Günaydın arkadaşlarr salı gününden beri cezalıydımm siteye giremedimm yazdığımm bir mesajı silmiştimm oda ceza demekmişş bilmiyordumm
kızlar :) 88.3 kilom yani hedefime 0.1 fark atmışımşaka bir yana en azından artık vermeye başladım çok şükür...
başlangıç kilom : 103.4
geçen hafta : 89
bugün : 88.3
89/88.3/0.7/0.78
doğru hesapladım mı bilemiyorum kontrol edermisiniz?
bir de liste taşımayı nereden yapıcam? bir önceki haftanın sayfasından mı? listede ne gibi değişiklikler yapmalıyım bilemedim
neyse en azından hesaplamayı bu hafta becerdiysem haftaya da listeye yerleştirmeyi beceririm :) saf mıyım neyim :/
geçen hafta : 89
bugün : 88.3
89/88.3/0.7/0.78%
Hiçde ağır olmamış hayatım..Tam aksine eksiğin olmuş..Kiremitte etin yanında salata bol yeşillik yemen daha doğru olurdu..
Tatlım sabah peynirle ye karpuzunu..
Canım gözüme çarpanları hemen söylemeden edemicem..Öğle karpuz sonrası çikolata olmasaymış iyiymiş..
Nescafeden uzak dur derim çünkü selülit depoluyor ve yağların erimesine engel oluyor cildi yaşlandırması da cabası..Onun yerine şekersiz türk kahvesi içebilirsin..
Akşam menü sonrası karpuz arası da olmamış canım..Akşam geç saatte kan şekerini yükseltip ertesi gün daha iştahlı olmanı sağlamışsın..
Anne yüreği işte çocukları torunları varken mutlulukla yapmıştır yemekleri canım.. Öyle bir anlatmışınki o sıkmalardan canım çekti resmen
Afiyet olsun ama bu hafta artı kilo olmasın lütfen
***2. TAKIM 315. ETAP ***
akrep33 (63,8 / 64 / -0,2 / -0,31%)
bahiresemanur (72/ / / %) İzinli
karabiber01 (69 / 68,8 / 0,2 / 0,29%)
cceylin ( 66,2 / 65,1 / 1,1 / 1,66%)
seldom ( 89 / 88,3 / 0,7 / 0,79% )
trabzonspor ( 91,3 / 91,2 / 0,1 / 0,11%)
aymudo ( 71,1 / 71,1 / 0 / 0 %) SABİT
2. Takımın Ortalaması : 0,36%
dün akşam menümü yazamadım biraz stresli bir gün geçirdim dün doktora gittik ve bana yolculuğu yasakladı yürüyüş yapamazsın dedi düşük tehlikesine karşı ilaç verdien güzel yanı fasulyemi görmek oldu kesesi oluşmuş ama bana tutunana kadar biraz dikkatlı olalıymışım
dün yediklerim
sabah
yumurta
4 zeytin
bal
peynir
1 dilim ekmek
ara: 2 ceviz
öğlen birşey yiyemedim
akşam
somon balığı ve bol salata
ara: karpuz
geçen hafta 77.2 bu hafta da aynıyım
kitabımı da okudum
Merhabalar ben de takımlara katılmak için talepte bulundum ve akrep33 beni 2.takıma davet etti.öncelikle kendimi ve kilo geçmişimi tanıtayım.30 yaşındayım ismim fatma yeni doğum yaptım oğluşumun 4 ayı bitti 17 haziranda ve ben de artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum.şu an için kilom sabah itibariyle 86.0 yılbaşına kadar 70 kilo olmak istiyorum inş.dietisyene başladım fakat yine de bir motivasyon ve ortak paylaşım egrekiyor ben de bu yüzden takımlara katılmak istedim.daha önceden 14.takımda yarışıyordum fakat hamilelik ve bir düşük sonrası tekrar hamile kaldım ve ancak dönüş şimdiye oldu geri döndüğümde de takımımın dağıldığını gördüm o yüDen yeni vir takım arayışım oldu.mesleğim mimarlık ofisim vardı ama yaşana doğum süreciyle birlikte kapattım şu an evden iş teslimi yapıyorum ama çok yoğun iş almamaya çalışıyorum.spor olarak sadaece akşamları havalar güzel olduğu müddetçe bebeğimi de alıp bebek arabası ile 1 saat normal tempo yürüyüş yapıyorum.kitap okumayı çok seviyorum özellikle yavruşumu uyuturken kitap okuyorum.benden şimdilik bu kadar)
Merhabalar ben de takımlara katılmak için talepte bulundum ve akrep33 beni 2.takıma davet etti.öncelikle kendimi ve kilo geçmişimi tanıtayım.30 yaşındayım ismim fatma yeni doğum yaptım oğluşumun 4 ayı bitti 17 haziranda ve ben de artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum.şu an için kilom sabah itibariyle 86.0 yılbaşına kadar 70 kilo olmak istiyorum inş.dietisyene başladım fakat yine de bir motivasyon ve ortak paylaşım egrekiyor ben de bu yüzden takımlara katılmak istedim.daha önceden 14.takımda yarışıyordum fakat hamilelik ve bir düşük sonrası tekrar hamile kaldım ve ancak dönüş şimdiye oldu geri döndüğümde de takımımın dağıldığını gördüm o yüDen yeni vir takım arayışım oldu.mesleğim mimarlık ofisim vardı ama yaşana doğum süreciyle birlikte kapattım şu an evden iş teslimi yapıyorum ama çok yoğun iş almamaya çalışıyorum.spor olarak sadaece akşamları havalar güzel olduğu müddetçe bebeğimi de alıp bebek arabası ile 1 saat normal tempo yürüyüş yapıyorum.kitap okumayı çok seviyorum özellikle yavruşumu uyuturken kitap okuyorum.benden şimdilik bu kadar)
Canım benim hicbirsey senden ve bebeğinden önemli değil...bırak herşeyi yat 9 ay walla...sağlıkla gelsin yanına da kilolar varsin olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?