aynen canım ev işi nankör ve de bir o kadar yorucubir kaç haftadır spor yürüyüş hak getire ,eğer aksatmamış olsaydım şimdiye bir kaç kilosu gitmişti bile....bir de vücuttaki yağ oranı azaldıkça kilo vermek biraz daha zorlaşıyor sanırım:26:
ama güzel bir haber le geldim bugün tekrardan leslicimle yürüyüşe başladım....
3 mil:45 dk= 300 cal
MERHABA MENUMU YAZAYIM BU ARA SADECE MENU YAZIP KAÇACAM ..MAÇ YAKLAŞTI...HEYECAN DOUKTA YAVRUCUKLARIM ÇOK ÇALIŞTI İNŞLH DERECE GELİR PERŞEMBEDDEN İTİBAREN PAZARTESİ KADAR DAHADA YOĞUNUM CUMA İNŞL GUZEL Bİ KİLO BİLDİRİM OLACAK BENİ NE OLUR MAZUR GORUN CANKUŞLAR...
kandilliniz mubarek olsun öncelikle bugun Allah kabul etsin oruçluydum gecenkinden daha zorlandım çünkü full bedenen çalıştım bugun
2 saat antrenman çcuklarla am ben 1 saatidi faal geçirdim
30 ar dak işe gidiş geliş etti sana 1 saat
sahur: 2 dlm kek 1 dlm ekmek tane zeytin
iftar
1 tabak türlü
2 yk menemen
1 tabak makarna
2 bardan icetea
saat 10 da bunu yapmamalıydım ama çok acıkmıştım bukadar yoğun gün birde bebek emzir açıktım valla
1 kase makarna
azcık menemen
2 top dondurma
yarın tutmıcam oruç 2 antrenman var baya yorucu gececek emzirmesen gene tutadım ama emziriyorum
uğrıcam ara sıra opuyorum sizi
akrepcim sorun olmaz değilmi sadece menu yazsam gun içinde sohbete katılamıyacağım 1 hafta
Şu leslie ile bir ben tanisamadim galiba :)
Bugün çok gergin bir gün geçirdik...kizimin biyolojik ailesinin evine gittik kardesiyle tanıştı...o kadar gerildim ki basım catliyor..
Eve geldik gelinligini giymek istedi, makyaj yaptık şakaciktan, topuz yaptık gelinler topuz yaparmış :) sonra da damat halayi ve ankaranın bağlarına oynadik bir saat :) hey allahim ben ki bu müziklere tahammul edemem neler yapıyorum :/
Neyse spor oldu bana da
Şu leslie ile bir ben tanisamadim galiba :)
Bugün çok gergin bir gün geçirdik...kizimin biyolojik ailesinin evine gittik kardesiyle tanıştı...o kadar gerildim ki basım catliyor..
Eve geldik gelinligini giymek istedi, makyaj yaptık şakaciktan, topuz yaptık gelinler topuz yaparmış :) sonra da damat halayi ve ankaranın bağlarına oynadik bir saat :) hey allahim ben ki bu müziklere tahammul edemem neler yapıyorum :/
Neyse spor oldu bana da
Sabah : 2 dlm ekmek
Fırında mucver
biberiyeli yeşil çay
ara : tarçın ve corekotlu yoğurt
16.00 : 5 kasık taze fasulye
4 kasık pilav
2 dlm karpuz
3 lt su
1 saat yürüdüm
sancaktar dergisi okudum
Eeeee siz güne günaydın derken ben öğle yemeğini bile pisirdim :) şimdi havuz zamanı...gidip biraz zayiflayayim ben
Sabah : beyaz peynirli tost
sogus
biberiyeli yeşil çay
ara : 5 kuru kayısı
2 ceviz
BURADAN SONRA İŞLER ÇIĞRINDAN ÇIKTI
öğle : 10 kasık tavuklu pilav
salata
ara : 2 kasık irmik tatlısı
akşam : 6 kasık zeytinyağlı taze fasulye
1hurma
(aslında pilavı saymaz isek çok da çığrından çıkmamış)
4 lt su
1 saat havuz ( ama suda oynadik daha çok pek hareketli değildi )
Kitap : sunset
Sporuna bayıldımm :89::90:Sabah:haşlanmış yumurta+peynir+1 dilim kepek ekmeği+sekersiz çay
Öğle:1tane börek+1 tane kurabiye+çay
Akşam :1 tane grisini +1kase yoğurt
2 litre su
spor:ev süpürdüm sildim toz aldım bulaşık yıkadım 3 tencere yemek yaptım:18:
kitapönüş
Kuzucum adım ölçeri nerden almış arkadaşın ben bir türlü bulamadım o mereti..Kızlar bugün sonunda kuaföre tüüüm günümü heba edip saçima ombre yaptırdım..pek iddialı bişey oldu ama şimdilik sevdim...tepem atarsa kestiriveririm kökü bendemanikür pedikur masaj falan simarttim kendimi ama tüm günde bitti geldim nöbete...burada da 1000 adım aticam :) arkadasin adım olcerini taktım belime dolanıp duruyorum :)
