Hedefcim bu grupta bir tek sen benim oldugumun farkindasin galiba(((
Listeyi uygunsuz bi formatta da olsa paylasimacgoturebildim.
Dunku menum
Corek otu yağı. Elma sirkesi
K:2yumurta.3yk yogurt kuru.2d peynir
Ara.1kivi
Ö:1ezogelin corbs
Ara.8badem
Aks.3yk yogurt kür ü
8de.lor peynirli yumurta.roka 1kayisi
Spor.20 dk yuruyus
**2.TAKIM 341. ETAP**
akrep33 ( 62.8 /62,6 / 0,2/ 0,32%)
Seldom ( 82.8 / 82.6/0.2/ 0.24%)
Trabzonspor( 88 /88 /0 /0 %) kilosu sabit
hedef52 ( 64,6 / 65.1/-0.5/-0.77 %)
selennnnn ( 62,4 / 62,2/ 0.2 / 0.32%)
siyahbeyaz06(74,2 /73,6 /0,6 / 0,80%)
Dimp ( 76.9 /75.6 /1.3/ 1.69%)
Ambuyanbu (76,4/76,2/0,2 /0,13%) Yeni üye kilosu ikiye bölündü
2. TAKIM ORTALAMASI: 0,34 %
Ambuyanbu canım hedef kilon kaç?
Kızlar kopyalayıp yapıştıramıyorum umarım doğru yapmışımdır biri yapıştırırsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Elinr saglik.simdi verileri kontrol edip paylasima tasiyacak birilazim.biraz bekleyelim saat 3 gibi bi bakalim akrep veya badkasi tasimis mi diye olmaxsa yardim isteriz
kontrol ettinmi canım doğru mu?
Bende telden gidiyorum yoksa tssirdim/(
ben de farkindayimmm
Yok canim herkes farkinda sadece yeni uye oldugun icin hatirlatmak getekiyordu.
Herkese gunaydin.benim dunku menum sabah her zamanki kahvaltim + top yumurta arada arkadas geldi nescafe
oglen kurufasuye + salata
aksam yesil mercimek + bir parca et + bir kasik pure + bir mandalina
Ufakligim hasta kizlar doktora gittik.bronsit baslangici olmus.iki haftadirda evdeyiz onunla hic cikmadik.nerden oldu soktayim.herkesten dua istiyorum oglusum icin.herkese bol kacamaksiz bir gun olir Insallah
Kızım sporda ben de yürüyorum koşu bandında..evede alsammmi diye bi gaza geliyorum :) ne dersiniz??
Acil sifalar diliyorum.Herkese gunaydin.benim dunku menum sabah her zamanki kahvaltim + top yumurta arada arkadas geldi nescafe
Ufakligim hasta kizlar doktora gittik.bronsit baslangici olmus.iki haftadirda evdeyiz onunla hic cikmadik.nerden oldu soktayim.herkesten dua istiyorum oglusum icin.herkese bol kacamaksiz bir gun olir Insallah
Sakin ha:)))evde kullanmak cok irade istiyor.disarda veya salonda yurume imkanin oldukca almani tavsiye etmem.
Canım çok geçmiş olsun...insan hiç kiyamiyor miniklere de..allah şifa versin..kızım hasta olunca ben iki misli hasta ve gergin oluyorum..allah yardimcin olsun arkadaşım...
Mevzu para harcamak olunca alinacak seyin bir buyusu oluylor.eve gelip sjra duvara baka bama 1 sAat yurumeye gelince buyu bozuluyo.tv karsisinda yurumeyi de ben beceremedim cunku pat pat seste tv izlenmiyo. Illa cebinden para ciksin istihorsN git 50 lirYa bi tramboljn al bak baklim evde spor yapiyomusunHerkes öyle diyor aslında..ama başka da yürüme şansım yok :/ gerçi irade var mı?? O da yok :)
Herkese gunaydin.benim dunku menum sabah her zamanki kahvaltim + top yumurta arada arkadas geldi nescafe
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin. Nerden olduğuna gelince bronşit öyle bir yerden kapılacak bir şey değil ciğerleriyle alakalı bi durum. Sadece kronikleşmemesine dikkat et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?