Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İftar:1kase şehriye çorbası,2parça fırında tavuk,salata,karpuz
Sahur:1dilim ekmek,domates, peynir, 3tane zeytin,2çatal çilek reçeli...
2ltsu
kitap:cehennem

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ne demek ?kızlar bilen varsa anlatabilir mi ?:1::1::1::1::1::1::60::60::60:

Son düzenleme:
c4c7b385.gif
.
ptkhg3pv.gif
.
34c2f391.gif
[/QUOTE]

Katula Katula (Davut Güloğlu) - YouTube

Sabah kızım uyurken yürüyüşümü yaptım, kahvaltilarini yaptılar havaalanına gittik annemi almaya, eve geldik hemen annemin kontrolü vardı doktora götürdüm...eve geldik ve öğle yemeği küçük hanimin...daha saat 3 :) iftara var 5,5 saat...çok susadım bugün :/
Sonunda annen geldi demek ohhh ne güzel rahat rahat dinlenebilirsin artık...

Sahur : yok

İftar : 2 kase sehriye çorbası
2 dlm ekmek
bol maydanozlu salata

2 lt su

1,5 saat yürüyüş

1,5 cüz

Süpersin ama doktorun kızmasın sonra....

Menü
9:00 2 dilim ekmek 1 kk peynir
12:00 1 bardak süt
15:00 1 tabak taze fasulye
19:00 yarım tost
21:00 2 porsiyon dondurma(keşke hiç yemesem ama sütü acayip ii etkiliyo nefsim için yiyosam namerdim:30::14:

kuşum dondurmadan bir şey olmaz dondurma en hafif tatlıdır ye faydası olur sadece öğle yersen dahai iyi olur malum akşam metabolizma duruyor öğlene kadar yiyebilirsin akşam yersen tadımlık yer olar mı aybalam :54::54::54:

Son düzenleme:
canım sütünü etkiliyorsa dondurmanı yemelisin bence ama üstüne bol su....

Vayy ne güzel spor yapmışsın hemde oruçken süper

Canım ikinizin üslübu birbirinden cok farklı ne kadar tartışsanızda konuyu çözemezsiniz...Bencede uzatmayın..

konu üslup değiil aymudo akrep adaletsiz miş ben olmadığını iddia ediyorum öylle izliyorsunuz kenardan köşeden başaka iddia eden varmı bilmiyorum adaletsizlikle suçlayan var mı

Sonunda annen geldi demek ohhh ne güzel rahat rahat dinlenebilirsin artık...

Süpersin ama doktorun kızmasın sonra....

Sağol canım, evi anneme teslim ettim artık yürüyüşlere başladım :)

Bir gün önce çok abartmıştim o yüzden iftarı az tuttum kendimce...ama sahurda gayet sağlıklı yedim şükür...

Kızlar motivasyonum acaip yüksek iki gündür...annem, ki sürekli kilomla ilgili dertlidir, ne kadar zayıflamışsın deyip duruyor dunden beri :) bende doğal olarak daha bir gazdayim :)

Bu arada bugün benim 13. evlilik yıldönümüm ama 2 yıldır yalnız kutluyorum...binlerce kez şükrediyorum mevlaya bana kısacık ama mucizevi bir evliligi tattirdigi için...hâlâ mutlu edebilen bir melekle beni ödüllendirdigi için...akşam ziyaretine gidicez kızımla, pastamizi orda kesicez...sizden de eşim için birer fatiha istiyorum lütfen...

Kızlar motivasyonum acaip yüksek iki gündür...annem, ki sürekli kilomla ilgili dertlidir, ne kadar zayıflamışsın deyip duruyor dunden beri :) bende doğal olarak daha bir gazdayim :)

Bu arada bugün benim 13. evlilik yıldönümüm ama 2 yıldır yalnız kutluyorum...binlerce kez şükrediyorum mevlaya bana kısacık ama mucizevi bir evliligi tattirdigi için...hâlâ mutlu edebilen bir melekle beni ödüllendirdigi için...akşam ziyaretine gidicez kızımla, pastamizi orda kesicez...sizden de eşim için birer fatiha istiyorum lütfen...
Canım benim eminim senin kızınla olan mutluluğuna tanık oluyordur...Mekanı cennet olsun...

