Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Veeeee sonunda sergimiz toplandı ve bizim akşam mesaileri bitti şükür...gündüz çocuk akşam nobet felegim şaştı ama kuzucumla çok iyi degerlendirdik bu günleri...pazartesi normal mesaiye dönünce kuzucum da yaz okuluna başlayacak, benim yeme düzenim normale dönecek ve yürüyüş yapicam inşallah...

Pazartesi dr kontrolüm var bakalım ne diyecek...listeni yenilicez demişti, sanırım kalori azaltacak ve ramazan diyetini netlestircek...niyeyse pek heyecanlıyım bu sefer :) sanki 2 kura geçtim gibi geliyor :)

Şu yürüyüş işini ben de bi becersem ama nasıl??? Çocukla yürümek mümkün değil e birakma şansım yok!!! Eve yürüyüş bandı mı alsam ne yapsam acaba???

İyi tatiller canım benim tatil planları suya düştü artık fatsanın sahilinde turlarım :)

Dr daha zevkli ilerliyor diyet ben diyetisyenimle 97 den 68 düşmüştüm

Şu yürüyüş işini ben de bi becersem ama nasıl??? Çocukla yürümek mümkün değil e birakma şansım yok!!! Eve yürüyüş bandı mı alsam ne yapsam acaba???

Canım benim evde yürüyüş bandım var almadan önce kocamın başının etini yedim resmen bi alsan tepesinden inmem diyordum ama nerde tam düzene oturtmuştum ki bu sefer bebiş yüzünden Dr izin vermiyor

Sabah
Menemen
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Küçük pide

Öğlen
İnce 1 dilim meyveli yaş pasta

Akşam
2 kaşık kırmızı et
3 kaşık keşkek ( düğündeydim )

1 litre su içebildim birazdan kitap okuyacağım

Herkes boşa alma diyor ama sporsuz da olmuyor...ben 2 gün plates yaptım kış boyu ama yazın çekilmiyor

Aslında 7 yaşına girdi ama tempolu yuruyemiyoruz ki onunla...bugün 1 saat yürüdük mesela ama toplasam 1-1,5 km bir mesafe
Olsun hiç yürümemekten iyidir.bulunduğun yer nasıl bilmiyorum ama bizim arkadaş bi park bulmuş çocuk oyun alanının yanında belediyelerin koyduğu spor aletleri de var çocuğu hemen yanında parkta oyun oynarken o da sporunu yapıyor aletlerle tabi bilmiyorum o şekilde bi mkanın var mı

Arkadaşlar ben çıkıyorum.bütün gün dışardaydım ancak evi toplar yatarım.yarın şehirdışından misafiriolacak inş.az ortalığı hizaya sokayım.ii geceler az kalrili bol areketli))

Sitemizin süper bir parkı var o aletlerden de ama ben sokak ortasında spor yapmaya bi cesaret edemedim gitti...bi garip geliyor :) bi de bütün öğrencilerimle aynı sitedeyim neredeyse, sanırım karizmayi cizdirmekten korkuyorum :)

Arkadaşlar ben çıkıyorum.bütün gün dışardaydım ancak evi toplar yatarım.yarın şehirdışından misafiriolacak inş.az ortalığı hizaya sokayım.ii geceler az kalrili bol areketli))
İyi geceler kolay gelsin canım :)

Ben dışarıdaki o aletleri kullanamıyorum bana da garip geliyor zannediyorum herkes bana bakıyor

Hanımlar sormayın neler oldu...bugün yola çıktık iyi güzel öğle oteldeydim bol bol yüzdüm termal havuzuda vardı sauna falan herşey güzel ilerliyordu akşam yemeğindede açık büfeyi yendim.çok az yedim..havuza tekrar indik saat 22 gibi odaya çıktık eşime iş yerinden bir telefon işler karışmış mutlaka gelmeniz gerekiyor dediler..apar topar hazırlandık 3 saatlik yol yeni geldik..eşim hemen işe gitti sabaha kadarda gelemeyecek gibi....:105:neyse vardır bundada bir hayır....

sabah:menemen +1 dilim kepek ekmeği+sekersiz çay
Ara:5 tane kayısı
Öğle:yok kahvaltıyı çok geç yaptık
Akşam:1 tane biber dolması şehriye çorbası bol salata
3 litre su
spor:2 saat yüzme bol bol suyda oynama...

