Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hoş geldin canım..

Amiin inş canım.. En güzel hafta sonu bizimle olsun

Canım benim hicbirsey senden ve bebeğinden önemli değil...bırak herşeyi yat 9 ay walla...sağlıkla gelsin yanına da kilolar varsin olsun...

E hosgeldin o halde :)
Teşekkür ederim hoşbulduk
hoşgeldin canım....

doktorum kiloma dikkat etmem gerektiği konusun da uyardı canım fasulyem şimdiden alıştırdı kendini karbonhidrat almamaya gayret ediyorum

Çok teşekkür ederim bu arada hamileliğiniz de hayırlı olsun ben hamilelik boyunca 14-15 kilo aldım gayret ederseniz çok zorlanmadan keyifli bi hamilelik geçirebilirsiniz şu an sadece 5 kilo fazlam kaldı ama diğerleri hamilelik öncesi kilolar işte onlar benim asıl derdim.inş hep beraber gdiecek bu kilolar)

Hoşgeldinizz inşallahh yılbasına kadar istediğiniz kiloya inersiziniz
bende tanıtayımm kendimii 35 yaşında 3 çocuk annesiyim
92 kiloyla başladım diyete şimdi 68.8 geliyorum

İnş.offfff diyorum başka da bişey demiyorum bu azme

Nasıl gitti bu kilolar ne kadar zamanda oldu?bana da şevk olsun.

Sağ ol canım ben de işte 77.2 ile hamile kaldım 4 ay kiloalmamaya gayret ediyorum protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bu benim ilk hamileliğim sizler tecrübelisiniz başım sıkışınca size gelirim artık :)

İnş kucağına sağlıkla alırsın bebişini.ne kadarlıksın şu an?ben ilk 5 ay hiç kilo almadım önce mide bulantıları sonrada dikkat ettim bol yeşil salata tükettim çok yüksek kilolu olduğum halde ne hamilelik şekeri çıktı ne bişey.inş seninde öle our.baştan dikkat edince son 1 ay çok rahat geçiyo.ne zaman istersen ister özelden ister burdan yardımcı olmaya hazırım canım

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım 4 haftalık dedi Dr inşallah benim de rahat geçer :)

Sabah
Yumurta
Peynir
4zeytin
1 dilim ekmek
Bal

Öğlen
1 kase yoğurt
1 tabak semizotu yemeği

Akşam
1 kase çorba
1 kabak dolmadı
3 kaşık yağsız yoğurtlu makarna

Aralarda ceviz badem ve dondurma yedim 1.5 litre su içtim kitabımı okudum

Sabah kalkınca 2 bardak su 3 ceviz içi
3 saat sonra 1,5 dlim ekmek,1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir domates salatalık
3 saat sonra 15 kiraz,3 kayısı
3 saat sonra 3 köfte,1 biber dolması
Birazdan da 1 bardak sütlü türk kahvesi içicem şekersiz ve kapanışıyapıcam
Suyu ister istemez çok içiyorum emzirdiğim için 3 litre oldu hatta geçiyor genelde
Bugun yürüyüş yapamadım hava yağmurlu gibiydi rüzgar olunca oğluu çıkarmak istemedim.onun yerine ütülerimi bitirdim
Kitabımı da birazdan okuyacağım genelde din felsefesi ve çocuk eğitimi ağırlıklı okuyorum şu aralar annelik sanatı diye bir kitaba devam ediyorum

Son düzenleme:
Humayun ve seldom sizi görüyorum aşşağıda kalıp muhabbet etmek isterdim fakat bugün bütün gün ütü yapınca ev olduğu gibi duruyor ancak yetiştiririm benden bu kadar bugünlük.yarın görüşürşz.herkese bol aktiviteli az kalorili geceler

Nihayet tatilim başladı haftasonu için eşim yakınlarda bi otelden yer ayırmış... Biraz sonra yola çıkacağız...açık büfeye olan savaşımı ben kazanırım inşallah:)

Dün neler yedim...
sabah:kahvaltı yapamadım
Ara:karpuz
Öğle:5 kaşık patates salatası sekersiz çay
Ara:2 tane kayısı
Akşam:5 tane çiğköfte:bol marul maydanoz
2litre su

Kızlar ne oldu bana bilmiyorum...tam 10.30da uyandım...sanırım en son üniversiteside uyumustum böyle...hiç hoşlanmadım ya gün bitti :/

boooolca yüzüp kalori harcarsın inşallah :) darısı başımıza...iyi tatiller

Sabah : 2 ızgara kofte
2 dlm ekmek
sogus
biberiyeli yeşil çay

ara : 1 hurma
1 kayısı

öğle : 2 kase yoğurt çorbası

akşam : (16.00) 1 tombik döner sade
ayran

2 lt su

1 saat çarşı pazar gezmesi

Selamlar herkese.yoğun bir gunle birlikte sonnda yatırdım bıdığı.arkadaşım süünet düğünü vardı bugün ufaklığı halasına bıraktık biz gittik.gün içinde dengeli yemeğe çalıştım ama işte idare eder bir menü oldu.aslında diyetteyim demek gerek normalde ama ben diyince emzirdiğim için hemen herkes bi tepki gösteriyor ben de eşimden başkasına söylemedim bunu.o yüzden dışarda maukl yiyip evdeyken dengelemeye çalışıyorum.sizlerin günü masıl geçti?

İyi tatiller.açık büfe savaşında da başarılar

Sende bendensin sabah ben de dün akşam yemeyi çok istediğim ama yarına ertelediğim ızgara köfteyi yedim)
Aktivite güzel menü de bence ii.afiyet olsun

saat 8:00 3 ceviz içi
Saat 11:30 1,5 dilim ekmek,1köfte,1 haşlanmış yumurta
Saat 14:30 3 kayısı
Saat 16:30 1 normal porsiyon tavukllu pilav,2 tulumba tatlısı,1bardak ayran
Saat 19:00 2 tatlı,2tuzlu kuru pasta
Saat 21:30 1 tabak taze fasulye
Belki acıkırsam yatmadan da 1 bardak süt içerim ve kapanış
Akşam üzeri de 1 saat yürüdüm kocişle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…