Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugun sabah kshvaltim iyiydi .oglen abur cubur yedim.saat 3 gibi de corba ile misir ekmeği yedim.acikinca yogurt kü ru yiyetrk gunu kpatirsam kilo almam herhalde

Merhaba arkadaşlar bugün ben 1800 kal oaldim telefonuna bi program yukledim oradan takip yapacam belki biraz daha hirslabirim diye umut ediyorum ocak sonuna kadar bi 5 kilo versem iyi olurdu aslinda annem ameliyat olmayaydi sporunu yapiyordum gayet guEl bu ameliyat hem onu ben beni vurdu....

annen nasıl oldu??

bugün yalnız yaşayan karşı komşum teyzeyi yemeğe davet edesim geldi..eeee sonra ne oldu?? bi tane yaşlı kadıncağıza bi dünya yemek yapınca kendim yedim :) sayılır yani :) biraz kabarık bir listem var, çok değil ama tehlikeli!!

iftar : 4 yk ezo gelin çorbası
8 yk pilav üstü tavuk-patates kızarması (kızartmalar az ama yaaa :)
boooooool salata
buharda kabak biber kızartması
1küçük dlm börek

sahur : tabi ki yok :/ belki 1 mandalina

2 lt su

bu aralar sadece kuran okuyorum, eşimin doğumgününe hatim yetiştirmeye çalışıyorum, o nedenle kitap extra bir şey yok

ambuyanbu ge,mis olsun cnm.benim oglumda 4 aylijkken bronsit oldu,ilaclar yan etki yaoti sikunti cektilk baya.dimp in soyledigi gibi kronik olmasin ben gogsune ince tulbent koyuyorum,viks suruyorum,sirtina ter bezi kullaniyorum.dr bizimkinin alerjik bunyesinin oldugunu kolayca nezle grip olup bronsite cevirdigini solemisti.cocuk iste bole bole buyuyorlar..

alla kabuk etsin canin. .
Conta bisey yok. Dert etne

allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi inşallah...o toparlasın sen de toparlarsın

Amin valla herkes bi yana o ni yana

Dünkü menum
Elma sirkesi.corek otu yagi
Kahv.1d. Ekmek.3d.kasar ve2yumurtsdan pirssali omlet
Ara:1minik msndalina
Oglen covuklar uyuyo diye bi turlu yemek yiyemedik.disardaydik..abur cubur oldu.8-10 cips.1 dilim cukulata. +400 kalorilik baska bisey
Saat3:mercimek corba.3-4 dilim mısır ekmegi
Aksam.1kase baharatlı yogurt.1 ceviz
300 zipzip.

Ben sebzeci olmama rağmen pirasa ve bamyayi yemiyorum..bamyayi asla yiyemem ondan geçtim de pirasaya alismak istiyorum..bu pirasa omlet nasıl birşey?? Belki yumurtanın hatırına yiyebilirim

Sagol canim.sanada Allah bir daha yasatmasin.alerjik bunye demek hep hasta demek zaten.benim buyukte cok hastalanirdi.hep bogazlarindan.iki ay oldu geniz eti bagdemcik ameliyati oldu simdi biraz daha iyi cok sukur.bende on ve arkasina zeytinyag surucem ama dunden beri firsat bulamadim.ufaklik cok huysuz bide aclik eklendi hic yanina yaklasilmiyo

Benim dunku menum sabah ustu peynirli maydanozlu kizarmis ekmek 3 dilim + top yumurta + cay
artik bitki caylarinin hic birini icmiyorum bana yaramiyo.
Oglen yesilmercimekli yogurtlu marul salata
Arada 5 kayisi
aksam esim gene sabahki ekmekten istedi 4 dilim ondan + 5 biskuvi cay ama saat 8:30 da yedim malesef
Benim dizimde yirtik ve minuskus var.aksamlari sadece 50 mekik

Dünkü manüm
sabah bir dilim ekmek çökelek çemen zeytin
Ara: elma
Akşam patates sulusundan 3-4 yk pirinç pilavından 2 yk (olmaz bile) yedim
Ara: annemin ısrarlarıyla bir kaç dilim greyfurt yedim
Spor 45 dk aerobiğimi yaptım
Regl olduğum için bi kaç gün tartıya çıkmicam...

o peynirli kızarmış ekmekler fazla olmuş canım :44:

Ben sebzeci olmama rağmen pirasa ve bamyayi yemiyorum..bamyayi asla yiyemem ondan geçtim de pirasaya alismak istiyorum..bu pirasa omlet nasıl birşey?? Belki yumurtanın hatırına yiyebilirim
Bazi yorelerde mihlama diye soganli yumurta veya soganli kiymali yumurta yapilir ondan esinlendim soan yerine pirasayi ince dograyip kavuruyorum ustune yumurta kiriyorum.bence sogan katilan herseye pirasa da katilabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…