Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
estağfirullah canım. kızının ingilizce konuşması ilginçmiş :)) kreşteki öğretmenine sordun mu? onlar daha iyi bilirler.
Tamam canım hadi bu hafta bi hızlandır kendini ve aramıza iyice kaynaş, haftaya listede olmaya çalış..
Yaa bu hafta kimseyi almayalım yeni üye olarak, tüm yeni üyeleri bir hafta daha erteliyorum ve lütfen bu durum yanlış anlaşılmasın, olması gereken ne ise onu uyguluyorum, kesinlikle kişisel bi durum değil..
Listedeki tüm isimleri bu şekilde ince eleyip sık dokuyarak almışımdır..Listeye girmek isteyen zaten belli eder kendini, ne olursa olsun sarılır, kilo verme isteğine ve kalır takımda..
Hepimiz hep birlikte birbirimize destek vererek kilo vermeye çalışıyoruz, özellikle duygusal dalgalanmalar kilo verebilmeyi çok etkiliyor, süreci uzatabiliyor.. İşte tam bu anlarda biliyoruz ki devreye girebilecek 2. takım şekerleri varve o yüzden bazen aileden de ileri olabiliyor burası..
Buranın kıymetini bilmek lazım...
Önce kendimiz ve sonra takım için kilo vermek lazım...
gitme lutfen .hepimizib giremedigi az girdigi zamanlarda oluyor.
kizina saglikli mutly huzurlu yillar diluyorum.uyuki dogmus
nerde yaptırıyosun tatlım vucut analizini
günaydın fatmacım bende uhs bende muhasebe mezunuyum geçen temmuz ayında kpssden memur olarak atandım ama hamileydim şubat ayında işe başladım. hamile olmadan önce 60-63 arası seyrediyordum şimdi 67-68 arasıyım.işe başladığımda 71 kiloydum burası bana çok iyi geliyor eminim sanada iyi gelecektir.
bak beni de pek tınlayan yok kızlar karatay diyeti yapacam diyorum kimseden ses çıkmıyor ama ne yapalım hepsini öpüyorum hepsini seviyorum
burası beni disipline ediyor.diyeti mi bozsamda bazen sabah ilk işim buraya girmek ve hemen eski hırsım geri geliyor neyse fazla çene yapmıyım öptüm seni
bu arada regl döneminde şişiyorsun evet öncesi ve sonrası bende çok fark ediyor
Bu hafta ben iddealiyim kizlar mutlaka vermeye calisicam elimden gelenin en guzelini yapicam ....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sormadım dediğim gibi bu duruya özgü birşey mi bilmiyoruz
Bana cok az yedigin icin veremedigimi soyledi ve tartida gorunen kilonun sumu yagmi oldugunu bilmenin imkani yoktur o yuzden sadece haftada bir tartil dedi ...tuhaf bi mutluluk var icimde bu listeye inandim ve harfiyen uyacagim insulun direncimde yokmus sadece yuksek kolestrol ayni dert ama 2 haftadir dusmus buda cok guzel bi haber benim icin...
Su icmeyi bile bilmiyormusum susamadan icilicekmis ama yudum yudum bense 3 lt sadece suyu likir likir ardi ardina iciyodum...bu sadece mideni buyutur ve seni aciktirir dedi....oglene kadar 3 bardak aksama kadar 4 bardak yatana kadar 3 bardak bu bile en iyi tuketim dedi ama yavas yavas icin yoksa bobrek yorulur ve idrarla tum yararli vitaminlerde bi ise yaramadan atilir dedi...
Bu hafta en guzel kiloyu yanilmiyorsam sen verdin.ben de kendimi toparlicam insallah en kisa zamandabugunki menum
sabah
1 armut.yarim kivi.1 kk peynir
ara
3 kuru kayisi.5 badem
ogle
2 kofte.salsta.2 tabak tavuklu yogurtlu corba.baktim tatli cekiyor canim iki dilim elmayi tarcina batirarak yedim.ise yariyor.
ara
cok tahilli ekmekle tost
aksam
kiymali karnabahar.yogurt.
bu aksam sporum var 1 saat.
Senin icin cok sevindim.bir yere bagli olmak insani daha cok disiplinize ediyor.Bugun diyetisyene basladim kizlar ve bir ay sonra kontrole gidicem haftada sadece 3 kez 45 dakika yuruyus verdi bana diet listemde gayet guzel gorunuyor ...bugun sabah 2 dilim ekmek ve peynir
Oglen kabak yemegi ve yogurt
Aksam ici mercimek corbasi et makarna yogurt
Adaşımın gül yanaklarından benim yerime de öp annesi
Keşke elimizden daha fazlası gelse ama sanal alemde ancak bu kadar olabiliyor işte..
Rabbim güzel prensesin ömrünü sağlıkla huzurla, başarı ile doldursun inş..![]()
gitme lutfen .hepimizib giremedigi az girdigi zamanlarda oluyor.
kizina saglikli mutly huzurlu yillar diluyorum.uyuki dogmus