Atlatırsın inş. canım..Sen başarırsın
Bahocanda izin istedi, giremiyormuş kk ya..Sanırım işyeri sınırlama gewtirmiş nete..Kendi bilgisayarında da sorun var yenilicek saırım onu da...Cumaya kadar halledicek inş sorunu..:92:
olsun tatlım bak ne kadar çok eğlenmiştir kim bilir prenses...
hımm akşamın erken sonrasında bir şey yemediysen müthiş olmuş
sen çok hamaratsın
aslında öğlen tükettiğin için çok da abartmamışsın bence.
hişşşştttt herkes nerde yoklama alırım bakın hadi kızlar toplaşın ne var ne yok anlatın
Sabah : 1 hurma
2 bardak yoğurt çorbası
ara : 1 ceviz
öğle : 1 bardak yoğurt çorbası
akşam : 2 bardak yoğurt çorbası
ara : 3 hurma (planlanan)
2 lt su (hep sivi tuketince icemedim)
30 dk yürüyüş
50*3 sirt ve karın hareketleri
kitap : sunset
kızlar benim çok basit ama çok sevdiğim bir yoğurt çorbası tarifim var, ama kalorisi nedir merak ediyorum..o olunca tumgun başka birşey aramıyorum
tel sehriye, 1 yumurta, yoğurt ve tavuk suyu var içinde....sosu falan yapmiyorum üstüne...sizce günde 5 bardak cokmu?
Hayır canım çok olmaz..Çorba günü olmş bugün
ben teknosadan almıştım ender saraç 7000 adım önermişti..Ama oda çok fazla bence....Spor mağazalarında satılıyormuş...hepsiburada.com da var ben de alicam insaallah...ama günde 10000 adım efsanesi abartiymis anladım...
bluedeniz sen benim tanıdığım bluedenizmisin?
menünden tanımıştım valla..neyse umarım istediğin kiloya ulaşırız..ara sıra uğra bizede...hadi kendine iyi bak
Maaşallah..seni çağırırken gülümseyerek çağırmıştım..Benim takımımda kesin hamile kalırsın diye.. Bebek özlemi içinde olan arkadaşlar buraya geldiğinde hamile kaldılar hep..Geçmişte yaşadık bu örnekleri..Kısmetli bir takım 2. takım
Menülerine bu şekilde devam et hayatım.. Güzel haberlerle gel inş :102::103::104
Canım erken olabilir ama psikolojik de olabilir, üşütmüş de olabilirsin..Limonlu nane çayı yap kendine şekersiz iç..Elma ve naneli sakız da iyi gelir canım..Geçmiş olsun..Sanki oğluşun olucak gibi hissettim nedense..Rabbim sağlıklı hayırlı bir bebek nasip etsin sizlere ve analı babalı büyütsün inş.. :Emirbebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?