Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

***2. TAKIM 315. ETAP ***

akrep33 (63,8/ / / %)
bahiresemanur (72/ / / %)
karabiber01 (69/ / / %)
cceylin (66,2/ / / %)
seldom (89/ 88,3 / 0,7 / 0,79% )
trabzonspor (91,3/91,2/0,1/0,11%)
aymudo (71,1/71,1/ 0 / 0 %) SABİT

2. Takımın Ortalaması : %

Günaydın arkadaşlarr salı gününden beri cezalıydımm siteye giremedimm yazdığımm bir mesajı silmiştimm oda ceza demekmişş bilmiyordumm

geçen hafta : 89

bugün : 88.3

89/88.3/0.7/0.78%

canım hesaplama doğru tebrikler sadece mesela senin kilo hesabın

89-88=0,7

0,7 / 89 x 100 = 0,786517 olduğundan ortalaman 0,79' a yuvarlıyoruz ..

Akrep öyle canım ,anne yapma artıkk demeye başladımm yokk yemeden olmaz diyordu hatta kalsaydım daha en çok sevdiğim dolmayı yapacaktı

Bu hafta kiloma dikkat ettim az yedim sonucu 200 gr eksik çıktıım
ama kızlar ben birde regldim demek çok kilo almamışım reglden dolayıda yüksek çıkmışım demekki geçen haftaa
kilom 68.8 geldi

***2. TAKIM 315. ETAP ***

akrep33 (63,8 / 64 / -0,2 / -0,31%)
bahiresemanur (72/ / / %) İzinli
karabiber01 (69 / 68,8 / 0,2 / 0,29%)
cceylin ( 66,2 / 65,1 / 1,1 / 1,66%)
seldom ( 89 / 88,3 / 0,7 / 0,79% )
trabzonspor ( 91,3 / 91,2 / 0,1 / 0,11%)
aymudo ( 71,1 / 71,1 / 0 / 0 %) SABİT

2. Takımın Ortalaması : 0,36%

Yine kilpayi kurtarmisiz!!! Ne yapsak ki biraz hareketlensek acaba?? Sahsen benim eksiğim spor...salon bitti, çocukla yürüyüş yapamıyorum, evde 3-5 bişey ama yeterli değil...var mi bir öneriniz? Gerçi benim haftalık hedefim 500 gr...bu hafta ulaştım ama süreklilik için spor şart...

dün akşam menümü yazamadım biraz stresli bir gün geçirdim dün doktora gittik ve bana yolculuğu yasakladı yürüyüş yapamazsın dedi düşük tehlikesine karşı ilaç verdi en güzel yanı fasulyemi görmek oldu kesesi oluşmuş ama bana tutunana kadar biraz dikkatlı olalıymışım

dün yediklerim

sabah
yumurta
4 zeytin
bal
peynir
1 dilim ekmek

ara: 2 ceviz

öğlen birşey yiyemedim

akşam
somon balığı ve bol salata

ara: karpuz

geçen hafta 77.2 bu hafta da aynıyım

kitabımı da okudum

Merhabalar ben de takımlara katılmak için talepte bulundum ve akrep33 beni 2.takıma davet etti.öncelikle kendimi ve kilo geçmişimi tanıtayım.30 yaşındayım ismim fatma yeni doğum yaptım oğluşumun 4 ayı bitti 17 haziranda ve ben de artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum.şu an için kilom sabah itibariyle 86.0 yılbaşına kadar 70 kilo olmak istiyorum inş.dietisyene başladım fakat yine de bir motivasyon ve ortak paylaşım egrekiyor ben de bu yüzden takımlara katılmak istedim.daha önceden 14.takımda yarışıyordum fakat hamilelik ve bir düşük sonrası tekrar hamile kaldım ve ancak dönüş şimdiye oldu geri döndüğümde de takımımın dağıldığını gördüm o yüDen yeni vir takım arayışım oldu.mesleğim mimarlık ofisim vardı ama yaşana doğum süreciyle birlikte kapattım şu an evden iş teslimi yapıyorum ama çok yoğun iş almamaya çalışıyorum.spor olarak sadaece akşamları havalar güzel olduğu müddetçe bebeğimi de alıp bebek arabası ile 1 saat normal tempo yürüyüş yapıyorum.kitap okumayı çok seviyorum özellikle yavruşumu uyuturken kitap okuyorum.benden şimdilik bu kadar)

Canım benim hicbirsey senden ve bebeğinden önemli değil...bırak herşeyi yat 9 ay walla...sağlıkla gelsin yanına da kilolar varsin olsun...

E hosgeldin o halde :)

Sabah : 1 simit
2 yağsız karper peynir
biberiyeli yeşil çay
sogus

ara : 1 hurma

öğle : 2 dlm ekmek
2 kofte
1 dlm kek

akşam : koca bir kase bol yesillikli cacık
1 paket çörekotlu kepek bisküvi ( 120 calori )

ara : 1 top dondurma

(4.30da akşam yemeği yedim, 7de dondurma planlıyorum)

3 lt su

Bol kosturmacali bir gün :)

Kitap : arayistayim henüz birşey yok elimde

hoşgeldin canım....

Canım benim hicbirsey senden ve bebeğinden önemli değil...bırak herşeyi yat 9 ay walla...sağlıkla gelsin yanına da kilolar varsin olsun...

doktorum kiloma dikkat etmem gerektiği konusun da uyardı canım fasulyem şimdiden alıştırdı kendini karbonhidrat almamaya gayret ediyorum

Son düzenleme:

Hoşgeldinizz inşallahh yılbasına kadar istediğiniz kiloya inersiziniz
bende tanıtayımm kendimii 35 yaşında 3 çocuk annesiyim
92 kiloyla başladım diyete şimdi 68.8 geliyorum

Bugünküü menümüü yazayımm
Sabah 1 dilim ekmekle domates ve peynir
ara türk kahvesi
öğlen de 4 kaşık tazae fasülye ve 1 dilim ekmek 1 kaşık bulgır pilavı
akşamm eşimin köyüne gidiyoruz kayınvalimdem gil bize geliyor onlarla gideceğizz eşimin canısıkılmış evde değişiklik olsun dedikk
akşamm ne yerimm bilmiyorumm orda

herkezin haftasonuu çok güzel geçsinn inşallahhh kaçamaksızz birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…