Dediğin gibi vardır bunda da bir hayır...yaz uzun daha çok gidersiniz inşallah...daha benim 1,5 ay var tatile :/
Bir de güya istanbuldayiz her yerimiz deniz ama ayağını suya sokmak için senin kadar yol gidiyoruz nerdeyse :)

Süper olmuş menü ve yüzme

kızlar geldim ben 4 günlük aldığım yıllık iznim bitti
dönüşüm muhteşem olur inş
okuyalım bakalım sizleri
sizle payalaşacak çk şeyler biriktirdim
hepinizi özledim

annemin evinin önünde bir park var kızlar kadınları görün erken kalkarım ben saat 6 da inanın ki koşanı gördüm hayran kaldım siz önder olun size katılan çoğalır emin olun spor yapmak ayıp değil ki sağlıklı yaşam için şart hem sonra ben gibi küçük bir ilçede yaşamadığınıza göre sorun ne beyninizdeki sosyolojik meseleleri halledin bence ...
İyi geceler kolay gelsin canım :)

Ben dışarıdaki o aletleri kullanamıyorum bana da garip geliyor zannediyorum herkes bana bakıyor
aşın bu düşünceleri kızlar hadi hergün ikindin çıkın bakın ikinci gün sizden cesaret bulup kendini sokağa atan kadınlara şahit olursunuz
babam ameliyat olduğunda olmuştu bana bu durum babam ameliyatta düşünün iş yerinden aradılar ÖSYM iş var çok talep var gel diye allahım ya hala öfkesi üstümde hemen ertesi gün yolla çıkmak zorunda kalmıştım ha tatil olsa daha çok kızarım o kaar çalışmışım bir sene tam dinlenecem alooo allah sabır versin ne gıcık bir durum sükûnetle karşılamışsın ne güzel kuşum ...
yürüyüş süper olmuş kuşum
ayy düğün yemekleri çok güzel olur kalabalık off off afiyet olsun kuşum
4 Tane şu şişeni doldurdumm dolaba koydumm günde 4 şişeyi bitirmeye çalışıyorumm
yanlış yapıyorsun kuşum
diğer şişe bitince doldurmasan olmaz doldursan karışır sonra evdekilerin içtiklerini ayırsan olmaz bence sen kendine bardak edin buzdolabına mıknatısla hergün için her bardak için bir çarpı at unutursan unutmazsan bir iki diye say ok ben annemin evinde öyle yapıyorum daha pratik

şimdi fatsa hamilemisin hamilelik sonrası kilon mu var anlamadım ama sen yeme alışkanlığı kazan çevrene kabul ettir zorlamazlar kilosuz bir hayatın olur hamilelikte de almazsın kilo falan
kesinlikle sporsuz veremiyorum bugün başlıyor lesliiye dönüyorum kızlar
kuşum olmamış öğünleri atlama bir elma taşı yanında atlama ama ye öğlen atlama sakın yada dışardaysan marketib b irinden şu küçücük yoğurtlar varya onlardan alıver ye yada ayran iç ma mutlaka miğde yiyecek görsün hassas dönemden geçiyorsan dikkat et geçmiş olsun
merhaba hoş geldin kuşum ben bahire kızlar baho der memurum bekarım 30 yaşındayım küçük bir ilçede yaşıyorum ÖSYM sorumlusuyum taşınır kayıt ve yemekhane sorumlusu ayrıca evlenememe ve kilo gibi sorunlarım var geçen hafta 4 günlük yıllık izin almıştım annemin evinde de net yok onun için takımda da izinli idim ...

Hoşgeldinizz inşallahh yılbasına kadar istediğiniz kiloya inersiziniz
bende tanıtayımm kendimii 35 yaşında 3 çocuk annesiyim
92 kiloyla başladım diyete şimdi 68.8 geliyorum
gıcccıııkkkkkkk
offf sucuk mangallll alllaahhımmmm ekmeksiz yeseydin kuşum bol bol birşeycik olmaz
Günaydın şeker kızlar

Bu hafta toparlayamadım bir türlü yaa
Kesin artı kilo olucak ufffffffffffffffffffff noldu bana neden toparlayamıyorum yaa :113::113::113:
hahaha cadı seni ne olduuu hani ben alacaktım kiloyu daha tartılmadım aldım mı almadım mı bilmiyorum aldıysam da sende almışsın ne habeeeerrrrrr akreeeepppp
püsküüüt ellerine sağlık valla seni çok merak ediyorum akrep kadar kıymetlisin benim için senle seve seve yarışırım ne zaman yarışacan bizle heycanla bekliyorum inş regl olduğum hafta gelmezsin seni ağlatırım şöööyle bir
püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış vpüssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış
kırkladım ki anlaşılsın konu diye

Son düzenleme:
kızlar dinlenmedim bu izinde yakında inş iyi bir haber verebilir bu kadarını söyleyim

kendime bilgisayar aldım şu yiğenim denecek alçak paramı da gönderirise ekonomik sorun yaşamadan halledecem bilgisayar konusunu hayrılısı akrebin genic in haberi var okuldan giremiyorum kızlar bilg müdahale ediliyor galiba buradan sizlerle berabeer olacam

Son düzenleme:

canım 5 haftalık hamileyim bazen hiç iştahım olmuyor yemek içimden gelmiyor doktor yürüyüşü yasakladı sporda yapamıyorum bugün ben yiyorum o durmuyor bakalım kim kazanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…