Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hiçde ağır olmamış hayatım..Tam aksine eksiğin olmuş..Kiremitte etin yanında salata bol yeşillik yemen daha doğru olurdu..
Tatlım sabah peynirle ye karpuzunu..
Canım gözüme çarpanları hemen söylemeden edemicem..Öğle karpuz sonrası çikolata olmasaymış iyiymiş..

Nescafeden uzak dur derim çünkü selülit depoluyor ve yağların erimesine engel oluyor cildi yaşlandırması da cabası..Onun yerine şekersiz türk kahvesi içebilirsin..

Akşam menü sonrası karpuz arası da olmamış canım..Akşam geç saatte kan şekerini yükseltip ertesi gün daha iştahlı olmanı sağlamışsın..

Anne yüreği işte çocukları torunları varken mutlulukla yapmıştır yemekleri canım.. Öyle bir anlatmışınki o sıkmalardan canım çekti resmen
Afiyet olsun ama bu hafta artı kilo olmasın lütfen

merhabalar herkese:)

dün sitede sorun mu vardı, kaç defa denediysem giremedim? nestle nesfitin yenibirsen kampanyası çıkıyordu sayfada sadece, hiçbirşey yapamadım.

herneyse..

umarım keyifler yerindedir. ben kaybolan motivasyonumu yeniden buldum, üstelik bunu bir kitapta buldum.
Kitabın adı:beck diyet çözümleri

henüz 50. sayfadayım iki gündür davranışlarım değişti, belki fikir olur size de.

ceylincim siteyi yeni yeni çözüyorum resimlerini dün gördüm çok güzelsin Rabbim mutlu mesut etsin çokta yakışmışsınız....

merhabalar arkadaşlar
az kalorili vede keyifli bir gün diliyorum hepimize

akrepçim önerilerin için çok teşekkürler canım....diyet mantığıyla gerçekten söylediklerin birebir doğru....
ben meyveyi çok severim gerek normalde gerekse diyette elimden geldiğince yer verilmesi gerektiğini düşünüyorum....karpuzu şu an zamanı ve de çok fazla su içerdiği için bolca tüketiyorum ....tok ta tutuyor aramızda kalsın
bitter çiko hemen karpuzla yemedim:18:baya bir sonrasında enerji olsun diye yedim canım....çoookkkk uzun zamandır günde 2 kare % 80 kakaolu olarak tüketiyorum....tavsiye ederim ben bir zararını görmedim....
benim içtiğim nescafeyi bir görsen nescafe demeye bin şahit lazım1/2 çay kaşığı necafe+1/4 yağsız sütle bir koca kupa içtiğim birşey....

bu arada benim baktığım kaloride karpuzda 100 gr= 30 cal:26::44:
bende tereddüte düştüm bir daha bakayım en iyisi....

Son düzenleme:
merhaba kızlar geçmişi okudum ama alıntılayamıyorum çok işim var evrakları toparlamam lazım. gelmeye çalışacağım tekrar kendinize ii bakın ..............

selamlar arkadaşlar, ben de zayıflama takımına katılmak istiyorum.
1,57 boy, 67,5 kilo ve 32 yaşımdayım. Gelecek hafta yılık izine gideceğimiz için bu hafta takıma girmem çok uygun olmaz ama cumaya kadar burada paylaşım yapabilirim, dönüşte uygun görürseniz de takıma girerim.
Şimdiden teşekkürler

merhaba dostlar diyet sanki daha rayında artık en azından ekmekleri azalttığımı düşünüyum

