Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

öncelikle herkese iyi akşamlarr:)

3-4 gündür giriş yapmadığım için öncelikle herkesten özür dilerim çünkü ben tatile çıktım ve size söylemeyi unuttum:17:

cuma günü iş başı yapıorum kilo bildirimi yapabileceğim yani.

Umarım sizler de iyisinizdir. ben bir yılın yogunlugunu atmaya çalışıyorum, tatil 4 gün de olsa güzel :)

Ne güzel ne güzel :/ benim izne çıkmama 1 ay, tatile 40 gün var pehhhhhhh :/

kızlar
bu sayfadaki komut dosyası bilg yavaş çalıştırabilir diye uyarı geliyor
programlar çalışmıyor
mause işlemiyor
onun için sadece evden kk ya girebiliyorum
öğle arası eve gittiğimde görüşürüz byss

gunaydinkugu.gif

3-4 gündür giriş yapmadığım için öncelikle herkesten özür dilerim çünkü ben tatile çıktım ve size söylemeyi unuttum:17:

Umarım sizler de iyisinizdir. ben bir yılın yogunlugunu atmaya çalışıyorum, tatil 4 gün de olsa güzel :)
Ben de diyordum ne oldu ceyline görünmüyor ortalıkta...
İyi tatiller güzelim iyice dinlen..
Günaydın gönlü güzel kendi güzel olmaya aday azimli istekli ve güçlü hatunlar :)
Ne güzel bir günaydın bu böyle :16::16:
kızlar
programlar çalışmıyor
mause işlemiyor

Olsun güzelim sen yine de girmeye çalış.. Evdende girmiyosun çünkü:47:

Arakdaşlar bu arada ki bildirimini ne zaman yapıyorsunuz?kilo veremeyene cezanz var mı ya da hangi konularda nasıl cezalar var?
Cuma sabahı kilo bildirimimiz canım.. Ehh ufak tefek cezalarımız oluyor tabi:15:
bugun spor dolu bir günüm geçti ama yediklerime dikkat edemedim açıkçası

sabah: 1 tost az menenen
çay

öğle: 1 açma

akşam:5 tane sarma
2 lahmacun

çok fena bi menu olmuş ama baya antrenman yaptım ter o biçimdi umaya ne olur bilmem çünkü hala regli olamadım çok şişkinim su bile şişiriyor beni ....dr a gitmem lazım ....ne yapcam bilmem

buarada sabah kızımın kalan bisküvisinide yemiştim ama kahvaltımın hepsini dışarı verdim ....ne oluyor bana regli olamıyorum ve istifra??????bu ne şimdi?
Menü o kadar da saçma değilmiş ama senin durum düşündrdü beni..Canım test yaptır sen belirtiler farklı gibi sanki ama Allah bilir tabi..
kızlar müzik dinliyorum sabahtan beri hiç bir şey yapmadan tavana bakıyorum yazı yazmak kendimi anlatmak da zor şu an benim için anlayışınıza sığınıyorum
iyi gecelr kendinize iyi bakın
dua edin ben için

Hatun aşık moduna girmiş bile :121: Hadi hayırlısı :128::129::130:

akrebim bahocanım genicim ve aramıza yeni katılan arkadaşlar hepinize merhaba :)

kızlar
programlar çalışmıyor
mause işlemiyor

ben geldim diyorum çabuk gellllllllllllllllllllllllllllll :)

akrebim bahocanım genicim ve aramıza yeni katılan arkadaşlar hepinize merhaba :)

Hoş geldin canım :16:
Biliyosun günlük menü bildirmlerini ve günde en az beş mesaj şartını..
Bilmeyen arkadaşlar rukgus eski üyelerimizden.. Çok güzel kilo vermişti ama bir yerde tıkandı kaldı.. Hayatının o bölümünde yaşadığı olumsuzluk yaşam enerjisini kilo verme isteğini tıkadı resmen...

