarak bu gün bol bol yeşillik ve salata yedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…