• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

polikistik overda kilo zor mu veriliyormuş?? aaa bak bu da yeni bahanem :) bende öyleyim, + diyabetiğim, hepsi bir arada olunca da zor oluyor haliyle...
hadi ben de yeniden tanıtayım kendimi, genelde keyifli ama bugün sinirli bir İngilizce öğretmeniyim :) 38 yaşındayım, bir kızım var, ve bugün 8 yaşına giriyor :) eşimi kaybettik o nedenle minnak bir aile olarak istanbulda yaşıyoruz...3 yılda şekerimin ani çıkışıyla 30 kg aldım...104 kg ile başladım 13 ayda 79ları gördüm...inşallah yakın hedef ağustosa 75, ekime 72 olup orda kalmak niyetindeyim...

2. TAKIM SEVGİYLE SUNAR :16::16::16::16::16::16::16:

b-613660-K%C3%BCbra.jpg

b_iyi-dilek-melek.jpg

DSC_0087.JPG

2. TAKIM SEVGİYLE SUNAR :16::16::16::16::16::16::16:

b-613660-K%C3%BCbra.jpg

b_iyi-dilek-melek.jpg

DSC_0087.JPG

oyyyyy daha zırıltımdurmamıştı yeniden çağladı coştu :/ 9da uyuyan ben bu saatte cin gibiyim iyice ayarım bozuldu :/ canım benim çok teşekkür ederim...iyi ki sizlerle yolum kesişmiş..allah razı olsun...yarın kızıma göstermek üzere kaydettim resimleri eminim bayılacak teyzesi :) onun yerine çok çok çok öpüyorum sizi :)

Ah caniiiiim bugün ilgiye muhtaç benim :( sanırım 2 saattir ağlıyorum caktirdim mi hayır :) kızımın doğumgününde yalnızız ve bu bana çok koydu..genelde annem babam olurdu ilkkez yalnız kaldık :( çocuk da sorup duruyor ne oldu diye mutluluktan diyorum tabi :) arayanlara cevap veremiyorum aglamaktan :/ bi ayarim bozuldu toparlanamiyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Acaba gunduzki durum da mi etkili oldu:(

Canım iki haftadır burdasın ve kilo almışsın.. Şimdi nasıl inandıracaksın 2. takıma, gerçekten kilo vermek istediğini:31::31:

Sonradan düzelttim. Kilo almamışım. Ama vermemişim de kilom 65 dün tekrar tartilinca ben de şaşırdım zaten. O 600 gram şişlikmiş :)

oyyy kızlar oyy bugün çok kötü bir gün geçirdim :( 18 yıllık öğretmenim ilkkez bir veli bildiğin binayı bastı beni aramaya :/ güvenlik engel olmuş ama ben onu bulurum da bilirim de esmiş gürlemiş gitmiş...walla tırstım ne yalan söyleyeyim...walla biz kadınlardan korkulur..anne nasıl doldurduysa adamı yalan yanlış baba direk işten soluğu bizim orda almış...konuda şu; çocuk dikkat dağınıklığıyla beraber küfür argo şiddet herşeyin olduğu bir 4. sınıf öğrencisi..daha önce kitap defter getirmiyor ve çok küfrediyor diye anneyle konuşmuştum ve şikayet değil çözüm bulalım diye de altını çizmiştim çünkü kadın ben onu benzetirim bi daha yapmaz falan demişti...hatta ram (rehberlik araştırma merkezi) ve ücretsiz destek alabileceği 2 yerin telefonlarını vermiş, bir de bi arkadaşıma yönlendirmiştim adımla gidin falan diye :/ bugün de ders başladı çocuğu bahçeden çağırdım, özel olarak, gelmedi derse, 14-15. dk da gelince almadım derse idareye git dedim...anne de meğer okuldaymış çocuk direk anneye gitmiş kadın bildiğin sınıfı bastı girecek sınıfa falan diye bi efelendi..ben de geç kağıdı olmadan alamam, 15 dk neredeydi ne bileyim dedim ama gayet ılımlıyım, hem bu ona ders olsun falan diyorum, kadın al git çocuğu daha 2. derste baba gelmiş..ben çocuğuna küfürbaz demişim defter getirmiyor demişim kağıda yazsa nolurmuş bilmem ne bilmem ne!!! hiç alakası yok bugünkü konularla...erkeklere inanamıyorum bazen...sonuç ben onu görcem diye bağır çağır gitmiş...acaip demoralize oldum...bunca yıldır hiçbir öğrencimle bu noktaya gelmediğim gibi o çocuğu da kaybetmemek için çok uğraştım gerçekten...çıkışta diğer veliler olaya şahit olmuşlar benim haberim yok ya, onun adına özür diliyorlar dikkate almayın falan diyorlar ben de anlamıyorum ne diyorlar diye meğer adam binayı ayağa kaldırmış...olan çocuklara oluyor yazık o anne-babalara gerçekten..

