Insallaah canim.sen sacini ne yaptin
oturdum düşündüm açık renk bana yakışmaz dedim palette küllü koyu kumrala boyamayı düşünüyorum her ay rengi oturur inşallah :)
Bende merak etmiştim naptın saçını diye ?oturdum düşündüm açık renk bana yakışmaz dedim palette küllü koyu kumrala boyamayı düşünüyorum her ay rengi oturur inşallah :)
Dimp icim rahat etmedi ayrintili yazayim istedim. Ben kuafore gitmedigim zamanlarda diplerini cok acik sari tonlariyla aciyorum. Ancak 23 yil boyunca sacim sariydi. Bu yuzden ne yaparsam ne renk olur onu cok iyi kestirebiliyorum. Evde sac acmak deneyimli degilsen masrafli istir. Sans isi, bir kac kez boyaman da gerekebilir. Bu yuzden orta veya koyu kumral tercihin isabetli olmus.
Cok acik kullu sari ile actigim sac fazla bekletmedigimde sogan kabugu veya bal rengi gibi renkler icin uygun bir zemin olusturuyor sonra yikayip asil istedigim renge boyuyorum. Yalniz evde boya yaptigin zaman sacini yikama zamanin cok onemli. Ilk boyayi cok fazla bekletmeden capucino, karamel veya sagan kabugu tarzindaki renkler vurulabilir. Bu biraz daha az riskli. Iclerinde dore tonlari oldugundan yeni acilmis sacin icindeki sandrelikleri kapatir ve yuze renk gelmesini saglar. Bulundugun bolgede bir kuaforluk okulu olsaydi orada cok cüzi fiyata boyatabilirdin. En dogru karari verip cok masraf yaratabilecek bir durumdan kendini kurtarmissin. Dilerim guzel olur.
Dimp icim rahat etmedi ayrintili yazayim istedim. Ben kuafore gitmedigim zamanlarda diplerini cok acik sari tonlariyla aciyorum. Ancak 23 yil boyunca sacim sariydi. Bu yuzden ne yaparsam ne renk olur onu cok iyi kestirebiliyorum. Evde sac acmak deneyimli degilsen masrafli istir. Sans isi, bir kac kez boyaman da gerekebilir. Bu yuzden orta veya koyu kumral tercihin isabetli olmus.
Cok acik kullu sari ile actigim sac fazla bekletmedigimde sogan kabugu veya bal rengi gibi renkler icin uygun bir zemin olusturuyor sonra yikayip asil istedigim renge boyuyorum. Yalniz evde boya yaptigin zaman sacini yikama zamanin cok onemli. Ilk boyayi cok fazla bekletmeden capucino, karamel veya sagan kabugu tarzindaki renkler vurulabilir. Bu biraz daha az riskli. Iclerinde dore tonlari oldugundan yeni acilmis sacin icindeki sandrelikleri kapatir ve yuze renk gelmesini saglar. Bulundugun bolgede bir kuaforluk okulu olsaydi orada cok cüzi fiyata boyatabilirdin. En dogru karari verip cok masraf yaratabilecek bir durumdan kendini kurtarmissin. Dilerim guzel olur.
Bende merak etmiştim naptın saçını diye ?
Alkışş arkadaşımaa
Allah kabul etsin.benimde 30 gun borcum kaldi Insallah tutucam aralarda.ben oructa cok yiyorum Masallah sen normal gidiyosun
Iyi tatiller kizlar.
Cuma hastahane sonrasi aksam saatlerinde gezmeye basladik, tum haftasonu sokaklardaydik. Park, Nisantasi, tiyatro, bulusmalar... Sabahtan aksama kadar gezdik. Kizim ile az ilgilendigim son 1.5 ayin acisini cikartayim dedim. Saglik her seyden degerli. Eeee anne mutlu, cocuk ta mutlu.
