Bu arada yarın kizima endoskopi yapılacak..dua lütfen :/ geçen sefer narkozdan çok etkilenmişti korkuyorum
afiyet olsun canım ben bi taşkınlık goremedim ..Sabah : 1 yumurta
yeşillik domates biber
2 dlm ekmek
ara : 1 dlm kek
öğle : 2 zeytinyağlı biber dolması
akşam : domates peynir ve maydanozlu sandviç
ara : (çok acikirsam) yine 1 sandviç
1,5 lt su (disarda tuvalet fobisi yüzünden)
Bu arada yarın kizima endoskopi yapılacak..dua lütfen :/ geçen sefer narkozdan çok etkilenmişti korkuyorum
Kızlar merhaba...kusura bakmayın birkaç gün çok yogunum...cepten yaziyorum herşeyi okudum ama alintilamadan toptan laf yetistircem şimdi :)
benim okulum özel bir kurum ve yılsonu sergimiz bugün açıldı...sabah 9dan beri stand başındayım ve 23e kadar buradayım
Sabah ve akşam grupları var nobetci ben akşam istedim..gunboyu kızımla olurum akşam zaten 8,30 yatıyor diye...ama bugün açılış nedeniyle full kadro buradayız...
Biriki güne yeni duzene alisiriz inşallah...ama ben yine dikkatli davrandım bu hengâmede...getirdim sandwichlerimi :)
sabah: peynir
domates
patlıcan mısır unlu
1 dlm ekmek
ara: küçücük parça mozaik pasta
cay
azcık kuymak
1 erik 2 tane kiraz
öğle: 1 tane krep
patlıcan
peynir
akşam: 2 kase patates kavurma
ara: 1 gofret...
evde yoğurt yoktu bugun yemedim akşama gelirse artık yicem
günaydın herkese.
İstanbulda hava soğuk bugün. Allah dışarda olanlara yardım etsin.
Geçmis olsun canim hayirli haberlerle insallahBu arada yarın kizima endoskopi yapılacak..dua lütfen :/ geçen sefer narkozdan çok etkilenmişti korkuyorum
Sekersiz cay bol yesillik kücücük bir börek yemis bulunmaktayim.
günaydın tatlım .
anneye çok selamlar ........
çerezleri abartma aman fındık ve ceviz tamam ama leblebilerden uzak dur.
aleyküm selam kuşum söylerim
kızlar günaydın
bugün geç girdim
kafam karışık
bu cuma gene erirsem şaşmayın
telaş heyecan stres yok hiç biri yok sakinim şaka şaka
niyet hayır akibette hayr olur inşallah
hayr dualarınızı eksik etmeyin
öğleden sonra gelirim
inşallah kuzummmtebrik ederim valla bende kız kardeşimi uydurmaya çalışıyorum bakalım ablam gelsin onuda takabilirmiyim peşime eşimle çok uyumluydum diyet konusunda
gıcccıııkkkk sen mezunsunnn taaammmııııııı sen deeel ben yapmam lazım hırslanmaaaane olursa olsun çek mekik. bak buradaki sayfalardan birinden hareketler vardı çıktısını almıştım akşam dedim yapayım bari
ne kaybederim ( popo, iç bacak falan) amanın bugün basenlerimin iç tarafları ağrıyor dedim bu akşam da kesinlikle yapacam bakalım bir aya kadar umarım faydasını görürüm. sevdim hareketleri de yapması eğlenceli
ellerine sağlık kuzu ben yollukları pazar günü yıkamıştım balkondalar kurumuşlardır bugün alırımAkşam yıkanacak halılarımın içinde en büyüğünü seçtim, balkonumda yıkadım.. Uff ne yoruldum, kollarım ağrıyor şu an..
Makineye de çamaşır atmıştım gider gitmez.. Ben halıyı yıkıyana kadar yıkandı ve onları da serdim..Attım kendimi yatağa.. Tabii saat 23:00 ü geçiyordu..
Her akşam bir miktar büyük temizlikten yaparsam hafta sonu rahat olurum.. Hem hareket olur hem evim gittikçe daha temiz olur..
afiyet olsunSekersiz cay bol yesillik kücücük bir börek yemis bulunmaktayim.
haklısınnnböreği hele de bu ölçüde bu saatte tüketmen de hiçbir sorun yok tatlım. gün içinde dikkat edersen zaten bu sana kilo olarak dönmez.
inşalllahhadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah ...
süpeerrrKızlar merhaba...kusura bakmayın birkaç gün çok yogunum...cepten yaziyorum herşeyi okudum ama alintilamadan toptan laf yetistircem şimdi :)
benim okulum özel bir kurum ve yılsonu sergimiz bugün açıldı...sabah 9dan beri stand başındayım ve 23e kadar buradayım
Sabah ve akşam grupları var nobetci ben akşam istedim..gunboyu kızımla olurum akşam zaten 8,30 yatıyor diye...ama bugün açılış nedeniyle full kadro buradayız...
Biriki güne yeni duzene alisiriz inşallah...ama ben yine dikkatli davrandım bu hengâmede...getirdim sandwichlerimi :)
geçmiş olsunBu arada yarın kizima endoskopi yapılacak..dua lütfen :/ geçen sefer narkozdan çok etkilenmişti korkuyorum
sabah: peynir
domates
patlıcan mısır unlu
1 dlm ekmek
cay
azcık kuymak
1 erik 2 tane kiraz
patlıcan
peynir
Çok kötü birgün geçirdik kızlar...geçen sefer narkozdan zor ayildi diye bu sefer cok az verdiler...cigliklari hastaneyi inletti...resmen bağır cagir yaptılar işlemi..ben odaya girince içini çeke çeke iki saate yakın agladi..dili dolandigi için derdini anlatamıyor dahada sinirleniyor...şimdi 3-5 kasık çorba içti uyudu..benim de ömrüm bitti resmen..sanırım şekerim 300 oldu..heryerim uyusuk..dua lütfen
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞ..Bu arada yarın kizima endoskopi yapılacak..dua lütfen :/ geçen sefer narkozdan çok etkilenmişti korkuyorum
Kuymak nedir acaba??sabah: peynir
domates
patlıcan mısır unlu
1 dlm ekmek
cay
azcık kuymak
1 erik 2 tane kiraz
patlıcan
peynir
günaydın herkese.
İstanbulda hava soğuk bugün. Allah dışarda olanlara yardım etsin.
Çok kötü birgün geçirdik kızlar...geçen sefer narkozdan zor ayildi diye bu sefer cok az verdiler...cigliklari hastaneyi inletti...resmen bağır cagir yaptılar işlemi..ben odaya girince içini çeke çeke iki saate yakın agladi..dili dolandigi için derdini anlatamıyor dahada sinirleniyor...şimdi 3-5 kasık çorba içti uyudu..benim de ömrüm bitti resmen..sanırım şekerim 300 oldu..heryerim uyusuk..dua lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?