Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın herkese.

dün giremedim ama bugün geçmişe dair ne varsa okudum.

püsküütün paylaştıgı tabloya göre en az kilo veren benim iki aylık sürede. elimden geleni yapıyorum özellikle bu hafta için. her akşam ikişer saat yürüdüm açıkhavada. umarım yarın tartıda faydasını görürürüm...

Günaydın şeker kızlar

Bu hafta toparlayamadım bir türlü yaa
Kesin artı kilo olucak ufffffffffffffffffffff noldu bana neden toparlayamıyorum yaa :113::113::113:

Evet evet evet işte beni motive eden ilk paylaşım harikasın canım.. Bol hareket lazım..Bol bol hareket
Kendimi nası motive ediyorum ama

Tatlım tartılamazsan eğer, bildirimde bulunmadı der haftaya kilonu ikiye böleriz..
Biter yoğunluğun merak etme rahat ol lütfen..

Özledik bilee3:

selam kızlar kaptanım sana paylaşıma bak diyecektim ama bakmışsın bile.

nasılsınız kızlar antalya müthiş nemli bu yüzden sıcaklıkta çok yüksek

iyi ki klimalar var ne yapardık bilmiyorum valla.

Mersin de aynı canım..Sıcaklık aynı ama nem yüksek..

şirkette klimalar tam gaz açık ve ben şuan donuyorum

bir de gözümde arpacık çıktı dün, bugün de şişmeye başladı. sarımsak sürdüm, çay kompresi yaptım, antibyotikli merhem de sürdüm ama nafile.... var mı önerisi olan ?

Geçmiş olsun canım.. Gözüne yapılacak bişii yok gibi tek çare beklemek..Belli bir süre sonra kayboluyor zaten..

Süper ya...ben de haftaya aksamlari yurucem inşallah...

Günaydın şeker kızlar

Kesin artı kilo olucak ufffffffffffffffffffff noldu bana neden toparlayamıyorum yaa :113::113::113:

Akrepcim sen sakiiiiiin pesetme senin motivasyonun şart bize...burayi okudukça daha dikkatli oluyorum ben..

Sorma ıstanbul da öyle...kapı dışarı çıkmıyorum resmen...

Sizin bu bahçe olayina da bayılıyorum :) ne güzel...bende bahçe katı bir ev düşünüyorum bakalım...belki ben de gaza gelirim sizi görüp :)
Spor yapmaktan çok sıkılırım ama bahçede zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile toprakla uğraşmak müthiş..dalından taze taze koparmak hariika kesinlikle tavsiye ederim..

Canım ben de hala aynı durumdayım ama allahtan kilo almadım..ama çok dikkat ediyorum bu hafta kesin kilo verirdim ..ama almadığıma şükreder durumdayım ...bana adaçayını önerdiler içiyorum sende dene bence...

Sabah:bol yeşillik+yumurta+peynir+1 dilim tam buğday ekmeği+sekersiz çay
Ara:3 tane kayısı
Öğle:arkadaşlar okulda sucuk mangal yaptı..Ekmeklerinin arasına domatesle birlikte koyup yediler ama ben sadece bir dilim sucuk yedim ekmeksiz...
Ara:karpuz
Akşam:dün yaptığım kabak yemeğinde biraz kaldı yoğurtla yemeyi düşünüyorum...
2litre su
kitap:dönüş
Spor:ütülenmeyi bekleyen 3 sepet çamaşır

canım geçmiş olsun çok zor durum. kız klimalar olmasa alev alev ne yapardık.

çıkmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sabah : 2 dlm ekmek
1 tane kıymalı yumurta
biberiyeli yeşil çay

ara : 1 dlm kek

öğle : 5 kasık patlican patates dizme
yarım pogaca
300 gr karpuz

Ara : 2 lokma kek

akşam : 150 gr haşlanmış tavuk göğsü
ayran
1 top dondurma

3 lt su

30 dk yürüyüş

selam balkonda cay keyfi yapiyoruz ailecek isten gec ciktim eve geldim bizimkiler yemeklerini yemisler ben de cayi demledim o arada balkonu yikadim keyfe oturdum ohhh mis bir gorseniz gunduz ki sicak bunaltici havadan eser yok simdi yarin sabahta 6 da kalkip deniz keyfi yapasimiz var bakalim herkese iyi geceler

emzirdiğim için içemiyorum ada çayı sanırım araştırmam lazım annem benim üstüme 2. kez oldu delirecem heryerim şiş stresim her gecen gun artıyor musabaka yerine kızımıda goturemiyorum emziremiyorum haliyle gogüslerim acıyor 3 gun güzel bi şekilde bitse.....

