saat 8:00 3 ceviz içi
Saat 11:30 1,5 dilim ekmek,1köfte,1 haşlanmış yumurta
Saat 14:30 3 kayısı
Saat 16:30 1 normal porsiyon tavukllu pilav,2 tulumba tatlısı,1bardak ayran
Saat 19:00 2 tatlı,2tuzlu kuru pasta
Saat 21:30 1 tabak taze fasulye
Belki acıkırsam yatmadan da 1 bardak süt içerim ve kapanış
Akşam üzeri de 1 saat yürüdüm kocişle
Çocuk ne kadarlık canım?Şu yürüyüş işini ben de bi becersem ama nasıl??? Çocukla yürümek mümkün değil e birakma şansım yok!!! Eve yürüyüş bandı mı alsam ne yapsam acaba???
Nihayet tatilim başladı haftasonu için eşim yakınlarda bi otelden yer ayırmış... Biraz sonra yola çıkacağız...açık büfeye olan savaşımı ben kazanırım inşallah:)
Dün neler yedim...
sabah:kahvaltı yapamadım
Ara:karpuz
Öğle:5 kaşık patates salatası sekersiz çay
Ara:2 tane kayısı
Akşam:5 tane çiğköfte:bol marul maydanoz
2litre su
Dr daha zevkli ilerliyor diyet ben diyetisyenimle 97 den 68 düşmüştümVeeeee sonunda sergimiz toplandı ve bizim akşam mesaileri bitti şükür...gündüz çocuk akşam nobet felegim şaştı ama kuzucumla çok iyi degerlendirdik bu günleri...pazartesi normal mesaiye dönünce kuzucum da yaz okuluna başlayacak, benim yeme düzenim normale dönecek ve yürüyüş yapicam inşallah...
Pazartesi dr kontrolüm var bakalım ne diyecek...listeni yenilicez demişti, sanırım kalori azaltacak ve ramazan diyetini netlestircek...niyeyse pek heyecanlıyım bu sefer :) sanki 2 kura geçtim gibi geliyor :)
Şu yürüyüş işini ben de bi becersem ama nasıl??? Çocukla yürümek mümkün değil e birakma şansım yok!!! Eve yürüyüş bandı mı alsam ne yapsam acaba???
Çocuk ne kadarlık canım?
İyi tatiller canım benim tatil planları suya düştü artık fatsanın sahilinde turlarım :)
Dr daha zevkli ilerliyor diyet ben diyetisyenimle 97 den 68 düşmüştüm
Canım benim evde yürüyüş bandım var almadan önce kocamın başının etini yedim resmen bi alsan tepesinden inmem diyordum ama nerde tam düzene oturtmuştum ki bu sefer bebiş yüzünden Dr izin vermiyor
Olsun hiç yürümemekten iyidir.bulunduğun yer nasıl bilmiyorum ama bizim arkadaş bi park bulmuş çocuk oyun alanının yanında belediyelerin koyduğu spor aletleri de var çocuğu hemen yanında parkta oyun oynarken o da sporunu yapıyor aletlerle tabi bilmiyorum o şekilde bi mkanın var mıAslında 7 yaşına girdi ama tempolu yuruyemiyoruz ki onunla...bugün 1 saat yürüdük mesela ama toplasam 1-1,5 km bir mesafe
İyi geceler kolay gelsin canım :)Arkadaşlar ben çıkıyorum.bütün gün dışardaydım ancak evi toplar yatarım.yarın şehirdışından misafiriolacak inş.az ortalığı hizaya sokayım.ii geceler az kalrili bol areketli))
Sitemizin süper bir parkı var o aletlerden de ama ben sokak ortasında spor yapmaya bi cesaret edemedim gitti...bi garip geliyor :) bi de bütün öğrencilerimle aynı sitedeyim neredeyse, sanırım karizmayi cizdirmekten korkuyorum :)
Hanımlar sormayın neler oldu...bugün yola çıktık iyi güzel öğle oteldeydim bol bol yüzdüm termal havuzuda vardı sauna falan herşey güzel ilerliyordu akşam yemeğindede açık büfeyi yendim.çok az yedim..havuza tekrar indik saat 22 gibi odaya çıktık eşime iş yerinden bir telefon işler karışmış mutlaka gelmeniz gerekiyor dediler..apar topar hazırlandık 3 saatlik yol yeni geldik..eşim hemen işe gitti sabaha kadarda gelemeyecek gibi....:105:neyse vardır bundada bir hayır....
sabah:menemen +1 dilim kepek ekmeği+sekersiz çay
Ara:5 tane kayısı
Öğle:yok kahvaltıyı çok geç yaptık
Akşam:1 tane biber dolması şehriye çorbası bol salata
3 litre su
spor:2 saat yüzme bol bol suyda oynama...
