Hoş geldin canım..Merhabalar ben de takımlara katılmak için talepte bulundum ve akrep33 beni 2.takıma davet etti.öncelikle kendimi ve kilo geçmişimi tanıtayım.30 yaşındayım ismim fatma yeni doğum yaptım oğluşumun 4 ayı bitti 17 haziranda ve ben de artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum.şu an için kilom sabah itibariyle 86.0 yılbaşına kadar 70 kilo olmak istiyorum inş.dietisyene başladım fakat yine de bir motivasyon ve ortak paylaşım egrekiyor ben de bu yüzden takımlara katılmak istedim.daha önceden 14.takımda yarışıyordum fakat hamilelik ve bir düşük sonrası tekrar hamile kaldım ve ancak dönüş şimdiye oldu geri döndüğümde de takımımın dağıldığını gördüm o yüDen yeni vir takım arayışım oldu.mesleğim mimarlık ofisim vardı ama yaşana doğum süreciyle birlikte kapattım şu an evden iş teslimi yapıyorum ama çok yoğun iş almamaya çalışıyorum.spor olarak sadaece akşamları havalar güzel olduğu müddetçe bebeğimi de alıp bebek arabası ile 1 saat normal tempo yürüyüş yapıyorum.kitap okumayı çok seviyorum özellikle yavruşumu uyuturken kitap okuyorum.benden şimdilik bu kadar)
Bugünküü menümüü yazayımm
Sabah 1 dilim ekmekle domates ve peynir
ara türk kahvesi
öğlen de 4 kaşık tazae fasülye ve 1 dilim ekmek 1 kaşık bulgır pilavı
akşamm eşimin köyüne gidiyoruz kayınvalimdem gil bize geliyor onlarla gideceğizz eşimin canısıkılmış evde değişiklik olsun dedikk
akşamm ne yerimm bilmiyorumm orda
herkezin haftasonuu çok güzel geçsinn inşallahhh kaçamaksızz birde
Teşekkür ederim hoşbuldukCanım benim hicbirsey senden ve bebeğinden önemli değil...bırak herşeyi yat 9 ay walla...sağlıkla gelsin yanına da kilolar varsin olsun...
E hosgeldin o halde :)
hoşgeldin canım....
doktorum kiloma dikkat etmem gerektiği konusun da uyardı canım fasulyem şimdiden alıştırdı kendini karbonhidrat almamaya gayret ediyorum
Hoşgeldinizz inşallahh yılbasına kadar istediğiniz kiloya inersiziniz
bende tanıtayımm kendimii 35 yaşında 3 çocuk annesiyim
92 kiloyla başladım diyete şimdi 68.8 geliyorum
Hoş geldin canım..
Amiin inş canım.. En güzel hafta sonu bizimle olsun
Sağ ol canım ben de işte 77.2 ile hamile kaldım 4 ay kiloalmamaya gayret ediyorum protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bu benim ilk hamileliğim sizler tecrübelisiniz başım sıkışınca size gelirim artık :)Çok teşekkür ederim bu arada hamileliğiniz de hayırlı olsun ben hamilelik boyunca 14-15 kilo aldım gayret ederseniz çok zorlanmadan keyifli bi hamilelik geçirebilirsiniz şu an sadece 5 kilo fazlam kaldı ama diğerleri hamilelik öncesi kilolar işte onlar benim asıl derdim.inş hep beraber gdiecek bu kilolar)
Hoşgeldinizz inşallahh yılbasına kadar istediğiniz kiloya inersiziniz
bende tanıtayımm kendimii 35 yaşında 3 çocuk annesiyim
92 kiloyla başladım diyete şimdi 68.8 geliyorum
Sağ ol canım ben de işte 77.2 ile hamile kaldım 4 ay kiloalmamaya gayret ediyorum protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bu benim ilk hamileliğim sizler tecrübelisiniz başım sıkışınca size gelirim artık :)
Teşekkür ederim canım 4 haftalık dedi Dr inşallah benim de rahat geçer :)İnş kucağına sağlıkla alırsın bebişini.ne kadarlıksın şu an?ben ilk 5 ay hiç kilo almadım önce mide bulantıları sonrada dikkat ettim bol yeşil salata tükettim çok yüksek kilolu olduğum halde ne hamilelik şekeri çıktı ne bişey.inş seninde öle our.baştan dikkat edince son 1 ay çok rahat geçiyo.ne zaman istersen ister özelden ister burdan yardımcı olmaya hazırım canım
İnş. Allah yardımcın olsun.Teşekkür ederim canım 4 haftalık dedi Dr inşallah benim de rahat geçer :)
Nihayet tatilim başladı haftasonu için eşim yakınlarda bi otelden yer ayırmış... Biraz sonra yola çıkacağız...açık büfeye olan savaşımı ben kazanırım inşallah:)
Dün neler yedim...
sabah:kahvaltı yapamadım
Ara:karpuz
Öğle:5 kaşık patates salatası sekersiz çay
Ara:2 tane kayısı
Akşam:5 tane çiğköfte:bol marul maydanoz
2litre su
İyi tatiller.açık büfe savaşında da başarılarNihayet tatilim başladı haftasonu için eşim yakınlarda bi otelden yer ayırmış... Biraz sonra yola çıkacağız...açık büfeye olan savaşımı ben kazanırım inşallah:)
Dün neler yedim...
sabah:kahvaltı yapamadım
Ara:karpuz
Öğle:5 kaşık patates salatası sekersiz çay
Ara:2 tane kayısı
Akşam:5 tane çiğköfte:bol marul maydanoz
2litre su
Sende bendensin sabah ben de dün akşam yemeyi çok istediğim ama yarına ertelediğim ızgara köfteyi yedimSabah : 2 ızgara kofte
2 dlm ekmek
sogus
biberiyeli yeşil çay
ara : 1 hurma
1 kayısı
öğle : 2 kase yoğurt çorbası
akşam : (16.00) 1 tombik döner sade
ayran
2 lt su
1 saat çarşı pazar gezmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?