dun

sabah: 4 tane bisküvi çay

öğle:2 yk makarna
1 köfte
1 kase seze sote
yarım dlm ekek

ara: meyve makul miktarda

akşam: 10 tane balık
2 dlm ekmek
salata
karpuz

bugun

sabah: 1 tsne bebe bisküvi
1 ymurta
domates
peynir
zeytin 6 tane
2 dlm ekmek

ara: 2 şekerli çay keske içmeseydim çk ttlı idi

öğleatates salatası 1 kase
peynir
zeytn
3 dlm ekmek

çok yiyorum sanki yaa aslında yerken az gibi geliyor yazınca çok olduğunu anlıyorum hala regl olamadım çok gerginim bazen diyet çekilmez oluyor spor için vaktim yok şuara yaptığım tek spor temizlik elimden geldğince uğramaya çalışıyorum inşlh yüzünüzü kara çıkarmam

acizane fikrim patataes salatasının yanında 1 belki 2 dilim ekmekle kendini tutabilseydin daha iyi olurdu. regl öncesi tatlı yemeden duruyosun ya tebrikler. accık daha dikkat edince bence dört dörtlük diyet olacak.
Ben de yediklerimi yazayım

Sabah: 1 dilim tulum peyniri, 5 form bisküvi, domates, salatalık
Ara: (2. kahvaltı işyerinde) 2 dilim ekmeğin içine 1 dilim peynir, domates, salatalık, 7-8 zeytin

Öğlen: 50 g. tavuk döner sandviç ekmekte alıp 2 kişi paylaştık,
yanında 2 dilim peynir peynir, gene 7-8 zeytin , 3 tane de form bisküvi yedim.

Ben de ekmekği abartıyoeum biraz

Sabah : 600 gr karpuz :)

Öğle : (ara yapamadım fırsat olmadı)
3 minik sebzeli muffin
Salata
çay
biriki lokma kavun

akşam : 2 minik sebzeli muffin (getirdim yanımda)
Ayran

1,5 lt su (disardaydim ve malum tuvalet korkusu

30 dk yürüyüş
30*3 sırt karın hareketleri

kitap : sunset

Hoş geldin canım
Tamam cumaya kadar yap paylaşımını ve izin dönüşü de gel deneme süremize devam et..

Evet bence de menülerin makullesiyor...ama 10 balığı görünce gözlerim yuvalarından çıktı...sanırım ben ömrümde toplam 10 balık yemedim :)

bebeğiniz hayırlar uğurlar getirsin canım yuvanıza.....Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

çok teşekkür ederim canım güzel duan içinnn

hemen menüme geçeyim

sabah
sucuklu yumurta
peynir
bal
1 dilim ekmek

ara 5 badem

öğlen
2 kase şehriye çorbası
1 dilim ekmek

akşam
1 kase yoğurt
semizotu yemeği
1 küçük kabak dolması

kitabım can boğazdan çıkar yeni başladım ve sardı bugün de yürüyüş yapamadım

aslında tatlısız çok zor bugun yedim biraz valla ama yapacak bişey yok buaraçok stresli ve yorgunum açıkcası
menun guzel sende benim gibi bisküvicisin

sabah sabah karpuz hee bende yerim afiyet olsun

bence şehriye çorbası olmamış sadece karbonihidrat direk keşke başka biişey olsaymışafiyet olsun canım

Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba :) Herkes yavaş yavaş vermiş kiloları sanırım.. Ben son 1 aydır diyetin d'sini yapmıyorum gecenin bir köründe makarna falan yiyorum 53 kiloya sabitlendim kaldım.. Aslında tekrardan gaza gelip diyete başlamak istiyorum.. 48 kg olmak istiyordum ama şu an için 50 kg olursamda hayır demem.. :) Burda diyet listemi paylaşmak beni her zaman dizginledi buna yeniden başlıyorum. Bu gruba akrep tarafından davet edildim ama gruba giremedim.. Olsun fahri üyesi sayılırım ben buranın yani akrep ve sizin izninizle.. Hepinize ince'cik ve sağlıklı hayatlar diliyorum :)

Hoş geldin canım..

Tabiki menülerini yazabilirsin hatta sohbetlerimize katılabilirsin birbirimize destek olalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…