annemin evinin önünde bir park var kızlar kadınları görün erken kalkarım ben saat 6 da inanın ki koşanı gördüm hayran kaldım siz önder olun size katılan çoğalır emin olun spor yapmak ayıp değil ki sağlıklı yaşam için şart hem sonra ben gibi küçük bir ilçede yaşamadığınıza göre sorun ne beyninizdeki sosyolojik meseleleri halledin bence ...Sitemizin süper bir parkı var o aletlerden de ama ben sokak ortasında spor yapmaya bi cesaret edemedim gitti...bi garip geliyor :) bi de bütün öğrencilerimle aynı sitedeyim neredeyse, sanırım karizmayi cizdirmekten korkuyorum :)
aşın bu düşünceleri kızlar hadi hergün ikindin çıkın bakın ikinci gün sizden cesaret bulup kendini sokağa atan kadınlara şahit olursunuzİyi geceler kolay gelsin canım :)
Ben dışarıdaki o aletleri kullanamıyorum bana da garip geliyor zannediyorum herkes bana bakıyor
babam ameliyat olduğunda olmuştu bana bu durum babam ameliyatta düşünün iş yerinden aradılar ÖSYM iş var çok talep var gel diye allahım ya hala öfkesi üstümde hemen ertesi gün yolla çıkmak zorunda kalmıştım ha tatil olsa daha çok kızarım o kaar çalışmışım bir sene tam dinlenecem alooo allah sabır versin ne gıcık bir durum sükûnetle karşılamışsın ne güzel kuşum ...Hanımlar sormayın neler oldu...bugün yola çıktık iyi güzel öğle oteldeydim bol bol yüzdüm termal havuzuda vardı sauna falan herşey güzel ilerliyordu akşam yemeğindede açık büfeyi yendim.çok az yedim..havuza tekrar indik saat 22 gibi odaya çıktık eşime iş yerinden bir telefon işler karışmış mutlaka gelmeniz gerekiyor dediler..apar topar hazırlandık 3 saatlik yol yeni geldik..eşim hemen işe gitti sabaha kadarda gelemeyecek gibi....:105:neyse vardır bundada bir hayır....
yürüyüş süper olmuş kuşumsaat 8:00 3 ceviz içi
Saat 11:30 1,5 dilim ekmek,1köfte,1 haşlanmış yumurta
Saat 14:30 3 kayısı
Saat 16:30 1 normal porsiyon tavukllu pilav,2 tulumba tatlısı,1bardak ayran
Saat 19:00 2 tatlı,2tuzlu kuru pasta
Saat 21:30 1 tabak taze fasulye
Belki acıkırsam yatmadan da 1 bardak süt içerim ve kapanış
Akşam üzeri de 1 saat yürüdüm kocişle
ayy düğün yemekleri çok güzel olur kalabalık off off afiyet olsun kuşumSelamlar herkese.yoğun bir gunle birlikte sonnda yatırdım bıdığı.arkadaşım süünet düğünü vardı bugün ufaklığı halasına bıraktık biz gittik.gün içinde dengeli yemeğe çalıştım ama işte idare eder bir menü oldu.aslında diyetteyim demek gerek normalde ama ben diyince emzirdiğim için hemen herkes bi tepki gösteriyor ben de eşimden başkasına söylemedim bunu.o yüzden dışarda maukl yiyip evdeyken dengelemeye çalışıyorum.sizlerin günü masıl geçti?
yanlış yapıyorsun kuşum4 Tane şu şişeni doldurdumm dolaba koydumm günde 4 şişeyi bitirmeye çalışıyorumm
şimdi fatsa hamilemisin hamilelik sonrası kilon mu var anlamadım ama sen yeme alışkanlığı kazan çevrene kabul ettir zorlamazlar kilosuz bir hayatın olur hamilelikte de almazsın kilo falanTeşekkür ederim hoşbulduk
Çok teşekkür ederim bu arada hamileliğiniz de hayırlı olsun ben hamilelik boyunca 14-15 kilo aldım gayret ederseniz çok zorlanmadan keyifli bi hamilelik geçirebilirsiniz şu an sadece 5 kilo fazlam kaldı ama diğerleri hamilelik öncesi kilolar işte onlar benim asıl derdim.inş hep beraber gdiecek bu kilolar)
kesinlikle sporsuz veremiyorum bugün başlıyor lesliiye dönüyorum kızlarYine kilpayi kurtarmisiz!!! Ne yapsak ki biraz hareketlensek acaba?? Sahsen benim eksiğim spor...salon bitti, çocukla yürüyüş yapamıyorum, evde 3-5 bişey ama yeterli değil...var mi bir öneriniz? Gerçi benim haftalık hedefim 500 gr...bu hafta ulaştım ama süreklilik için spor şart...
