• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cok gecmis olsun canim sanada oglusunada Allah korumus gercekten.benim oglusta iki sene once gozumun onunde boynunun ustune dustu.kolunu kaldirinca agliyodu capada film cektirdik bisey yok dediler.birhafta gecti arasira kaldirirken aciyo dedi.icime sinmedi baska doktora goturdum.meyer koprucuk kemigi kirilmis.omuzluk taktik kuzuma Allaha sukur gecti.bizim evde olan seyleri yazsam tam roman olur :)))

bende inanılmaz bir şişlik var anlatamam wc ihtiyacımı da göremiyorum:27::27::27:
patlayacak bir bomba gibiyim ya ne yapsam bilmiyorum bol su yeşil çay falan olmuyor yar bana bir çaree

bende inanılmaz bir şişlik var anlatamam wc ihtiyacımı da göremiyorum:27::27::27:
patlayacak bir bomba gibiyim ya ne yapsam bilmiyorum bol su yeşil çay falan olmuyor yar bana bir çaree

canim oncelikle hem duruna hem sana cooook gecmis olsun.Allah bir daha gostermesin.
yesil cayin posette olmayani bana kabizlik yapti.ben posette olani metabolizma icin kullaniyorum yoksa bendede ise yaramiyo.biraz ters ama ben soguk ictigimde hemen karnim agriyo bilmemki denermisin

gelelim menuy
sabah top yumurta iki dilim ekmek peynir domates salatalik 5 zeytin
ara bir elma
oglen bir kase corba bir dilim ekmek lahana tursusu
ara demek yalnis olur biraz sonra nesfit
ikinci ara 4"te komsum caya geliyo.dayanamayip minnos bir kek yiycem biliyorum
aksam nohut bir kase yogurt

bide deminki diyete baktim ben hayatta yapamam.zatem mantigima ters ben su kaybedip halsiz ve sinirli olucam.ama ayrani yapicam Insaallah yarin

Elma sirkesi dene
Olmadi 2tane dogadan form çay

canim oncelikle hem duruna hem sana cooook gecmis olsun.Allah bir daha gostermesin.
yesil cayin posette olmayani bana kabizlik yapti.ben posette olani metabolizma icin kullaniyorum yoksa bendede ise yaramiyo.biraz ters ama ben soguk ictigimde hemen karnim agriyo bilmemki denermisin

Elma sirkesi dene
Olmadi 2tane dogadan form çay

teşekkürler kızlar her ikisini de deneyeceğim evde elma sirkem de var da onu nasıl yapacağım ki direk mi içeceğim yoksa su ile mi karıştıracağım bilemiyorum
olmadı eve gidince bir form çayı içeyim bari:26::26:

bugünkü menümü yazayım ben

sabah bir tane poğaça ve çay
öğlen 1 kaşık kuskus pilavı
3 yemek kaşığı bamya
1 tabak salata

arada sade türk kahvesi
elmalı yeşil çay
ve ortalama 1 litre su

Karnım çok şiş acayip acayip sesler geliyo . Napcam ben ya yine fazla çıkacak kilo :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabah:
turşu kavurma
5yk kısır:26:
1 haş yumurta

ara: adaçaylı yeşil çay

öğlen: 1 paket limon lifli diyet bisküvi (200 kalori)
çay
yürüyüş: 7000 adım:21:

akşam: kıym. makarna, ev yapımı pide, kara lahana, limonluyoğurt, mercimek çorbasıp

bu dünküydü
....................
bu sabah:kıym. makarna, ev yapımı pide, kara lahana, limonluyoğurt

öğlen: 1 kır pidesi, 300 ml ayran
hedefim kahvalti nedir boyle..

sabah
iki kivi.1 kk kadar peynir.bir lokma menenen cocuklara verirken canim cekti
ara
3 kuru kayisi.5 badem
ogle
3 kofte.1 kepce yogurtlu cirba.salata
ara
3 kuru kayisi.5 badem
ara
ttam tahilli eknekli tost
aksam
kiymali patlican.yogurt

umarim fire olmaz
cok iyi gittim bugun
hic fire yok
simdi spora..

Sabahtan beri oglusun sunneti icin eminonunde gezinip durdum yoruldum ama bu hareketten sayiliyormu bilemiyorum.sabah 1 dilim ekmek peynir oglen mercimek corbasi kereviz cacik ara selanik gevregi fena guzel biraz fazla kacti aksama tavuk var..

