günaydın herkese.
dün giremedim ama bugün geçmişe dair ne varsa okudum.
püsküütün paylaştıgı tabloya göre en az kilo veren benim iki aylık sürede. elimden geleni yapıyorum özellikle bu hafta için. her akşam ikişer saat yürüdüm açıkhavada. umarım yarın tartıda faydasını görürürüm...
herkese hayırlı geceler hemen menümü yazayım
sabah
sucuklu yumurta
peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
bal
ara
3 ceviz
öğlen
nesfit ve yoğurt
ara
5 badem
akşam
kiremitte tavuk
salata
ayran
çok az ekmek
merhaba kızlar bu ypğunluk nezman bitecek..yorgunluktan gozlerim kapanıyor kimseye yorum yazamamak çok kotu yaaa idare ediyorsunuz biliyorum beni sağolun buarada ben bu hafta sonu tartılamayabilirim kaptanım müsabaka var cuma gunu ve yurtta kalacağız tartı bulamacağım buyuk ihtimal bulsamda 20 tane çocuk nasıl gidecem tartılacam bilemedim benim fikrim tartılamazsam beni sabit yada izinli sayarmısınız cuma güünü eğer saat 9.00 a kadar bildirimde bulunmazsam tartılamadım demektir siz nasıl uygun gorurseniz oyle yapalım
gelelim menuyee
sabah: 2 dlm ekmek
zeytin
öğle: 4 yk pilav
sinitzel
domates salatalık
1 kase mercimek çorba
ara: çay
2 top dondurma
akşam: 1 tabak taze fasulye
2 dlm ekmek
dun mesajı yazdıktan sonra gofret yedim ama kızmayın bana adet olamadım hala çok gerginim bel ağrısı beni mahvetdiyor ne yapacam bilmem şu maç bitsed edr ye gitsem
sizi seviyorum beni özleyin...
selam kızlar kaptanım sana paylaşıma bak diyecektim ama bakmışsın bile.
nasılsınız kızlar antalya müthiş nemli bu yüzden sıcaklıkta çok yüksek
iyi ki klimalar var ne yapardık bilmiyorum valla.
şirkette klimalar tam gaz açık ve ben şuan donuyorum
bir de gözümde arpacık çıktı dün, bugün de şişmeye başladı. sarımsak sürdüm, çay kompresi yaptım, antibyotikli merhem de sürdüm ama nafile.... var mı önerisi olan ?
günaydın herkese.
dün giremedim ama bugün geçmişe dair ne varsa okudum.
püsküütün paylaştıgı tabloya göre en az kilo veren benim iki aylık sürede. elimden geleni yapıyorum özellikle bu hafta için. her akşam ikişer saat yürüdüm açıkhavada. umarım yarın tartıda faydasını görürürüm...
Günaydın şeker kızlar
Bu hafta toparlayamadım bir türlü yaa
Kesin artı kilo olucak ufffffffffffffffffffff noldu bana neden toparlayamıyorum yaa :113::113::113:
selam kızlar kaptanım sana paylaşıma bak diyecektim ama bakmışsın bile.
nasılsınız kızlar antalya müthiş nemli bu yüzden sıcaklıkta çok yüksek
iyi ki klimalar var ne yapardık bilmiyorum valla.
