Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah : 1 yumurta
yeşillik domates biber
2 dlm ekmek

ara : 1 dlm kek

öğle : 2 zeytinyağlı biber dolması

akşam : domates peynir ve maydanozlu sandviç

ara : (çok acikirsam) yine 1 sandviç

1,5 lt su (disarda tuvalet fobisi yüzünden)

sabah: peynir
domates
patlıcan mısır unlu
1 dlm ekmek

ara: küçücük parça mozaik pasta
cay
azcık kuymak
1 erik 2 tane kiraz

öğle: 1 tane krep
patlıcan
peynir

akşam: 2 kase patates kavurma

ara: 1 gofret...

evde yoğurt yoktu bugun yemedim akşama gelirse artık yicem

Bu arada yarın kizima endoskopi yapılacak..dua lütfen :/ geçen sefer narkozdan çok etkilenmişti korkuyorum

geçmiş olsun canım. inşallah herşey yolunda gider de hiçbir şeycik olmaz prensese..

bakın arkadaşlar bilinçli bir durum seni örnek almamız lazım..

hadi yoğurt yoktu yeşillik birşey de mi yoktu baksana hiç çiğ sebze tüketmemişsin gün içinde..
o gofret ne peki ben bile akşam yemekten sonra ara yapmıyorum kendi ellerimle hazırladığım dondurmalarımı yemiyorum.

günaydın herkese.

İstanbulda hava soğuk bugün. Allah dışarda olanlara yardım etsin.

amin canım. burası da bir açık bir kapalı hiç belli değil

günaydın tatlım .

anneye çok selamlar ........

çerezleri abartma aman fındık ve ceviz tamam ama leblebilerden uzak dur.

aleyküm selam kuşum söylerim
kızlar günaydın
bugün geç girdim
kafam karışık
bu cuma gene erirsem şaşmayın
telaş heyecan stres yok hiç biri yok sakinim şaka şaka
niyet hayır akibette hayr olur inşallah
hayr dualarınızı eksik etmeyin
öğleden sonra gelirim

hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah ...

tebrik ederim valla bende kız kardeşimi uydurmaya çalışıyorum bakalım ablam gelsin onuda takabilirmiyim peşime eşimle çok uyumluydum diyet konusunda
inşallah kuzummm
gıcccıııkkkk sen mezunsunnn taaammmııııııı sen deeel ben yapmam lazım hırslanmaaaa
ellerine sağlık kuzu ben yollukları pazar günü yıkamıştım balkondalar kurumuşlardır bugün alırım
Sekersiz cay bol yesillik kücücük bir börek yemis bulunmaktayim.
afiyet olsun
böreği hele de bu ölçüde bu saatte tüketmen de hiçbir sorun yok tatlım. gün içinde dikkat edersen zaten bu sana kilo olarak dönmez.
haklısınnn
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah ...
inşalllah
süpeerrr
Bu arada yarın kizima endoskopi yapılacak..dua lütfen :/ geçen sefer narkozdan çok etkilenmişti korkuyorum
geçmiş olsun

kız akşammm patetes türü nişastalı karbonhidratlı yiyecek hele de kızartmaaa yasssaaakkkkkk
yeme yeme yeme
akşamları yemeeee

Çok kötü birgün geçirdik kızlar...geçen sefer narkozdan zor ayildi diye bu sefer cok az verdiler...cigliklari hastaneyi inletti...resmen bağır cagir yaptılar işlemi..ben odaya girince içini çeke çeke iki saate yakın agladi..dili dolandigi için derdini anlatamıyor dahada sinirleniyor...şimdi 3-5 kasık çorba içti uyudu..benim de ömrüm bitti resmen..sanırım şekerim 300 oldu..heryerim uyusuk..dua lütfen

kıyamam ona ben allahım elim ayağım buz kesti. bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun dualarım sizinle rabbim sana sabır ve güç versin.

RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞ..
Kuymak nedir acaba??
günaydın herkese.

İstanbulda hava soğuk bugün. Allah dışarda olanlara yardım etsin.

Burası da çok sıcaaak..

Kıyamam kuzuma yaa..Canım durum nedirki ben bişimi kaçırdım..Oyy ciğerim çok yandı yaa okurken..
Allah yardımcınız olsun güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…