Hiçde ağır olmamış hayatım..Tam aksine eksiğin olmuş..Kiremitte etin yanında salata bol yeşillik yemen daha doğru olurdu..herkese mutlu günler dün akşam menümü yazamadım hemen yazayım
sabah;
1 dilim ekmek
bal
yumurta
domates salatalık
öğlen
şinitsel
yağsız salata
akşam
not; ardaşlar bebiş haberini kutlayalım dışarı çıkalım dediler o nedenle menü biraz ağır oldu bugün telafi ederim inşallah
kiremitte et
soda
dergimi okudum yürüyüş yapamadım
Tatlım sabah peynirle ye karpuzunu..nedir arkadaşlar? nette baktım bir yerde 56, bir yerde 30, başka bir yerde 19 (100 gr) yazıyor...neredeyse 3 katı fark!!! cok severim ama korkumdan daha 3-4 dilim yiyebildim...benim için kalori takibi de önemli biliyorsunuz..1700ü aşmamam lazım...bu arada artık dr kontrollerim her ayın 1inde olacak...ve bu ay sanırım 1500 kaloriye düşecek listem
bu arada günaydın :) dolapta buz gibi karpuz var ve ben sabah sabah yiyemedim günaydından önce konuya girmişim :/ kusuruma bakmayın :)
Canım gözüme çarpanları hemen söylemeden edemicem..Öğle karpuz sonrası çikolata olmasaymış iyiymiş..mutlu akşamlar kızlar
bu günkü menüm:
kahvaltı:
2 dilim ono denge ekmek
1/4 kk eski kaşar peyniri
1 kk peynir
2 zeytin
1 domates
1 tatlı kaşığı çilek marmelatı
ara:----
öğlen:
1 tabak mercimek çorbası
2 porsiyon karpuz
2 kare bitter çiko
ara:
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
4 yulaflı bisküvi
ara:
1 limonata
akşam:
1 servis kaşığı patatesli bezelye
1 servis kaşığı pilav
1 kase cacık
ara:
2 porsiyon karpuz
su:2 lt
spor:
3 mil leslie sensoi yürüyüş
30 dk yürüyüş
Yenii gelenn arkadaşlarr olmuşş hoşgeldinizz boll kiloo vermelerrr bu hafta evet benn aldımm ama anneminn yanına niğdeye yaylaya gittikk eşimle çocuklar 1 hafta önce gitmiştii,güyaa kızlarımm bayrama kadar orda kalacaklardıı hergünn telefonn ettiler sıkıldıkk diyee ve eşimle süprizz yaptıkk otobüsle gittikk bizii görünce şok oldular 1 hafta orda kalıpp onlarıda aldıkk geldikk yenii,,,,,, eeee annemde boş durmadıı tabikii dışarda saçta börekler,kebaplar içlii köfteler yapınca sonucuu bu olduu kızlarr,,yaa kadınn üşenmezmii bizz uyuyoruzz o sabahınn köründe dışarda bizde sıkmalar açıyorr sıcakk dayamayıpp yedimm
Bugünküü menümm
sabah 1 dilim ekmek ve 2 dilim peynir
ara türk kahvesii
öğlenn 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmekle
ara kahve
akşam
1 dilim ekmekle 4 kaşıkk cier kavurması ve yoğurt yedimm
ben teknosadan almıştım ender saraç 7000 adım önermişti..Ama oda çok fazla bence....
merhabalar herkese:)
dün sitede sorun mu vardı, kaç defa denediysem giremedim? nestle nesfitin yenibirsen kampanyası çıkıyordu sayfada sadece, hiçbirşey yapamadım.
herneyse..
umarım keyifler yerindedir. ben kaybolan motivasyonumu yeniden buldum, üstelik bunu bir kitapta buldum.
Kitabın adı:beck diyet çözümleri
henüz 50. sayfadayım iki gündür davranışlarım değişti, belki fikir olur size de.
Hiçde ağır olmamış hayatım..Tam aksine eksiğin olmuş..Kiremitte etin yanında salata bol yeşillik yemen daha doğru olurdu..
Tatlım sabah peynirle ye karpuzunu..
Canım gözüme çarpanları hemen söylemeden edemicem..Öğle karpuz sonrası çikolata olmasaymış iyiymiş..
Nescafeden uzak dur derim çünkü selülit depoluyor ve yağların erimesine engel oluyor cildi yaşlandırması da cabası..Onun yerine şekersiz türk kahvesi içebilirsin..
Akşam menü sonrası karpuz arası da olmamış canım..Akşam geç saatte kan şekerini yükseltip ertesi gün daha iştahlı olmanı sağlamışsın..
