Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hoşgeldin...diyete başladığında kaç kiloydun?

İnşallah canım neden olmasın Sabit kalmaktansa 600 gr da olsa vermek süper...

Aramiza yeni katılan arkadaşların hepsi hosgelmis :) tombis gelmisler çıtır giderler insaallah :)

Aymudocum sen de ogretmenin di mi? Branş neydi?

Hümayun okul öncesi
seldom ıngilizce
başka???
Sınıf öğretmeni canım...

yalnız spor da olsun tatlım...

Kızlar mezun bir arkadaşın yetinmeyip kilo vermeye devam etmesi halii.. Menüler ve menü tarzı örnek olsun.. Özellikle akşam sonrası ara olmayışı çok güzel..

evet canım spor şart....bunu aksatıncada sürekli bir mazeretimiz var malesef2 gündür ev işleriyle uğraşıyorum bakalım şu hafta sonu bir geçsin hayırlısıyla aynen sporada devam

Sabah:haşlanmış yumurta+peynir+1 dilim kepek ekmeği+sekersiz çay
Öğle:1tane börek+1 tane kurabiye+çay
Akşam :1 tane grisini +1kase yoğurt
2 litre su
spor:ev süpürdüm sildim toz aldım bulaşık yıkadım 3 tencere yemek yaptım:18:
kitapönüş

Kızlar bugün sonunda kuaföre tüüüm günümü heba edip saçima ombre yaptırdım..pek iddialı bişey oldu ama şimdilik sevdim...tepem atarsa kestiriveririm kökü bende manikür pedikur masaj falan simarttim kendimi ama tüm günde bitti geldim nöbete...burada da 1000 adım aticam :) arkadasin adım olcerini taktım belime dolanıp duruyorum :)

Hayatım sabahı yazmıştım felan yok..Tamam parça parça da yazarsın problem yok ama daha sonra tam liste istiyorum.. Geriye dönüp senin sabah menüne bakamam.. Tam liste lütfen..

arkadaşlar ben bugün biraz geç kaldım MUSMUTLUYUZ biz bugün kiloları veremedim ama BEBİŞİM olduğunu öğrendim o yüzden geç kaldım listeyi vermekte

sabah

1 yumurta
peynir
5 zeytin
bal
domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği

ara: çay

öğlen

yarım tost ve çay

akşam

çorba
1 dilim ekmek

ara
yoğurt

ilk 3 ay inşallah kilo almam

yarım saat yürüdüm ve dergimi okudum
1 litre su içebildim
kilom 77.2 ama benim tam 1 hafta olmadı

Son düzenleme:

Süper!!! Maşallah barekallah..hayirla gelsin bebecik inşallah...şimdi daha cok dikkat edeceksin tabii..eeee kolay mi hayatının tılsımı geliyor :)

Süper!!! Maşallah barekallah..hayirla gelsin bebecik inşallah...şimdi daha cok dikkat edeceksin tabii..eeee kolay mi hayatının tılsımı geliyor :)

Allah razı olsun canım yarın doktora gideceğiz bakalım ne diyecek eşim için büyük bir sürpriz oldu regl olduğumu biliyordu üstüne görme şeklinde oldum ikinci gün kesildim ama eşime test yapmadan söylemek istemedim umutlanmasın diye söylediğim de şok oldu

Aman MAŞALLAHRabbim sağık versin sana ve bebeğine şanslı gelldik bak görüyor musun?Kilona çok dikkat etmelisin hamur işi makarna patates ekmek bulgur gibi karbonhidratlardan uzakdur bol bol et yumurta peynir ceviz ye bol proteinle beslen...karbonhidrat sana protein bebeğe kilo aldırır..ve en önemlisi tuzdan uzak dur bol bol su iç.demişti doktorum...:94:

Şu dipleri koyu uçları açık renk olanlardan mı?

evet canım spor şart....bunu aksatıncada sürekli bir mazeretimiz var malesef2 gündür ev işleriyle uğraşıyorum bakalım şu hafta sonu bir geçsin hayırlısıyla aynen sporada devam

bu son kilolarını sporla destekleyerek çok daha formda verebilirsin. ev işi yap yap bitmez nankör mola verip kendin için spor yap olmaz mı

(iç ses: söyleyene bak )

hoşbuldum75 kg ile başladım diyete....7.5 ayda 20 kg verdim

müthiş vermişsin tebrik ederim seni

hişşştttt attın mı 1000 adım atmşsındır sen kesin azimli hatunsun. :13::13:

çok güzel bir haber tebrik ederim seni bak bundan sonra daha dikkatli davran gerekiyor

merhabalar kızlar
malum haftasonu kimsecikler yok:103:
umarım kaçamaksız güzel bir hafta sonu geçiririz

aynen canım ev işi nankör ve de bir o kadar yorucubir kaç haftadır spor yürüyüş hak getire ,eğer aksatmamış olsaydım şimdiye bir kaç kilosu gitmişti bile....bir de vücuttaki yağ oranı azaldıkça kilo vermek biraz daha zorlaşıyor sanırım:26:
ama güzel bir haber le geldim bugün tekrardan leslicimle yürüyüşe başladım....
3 mil:45 dk= 300 cal

hoşbuldum75 kg ile başladım diyete....7.5 ayda 20 kg verdim

maşallah ne güzel kilo vermişsin inşallah bizde veririz....

tavsiyelerin için teşekkür ederim canım. gerçekten bu grup bana şanslı geldi.... umarım fazla kilo almammmmm

Günaydın gönlü güzel arkadaşlarım...

1 saat yürüdüm geldim ben :)

biraz geç olsa da günaydınnnn

çok güzel bir haber tebrik ederim seni bak bundan sonra daha dikkatli davran gerekiyor

çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi bekliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…