Bu hafta benim içinde çok önemli artık o kadar az yemeye başladım ki vucudum onada alıştı..çok az yiyorum ama yediğim en ufacık şey kilo aldırır oldu bakalım hayırlısı...canım arkadaşlarım .....bu hafte benim için iyi gecti diyebilirim biraz kaçırdım ara sıra ama çocuklarla antrenman yapmam yaradı bana...yoksa bu yemeyle goremezdim...aslında seldomla kapışacaktım ama o benden önce gidiyor
bu hafta biraz daha sıkıştırmam lazım...ama bugun ufak bi mola verdim aslında ben her cuma mola veriyorum izininiz olursa
menum biraz fazla yazmim hee olurmu
Ohhh mis keyifli haftasonları diliyorum...kızlar sanırım birazdan burada yağmur yağacak allah allah
gelirken makineye çamaşır atmıştım eve gidene kadar yıkansınlar eve geldim mi asarım karanlık çökmeden toplarım o arada da ev işini hallederim diye plan kurmuştum
sanırım asamayacam
olsun ev işini hallederim
2 gün boyunca evimin keyfini çıkarırımmm
Aman ne güzel bir annenin kızı olmalı der annem..Allah bana da versin inşallah bir kız çocuğu...eşimm kızımla markete kahvaltılık almaya gitti,kızımm taşıcak alınacakları
bende fırsat bulmuşken hemen geldimm kilomu yazayım canlarım
68.3 geldim,dün küçük kızınn balosu vardı baloyo gittik en sonunda baloda bittii
Amin canım hayırlısı bu haftasonu var haftaya var daha sonra tatile gideceğiz ramazanda evde geçirip bayramdan sonra tekrar tatil planlarımız var...Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize tüm sevdiklerimize tatlı telaşlar bunlar...Ben düğünn koşturmalarınıı bitirdimm darısıı sana olsun aymudo çok streslii ve çok güzel oluyor benim kızkardeşimindii düğünn ,birde dün balomuz vardı kurtuldum artıkk
kıyafet almak çok keyiflii oluyor ama ben daha 60 kilo olmadan abartmak istemiyorummm,ne kadar zayıflamışsın densede yolum daha uzunn benimm
canım arkadaşlarım .....bu hafte benim için iyi gecti diyebilirim biraz kaçırdım ara sıra ama çocuklarla antrenman yapmam yaradı bana...yoksa bu yemeyle goremezdim...aslında seldomla kapışacaktım ama o benden önce gidiyor
bu hafta biraz daha sıkıştırmam lazım...ama bugun ufak bi mola verdim aslında ben her cuma mola veriyorum izininiz olursa
menum biraz fazla yazmim hee olurmu
Sabah:1kepek ekmeği domates yeşillik peynir sekersiz çay
Ara:5 tane ikram bisküvi sekersiz çay
Akşam:5 tane köfte yoğurt
2 litre su
Bugün okul çıkışı koaföre gittim saçlarım artık sapsarı ama bittim ..Tam 4 saat boyunca koaförde kaldım artık sıkıntıdan patlayacaktım öyle yoruldum ki anlatamam...Zaten oldum olası nefret etmişimdir şu koaför işlerinden:108::120:
Yarın oğlumun doğum günü öğle arkadaşları ile akşamda ailemizle birlikte kutlayacağız...
Yarın giremeyebilirim haberiniz ola...
kızlar annem geldi misafirim var
Kaptanımız yarın cevaplayabilir ancak...merhabalar grubunuzda yer varsa aranıza katılmak istiyorum.
kızlar annem geldi misafirim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?