Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Akrepcim birkaç gün izin istiyorum, evimi dün akşam hem üstten hem alttan su bastı, bütün mutfak dolapları söküldü...çok canım dar ve isim çok...perşembe akşam kilo bildirimi yaparım...
Off yaa kıyamam geçmiş olsun.bi an önce toparlarsın inş:(((

Sac Böreği
saç böreği kuşum
bizim akdeniz bölgesindeki yörük adetlerinden
içi patates kıyma semizotu yöresel adla tokmakan otu ıspanak lahana pırasa istediğinle yapabilirsin

kızlar sigara ile küsmeye karar verdim bir yönetm deniyorum onun için bugün oruçlu değilim ama yarın oruçluyum işe yararsa gerekçesi ile açıklaya açıklaya yazacam sorunu olana faydam olursa ne mutlu bana ama önce kendim halletmeliyim bitecek dua edin küsecem bunla aaaaaa :9::9::9::9::9::9::9:ssz::ssz::ssz:::9::9::9::9::ssz:

selam millet nasılsınız bakalım ne var ne yok okuyorum sizi bakıyorum geçmişe :34::34:

Off yaa kıyamam geçmiş olsun.bi an önce toparlarsın inş:(((
seldoma tekrar tekra geçmiş olsun ve kolay gelsin....

İşe yararsa bana da haber ver ben de bi onu deniyim inş kurtulcaz bi şekLde kilolardan

eğer beni 50li kilolarda görürseniz biliniz ki kitap çok işe yaramış...omini gırtlak gidiyorum. haaaa şunu söyliyim oruç müthiş bişey, başka türlü hiç bir kuvvet benii bööyle mamalardan uzak tutamazdı:34:

Sac Böreği
saç böreği kuşum
içi patates kıyma semizotu yöresel adla tokmakan otu ıspanak lahana pırasa istediğinle yapabilirsin
hofff tokmakan hof....

Sac Böreği
saç böreği kuşum

hımmm onu kayınvalidem güzel yapar allah için.

kızlar sigara ile küsmeye karar verdim bir yönetm deniyorum onun için bugün oruçlu değilim ama yarın oruçluyum işe yararsa gerekçesi ile açıklaya açıklaya yazacam sorunu olana faydam olursa ne mutlu bana ama önce kendim halletmeliyim bitecek dua edin küsecem bunla aaaaaa :9::9::9::9::9::9::9:ssz::ssz::ssz:::9::9::9::9::ssz:

hadi bahire şu mübarek günlerle beraber kurtul şundan.

iyilik geniccim, sen nasılsın, buralar yine durgun gördüğün gibi...

hedefimi biraz daha düşürmeye karar verdim galiba:) ip atlamak hoşuma gitmeye başladı dar kıyafetleri giyebildikçe:)

bende fena değilim çok şükür herşey yolunda. malum ramazan olunca millet oruçda tutuyor katılım daha az oluyor birde mazereti olan arkadaşlar var malum o yüzden idare edeceğiz artık. sorma en güzeli de eskiden imrenerek baktıklarımıza şimdi rahatlıkla içine girebilmek çok güzel bir duygu kendimden biliyorum çünkü :)))))

arkadaşlar bir selam verip kaçıcam...şükür dün tamirat tadilat bitti...temizlik bitmedi tabi..pis su olunca 40 kere silindi çamaşır sularıyla..ama hala içime sinmedi :/ şimdi yine bir fasıl çamaşır suyu muhabbetine gidiyorum...kendinize iyi bakın

çok kolay akrep yeme :60: kız hemen erimek istediğine göre takımı batırma bak antep gezisi gazisi olmayalım :60:
:60: İlahi yaa nasılda fena düşünüyorsun :20: Yahu hedefime ulaşmak için son kilolar dedim ben:1:
günaydınnnn.....

benim az yememin sebebi kitap değil son günlerde yaşadığım iştahsızlık ve mide bulantısı. sanırım meyvelerden bir çeşit virüs yada mikroorganizma bulaştı... kitapta herhangi bir diyet yönteminden bahsetmiyor, çeşitli alıştırmalar var, o alıştırmaları gün gün uygulayarak "aman yesem nolcak şu kadarcık şeyi, ama bu en sevdigim tatlı bunu yemeliyim" gibi düşünceleri nasıl bastıracagımızı filan öğretiyor.

şu linkte detaylarını bulabilirsiniz, bir iki de yorum var.

kitapyurdu: kitap - Beck Diyet Çözümü & Düşüncelerinizi Kilo Vermeye Odaklayın - Judith S. Beck,Ferhan Köroğlu, ,
Ufff ceylin yaa tüm hayallerim suya düştü şimdiii:19: ben de sandımki bu kitap bööle iştahsız yapıyor:1:

Geçmiş olsun bu arada..
günaydın hepinize. gene nefise yenilmiş olarak buradayım. Allahtan bugün oruç tutmaya başladım da boğazımı tutuyorum (rüyamda su içiyordum su orucu bozmuyor diye:))
dün akşam iftar çadırına gittik çoluk çocuk, benim büyük oğlan merak ediyordu, gittik gördük. Değişiklik oldu. çıkışta da biraz yürüdük eve geldik doğru yataklara. çocukların uyuması 1-1,5 saati buluyor. sonrasında da sahura kalkamadık.

