Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda annen geldi demek ohhh ne güzel rahat rahat dinlenebilirsin artık...Sabah kızım uyurken yürüyüşümü yaptım, kahvaltilarini yaptılar havaalanına gittik annemi almaya, eve geldik hemen annemin kontrolü vardı doktora götürdüm...eve geldik ve öğle yemeği küçük hanimin...daha saat 3 :) iftara var 5,5 saat...çok susadım bugün :/
Sahur : yok
İftar : 2 kase sehriye çorbası
2 dlm ekmek
bol maydanozlu salata
2 lt su
1,5 saat yürüyüş
1,5 cüz
Menü
9:00 2 dilim ekmek 1 kk peynir
12:00 1 bardak süt
15:00 1 tabak taze fasulye
19:00 yarım tost
21:00 2 porsiyon dondurma(keşke hiç yemesem ama sütü acayip ii etkiliyo nefsim için yiyosam namerdim![]()
canım sütünü etkiliyorsa dondurmanı yemelisin bence ama üstüne bol su....
Vayy ne güzel spor yapmışsın hemde oruçken süper
Canım ikinizin üslübu birbirinden cok farklı ne kadar tartışsanızda konuyu çözemezsiniz...Bencede uzatmayın..
Sonunda annen geldi demek ohhh ne güzel rahat rahat dinlenebilirsin artık...
Süpersin ama doktorun kızmasın sonra....
Canım benim eminim senin kızınla olan mutluluğuna tanık oluyordur...Mekanı cennet olsun...Kızlar motivasyonum acaip yüksek iki gündür...annem, ki sürekli kilomla ilgili dertlidir, ne kadar zayıflamışsın deyip duruyor dunden beri :) bende doğal olarak daha bir gazdayim :)
Bu arada bugün benim 13. evlilik yıldönümüm ama 2 yıldır yalnız kutluyorum...binlerce kez şükrediyorum mevlaya bana kısacık ama mucizevi bir evliligi tattirdigi için...hâlâ mutlu edebilen bir melekle beni ödüllendirdigi için...akşam ziyaretine gidicez kızımla, pastamizi orda kesicez...sizden de eşim için birer fatiha istiyorum lütfen...
Kızlar motivasyonum acaip yüksek iki gündür...annem, ki sürekli kilomla ilgili dertlidir, ne kadar zayıflamışsın deyip duruyor dunden beri :) bende doğal olarak daha bir gazdayim :)
Bu arada bugün benim 13. evlilik yıldönümüm ama 2 yıldır yalnız kutluyorum...binlerce kez şükrediyorum mevlaya bana kısacık ama mucizevi bir evliligi tattirdigi için...hâlâ mutlu edebilen bir melekle beni ödüllendirdigi için...akşam ziyaretine gidicez kızımla, pastamizi orda kesicez...sizden de eşim için birer fatiha istiyorum lütfen...
Kızlar motivasyonum acaip yüksek iki gündür...annem, ki sürekli kilomla ilgili dertlidir, ne kadar zayıflamışsın deyip duruyor dunden beri :) bende doğal olarak daha bir gazdayim :)
Canım benim eminim senin kızınla olan mutluluğuna tanık oluyordur...Mekanı cennet olsun...
seldomcum Allah kabul ederse ben de eşin için bir fatiha okudum. Kızınla birlikte çok çok mutlu olursunuz inşallah, ramazan hürmetine bugün dualarımı sana, kızına ve sevdiceğime ediyorum
başın soğ olsun canım belkide sanslısındır günümüzde kimse senin yaşadığın aşkı yaşamıyor kabul etmek gerek dualarım bugün senin eşin için olsun o zaman üzülme tatlı tatlı an onu o böyle isterdi eminim seni üzgün görmek istemezdi ..![]()
Bahirecim ozlem tabi ki zor ama inanmak çok büyük nimet...biz sadece mola verdik yine beraber olcaz inşallah...o yüzden biz kızımla yaptık kutlamamizi...
Sahur : yarım yumurta
1 dlm börek
Yarım dlm ekmek
sogus
3 zeytin
biberiyeli yeşil çay
İftar : 8 yk tavuklu bulgur pilavı
1 dlm ekmek ( bulgur midemi rahatsız ediyor diye )
Bol salata
5 kuru kayısı
1,5 lt su ( sahurda 1 lt daha eklerim)
1 saat yürüyüş
1,5 cüz