nasıl anne babalar var şu dünya da anlamıyorum. ben daha 6 aylık bebeğime nasıl daha iyi anne olurum diye çırpınıyorum.üniversite okurken rahat etsin diye şimdiden para biriktirsem mi diye düşünüyorum. (deliyim bende :1: :1: :1: )
allah o çocuklara yardım etsin onları sadece doğurmak için doğurmuşlar birde o tarz insanlarla lütfen yalnız kalma çünkü konuşarak anlaşılmıyor öyleleriyle

Ben bilgisayar programciligi mezunuyum istanbulda yasiyorum bir oglum var kayra adinda evliyim..muhasebeci olarak 12 yildir calisiyorum ..kilo seruvenim dogustan geliyor ...polikistik over hastasiyim haliyle kilo vermem cok daha zor bu sartlar altinda 45 kilo verdim oncesimde ve 14 kilosunu geei aldim ve tekrar 70 kilolara dusmek istiyorum ..formdaki herkestende yeni biseyler ogreniyorum..forma aksam saatlerinde girebiliyorum gezmekten ve alisveristen cok zevk aliyorum yengec burcuyum cokda zor bi insan degilim...sabah tarida 82.3 gibi ciktim bu rakam gecen haftaninkiyle ayni fakat su an regli donemindeyim bi etkisi varmi net bilmiyorum

günaydın fatmacım bende uhs bende muhasebe mezunuyum geçen temmuz ayında kpssden memur olarak atandım ama hamileydim şubat ayında işe başladım. hamile olmadan önce 60-63 arası seyrediyordum şimdi 67-68 arasıyım.işe başladığımda 71 kiloydum burası bana çok iyi geliyor eminim sanada iyi gelecektir.
bak beni de pek tınlayan yok kızlar karatay diyeti yapacam diyorum kimseden ses çıkmıyor ama ne yapalım hepsini öpüyorum hepsini seviyorum
burası beni disipline ediyor.diyeti mi bozsamda bazen sabah ilk işim buraya girmek ve hemen eski hırsım geri geliyor neyse fazla çene yapmıyım öptüm seni
bu arada regl döneminde şişiyorsun evet öncesi ve sonrası bende çok fark ediyor

Ah caniiiiim bugün ilgiye muhtaç benim :( sanırım 2 saattir ağlıyorum caktirdim mi hayır :) kızımın doğumgününde yalnızız ve bu bana çok koydu..genelde annem babam olurdu ilkkez yalnız kaldık :( çocuk da sorup duruyor ne oldu diye mutluluktan diyorum tabi :) arayanlara cevap veremiyorum aglamaktan :/ bi ayarim bozuldu toparlanamiyorum...

canım benimmm yakın olsak keşkee ben koşa koşa gelirdim.

