Sabah : kaşarlı yumurta
2 dlm ekmek
sogus
ara : 2 kasık pilav
3 çatal tavuk döner
öğle : 1 yumurta
peynir
sogus
1 dlm ekmek
akşam : 2 minik sebzeli muffin
ayran (planlanan)
2 lt su
Tanesiz yoğurt çorbası nasıl oluyor kuzu ya çok merak yaptım
Pilav ve tavuk döner arası enteresan olmuş
Akşam yıkanacak halılarımın içinde en büyüğünü seçtim, balkonumda yıkadım.. Uff ne yoruldum, kollarım ağrıyor şu an..
Makineye de çamaşır atmıştım gider gitmez.. Ben halıyı yıkıyana kadar yıkandı ve onları da serdim..Attım kendimi yatağa.. Tabii saat 23:00 ü geçiyordu..
Her akşam bir miktar büyük temizlikten yaparsam hafta sonu rahat olurum.. Hem hareket olur hem evim gittikçe daha temiz olur..
selamlar herkese.
ne yalan söyliyim motivasyon eksikligi demeyelim de foruma girip birşeyler paylaşma konusunda isteksizlik yazşıyorum bir süredir. yaşadığım nişan ve ertesinde cenaze süreci beni hayli yordu.
geçtiğimiz haftasonu biz de erkek bohçasını götürdük ve süreç tamamlandı.
diyete ve spora devam ediyorum, yılmak yok.
haftada 3 gün enaz 1,5 saat spor yapmaya dikkat ediyorum hala.
kitap okuma konusunda iyice manyaklaştım. evvelsi gece uyuyamadıgım için 270 sayfalık kitabı bitirdim sabaha kadar.
şu aralar zülfü livaneli nin son kitabını okuyorum.
rahatsızlığı ney diye soracaktımm ama anlatmışsın canımm kıyamamm ona çok üzüldümm inşallah biran evvel iyileşirrÇok kötü birgün geçirdik kızlar...geçen sefer narkozdan zor ayildi diye bu sefer cok az verdiler...cigliklari hastaneyi inletti...resmen bağır cagir yaptılar işlemi..ben odaya girince içini çeke çeke iki saate yakın agladi..dili dolandigi için derdini anlatamıyor dahada sinirleniyor...şimdi 3-5 kasık çorba içti uyudu..benim de ömrüm bitti resmen..sanırım şekerim 300 oldu..heryerim uyusuk..dua lütfen
oy kıyamamm yaa ben bile bu yaşta 1 hafta gaz şişkinliği çektimm okadar kötüydükii kıvranmak yavru nasıl dayansınnngeçti bitti ama biz de bittik walla...teşekkür ederim
geceyi nispeten rahat geçirdik..hatta az önce uykuda kikir kikir gülüyordu :) sanırım normale dönüyoruz..allah hiçbir meleği çaresiz bırakmasın inşallah...
kızımın reflü ve gastriti var ama uygulanan tedavi hiçbir işe yaramıyor yıllardır..her sabah karın ağrısı..ama öyle böyle değil baya yerlerde kıvranıyor ve bu her sabah aynı...kahvaltıyı zorla bazen yalvararak bazen kızarak yaptırıyorum..kahvaltı da 3-5 yudum çorba zaten...sonrasında geçiyor ağrısı ve gün içinde küçük tekrarlar yine!!
o yüzden bi daha bakalım dediler...yine görünen bir şey bulamadılar...patoloji raporu beklicez 10 gün...sonra yeniden kaldığımız yerden...o kadar zor ki çaresiz kalmak...
geçen gün diyorki; ben allahı artık hiç sevmiyorum, çikolata yemiyorum çorapsız gezmiyorum yine de hep karnım ağrıyor! artık açıklama da bulamıyorum...inşallah adam gibi bir tanı konur da çözümüne bakarız...
amin inşallah...bazılarımızın imtihanı doğarken başlıyor işte :/
resimlerinii gördümm maşallah ne kadar güzelsin ve nişanlınla çok yakışıyorsunnn
bende düğünn telaşını atlattımm eşim kaza yaptıı bugün yine gitti doktora daha iyileşmemişş bileklerii çok üzüldümm
selam herkese gidiyorum geliyorum kimsecikler yok. neyse seldomcum geçmiş olsun tatlım inşallah prenses içinde herşeyin en güzeli olur.
hadi bakalım kızlar benim sıkılaşma programı gayet güzel gidiyor. bugün 3.gün ve çok daha iyi hissediyorum dünkü ağrılarım bugün yok durmak yok bugün mola günü yarın devam edeceğim.
2 gündür oğlanın okulunda canımı sıkıyorlar. oysaki ben bugün unutmuş bir halde gitmiştim kışkırtıyorlar resmen beni.
ama bakalım yarın karne almaya gittiğimizde ben biliyorum onlarla nasıl konuşacağımı.
Tatlım gün içinde menü yanında bol salatanı yeşilliğini yoğurdunu yiyebilirsin ama akşam sonrası arayı sadece şekersiz içecekten yana kullan olurmu.. Menüye bakınca gayet az menü ama akşam zaten karpuz yemişsin sonraki arda da elma.. Yani akşam akşam şeker depolamışsın ve akşam alınan şeker direk yağ hücresi, yağ deposu.. Ben o kadar az yiyorum ama kilo veremiyorum/alıyorum durumları yani..Meyveyi gün içinde tüket canım..Sabah.sekersiz çay+peynir+form bisküvi+domates+salatalık
Ara:sekersiz cay
Öğle:taze fasulye yoğurt
Akşam:domates peynir salatalık karpuz
biraz önce elma yedim...
2 litre su
kolay gelsinn akrep bende dün başladım kızların dolap içlerinii düzenledimm bugünde bizimm dolabı düzledimm sildimm yıkanan çamaşırlar yerleştii,ütü hyapacaktımm misafirimm geldii geçmiş olsuunaa
kızlarıda pazartesii niğdeye yolladımm annemlerle yaylaya gittiler bayramda geleceklerr,afacan oğlum bana kaldıı yanii
onunla artıkk bende sen gibii hergünn azar azarr fırsat buldukça başladım temizliğee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?