seldomcum Allah kabul ederse ben de eşin için bir fatiha okudum. Kızınla birlikte çok çok mutlu olursunuz inşallah, ramazan hürmetine bugün dualarımı sana, kızına ve sevdiceğime ediyorum

başın soğ olsun canım belkide sanslısındır günümüzde kimse senin yaşadığın aşkı yaşamıyor kabul etmek gerek dualarım bugün senin eşin için olsun o zaman üzülme tatlı tatlı an onu o böyle isterdi eminim seni üzgün görmek istemezdi ..:5::5::5::5:

Canım benim eminim senin kızınla olan mutluluğuna tanık oluyordur...Mekanı cennet olsun...

seldomcum Allah kabul ederse ben de eşin için bir fatiha okudum. Kızınla birlikte çok çok mutlu olursunuz inşallah, ramazan hürmetine bugün dualarımı sana, kızına ve sevdiceğime ediyorum

Allah razı olsun ve sizi bu tür imtihanlardan korusun inşallah..

Sahur : yarım yumurta
1 dlm börek
Yarım dlm ekmek
sogus
3 zeytin
biberiyeli yeşil çay

İftar : 8 yk tavuklu bulgur pilavı
1 dlm ekmek ( bulgur midemi rahatsız ediyor diye )
Bol salata
5 kuru kayısı

1,5 lt su ( sahurda 1 lt daha eklerim)

1 saat yürüyüş

1,5 cüz

başın soğ olsun canım belkide sanslısındır günümüzde kimse senin yaşadığın aşkı yaşamıyor kabul etmek gerek dualarım bugün senin eşin için olsun o zaman üzülme tatlı tatlı an onu o böyle isterdi eminim seni üzgün görmek istemezdi ..:5::5::5::5:

Bahirecim ozlem tabi ki zor ama inanmak çok büyük nimet...biz sadece mola verdik yine beraber olcaz inşallah...o yüzden biz kızımla yaptık kutlamamizi...

Bahirecim ozlem tabi ki zor ama inanmak çok büyük nimet...biz sadece mola verdik yine beraber olcaz inşallah...o yüzden biz kızımla yaptık kutlamamizi...

inşallah canım ben senin duygularına aşkına saygı duyuyorum .....:42::42::42::42:ne büyük sadakat ne büyük aşk rabbim inş ikinizi ahirette ayırmasın bir araya getirsin canımm..

Sahur : yarım yumurta
1 dlm börek
Yarım dlm ekmek
sogus
3 zeytin
biberiyeli yeşil çay

İftar : 8 yk tavuklu bulgur pilavı
1 dlm ekmek ( bulgur midemi rahatsız ediyor diye )
Bol salata
5 kuru kayısı

1,5 lt su ( sahurda 1 lt daha eklerim)

1 saat yürüyüş

1,5 cüz

meraktan soruyorum kuşum yumurtanın diğer yarısını ne yaptın :1::1::1: menün güzel yalnız iftar çok kuru olmuş bir kase de çorba ekleseydin pilavı biraz azaltsaydın daha süper olurdu genel olarak menün düzgün ama kuşum devam et bu şekilde

menüm
sahur
kazan kebabı 6 yk
ayran 2 bardak
hoşaf 1 çanak :1::1::1::1:
yemiş incir de denir
boll su 4 çy bardağı çay

iftar
lahana sarması bol limonlu
peynir azıcık
zeytin 2 tane
boll ayran 1 bardak
spor birazdan oynarım kızlar oynamaya vakit kalmadı
kitap daha okumadım ama elif ba kitabı aldım alfabe çalışacam kitap okursam yazarım

iftara yakın babamla markete gittik kızlar ayy açlığın vediği coşku ile kadayıf aldım valla
gelir gelmez hemen şerbetini yapıp iftara kadar döktüm birazdan birazcık yiyecem çok canım çekti
biberiye çayı koyacam onu içecem
biberiye ağacı var bizim bahçede taze taze koparıp taze taze sıcak suyu üzerine döküveriyorum ohhh miss

Back
X