Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım arkadaşlarım .....bu hafte benim için iyi gecti diyebilirim biraz kaçırdım ara sıra ama çocuklarla antrenman yapmam yaradı bana...yoksa bu yemeyle goremezdim...aslında seldomla kapışacaktım ama o benden önce gidiyor

bu hafta biraz daha sıkıştırmam lazım...ama bugun ufak bi mola verdim aslında ben her cuma mola veriyorum izininiz olursa

menum biraz fazla yazmim hee olurmu

Bu hafta benim içinde çok önemli artık o kadar az yemeye başladım ki vucudum onada alıştı..çok az yiyorum ama yediğim en ufacık şey kilo aldırır oldu bakalım hayırlısı...

Ohhh mis keyifli haftasonları diliyorum...

Aman ne güzel bir annenin kızı olmalı der annem..Allah bana da versin inşallah bir kız çocuğu...

Amin canım hayırlısı bu haftasonu var haftaya var daha sonra tatile gideceğiz ramazanda evde geçirip bayramdan sonra tekrar tatil planlarımız var...Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize tüm sevdiklerimize tatlı telaşlar bunlar...

Sabah:1kepek ekmeği domates yeşillik peynir sekersiz çay
Ara:5 tane ikram bisküvi sekersiz çay
Akşam:5 tane köfte yoğurt
2 litre su

Bugün okul çıkışı koaföre gittim saçlarım artık sapsarı ama bittim ..Tam 4 saat boyunca koaförde kaldım artık sıkıntıdan patlayacaktım öyle yoruldum ki anlatamam...Zaten oldum olası nefret etmişimdir şu koaför işlerinden:108::120:
Yarın oğlumun doğum günü öğle arkadaşları ile akşamda ailemizle birlikte kutlayacağız...
Yarın giremeyebilirim haberiniz ola...

bence gayet iyi vermişsin...benim kilo durdu zaten yakında yetişirsin o zaman kapışırız :)

Sabah:1kepek ekmeği domates yeşillik peynir sekersiz çay
Ara:5 tane ikram bisküvi sekersiz çay
Akşam:5 tane köfte yoğurt
2 litre su

şimdi benim doktorum diyor ki; (iyi ki bi doktorum var her konuda fikrim var :) günlük 1200 kalorinin altına düşüldüğünde vücut panikle stok yapmaya başlar, bırakın kilo vermeyi kilo alırsınız iki lokmayla, o yüzden şok diyetlere karşıyız hepimiz...belki senin bu kadar az tüketmen kilo vermeni engelliyor olabilir mi? sonra yeniden hoooooop gelsin kilolar olmasın da!! bence daha sağlıklı bir diyet menüsüyle daha hızlı kilo verirsin gibi...

ben de gitmeliyim uzuuun zamandır planladığım bir değişim için amaaaa dediğin gibi o kuaförde geçmek bilmeyen saatler yüzünden erteleyip duruyorum...bana da bi kuvvet gelse de gitsem :/

yine bugün sabah namazını mütakiben ayaktaydık :/ ama bu saate kadar her bir işi bitirdik, alışverişleri yaptık, çamaşırlar yıkandı, öğle yemeğini bile yedik :)

gözüm alırsa akşam üzeri kuzucuğu pikniğe götürcem su savaşı yapcaz :)

merak etmeyin buralara sahip çıkarım :)

Sabah :1 yumurta
1 dlm ekmek

öğle : 4 kasık patates oturtma
40 gr pide
1 salatalık

ara : 1 top rafaello

akşam : 1,5 kir pidesi
ayran

3 lt su

150 ip atlama

Sabah : 2 dlm ekmek
Peynir
sogus ve çay

öğle : 100 gr sade kepekli makarna
100 gr haşlanmış göğüs
ayran

ara : 1 rafaello
Yarım kurabiye

akşam : 140 gr sade kepekli makarna
salata (bu saatte akşam yemeği yendi, sabah kaçta kalktigimizi tahmin edin)

ara : 4 kuru kayısı
1 ceviz

3 lt su

1 saat yürüyüş
150 ip atlama

merhaba kızlar...dun giremedim
bugun yazayım size

sabah: domates salatalık
peynir
zeytin
az kızartma
2 dlm ekmek

öğle: 1 bucuk tabak taze fasulye
3 dlm ekmek
domates...

ara: yok

akşam: daha yemedim ne yicem bilmem yemesem ancadır...

spor: 40 dk yuruyus

günaydın kızlar
hahaha 2 gündür anne yemeği yiyourm
tabikisim mutluyum çoook özlemişim annecimi
akşam çapkınlık yaptım
tokmakan böreği yapmıştı annem özlemişsindir çooocummm diye diye yaptı ki özlemişim
yedim :18:

kızlar kendimi iyi hissediyorum iyiyim valla sizler neler yapıyorsunuz anlatın bakalımmm :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…