Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dunku menum
Corek otu yağı. Elma sirkesi
K:2yumurta.3yk yogurt kuru.2d peynir
Ara.1kivi
Ö:1ezogelin corbs
Ara.8badem
Aks.3yk yogurt kür ü
8de.lor peynirli yumurta.roka 1kayisi
Spor.20 dk yuruyus

Bugünkü menuyü de yazalim
Çörek otu yagi.elma sirkesi
Kahvalti:2yumurta. 2 dilim hellim peyniri.3 yk yogurt kuru.maydanoz
Ara.sütlü mene gic kahvesi
Ö öğlen. Yoğurtlu karnab corbasj.turk kahvesi
Ara.sutlu nescafe 1şeker
Saat4.yovurtlu karnabahar çorba. 3 d.peynir 1 yumurta
Saat6.12-13 ceviz.1orta elma.2yk yogurt kü ru

İftar : 1 tabak taze fasulye
1,5 dlm beyaz ekmek bir (aylar sonra :)

Ara : bi arkadasa ugradim...birsürü şey vardı ve ben sadece 1 dlm saray helvası, kuru incir ve çiğ findik yedim :) mutluyum gururluyum

sahur : (canım acaip kuru soğan istiyor)
1 kâse yoğurt çorbası
2 dlm ekmek
kuru soğan istiyor :)

2 lt su

100 ip atlama

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 341. ETAP SONUC LİSTELERİ
20 ARALIK /27 ARALIK

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................9. TAKIM

İKİNCİ .................3. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................4. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
9. takımdan.............aysesu.................3,71%

İKİNCİ
14. takımdan.............umutincisi......................3,33%

ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............NoRaaa .....................3,05%

Dunku menum
Corek otu yağı. Elma sirkesi
K:2yumurta.3yk yogurt kuru.2d peynir
Ara.1kivi
Ö:1ezogelin corbs
Ara.8badem
Aks.3yk yogurt kür ü
8de.lor peynirli yumurta.roka 1kayisi
Spor.20 dk yuruyus

Akşam 8 de çok geç saat olmuş canım..akşam 7:00 öncesi tamamla akşam menünü..Sonrası yenenler kilo yapar dikkat et..

Kızlar kopyalayıp yapıştıramıyorum umarım doğru yapmışımdır biri yapıştırırsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Elinr saglik.simdi verileri kontrol edip paylasima tasiyacak birilazim.biraz bekleyelim saat 3 gibi bi bakalim akrep veya badkasi tasimis mi diye olmaxsa yardim isteriz

kontrol ettinmi canım doğru mu?

Bende telden gidiyorum yoksa tssirdim/(

ben de farkindayimmm

Yok canim herkes farkinda sadece yeni uye oldugun icin hatirlatmak getekiyordu.

Kızlar hepiniz harikasınız

Herkese gunaydin.benim dunku menum sabah her zamanki kahvaltim + top yumurta arada arkadas geldi nescafe
oglen kurufasuye + salata
aksam yesil mercimek + bir parca et + bir kasik pure + bir mandalina
Ufakligim hasta kizlar doktora gittik.bronsit baslangici olmus.iki haftadirda evdeyiz onunla hic cikmadik.nerden oldu soktayim.herkesten dua istiyorum oglusum icin.herkese bol kacamaksiz bir gun olir Insallah

Canım çok geçmiş olsun...insan hiç kiyamiyor miniklere de..allah şifa versin..kızım hasta olunca ben iki misli hasta ve gergin oluyorum..allah yardimcin olsun arkadaşım...

Acil sifalar diliyorum.

Canım çok geçmiş olsun...insan hiç kiyamiyor miniklere de..allah şifa versin..kızım hasta olunca ben iki misli hasta ve gergin oluyorum..allah yardimcin olsun arkadaşım...

Sagol canim dualarinizi bekliyorum.
Yurume bandini bende bir ara cok istiyodum.ablam alinca gordumki cok saglikli degil.. ablam cok duzenl kullandi ama dizlerinde ve bileklerinde agri oldu doktor yuruyus bandini kullanmamasini soyledi satmak zorunda kaldi.bide ablam hep yuruyus ayakkabisiyla kullandi onu giymese o basinc daha cok etkilerdi bence.

Herkes öyle diyor aslında..ama başka da yürüme şansım yok :/ gerçi irade var mı?? O da yok :)
Mevzu para harcamak olunca alinacak seyin bir buyusu oluylor.eve gelip sjra duvara baka bama 1 sAat yurumeye gelince buyu bozuluyo.tv karsisinda yurumeyi de ben beceremedim cunku pat pat seste tv izlenmiyo. Illa cebinden para ciksin istihorsN git 50 lirYa bi tramboljn al bak baklim evde spor yapiyomusunsen kullanmazsan kizin kullanir.

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin. Nerden olduğuna gelince bronşit öyle bir yerden kapılacak bir şey değil ciğerleriyle alakalı bi durum. Sadece kronikleşmemesine dikkat et canım.

26.12.2013
Sabah ufacık ekmek zeytin vs. aynı şeyler yani
Ara: birazcık somun ekmek elma
Akşam ızgara tavuktan çok az yedim birde ufak pirzola yedim

27.12.2013
Sabah yok
Öğlen dünden kalan tavuk ızgaramdan azıcık birazda pirzola yediğim halde bitiremedim..
Ara: Elma
Akşam: şehriye çorbası
Sporumu her gün düzenli yapıyorum.

Bu sbahta tartıda 75.2 yi görmüş bulunmaktayım 72 de foto çektiricem bu aralar Maaşallah diyim kendime nazar değdiricem günlük 400 gram gidiyor.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin. Nerden olduğuna gelince bronşit öyle bir yerden kapılacak bir şey değil ciğerleriyle alakalı bi durum. Sadece kronikleşmemesine dikkat et canım.

Insallah canim.biraz arastirdim evde dogal ne yapabilirim diye.bugun onlara basliycam.kilona bende Masallah diyim cok iyi gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…