Spor yapmaktan çok sıkılırım ama bahçede zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile toprakla uğraşmak müthiş..dalından taze taze koparmak hariika kesinlikle tavsiye ederim..Sizin bu bahçe olayina da bayılıyorum :) ne güzel...bende bahçe katı bir ev düşünüyorum bakalım...belki ben de gaza gelirim sizi görüp :)
merhaba kızlar bu ypğunluk nezman bitecek..yorgunluktan gozlerim kapanıyor kimseye yorum yazamamak çok kotu yaaa idare ediyorsunuz biliyorum beni sağolun buarada ben bu hafta sonu tartılamayabilirim kaptanım müsabaka var cuma gunu ve yurtta kalacağız tartı bulamacağım buyuk ihtimal bulsamda 20 tane çocuk nasıl gidecem tartılacam bilemedim benim fikrim tartılamazsam beni sabit yada izinli sayarmısınız cuma güünü eğer saat 9.00 a kadar bildirimde bulunmazsam tartılamadım demektir siz nasıl uygun gorurseniz oyle yapalım
gelelim menuyee
sabah: 2 dlm ekmek
zeytin
öğle: 4 yk pilav
sinitzel
domates salatalık
1 kase mercimek çorba
ara: çay
2 top dondurma
akşam: 1 tabak taze fasulye
2 dlm ekmek
dun mesajı yazdıktan sonra gofret yedim ama kızmayın bana adet olamadım hala çok gerginim bel ağrısı beni mahvetdiyor ne yapacam bilmem şu maç bitsed edr ye gitsem
sizi seviyorum beni özleyin...
bir de gözümde arpacık çıktı dün, bugün de şişmeye başladı. sarımsak sürdüm, çay kompresi yaptım, antibyotikli merhem de sürdüm ama nafile.... var mı önerisi olan ?
Süper ya...ben de haftaya aksamlari yurucem inşallah...
Akrepcim sen sakiiiiiin pesetmesenin motivasyonun şart bize...burayi okudukça daha dikkatli oluyorum ben..
Sorma ıstanbul da öyle...kapı dışarı çıkmıyorum resmen...
Spor yapmaktan çok sıkılırım ama bahçede zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile toprakla uğraşmak müthiş..dalından taze taze koparmak hariika kesinlikle tavsiye ederim..
Canım ben de hala aynı durumdayım ama allahtan kilo almadım..ama çok dikkat ediyorum bu hafta kesin kilo verirdim ..ama almadığıma şükreder durumdayım ...bana adaçayını önerdiler içiyorum sende dene bence...
Sabah : 2 dlm ekmek
1 tane kıymalı yumurta
biberiyeli yeşil çay
ara : 1 dlm kek
öğle : 5 kasık patlican patates dizme
yarım pogaca
300 gr karpuz
Ara : 2 lokma kek
akşam : 150 gr haşlanmış tavuk göğsü
ayran
1 top dondurma
3 lt su
30 dk yürüyüş
Menüyü çok begendim...bravo :)
Günaydın şeker kızlar
Bu hafta toparlayamadım bir türlü yaa
Kesin artı kilo olucak ufffffffffffffffffffff noldu bana neden toparlayamıyorum yaa :113::113::113:
Tatlım tartılamazsan eğer, bildirimde bulunmadı der haftaya kilonu ikiye böleriz..
Biter yoğunluğun merak etme rahat ol lütfen..
Özledik bilee3:
liste işlemini bilmedim için hala sadece kilo bildirimde bulunuyorum biri bana özel msj atsa işlemi buraya yazarsanız sayfalar arasında kaybedebilirim
kiloo:91,200 maalesef sabit neden bilmiyorum oysaki bu hafta ok hareketli idim...
dunki menu
sabah: az patates kızartma
domates salatalık
çay 1 şekerli
peynir az
13.20: 1 paket uno griisino küçük paketler var onlardan
16aynısı
17.40: 4-5 tane kuru pasta
20.45: ancak mideme sıcak birşeyler girdi
1 kase hazır ezo gelin
3 dlm ekmek aslınd abugun çok karbonhidrat aldım ama açlıktan olecektim butun gün ayak üstü idim ve çok yorgun
3 yk pilav
4 yk tavuk sote
eve geldim saat 22.00 gibi kızımı doyurdum kıyamam ayrı kalmak çok zordu
annem fasulye kavurmuş unda patlıcan kızartma
2-3 çatalda onların tadına baktım...eeee sabit çıkmam çok normal değilmi?????
ama dun gerçekten çok hareketliydım yaaaa
zaten öğrenciler kilo dşerken bende onlarla çalıştım 200 tan ip atlamışımdır diğerlerini saymıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?