Maaşallah..arkadaşlar ben bugün biraz geç kaldım MUSMUTLUYUZ biz bugün kiloları veremedim amaBEBİŞİM olduğunu öğrendim o yüzden geç kaldım listeyi vermekte
sabah
1 yumurta
peynir
5 zeytin
bal
domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği
ara: çay
öğlen
yarım tost ve çay
akşam
çorba
1 dilim ekmek
ara
yoğurt
ilk 3 ay inşallah kilo almam
yarım saat yürüdüm ve dergimi okudum
1 litre su içebildim
kilom 77.2 ama benim tam 1 hafta olmadı
Aman MAŞALLAHRabbim sağık versin sana ve bebeğine şanslı gelldik bak görüyor musun?Kilona çok dikkat etmelisin hamur işi makarna patates ekmek bulgur gibi karbonhidratlardan uzakdur bol bol et yumurta peynir ceviz ye bol proteinle beslen...karbonhidrat sana protein bebeğe kilo aldırır..ve en önemlisi tuzdan uzak dur bol bol su iç.demişti doktorum...:94:
Tam sorucaktım renklerini ve yazmışsınEvet canım aynen ondan...saçlarımı kızıl uclarini bakır yaptık
Günaydın gönlü güzel arkadaşlarım...
1 saat yürüdüm geldim ben :)
Şaşırdım ben de seni görünce..Yine mesai vardı yani :99::100:günaydın tatlım. ne kadar güzel yapmışsın.
bende bugün iş yerindeyim çalışıyorum :))))
Geniccim atmazmiyim :) 1120 adım attım ama 1000 adım cokmus :/ öğrendim...bacaklarim çok ağrıyor bugün...
aynen canım ev işi nankör ve de bir o kadar yorucubir kaç haftadır spor yürüyüş hak getire ,eğer aksatmamış olsaydım şimdiye bir kaç kilosu gitmişti bile....bir de vücuttaki yağ oranı azaldıkça kilo vermek biraz daha zorlaşıyor sanırım:26:
ama güzel bir haber le geldim bugün tekrardan leslicimle yürüyüşe başladım....
3 mil:45 dk= 300 cal
sabah:
1 yumurta
peynir
5 zeytin
bal
domates salatalık
az birşey köy ekmeği
ara: 5 tane badem
öğlen:
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
akşam:
2 tane küçük kabak dolması
yoğurt
30 dk yürüyüş ve dergimi okudum 1.5 litre su içtim
Canım menülerin düzene girdi farkındamısınmerhaba yorgunluk yoğunluk devam ediyor ...antrenmanlara koştur..evde temizlik halı cam sil..yorulduk yawwww
sabah: peynir
avuc içi kadar yumurta
2 dlm kek
öğle: 8 tane sarma
1 tabak fasulye
yoğurt
1 dlm ekmk
akşam: 2 dlm kek
cay
bugun spor yapıldı 2 saat hafif tempo ama yorucu kitap okuamıyorum kızım diş çıkarıyor ve ypğunum çok
Canım tanışmak zorundamıydıki??Şu leslie ile bir ben tanisamadim galiba :)
Neyse spor oldu bana da
Sabah : 2 dlm ekmek
Fırında mucver
biberiyeli yeşil çay
ara : tarçın ve corekotlu yoğurt
16.00 : 5 kasık taze fasulye
4 kasık pilav
2 dlm karpuz
3 lt su
1 saat yürüdüm
sancaktar dergisi okudum
MaşallahEeeee siz güne günaydın derken ben öğle yemeğini bile pisirdim :) şimdi havuz zamanı...gidip biraz zayiflayayim ben
Hani çığrından çıkan iş göremedim burda ben.::Emirbebek:Sabah : beyaz peynirli tost
sogus
biberiyeli yeşil çay
ara : 5 kuru kayısı
2 ceviz
BURADAN SONRA İŞLER ÇIĞRINDAN ÇIKTI
öğle : 10 kasık tavuklu pilav
salata
ara : 2 kasık irmik tatlısı
akşam : 6 kasık zeytinyağlı taze fasulye
1hurma
(aslında pilavı saymaz isek çok da çığrından çıkmamış)
4 lt su
1 saat havuz ( ama suda oynadik daha çok pek hareketli değildi )
Kitap : sunset
ben yemek yiyorum ama içimde durmuyor tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum folikasit verdi doktor ama o da içimde durmuyor bu mide bulantıları erken değil mi acaba
Sporuna bayıldımm :89::90:
Kuzucum adım ölçeri nerden almış arkadaşın ben bir türlü bulamadım o mereti..