Yarin icin sabah tartilip bildiricem ama ben hic verdigimi hissedemiyorum...

Insulun testi yaptiricam yarin bi sikinti var gibi...

bende birara hormon ve direnc testi yaptirdim.cok heveslendim doktor bir ilac verir tamam artik kilo verebilirsin sorun buymus der diye.amaaaaa sonuc biseyim yokmus tamamen irade meselesiymis :))))

teşekkürler kızlar her ikisini de deneyeceğim evde elma sirkem de var da onu nasıl yapacağım ki direk mi içeceğim yoksa su ile mi karıştıracağım bilemiyorum
olmadı eve gidince bir form çayı içeyim bari:26::26:
Dogal sirke ise ve mide rahatsizligin yoksa 1yk icebilirsin.hazir sirke ise suya katip 1cay kadigi balla karistirip icsen daha iyi
hedefim kahvalti nedir boyle..

cok iyi gittim bugun
hic fire yok
simdi spora..
Of ya canim cekti aksamdan kalanlari yedim

Ben yaptirmistim eksik bile cikti:)

bende birara hormon ve direnc testi yaptirdim.cok heveslendim doktor bir ilac verir tamam artik kilo verebilirsin sorun buymus der diye.amaaaaa sonuc biseyim yokmus tamamen irade meselesiymis :))))
Doktorlar bazen 10-13 gibi bir insulin miktarini diyet yaparsa düşer diye onemsemiyorlar.daha dogrusu ilk asamada ilaca sarilmak istemiyorlar.sonucta kisi kilo verirse sporla falan duzeliyor ama kilo vetmezse zamanla yaglar oturuyor direnc de artiyor.diyet ve spordan kacis yok.
Ben de ne umutlarla gitmistim doktora:)))) tobe tobe insan hadtalik ister mi:)))

bugünkü menüm
sabah
1 kase nesfit
ara
1 kuru incir 1 ceviz
öğlen
1 kase yoğurt çorbası
ara
2 köfte 2 patates(bu pek ara gibi olmadı ama canım çok istedi)
akşam
3 köfte 3 pataes az yoğurtlu makarna

yarın kaç olurumki benim başlangıç kilom 62 mi 61 mi yazıcaz bence 62 yazalaım çünkü sabah 61bile olamayabilirim

evet p.tesi itibari ile 5 günde 5 kil diyetine benimle başlamak isteyen varmı

Annemdeki oran cok yuksek cikti 58 gibi ...bu cok yuksek bi rakam dedi ve bana sende ayni testleri yaptir dedi.. bakalim hayirlisi olsun ben zaten bebek istiyorum o yuzden ilac falan istemiyorum

bi de dedikodu yapardık ayyyyyyyyyyy ne pis evi vardı temizle temizle bitmedi diye:52:samimiyet olduktan sonra bişey olmazdı değil mi, konuşan konuşurdu, dedikodusu yapılan da altta kalmazdı ' hıh sanki çok bi iş yaptı koca totosunu kaldıramıyo' felan derdik ama temiz evlerimiz olurdu beaaaa...
sonra sonra bi de çay yapardık yanına kek poaça:27:

e tabi hakettik çayı poğaçayı :))):52::52::52:

günaydın canım öyle değilde herkes temizlik yapan arkadaşının çocuğuna baksa ben 1 günde bitiririm valla:1::1::1:
dün hedefin yazılarından sonra bi gaza geldim salonu mutafağı temizledim balkanu yıkadım çamaşır serdim toz aldım
bu arada beyim hasta oldu oluşumun huysuzlanacağı tuttu hepsinin nazına da çektim şimdi bitmiş durumdayım:1::1::1:

Çok iyi yapmışsın. Ee ne de olsa annelerin süper güçleri var. ;) Bir sürü kalori yakmışsındır hem de ;)

Kızlar yarın için çook heyecanlıyım. bu hafta fazla dikkat edemedim inşallah almamışımdır verdiğim kiloyu. :18:

bugün kahvaltı zeytin peynir ve 2 dilim tam buğday ekmeğinden oluşuyprdu. birazcık da reçel yemiş olabilirim :17::17:

Back
X