• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

su saatte iki adet mahlepli kurabiye yedim.hastaneye yaptim ama mahlepi cok severim kokunca dayanamadim.yarin tarti bakalim nediycek bu olaya.simdi nescafemde oluyo.ohhhhhh gel keyfim gellllllll

bu bir uyari mesajidir.yukarda yedigim seyler cisss seylerdir.sonra ambudan gorduk bizde yedik filan dersiniz sonra kaptandan azar isitmiyim. :))

su saatte iki adet mahlepli kurabiye yedim.hastaneye yaptim ama mahlepi cok severim kokunca dayanamadim.yarin tarti bakalim nediycek bu olaya.simdi nescafemde oluyo.ohhhhhh gel keyfim gellllllll

Hahaha bir tanede benim için ye benim mutfakta elmalı kurabiye var az önce gittim köklerin geldim yemeye cesaret edemedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kafamiz bi yemege calisir oldu ne guzel....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet sen diyince şimdi ben de sana benzettim:27::24:ama adam çileden çıkar tabi öpücük möpücük gönderiyo hey Allahım ya rabbim

:60: zaten adam direk o kısma takıldı :60: bu ne dedi senmi yaptın böyle öpücük atmayı dedi :60: yani adam ilk takılmayı o kısımda yaşadığı için algılama uzun sürdü :60::60:

sağol akrebim
ya akrebim ben önümüzdeki hafta bi şok diyet yapsam hani bi zamanlar 5 günde 5 kilo diyeti vardı ya
onu yapıp bi midemi terbiye etsem diyorum
Sen bilirsin canım. Nasılistersen..
cok gecmis olsun canim sanada oglusunada Allah korumus gercekten.benim oglusta iki sene once gozumun onunde boynunun ustune dustu.kolunu kaldirinca agliyodu capada film cektirdik bisey yok dediler.birhafta gecti arasira kaldirirken aciyo dedi.icime sinmedi baska doktora goturdum.meyer koprucuk kemigi kirilmis.omuzluk taktik kuzuma Allaha sukur gecti.bizim evde olan seyleri yazsam tam roman olur :)))
Ayy Allah korumuş yine canım yaa.
anammmmmmm bunu daha once yaptinmi? sonra geri aldinmi? yaåmasi kolaymi? hepsini cevaplarsan sevinirim
:60::60:
hemen söyliyeyim bunu daha önce ilk doğumumdan 10 ay sonra yaptım ama şöle 5 günlük bir şok diyet
1. patates
2. sebze
3.et
4.meyve
5.yumurta
ben ilk yaptığımda 3 gün dayanabildim ve 3 günde 3 kilo kaybettim
bak tek faydası midemi terbiye etti ondan sonra öğünlerimi olması gerektiği kadar yedim
tabi eski sistem yemeğe başladınmı hemencik alırsın hepsinde olduğu gibi
Enteresanmışşş, birliktemi yapsakki acaba çitlembikimmm:29::29::29:
ben deniz de bu sabah tartılmamak için kendimi zor tuttum, bu hafta hep hamur işi yedim. kilo aldığımı düşünüyorum son olarak bu sabah bi bakayım kilo aldımsa dikkat ederim diye şeytan dürttü ama bakmadım kiloma. bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım:26:
bu hafta öyle rastladı ki pazartsi öğlen iş yerinde bi kutlama vardı, akşama benim misafirim vardı.
dün eşim evde olmayınca aldığım kıymadan köfte yapmak istemedim çocuklara kıymalı makarna yaparım eşim evdeyken de köfte yaparım dedim. oldu mu gene hamur ve yedim tabi ki...
şimdi birazdan da sendikacılar yemek ısmarlayacak işyerine getireceklermiş . dışarıda bi türlü buluşamadık. dışarıdan ne gelecek ya lahmacun ya pide pizza gene hamur olur yane...veee bu akşam da rutin arkadaş toplantımız olacaktır, henüz haberim yok

napcam ben, yarın artı çıkmazsam mucize olur...kilo bildirimi yapmayabilirim değil mi kaptan:2:

Kilo bilfirimi yapmak durumundasın/durumundayız şekerimm:51:

ambu bu ne, yarın tartı günü ve sen neler yapıyosun :20::20:

hersabah 7 de gelen msjlar yok.tarti gunu sitresi heralde :)))) ilk ben yaziyim.ben ayniyim kizlar.aslinda haftaici vermistim biraz ama gene almisim
kaptanim mahlepe dayanamadim yoksa yemezdim

günaydın kızlar nasılsınız ben mutlu sayılırım iki hafta içerisinde hastalıktan dolayı gelen kilolar geri gitmiş ben 67,6 kiloyum hayırlısı bakalım karatay teyzenin diyetine başlıcam hayırlısı bakalım hafta sonu kitabı alıp okuyacam sonra da başlamayı düşünüyorum

günaydın kızlar nasılsınız ben mutlu sayılırım iki hafta içerisinde hastalıktan dolayı gelen kilolar geri gitmiş ben 67,6 kiloyum hayırlısı bakalım karatay teyzenin diyetine başlıcam hayırlısı bakalım hafta sonu kitabı alıp okuyacam sonra da başlamayı düşünüyorum

Taş devri diyeti kitabını da öneririm canım

bugünkü menüm
sabah
1 kase nesfit
ara
1 kuru incir 1 ceviz
öğlen
1 kase yoğurt çorbası
ara
2 köfte 2 patates(bu pek ara gibi olmadı ama canım çok istedi)
akşam
3 köfte 3 pataes az yoğurtlu makarna

yarın kaç olurumki benim başlangıç kilom 62 mi 61 mi yazıcaz bence 62 yazalaım çünkü sabah 61bile olamayabilirim

evet p.tesi itibari ile 5 günde 5 kil diyetine benimle başlamak isteyen varmı

ben bir ana önce başlamak istiyorum, haftasonu kaçamağımı kesmek için cuma cumartesi bile başlayabilirim....

bu bir uyari mesajidir.yukarda yedigim seyler cisss seylerdir.sonra ambudan gorduk bizde yedik filan dersiniz sonra kaptandan azar isitmiyim. :))

:60::60::60:
Sen bilirsin canım. Nasılistersen..

Ayy Allah korumuş yine canım yaa.

:60::60:

Enteresanmışşş, birliktemi yapsakki acaba çitlembikimmm:29::29::29:

Kilo bilfirimi yapmak durumundasın/durumundayız şekerimm:51:

atmayacağına söz ver:19::2:hem suçlu hem güçlü böyle olunuyor galiba

kizlar bugun ayran detoksu yapicam
sabah bit yumurta bir dilim ekmek peynir domates salatalik

iki saat arayla 1.5 2 litre ayrana 4'er kasik nohut mercimek bulgur ve rendelenmis iki salatalik karistirip.

buda suyu aticak ama hic degilse sevdigim bisey ve iki gun.

evet kilommm 60.1
ohh beee valla dün tartıda 62.5 görünce moralim çok bozulmuştu ama o meğersem yediğim 2 şişe serumun şişliğiymiş
ondan dün diyorudum başlangıç kilom 62 olsun diye
valla çok mutluyum hadi bakalım gaza gelelim

varmıyız 5 günde 5 kilo diyetine c.tesi başlayalım patatesle hadi kızlar ya

kilom 70,7.cok mutluyum.su an ilk bebegime hamile kaldigim kilodayim.ama tabi tarti eksik gostersin diye bagirsaklarim bosalsin diye uyumadan form cayi ictim.bolca su ictim.gece islem tamam.bu aralar herkes mi kabiz yaa..

71,3-70,7=0,6/71.3*100=%0,84
ben gecen hafta tartilamamistim.ikiye mi bolucez .

**2. TAKIM 353. ETAP **altıncı

akrep33 (63 / 65 / 2,0 / -3.17% / -1,59%) Kilosu ikiye bölündü
Seldom ( 79.8/79.5 / 0.3/ 0.38%)
hedef52 ( 63,3 /63,7 /-0,4 / -0,63%)
selennnnn ( 60,3 / 60, 0/0,3 / 0.50%)
Siyahbeyaz06( 71,3 / / / %) bildirimde bulunmadı
Ambuyanbu ( 74,9 /75.5 /-0,6 / -0,80 %)
nurceng( 61,8 / 61.6/0.2 / 0,32 % )
uhs ( 67,3 / / / % )bildirimde bulunmadı
nazperver( 58,4 / 58,1 /0,3/ 0,26% ) yeni üye / hedef: 55
ozgekrd ( 86,5/ 85 /1,5/ 0,87%) yeni üye / hedefi: 60

2. TAKIM ORTALAMASI: -0,07 %