Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su saatte iki adet mahlepli kurabiye yedim.hastaneye yaptim ama mahlepi cok severim kokunca dayanamadim.yarin tarti bakalim nediycek bu olaya.simdi nescafemde oluyo.ohhhhhh gel keyfim gellllllll
evet sen diyince şimdi ben de sana benzettimama adam çileden çıkar tabi öpücük möpücük gönderiyo hey Allahım ya rabbim
Sen bilirsin canım. Nasılistersen..sağol akrebim
ya akrebim ben önümüzdeki hafta bi şok diyet yapsam hani bi zamanlar 5 günde 5 kilo diyeti vardı ya
onu yapıp bi midemi terbiye etsem diyorum
Ayy Allah korumuş yine canım yaa.cok gecmis olsun canim sanada oglusunada Allah korumus gercekten.benim oglusta iki sene once gozumun onunde boynunun ustune dustu.kolunu kaldirinca agliyodu capada film cektirdik bisey yok dediler.birhafta gecti arasira kaldirirken aciyo dedi.icime sinmedi baska doktora goturdum.meyer koprucuk kemigi kirilmis.omuzluk taktik kuzuma Allaha sukur gecti.bizim evde olan seyleri yazsam tam roman olur :)))
anammmmmmm bunu daha once yaptinmi? sonra geri aldinmi? yaåmasi kolaymi? hepsini cevaplarsan sevinirim
Enteresanmışşş, birliktemi yapsakki acaba çitlembikimmmhemen söyliyeyim bunu daha önce ilk doğumumdan 10 ay sonra yaptım ama şöle 5 günlük bir şok diyet
1. patates
2. sebze
3.et
4.meyve
5.yumurta
ben ilk yaptığımda 3 gün dayanabildim ve 3 günde 3 kilo kaybettim
bak tek faydası midemi terbiye etti ondan sonra öğünlerimi olması gerektiği kadar yedim
tabi eski sistem yemeğe başladınmı hemencik alırsın hepsinde olduğu gibi
ben deniz de bu sabah tartılmamak için kendimi zor tuttum, bu hafta hep hamur işi yedim. kilo aldığımı düşünüyorum son olarak bu sabah bi bakayım kilo aldımsa dikkat ederim diye şeytan dürttü ama bakmadım kiloma. bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım:26:
bu hafta öyle rastladı ki pazartsi öğlen iş yerinde bi kutlama vardı, akşama benim misafirim vardı.
dün eşim evde olmayınca aldığım kıymadan köfte yapmak istemedim çocuklara kıymalı makarna yaparım eşim evdeyken de köfte yaparım dedim. oldu mu gene hamur ve yedim tabi ki...
şimdi birazdan da sendikacılar yemek ısmarlayacak işyerine getireceklermiş . dışarıda bi türlü buluşamadık. dışarıdan ne gelecek ya lahmacun ya pide pizza gene hamur olur yane...veee bu akşam da rutin arkadaş toplantımız olacaktır, henüz haberim yok
napcam ben, yarın artı çıkmazsam mucize olur...kilo bildirimi yapmayabilirim değil mi kaptan:2:
su saatte iki adet mahlepli kurabiye yedim.hastaneye yaptim ama mahlepi cok severim kokunca dayanamadim.yarin tarti bakalim nediycek bu olaya.simdi nescafemde oluyo.ohhhhhh gel keyfim gellllllll
günaydın kızlar nasılsınız ben mutlu sayılırım iki hafta içerisinde hastalıktan dolayı gelen kilolar geri gitmiş ben 67,6 kiloyum hayırlısı bakalım karatay teyzenin diyetine başlıcam hayırlısı bakalım hafta sonu kitabı alıp okuyacam sonra da başlamayı düşünüyorum
bugünkü menüm
sabah
1 kase nesfit
ara
1 kuru incir 1 ceviz
öğlen
1 kase yoğurt çorbası
ara
2 köfte 2 patates(bu pek ara gibi olmadı ama canım çok istedi)
akşam
3 köfte 3 pataes az yoğurtlu makarna
yarın kaç olurumki benim başlangıç kilom 62 mi 61 mi yazıcaz bence 62 yazalaım çünkü sabah 61bile olamayabilirim
evet p.tesi itibari ile 5 günde 5 kil diyetine benimle başlamak isteyen varmı
bu bir uyari mesajidir.yukarda yedigim seyler cisss seylerdir.sonra ambudan gorduk bizde yedik filan dersiniz sonra kaptandan azar isitmiyim. :))
Sen bilirsin canım. Nasılistersen..
Ayy Allah korumuş yine canım yaa.
Enteresanmışşş, birliktemi yapsakki acaba çitlembikimmm
Kilo bilfirimi yapmak durumundasın/durumundayız şekerimm![]()
bu bir uyari mesajidir.yukarda yedigim seyler cisss seylerdir.sonra ambudan gorduk bizde yedik filan dersiniz sonra kaptandan azar isitmiyim. :))