Anne yüreği işte çocukları torunları varken mutlulukla yapmıştır yemekleri canım.. Öyle bir anlatmışınki o sıkmalardan canım çekti resmen
Afiyet olsun ama bu hafta artı kilo olmasın lütfen
çok teşekkür ederim canım gerçekten uğurlu geldiniz bana sanırım o bulantılar üşütmeden kaynaklıydı
merhaba dostlar diyet sanki daha rayında artık en azından ekmekleri azalttığımı düşünüyum
dun
sabah: 4 tane bisküvi çay
öğle:2 yk makarna
1 köfte
1 kase seze sote
yarım dlm ekek
ara: meyve makul miktarda
akşam: 10 tane balık
2 dlm ekmek
salata
karpuz
bugun
sabah: 1 tsne bebe bisküvi
1 ymurta
domates
peynir
zeytin 6 tane
2 dlm ekmek
ara: 2 şekerli çay keske içmeseydim çk ttlı idi
öğleatates salatası 1 kase
peynir
zeytn
3 dlm ekmek
çok yiyorum sanki yaa aslında yerken az gibi geliyor yazınca çok olduğunu anlıyorum hala regl olamadım çok gerginim bazen diyet çekilmez oluyor spor için vaktim yok şuara yaptığım tek spor temizlik elimden geldğince uğramaya çalışıyorum inşlh yüzünüzü kara çıkarmam
selamlar arkadaşlar, ben de zayıflama takımına katılmak istiyorum.
1,57 boy, 67,5 kilo ve 32 yaşımdayım. Gelecek hafta yılık izine gideceğimiz için bu hafta takıma girmem çok uygun olmaz ama cumaya kadar burada paylaşım yapabilirim, dönüşte uygun görürseniz de takıma girerim.
Şimdiden teşekkürler
ceylincim siteyi yeni yeni çözüyorum resimlerini dün gördüm çok güzelsin Rabbim mutlu mesut etsin çokta yakışmışsınız....
merhaba dostlar diyet sanki daha rayında artık en azından ekmekleri azalttığımı düşünüyum
dun
sabah: 4 tane bisküvi çay
öğle:2 yk makarna
1 köfte
1 kase seze sote
yarım dlm ekek
ara: meyve makul miktarda
akşam: 10 tane balık
2 dlm ekmek
salata
karpuz
bugun
sabah: 1 tsne bebe bisküvi
1 ymurta
domates
peynir
zeytin 6 tane
2 dlm ekmek
ara: 2 şekerli çay keske içmeseydim çk ttlı idi
öğleatates salatası 1 kase
peynir
zeytn
3 dlm ekmek
çok yiyorum sanki yaa aslında yerken az gibi geliyor yazınca çok olduğunu anlıyorum hala regl olamadım çok gerginim bazen diyet çekilmez oluyor spor için vaktim yok şuara yaptığım tek spor temizlik elimden geldğince uğramaya çalışıyorum inşlh yüzünüzü kara çıkarmam
bebeğiniz hayırlar uğurlar getirsin canım yuvanıza.....Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
acizane fikrim patataes salatasının yanında 1 belki 2 dilim ekmekle kendini tutabilseydin daha iyi olurdu. regl öncesi tatlı yemeden duruyosun ya tebrikler. accık daha dikkat edince bence dört dörtlük diyet olacak.
Ben de yediklerimi yazayım
Sabah: 1 dilim tulum peyniri, 5 form bisküvi, domates, salatalık
Ara: (2. kahvaltı işyerinde) 2 dilim ekmeğin içine 1 dilim peynir, domates, salatalık, 7-8 zeytin
Öğlen: 50 g. tavuk döner sandviç ekmekte alıp 2 kişi paylaştık,
yanında 2 dilim peynir peynir, gene 7-8 zeytin , 3 tane de form bisküvi yedim.
Ben de ekmekği abartıyoeum biraz
Sabah : 600 gr karpuz :)
Öğle : (ara yapamadım fırsat olmadı)
3 minik sebzeli muffin
Salata
çay
biriki lokma kavun
akşam : 2 minik sebzeli muffin (getirdim yanımda)
Ayran
1,5 lt su (disardaydim ve malum tuvalet korkusu
30 dk yürüyüş
30*3 sırt karın hareketleri
kitap : sunset
çok teşekkür ederim canım güzel duan içinnn
hemen menüme geçeyim
sabah
sucuklu yumurta
peynir
bal
1 dilim ekmek
ara 5 badem
öğlen
2 kase şehriye çorbası
1 dilim ekmek
akşam
1 kase yoğurt
semizotu yemeği
1 küçük kabak dolması
kitabım can boğazdan çıkar yeni başladım ve sardı bugün de yürüyüş yapamadım
Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba :) Herkes yavaş yavaş vermiş kiloları sanırım.. Ben son 1 aydır diyetin d'sini yapmıyorum gecenin bir köründe makarna falan yiyorum 53 kiloya sabitlendim kaldım.. Aslında tekrardan gaza gelip diyete başlamak istiyorum.. 48 kg olmak istiyordum ama şu an için 50 kg olursamda hayır demem.. :) Burda diyet listemi paylaşmak beni her zaman dizginledi buna yeniden başlıyorum. Bu gruba akrep tarafından davet edildim ama gruba giremedim.. Olsun fahri üyesi sayılırım ben buranın yani akrep ve sizin izninizle.. Hepinize ince'cik ve sağlıklı hayatlar diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?