Şimdi döndü yeniden aramızda :16:

Hoş geldin canım :16:
Biliyosun günlük menü bildirmlerini ve günde en az beş mesaj şartını..
Bilmeyen arkadaşlar rukgus eski üyelerimizden.. Çok güzel kilo vermişti ama bir yerde tıkandı kaldı.. Hayatının o bölümünde yaşadığı olumsuzluk yaşam enerjisini kilo verme isteğini tıkadı resmen...

Şimdi döndü yeniden aramızda :16:

hiç unutur muyum kurallarımızı akrebim şimdi daha hevesliyim malum bıraktığım gibi kalmadı hiç bişey
arkadaşlar buranın müthiş bir enerjisi var bunu samimi söylüyorum iyiki tekrar burdayım :)))

Günaydın gönlü güzel kendi güzel olmaya aday azimli istekli ve güçlü hatunlar :)
Günaydıııın bu tatil bana hiç yaramadı 11 e kadar uyuyoyum sonra sersem gibi dolaşıyorum....

Merhaba arkadaşım hoşgeldin aramıza..

Aman ne güzel yapmışsın enerjin yerine gelmiştir süper...

bugun spor dolu bir günüm geçti ama yediklerime dikkat edemedim açıkçası

sabah: 1 tost az menenen
çay

öğle: 1 açma

akşam:5 tane sarma
2 lahmacun

çok fena bi menu olmuş ama baya antrenman yaptım ter o biçimdi umaya ne olur bilmem çünkü hala regli olamadım çok şişkinim su bile şişiriyor beni ....dr a gitmem lazım ....ne yapcam bilmem

buarada sabah kızımın kalan bisküvisinide yemiştim ama kahvaltımın hepsini dışarı verdim ....ne oluyor bana regli olamıyorum ve istifra??????bu ne şimdi?
canım ben kurtuldum 3 gündür rahatladım..bence de test yaptır istifrada işin içine girdiyse düşünmek lazım...

ben geldim diyorum çabuk gellllllllllllllllllllllllllllll :)

nerdesin hadi geldim sen yoksun ama gel bana:))

zor bela girdim kuşummm rukguuuuussss enerji kaynağım tek rakibim hoş geldiiiiiinnn seni çoook özledim hoş geldin ne iyi ettin kaç kilo oldun haftaya kapışalım olur mu
bek hevesim geldi birden
canlanıvaerdim ....
canım arkadaşım :1::1::1:
ben senden önce gideyimde kendi kendine cebbeleş dur anla beni
mezun olacam senden önce :43::23::3::4::5::7:

Ooo burası pek şenlikli bugün :) ben sanırım hasta oluyorum her yerim ağrıyor...sanki bir günde 5 kilo yemiş gibi şiş ve gerginim...mısır püskülü ve kiraz sapı iç dedi dr. 3. fincanı içiyorum...sanırım yorgunum da...iyi enerji gönderin bana bakiiiiim :)

Son düzenleme:
aslında ihtimal bile yok çünkü eşimin yanına gidip geldikten sonra herşey normaldi anlamadım yaa
Sen yine testini yap kafan rahat olsun..ben doktora sordum yılda iki defa gecikmek normalmiş mevsim geçişi stres yorgunluk hava değişimi etkileyebilirmiş..beni ada çayı çok rahatlattı ama sen emziriyorsun...çok zor iş kadın olmak Allah kolaylık versin çok takma kafana...

Ooo burası pek şenlikli bugün :) ben sanırım hasta oluyorum her yerim ağrıyor...sanki bir günde 5 kilo yemiş gibi şiş ve gerginim...mısır püskülü ve kiraz sapı iç dedi dr. 3. fincanı içiyorum...sanırım yorgunum da...iyi enerji gönderin bana bakiiiiim :)

İyi enerji iyi enerji vuuuuuuuuuuuu vuuuuuuu evrene iyi enerji gönderiyorum seldom yakala.....:9::9::9:

Back
X