Menüyü çok begendim...bravo :)

teşekkürler canım ama kiloda fark yok açlıktan kırılıyorum kilo aynı bende herzamanki gibi senin menunu beğendim yan yana olsak varya ne kilo veririm haaa

Günaydın şeker kızlar

Tatlım tartılamazsan eğer, bildirimde bulunmadı der haftaya kilonu ikiye böleriz..
Biter yoğunluğun merak etme rahat ol lütfen..

Özledik bilee3:

kaptanımmmmm darlanma yaaa sen zaten yapman gerekeni biliyorsun onu yap yeter
kilomuda yazcam sabahın 6sında kalktım uyku yok yorgunluktan uyayamıyorum

geçmiş olsun yaaa yazdıklarını biliyorum bende farklı bi iyileştirme bilmiyorum...

liste işlemini bilmedim için hala sadece kilo bildirimde bulunuyorum biri bana özel msj atsa işlemi buraya yazarsanız sayfalar arasında kaybedebilirim

kiloo:91,200 maalesef sabit neden bilmiyorum oysaki bu hafta ok hareketli idim...

dunki menu

sabah: az patates kızartma
domates salatalık
çay 1 şekerli
peynir az

13.20: 1 paket uno griisino küçük paketler var onlardan

16 aynısı

17.40: 4-5 tane kuru pasta

20.45: ancak mideme sıcak birşeyler girdi
1 kase hazır ezo gelin
3 dlm ekmek aslınd abugun çok karbonhidrat aldım ama açlıktan olecektim butun gün ayak üstü idim ve çok yorgun
3 yk pilav
4 yk tavuk sote

eve geldim saat 22.00 gibi kızımı doyurdum kıyamam ayrı kalmak çok zordu
annem fasulye kavurmuş unda patlıcan kızartma
2-3 çatalda onların tadına baktım...eeee sabit çıkmam çok normal değilmi?????

ama dun gerçekten çok hareketliydım yaaaa
zaten öğrenciler kilo dşerken bende onlarla çalıştım 200 tan ip atlamışımdır diğerlerini saymıyorum

kızlar :) 88.3 kilom yani hedefime 0.1 fark atmışım şaka bir yana en azından artık vermeye başladım çok şükür...

başlangıç kilom : 103.4

geçen hafta : 89

bugün : 88.3

89/88.3/0.7/0.78

doğru hesapladım mı bilemiyorum kontrol edermisiniz?

bir de liste taşımayı nereden yapıcam? bir önceki haftanın sayfasından mı? listede ne gibi değişiklikler yapmalıyım bilemedim

neyse en azından hesaplamayı bu hafta becerdiysem haftaya da listeye yerleştirmeyi beceririm :) saf mıyım neyim :/

canım biliyorsun ki regl şişkinliğine çok da yapacak bir şey yok!! o zaman kilo duraklamasına çok takılmadan menülere dikkate devam ediyoruz...mens döneminden sonra aniden birkaç kilo verirsin merak etme...akşam atıştırmalarını bırakırsan menüde sorun yok yani geçmişe göre epey yoluna girdi...mesela ben 5.30 da akşam yemeğini yiyorum ve 9 gibi eğer geç saate kadar ayakta olacaksam cacık, hurma atıştırıyor başka hiçbirşeye el sürmüyorum..koklamıyorum bile :) şu yarışmayı atlat bence daha da düzene girecek inşallah...allah emeklerinizi ziyan etmesin...yardımcınız olsun...hayırlı sonuçlarla bitirin gelin inşallah...hade bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…