Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar ben bu hesaplamayi bir anlayamadım o yüzden hep kilo yazıp listeye dokunmuyorum...ama söz oturup caliscam haftaya ve kendim hesaplicam :)

Kızlar ben bu hesaplamayi bir anlayamadım o yüzden hep kilo yazıp listeye dokunmuyorum...ama söz oturup caliscam haftaya ve kendim hesaplicam :)

Aslında çok basit canım..

Geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo= fark / geçen haftaki kilo x 100

Örnek seni verelim:

89,4-89=0,4/89,4=0,04x100=0,45%

canım tamam sıkıntı yok .........

merhabalar kızlar
2 hafta öncesinde 55 kg ile mezun oldum ancak ....son hedefim 49 kg ye gelmeyide çok istiyorum....ve akrepçim sizlerle devam edebileceğimi söyledi....desteksiz çok yavaş gidiyor bu kilocuklar umarım en kısa zamanda hepimiz istediğimiz,mutlu olacağımız kilolara ulaşırız....
az kalorili bol keyifli bir günle sevgiler hepinize....

hoşgeldin. inşallah kalıcı olarak verebilirsin ............

Kuzuu hani yüzden nerde??? Yarabbim yaa birde listeyi düzenleyin demiş gelde delirme

Bahocaaannn hadi senin liste ile diğer listeler arasındaki farkı bul canım
tammamam ya :18::18::18:utandırma insanı
bende sil baştan başlamak gerek bazen ya onun gibi inanmazsan face girde bak akreeepp sil baştan başlıyorum ....anladın sen onu
haha 2 haftaya kadar ona yetişecem muhaaaaa

allahım ya 49 kg olsam ben ölürüm kemikliyim ben kemikli

Son düzenleme:
Hoş geldin canım

Merak ettim ve açıyorum face i..

49 olsan süper olursun sen amaaaa 49 olamazsın sen önce karabibere yetiş kiii onadaa yetişemezsin çünkü bu hafta senin kilo alma haftan..
Millet seyredin!! Önümüzdeki cuma bahocan kilo alıcak

hoşbuldum canım.

.boyum çok uzun değil canım.... beni anca bu kilo kurtarır zannımca

hoşbulduminşallah canım en kısa zamanda kurtulalım şu fazlalıklardan

evet bir yerde okumuştum ama hangi topikti hatırlayamadım şimdi. tatlım hem kendini daha iyi hissetmek için hemde olası kilo almaların önüne geçebilmek için en doğrusunu sen bilirsin tabiiki de.

hımmm takım olarak durumumuz pek de iç açıcı değil bizim. genelde herkes kilo vermiş sorun yok. darısı veremeyenlerin ve alanların başına. hadi kızlar bu hafta boş durmayalım ve takımımızı 0,30 altına düşürmeyelim tamam mı

aynen söylediğin gibi canım....aslında 49 kg dediğimde ilk başta çok azmış gibi gelsede boyum 1.57 cm ve ben bunun çok daha iyi olacağını düşünüyorum şu an....55 kg ye gelene kadar zorlu bir süreçti ama şükürler olsun ki geçti....bundan sonrasında verilenlerin kalıcı olması ve biraz daha incelmek için uğraşacağım ....bakalım zaman ne gösterecek....

İnş. ulaşırsın hedefine canım..
sen bize örnek olucaksın artık.. Menülerini görmek istiyorum öncelikle kendime örnek olsun demi ama bahireye değil ama :105::107::111:

Ya canlarım ne oldu bize??? Aslında herkes de 3-5 gr vermiş niye hala risk grubunda kalmışız ki??? Neyse darısı haftaya inşallah...ben bu hafta 600 gr vermiş olcam bakın gorun ve bayrama 85in altını görmüş olcam...

Aramiza yeni katılan arkadaşların hepsi hosgelmis :) tombis gelmisler çıtır giderler insaallah :)

Aymudocum sen de ogretmenin di mi? Branş neydi?

Hümayun okul öncesi
seldom ıngilizce
başka???

Sabah : 5 dlm ızgarada ev sucugu
2 dlm ekmek
sogus
bol maydanoz

Öğle : 1 lahmacun
ayran
bol maydanoz

akşam : 2 top diabetik dondurma
3 dal çubuk kraker

3 lt su

100 ip atlama
1 saat yürüyüş

Sancaktar dergisi

Hadi bakalım 600 gr senden.. Eveet yokmu artıran

Yine harika menü..Şu yürüyüşlere çok imreniyorum ben :107:
Ben de hem sabah hem öğle 100 er kezde 200 defa zıpladım yerimde şimdilik bakalım akşama neler olucak :85::86:

bugün yediklerim içtiklerim:18:

menü:

sabah:
2 dilim uno denge ekmek
1/2 kk eski k.peyniri
1/2 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 domates
1 tatlı kaşığı çilek marmalatı
2 fincan şekersiz çay

ara:
1 şekersiz türk kahvesi
2 kare bitter çiko
ara:
1/2 paket special -k kraker

öğlen:
1 tabak tarhana çorbası

ara:
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
4 yulaflı bisküvi
1 elma
1/2 paket specil -k kraker

akşam:
1 servis kaşığı sulu köfte
salata+yoğurt

ara:
bitki çayı(kiraz saplı yada kırmızı meyveli)

şu ana kadar 2 lt suyumu içtim3 lt yi tamamlarım....
spor::26:

yalnız spor da olsun tatlım...

Kızlar mezun bir arkadaşın yetinmeyip kilo vermeye devam etmesi halii.. Menüler ve menü tarzı örnek olsun.. Özellikle akşam sonrası ara olmayışı çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…