Sen hangi şehirdeydin canım..Sahura kalkamamanız kötü olmuş..

iyilik geniccim, sen nasılsın, buralar yine durgun gördüğün gibi...

hedefimi biraz daha düşürmeye karar verdim galiba:) ip atlamak hoşuma gitmeye başladı dar kıyafetleri giyebildikçe:)
OO iyi hatırlattın hemen gidip yerimde 100 kez zıplıyorum:27:
arkadaşlar bir selam verip kaçıcam...şükür dün tamirat tadilat bitti...temizlik bitmedi tabi..pis su olunca 40 kere silindi çamaşır sularıyla..ama hala içime sinmedi :/ şimdi yine bir fasıl çamaşır suyu muhabbetine gidiyorum...kendinize iyi bakın

Canım benim evindim tadilat şlerinin bittğine.Bugün ben de çok yoruldum hep dışrdaydım ama hallettim tü işlerimi..

merhaba arkadaşlar seminer bitti trabzona dondum kocaeli çok güzel geçti yediklerime dikkat etmeye çalıştım umarım verdiğim kkiloyu korumuşumdur çok yorulduk oruçlarımıda tuttum hep bugun menu bildirimide yapacağım inşlh sahurda pideyi fazla kaçırdım iftarda yememeye çalışacağım inşlh

seminer boyunca soyunma odasında tarı vardı iftar öncesi 90,500 ü geçmedim ama 2 gundur anrenman yapmıyorum inşlh almamamışımdır gun içerisinde fazla giremem akşama gorusuruz.....

merhaba arkadaşlar seminer bitti trabzona dondum kocaeli çok güzel geçti yediklerime dikkat etmeye çalıştım umarım verdiğim kkiloyu korumuşumdur çok yorulduk oruçlarımıda tuttum hep bugun menu bildirimide yapacağım inşlh sahurda pideyi fazla kaçırdım iftarda yememeye çalışacağım inşlh

seminer boyunca soyunma odasında tarı vardı iftar öncesi 90,500 ü geçmedim ama 2 gundur anrenman yapmıyorum inşlh almamamışımdır gun içerisinde fazla giremem akşama gorusuruz.....

aaaaaa sen trabzonda mısın? bayram haftası bende geliyorum kayınvalideler orada malum. havalar nasıl ona göre hazırlık yapayım haftaya cuma yola çıkıyoruz c.tesi oradayız bakalım hayırlısıyla.........

uffff arkadaşım çok zor ama tadilat işinin bitmesi iyi olmuş iyiki yaz ayındayız kış ayında olsaydık daha da zor olurdu.
çok yorulmuşsun ama her yer tertemiz olmuştur.

günaydın.....
dün akşamki iftarım için kendime 10 üzerinden 5 veriyorum. çünkü pilav-makarna ekmek tatlı yemicem dedim bazılarında başarılı olamadım. ama fena da sayılmazdım

yediklerim: 2 büyük dilim karpuz,
2 dilim tulum peyniri,
4 kaşık mantı
3 yk yoğurt
2 kaşık nohut
........
çayın yanında tatlı isteği olunca önce tatlı yememk için kendimi fındığa verdim, 1 çay bardağı yemişimdir, sonra 5-6 hurma ve 1 ısırık helva en son 5g.lık minik bi çukulata:18:
....
Sahur: 2 haş. yumurta, 10 fındık, 3 zeytin
.....
Spor yok (çocukları parkta oynatmak sayılır mı acaba)
Kitap: ender saraç 'artık ruhunu da besle''

günaydın herkese:)

bugün oruçlu değilim malesef ki.

dün akşam iftar: 1 kase çorba, salata, patlıcan yemeği

gece: dondurma

sabah kahvaltı 1 poğaça

önümüzdeki hafta yıllık izinde olacağım, bilginize.

günaydın herkese:)

bugün oruçlu değilim malesef ki.

dün akşam iftar: 1 kase çorba, salata, patlıcan yemeği

gece: dondurma

sabah kahvaltı 1 poğaça

önümüzdeki hafta yıllık izinde olacağım, bilginize.

bu hafta kilonu bildirebileceksin haftaya izne ayrılacaksın değil mi ?

not almam lazım onun için soruyorum tatlım.

bu hafta kilonu bildirebileceksin haftaya izne ayrılacaksın değil mi ?

not almam lazım onun için soruyorum tatlım.

evet geniccim bu cuma kilomu bildireceğim. cumartesi sabahtan tatile gidiyorum, kesin olmamakla birlikte 4 ağustos pazar dönebilirim yada bayramla birleştirebilirim. cep telefonumdan girmeye çalışacağım yine ama gideceğim yerde tartı yok o yüzden kilo bildirimi yapamayabilirim.

Back
X