Hoşgeldin...diyete başladığında kaç kiloydun?merhabalar kızlar
2 hafta öncesinde 55 kg ile mezun oldum ancak ....son hedefim 49 kg ye gelmeyide çok istiyorum....ve akrepçim sizlerle devam edebileceğimi söyledi....desteksiz çok yavaş gidiyor bu kilocuklar umarım en kısa zamanda hepimiz istediğimiz,mutlu olacağımız kilolara ulaşırız....
az kalorili bol keyifli bir günle sevgiler hepinize....
İnşallah canım neden olmasın Sabit kalmaktansa 600 gr da olsa vermek süper...Ya canlarım ne oldu bize??? Aslında herkes de 3-5 gr vermiş niye hala risk grubunda kalmışız ki??? Neyse darısı haftaya inşallah...ben bu hafta 600 gr vermiş olcam bakın gorun ve bayrama 85in altını görmüş olcam...
Sınıf öğretmeni canım...Aramiza yeni katılan arkadaşların hepsi hosgelmis :) tombis gelmisler çıtır giderler insaallah :)
Aymudocum sen de ogretmenin di mi? Branş neydi?
Hümayun okul öncesi
seldom ıngilizce
başka???
yalnız spor da olsun tatlım...
Kızlar mezun bir arkadaşın yetinmeyip kilo vermeye devam etmesi halii.. Menüler ve menü tarzı örnek olsun.. Özellikle akşam sonrası ara olmayışı çok güzel..
Hoşgeldin...diyete başladığında kaç kiloydun?
İnşallah canım neden olmasın Sabit kalmaktansa 600 gr da olsa vermek süper...
Sınıf öğretmeni canım...
Maşallah sana o zaman darısı bize...
hoşbuldum75 kg ile başladım diyete....7.5 ayda 20 kg verdim
Hayatım sabahı yazmıştım felan yok..Tamam parça parça da yazarsın problem yok ama daha sonra tam liste istiyorum.. Geriye dönüp senin sabah menüne bakamam.. Tam liste lütfen..
arkadaşlar ben bugün biraz geç kaldım MUSMUTLUYUZ biz bugün kiloları veremedim amaBEBİŞİM olduğunu öğrendim o yüzden geç kaldım listeyi vermekte
sabah
1 yumurta
peynir
5 zeytin
bal
domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği
ara: çay
öğlen
yarım tost ve çay
akşam
çorba
1 dilim ekmek
ara
yoğurt
ilk 3 ay inşallah kilo almam
yarım saat yürüdüm ve dergimi okudum
1 litre su içebildim
kilom 77.2 ama benim tam 1 hafta olmadı
Süper!!! Maşallah barekallah..hayirla gelsin bebecik inşallah...şimdi daha cok dikkat edeceksin tabii..eeee kolay mi hayatının tılsımı geliyor :)
arkadaşlar ben bugün biraz geç kaldım MUSMUTLUYUZ biz bugün kiloları veremedim amaBEBİŞİM olduğunu öğrendim o yüzden geç kaldım listeyi vermekte
sabah
1 yumurta
peynir
5 zeytin
bal
domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği
öğlen
yarım tost ve çay
akşam
çorba
1 dilim ekmek
ara
yoğurt
1 litre su içebildim
Kızlar bugün sonunda kuaföre tüüüm günümü heba edip saçima ombre yaptırdım..pek iddialı bişey oldu ama şimdilik sevdim...tepem atarsa kestiriveririm kökü bendemanikür pedikur masaj falan simarttim kendimi ama tüm günde bitti geldim nöbete...burada da 1000 adım aticam :) arkadasin adım olcerini taktım belime dolanıp duruyorum :)
Şu dipleri koyu uçları açık renk olanlardan mı?
Günaydın gönlü güzel arkadaşlarım...
1 saat yürüdüm geldim ben :)
evet canım spor şart....bunu aksatıncada sürekli bir mazeretimiz var malesef2 gündür ev işleriyle uğraşıyorum bakalım şu hafta sonu bir geçsin hayırlısıyla aynen sporada devam
Kızlar bugün sonunda kuaföre tüüüm günümü heba edip saçima ombre yaptırdım..pek iddialı bişey oldu ama şimdilik sevdim...tepem atarsa kestiriveririm kökü bendemanikür pedikur masaj falan simarttim kendimi ama tüm günde bitti geldim nöbete...burada da 1000 adım aticam :) arkadasin adım olcerini taktım belime dolanıp duruyorum :)
sabah
1 yumurta
peynir
5 zeytin
bal
domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği
öğlen
yarım tost ve çay
akşam
çorba
1 dilim ekmek
ara
yoğurt
1 litre su içebildim
bu son kilolarını sporla destekleyerek çok daha formda verebilirsin. ev işi yap yap bitmez nankör mola verip kendin için spor yap olmaz mı
(iç ses: söyleyene bak)
müthiş vermişsin tebrik ederim seni
hişşştttt attın mı 1000 adım atmşsındır sen kesin azimli hatunsun. :13::13:
çok güzel bir haber tebrik ederim seni bak bundan sonra daha dikkatli davran gerekiyor
Aman MAŞALLAHRabbim sağık versin sana ve bebeğine şanslı gelldik bak görüyor musun?Kilona çok dikkat etmelisin hamur işi makarna patates ekmek bulgur gibi karbonhidratlardan uzakdur bol bol et yumurta peynir ceviz ye bol proteinle beslen...karbonhidrat sana protein bebeğe kilo aldırır..ve en önemlisi tuzdan uzak dur bol bol su iç.demişti doktorum...:94:
Günaydın gönlü güzel arkadaşlarım...
1 saat yürüdüm geldim ben :)
çok güzel bir haber tebrik ederim seni bak bundan sonra daha dikkatli davran gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?