özgekrd hayat olumsuzluklarla dolu malesef...Allah evlatlarımızı masum insaları korusun bütün kötülüklerden...
bak ben buna dikkat ediyorum , o yüzden 2 dilim 4 dilim yazdığımda diyet ekmek miktarıdır yazdığım
işte çalışkan hatun görün...5 çeşit...ben 5 çeşit yapacak olsam 1- kısır 2-tavuk göğsü 3-kek 4-börek 5-yoğurtlu kereviz salatası
yapardım. sıralama kolaylık ve tercih edilm e sıralaması...ama şimdi şaşırdım 5 çeşiti dolduramam diye düşünüyordum:44:
keki çırpması 5 dk, bulaşıkları kaldırması 10 dk

o kadar bulaşığın içinde böreği serecek yer buluamayabilirim diye üçgen yufkalar aldığım olur, böreği de sermeye üşenirim. hem temizlik yap hem ikramları hazırla zor bea, nurceng sana üstün hizmet madalyası vermek lazım
Hedefcim ver bakalım istiyorum işte istiyorum. Su ana kadar54 aile agirladim bebek gormesi icin ama artık pasta borek görmek istemiyorum
yağ ölçen cihazlar doğru ölçsün istiyorsan 4 saat aç olman gerekiyor

saat 11de falan bakılacaksan sorun olmaz amma saat 9da falan bakılacaksa yağlı çıkarsın be seldomum
mevsim değişikliği hepimiz etkiliyor, benim ufaklıklar da öksürmeye başladı ben de yorgunum sürekli.
fark ettim de temizlkik yaparak bir çığır açmışım

iyiki yapmışım ve buraya yazmışım temizliği

ara ara siz de yaptığınız temizliği böööyle ballandıra ballandıra anlatın da biz de gaze gelelim