Cocuk hasta, anne de hasta. Tum hasta meleklere acil sifalar diliyorum. Yillarca Istanbul gibi bir yerde sifa bulamayinca biz de Kocaeli'de bir doktorda kizimin alerji ve astimina cozum bulmustuk. Doktor doktor gezmenin ne oldugunu bilirim. Allah evlatlarimizi korusun. Dermansiz dert vermesin. Insallah tez zamanda yuzler guler.
Gamzecik ne yapiyor acaba? Mezun olunca sayfaya girmemezlik yapmasa iyi olur. Zira giden kilolar sinsi sinsi geri donuyor.
Ayyy Akrep'cigim her zamanki gibi ne guzel bir yazi paylasmissin.
Seldom'cugum dualarina amin demek istiyorum. Allah herkese, arkasindan bir Fatiha, bir yasin bagislayacak esler nasip etsin.
Bu hafta yaglarindan kurtulan arkadaslari tebrik ederim. Onca spor ve gezmeye, hatta kacamak yapmamama ragmen gr gr gidiyor. Onceki kilo verme seruvenimde haftasonu kacamaklarima ragmen haftada 1 kg rahat gidiyordu. Yanlis yaptigim bir sey yok ya metabolizmanin yavaslamasi ya da ilaclarin etkisi. Bakalim doktor ilaclari degistirince de ayni sey olacak mi? Neyse hepinizi optum.
Sabah 1.5 d ekmek, peynir, zeytin, bol yesillik.
Ara 1 b ayran
Ogle seker eklemeden, sadece meyveler, yulaf, cok az un ve bademden yapilmis 1 dilim kek.
Aksam bizimkiler icin kizartma gunuydu. Erken yedik. Ben kendim icin tum sebzeleri tost makinesinde pisirip ustlerine sarimsakli, dereotlu yogurt doktum, 1 d ekmek ve 2 kofte.
Su 2 lt
Spor haftasonu oldugundan sadece gezmelerim
Kitap 2 gundur okuyamadim. Gece uyurken belki son 20 sayfayi bitirebilirim.
Masallah diyelim. Az kalmis.
Hedef inanir misin, ben senin bu bilmis, bu is bitirici halini cok seviyorum. Bu huyunu ukalalik.olarak algilamis olanlar ile karsilasmis olabilirsin. Lutfen cekinme cunku bilmek sana yakisiyor. Bildigini paylasmakda...
Acikmistin ya ne yaptin? Bir tarcinli sut ic bari.
Hedef inanir misin, ben senin bu bilmis, bu is bitirici halini cok seviyorum. Bu huyunu ukalalik.olarak algilamis olanlar ile karsilasmis olabilirsin. Lutfen cekinme cunku bilmek sana yakisiyor. Bildigini paylasmakda...
Gunaydin arkadaslarrrrrr.simdi kahvaltimi yaptim biraz gec oldu.bugun tarti biraz oynamis cok iyi geldi moral oldu bana
ilginç evet...hayal kurmak da güzel...Aaaaah ahhh denilenler doğru olsa sarmısak turşumuz ile de kilo verecektik
Demek ki bu baharın 'doğal zayıflama ürünü' budur...geçen yıl neydi:44:Solistan... itiraf ediyorum ben de geçen yıl solistan aldım ama reklam edilen markaların değil meşhur ve güvenilir bir sporcu ürünü markasının. içinde kitosan vardı aynı formattı sonuçta, yıllar önce kitosan diye çıkarttıp geçen yıl etken maddenin adını değiştirip sağolsun gürnkan kubilayın reklamı ile solistan diye sattılar. bilimsel olarak yağları emip attırdığı ispatlanmış ben de gittim daha uygun bir fiyata aldım denedim. gene de 100 lira verdim 120 tablete. ne mi oldu...gaz şişkinlik dışında hiç bir şey. 10-15 tane kullandıktan sonra kutuyu çöp kutusuna itina ile boşalttım .zerre kadar fayda edeceğini düşünseydim diğer 80-85 tableti başkasına verirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?