kuşum olmamış öğünleri atlama bir elma taşı yanında atlama ama ye öğlen atlama sakın yada dışardaysan marketib b irinden şu küçücük yoğurtlar varya onlardan alıver ye yada ayran iç ma mutlaka miğde yiyecek görsün hassas dönemden geçiyorsan dikkat et geçmiş olsundün akşam menümü yazamadım biraz stresli bir gün geçirdim dün doktora gittik ve bana yolculuğu yasakladı yürüyüş yapamazsın dedi düşük tehlikesine karşı ilaç verdien güzel yanı fasulyemi görmek oldu kesesi oluşmuş ama bana tutunana kadar biraz dikkatlı olalıymışım
dün yediklerim
sabah
yumurta
4 zeytin
bal
peynir
1 dilim ekmek
ara: 2 ceviz
öğlen birşey yiyemedim
akşam
somon balığı ve bol salata
ara: karpuz
geçen hafta 77.2 bu hafta da aynıyım
kitabımı da okudum
merhaba hoş geldin kuşum ben bahire kızlar baho der memurum bekarım 30 yaşındayım küçük bir ilçede yaşıyorum ÖSYM sorumlusuyum taşınır kayıt ve yemekhane sorumlusu ayrıca evlenememe ve kilo gibi sorunlarım var geçen hafta 4 günlük yıllık izin almıştım annemin evinde de net yok onun için takımda da izinli idim ...Merhabalar ben de takımlara katılmak için talepte bulundum ve akrep33 beni 2.takıma davet etti.öncelikle kendimi ve kilo geçmişimi tanıtayım.30 yaşındayım ismim fatma yeni doğum yaptım oğluşumun 4 ayı bitti 17 haziranda ve ben de artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum.şu an için kilom sabah itibariyle 86.0 yılbaşına kadar 70 kilo olmak istiyorum inş.dietisyene başladım fakat yine de bir motivasyon ve ortak paylaşım egrekiyor ben de bu yüzden takımlara katılmak istedim.daha önceden 14.takımda yarışıyordum fakat hamilelik ve bir düşük sonrası tekrar hamile kaldım ve ancak dönüş şimdiye oldu geri döndüğümde de takımımın dağıldığını gördüm o yüDen yeni vir takım arayışım oldu.mesleğim mimarlık ofisim vardı ama yaşana doğum süreciyle birlikte kapattım şu an evden iş teslimi yapıyorum ama çok yoğun iş almamaya çalışıyorum.spor olarak sadaece akşamları havalar güzel olduğu müddetçe bebeğimi de alıp bebek arabası ile 1 saat normal tempo yürüyüş yapıyorum.kitap okumayı çok seviyorum özellikle yavruşumu uyuturken kitap okuyorum.benden şimdilik bu kadar)
gıcccıııkkkkkkkHoşgeldinizz inşallahh yılbasına kadar istediğiniz kiloya inersiziniz
bende tanıtayımm kendimii 35 yaşında 3 çocuk annesiyim
92 kiloyla başladım diyete şimdi 68.8 geliyorum
offf sucuk mangallll alllaahhımmmm ekmeksiz yeseydin kuşum bol bol birşeycik olmazSabah:bol yeşillik+yumurta+peynir+1 dilim tam buğday ekmeği+sekersiz çay
Ara:3 tane kayısı
Öğle:arkadaşlar okulda sucuk mangal yaptı..Ekmeklerinin arasına domatesle birlikte koyup yediler ama ben sadece bir dilim sucuk yedim ekmeksiz...
Ara:karpuz
Akşam:dün yaptığım kabak yemeğinde biraz kaldı yoğurtla yemeyi düşünüyorum...
2litre su
kitap:dönüş
Spor:ütülenmeyi bekleyen 3 sepet çamaşır
hahaha cadı seni ne olduuu hani ben alacaktım kiloyu daha tartılmadım aldım mı almadım mı bilmiyorum aldıysam da sende almışsın ne habeeeerrrrrr akreeeeppppGünaydın şeker kızlar
Bu hafta toparlayamadım bir türlü yaa
Kesin artı kilo olucak ufffffffffffffffffffff noldu bana neden toparlayamıyorum yaa :113::113::113:
püsküüüt ellerine sağlık valla seni çok merak ediyorum akrep kadar kıymetlisin benim için senle seve seve yarışırım ne zaman yarışacan bizle heycanla bekliyorum inş regl olduğum hafta gelmezsin seni ağlatırım şöööyle birMerhaba,
Biliyorsunuz, o hafta kimin misafiriysem o takımın analizini yapıyordum.
Tam turu atmadan hedefime ulaştığım için birkaç takımın analizi eksik kaldı.
Şimdi onları tamamlıyorum.
Takım analiziniz:
Açıklama:
- İlk sütün; 307.etap bitiş kilosudur.
- İkinci sütun; 314. etap bitiş kilosudur.
- Haftalık ortalama kilo farkı 8'e bölünerek hesaplanmıştır.
- Belirtilen etaplarda olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve haftalık ortalamaları da ona göre hesaplanmıştır.
püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış vpüssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarışAçıklamada yazdığım sebepten..
Sizin üyenizi size anlatayım madem..
Zulaley analiz döneminin başında yani 307. etap bitişinde 74,7 kilo.
309. etapta 73 kiloyla izne ayrılmış. Hala izinli.
Dlayısıyla fark 2 ye bölündü.
kuşum olmamış öğünleri atlama bir elma taşı yanında atlama ama ye öğlen atlama sakın yada dışardaysan marketib b irinden şu küçücük yoğurtlar varya onlardan alıver ye yada ayran iç ma mutlaka miğde yiyecek görsün hassas dönemden geçiyorsan dikkat et geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?