asinin dediği gibi biz seni hiç yollamamıştıkkiselamunaleykum eski tombikler:) öncebisi anlatıcam dinleyin beni:)) sabah kalktım 2 dilim bazlama ve peynir yedim ardından ev topladım ... eşimcim benim walk home videomu hazırladı veee 5mile evde yürüyüs yaptık.... ARTIK FULLL MORALLE DÖNEBİLİRMİYİM ?turkbayragi
senin yüzüne bakıyorum ama 90 larda olduğunu düşünemiyorum. şu totonu bir çekte görek kızzzzdelikafadulden:roflol::roflol:hehehe:) sinemadaydım kız acamadım:))) neyse sayma bana:)) bu arada bediş pantolon aldım 52 beden( ve son o kalmıştı:)) kızlar ayıptır sölemesi:S benim 1 dene pantolonum var 2 dene de yazlık capri bu kadar.. bulamıyorum hiç tesadüfen dün ölesine girdim bakarken ana kocamanmış bu dedim bi baktim 52 beden kaptım:)))
hehehe:) sinemadaydım kız acamadım:))) neyse sayma bana:)) bu arada bediş pantolon aldım 52 beden( ve son o kalmıştı:)) kızlar ayıptır sölemesi:S benim 1 dene pantolonum var 2 dene de yazlık capri bu kadar.. bulamıyorum hiç tesadüfen dün ölesine girdim bakarken ana kocamanmış bu dedim bi baktim 52 beden kaptım:)))
dedimya yırttın die üşenmez gelır tee ankaraya yolardım senı gecerken dorayıda almayı ıhmal etmezdım tabı hadı gule gule gıy ama kısa bi süre tabi yaza boıl gelecek o gıyemeyeceksınlülülülülülü Şeniz
dnsuz kalacan başımızaaaa
dorajım :) kapuska hani lahana ile yapılan dimi? ben dolmasını pek severim yaparsan eger 1 tane yolla bana:) bediş valla kız kg alırsam donsuz kalacam kesinkg verip don bulur hale gelmek istiyom:))) amele gibi geziyom ortada ((hep tek kıyafet takılıyorum ( bu arada kızlar bişi anlatayımda duyun beni dün emniyyetin kantinine gittik bi bakam die neyse cay içtik bi bayanla taniştım konustuk falan neyse film baslıcak die kalktık afm ye gidecez ben bi ayagım kaydı bi düştüm oyyyyyyyyy milletin içinde :)) bişi degil kolum uyuştu birden hissedemedim aliş le bi pol abi beni topladı yerden:)) bacak agrıyo üstüm camur parmaklar uyustu aglıcam aliş dediki okadar kötü düşmedin ama bi düşün kolunun üstüne 105 kg düştü ondan agrın cok dua et kırılmadına dedi ömrü hayatımda ilkkez düştüm oda rezillik oldu:S
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2a.s.doracım vavvvvvvvv bravoooo ibremiz ins dahada oynıyacak dansöz gibim:)))
bende aksama kiremit köfte yapacam :S kendime de pırassaaaaaa:))
kızlar moralim cok bozuk acaip derecede sinirden duramaıyorum elim ayağım titriyor zaten uymuyordum geceleri bu gece hiç gözümü bile kırpamayacağım heralde notum internete yanlış girilmiş son senem ve kalırsam uzatılacak durumda sabahın köründe gidip hocayı arayacağım ve saatlerde geçmek bilmiyor sinirden ağlayacağım inanın çok kötüyüm bu gece bitmez of...
selamunaleykum eski tombikler:) öncebisi anlatıcam dinleyin beni:)) sabah kalktım 2 dilim bazlama ve peynir yedim ardından ev topladım ... eşimcim benim walk home videomu hazırladı veee 5mile evde yürüyüs yaptık.... ARTIK FULLL MORALLE DÖNEBİLİRMİYİM ?turkbayragi
modamakyaj o yemedıklerımızı vucudumuzun istediği anları bende cok yasarım bende vejeteryanım bazı dönemler canım tavuk ıster dşim dalga gecer bu diyet sana vejeteryanlıgı bozduracak die
hehehe:) sinemadaydım kız acamadım:))) neyse sayma bana:)) bu arada bediş pantolon aldım 52 beden( ve son o kalmıştı:)) kızlar ayıptır sölemesi:S benim 1 dene pantolonum var 2 dene de yazlık capri bu kadar.. bulamıyorum hiç tesadüfen dün ölesine girdim bakarken ana kocamanmış bu dedim bi baktim 52 beden kaptım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?