Maaşallah..seni çağırırken gülümseyerek çağırmıştım..Benim takımımda kesin hamile kalırsın diye.. Bebek özlemi içinde olan arkadaşlar buraya geldiğinde hamile kaldılar hep..Geçmişte yaşadık bu örnekleri..Kısmetli bir takım 2. takım
Menülerine bu şekilde devam et hayatım.. Güzel haberlerle gel inş :102::103::104:
:85:
Tam sorucaktım renklerini ve yazmışsın:78:
Şaşırdım ben de seni görünce..Yine mesai vardı yani :99::100:
Canım menülerin düzene girdi farkındamısın
Canım tanışmak zorundamıydıki??
Düğün sporuna da çok güldüm
Maşallah
Hani çığrından çıkan iş göremedim burda ben.::Emirbebek:
Canım erken olabilir ama psikolojik de olabilir, üşütmüş de olabilirsin..Limonlu nane çayı yap kendine şekersiz iç..Elma ve naneli sakız da iyi gelir canım..Geçmiş olsun..Sanki oğluşun olucak gibi hissettim nedense..Rabbim sağlıklı hayırlı bir bebek nasip etsin sizlere ve analı babalı büyütsün inş.. :Emirbebek:
cumartesi iş yerindeydim akşam oğlumu aldım ve gezmeye gittik.
pazar sabah 5:45 de kalkış 8:30 a kadar deniz keyfi yaptık ailecek. gel banyo yap-yaptır, makineyi çalıştır, kahvaltı hazırla ye sonra mutfağı toparla öğle yemeğini ayarla, kek ve börek yap, evi sil süpür evdekileri yedir yatır sonra ütünün başına geç ütü yap yerleştir, uyuyanları kaldır hazırlan k.valideler trabzon' a gideceklerdi artık (malum eylülden önce gelmiyorlar) onları uğurlamaya biraz da yardıma gittik kek ve böreğide onlara yolluk niyetine hazırlamıştım götürdük uğurladık. görümceyi evine bıraktık bir kahve içtik annemlere gittik kandil sebebi ile orada oturduk biraz dönüşte arkadaş aradı hadi çay koydum gelin diye oraya gittik saat 23:00 de evin yolunu zor buldum valla.
oğlanı babası ile yatmaya gönderdim bende oğlan bugün kreşe başlayacak ya onun çantasını ıvırını zıvırını hazırladım ibadete oturdum yatmam 2' yi buldu. ama kendimi Allah'a şükür iyi hissediyorum.
Allah kabul etsin canımmm
Dün biz de denize gittik akşama kadar denizdeydik hem piknik hem deniz biraradaydı:18:
Akşam dönüşte doğruca duşa..Sonrası çıkan çamaşırları makineye attım..Çantaları çıkarıp yerleştirdim, bulaşıkları yıkadım.Çamaşırları serdim ve bittim,kızımın yanına uzandım ve sızmışım resmen :82::83::84:
2 hafta zor geçecek gibi ya bakalım inşallah öyle olmaz rabbim dağına göre kar verirmiş bu yoğunluğu da atlarım hayırlısıyla inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?