Ben daha okuyorum bekarım ailem ile yaşıyorum. 20 yaşındayım. Kilo verme serüvenim çok fazla değil. Yani uzun değil. 14 yaşımdan beri hafif toplu bi insanım o zamanlar boyum daha kısa olduğu için çok kötü duruyordu sonra kilo vermek istedim 55 kiloya kadar inmiştim. Sonra umursamaz bir hale geldim ve şu an 65 kiloyum ilk başlarda çok şaşırmıştım ben ne zaman bu kadar kilo aldım diye.
2 hafta önce diyete başladım fakat misafir falan derken tam uyamadım. Boyum 1.67 3-4ay gibi bi sürede 12 kilo vermek istiyorum. Umarım başarır(ız) :-) ;)

umarım başarırsın tatlım tekrar hoşgeldin aramıza

kızlar dün eşimi alışveriş merkezine götürdüm karatay teyzenin kitabını aldım.hafta sonu okuyup alışveriş yapıp pazartesi başlamak istiyorum.şimdiden çayımı şekersiz içmeye başladım.inanıyorum bu sefer olacak
akrepcim kübra için eklediğin resimlerde isim değişikliği yapabiliyor musun bende oğlumun ilk doğum günü için güzel bir parti düzenlemek istiyorum bu resimlerde çok güzel olur

oyyy kızlar oyy bugün çok kötü bir gün geçirdim :( 18 yıllık öğretmenim ilkkez bir veli bildiğin binayı bastı beni aramaya :/ güvenlik engel olmuş ama ben onu bulurum da bilirim de esmiş gürlemiş gitmiş...walla tırstım ne yalan söyleyeyim...walla biz kadınlardan korkulur..anne nasıl doldurduysa adamı yalan yanlış baba direk işten soluğu bizim orda almış...konuda şu; çocuk dikkat dağınıklığıyla beraber küfür argo şiddet herşeyin olduğu bir 4. sınıf öğrencisi..daha önce kitap defter getirmiyor ve çok küfrediyor diye anneyle konuşmuştum ve şikayet değil çözüm bulalım diye de altını çizmiştim çünkü kadın ben onu benzetirim bi daha yapmaz falan demişti...hatta ram (rehberlik araştırma merkezi) ve ücretsiz destek alabileceği 2 yerin telefonlarını vermiş, bir de bi arkadaşıma yönlendirmiştim adımla gidin falan diye :/ bugün de ders başladı çocuğu bahçeden çağırdım, özel olarak, gelmedi derse, 14-15. dk da gelince almadım derse idareye git dedim...anne de meğer okuldaymış çocuk direk anneye gitmiş kadın bildiğin sınıfı bastı girecek sınıfa falan diye bi efelendi..ben de geç kağıdı olmadan alamam, 15 dk neredeydi ne bileyim dedim ama gayet ılımlıyım, hem bu ona ders olsun falan diyorum, kadın al git çocuğu daha 2. derste baba gelmiş..ben çocuğuna küfürbaz demişim defter getirmiyor demişim kağıda yazsa nolurmuş bilmem ne bilmem ne!!! hiç alakası yok bugünkü konularla...erkeklere inanamıyorum bazen...sonuç ben onu görcem diye bağır çağır gitmiş...acaip demoralize oldum...bunca yıldır hiçbir öğrencimle bu noktaya gelmediğim gibi o çocuğu da kaybetmemek için çok uğraştım gerçekten...çıkışta diğer veliler olaya şahit olmuşlar benim haberim yok ya, onun adına özür diliyorlar dikkate almayın falan diyorlar ben de anlamıyorum ne diyorlar diye meğer adam binayı ayağa kaldırmış...olan çocuklara oluyor yazık o anne-babalara gerçekten..

Çok geçmiş olsun canım. malesef çocuklar kadar velilerin de eğitilmesi gerek. sen ne kadar uğraşırsan uğraş bazen veliye bir türlü ulaşamıyorsun. sıkma canını. Hep söyler dururum ülkemizde yetişkin eğitimi verilmeli herkese. Özellikle anne-babalara.

oyyyyy daha zırıltımdurmamıştı yeniden çağladı coştu :/ 9da uyuyan ben bu saatte cin gibiyim iyice ayarım bozuldu :/ canım benim çok teşekkür ederim...iyi ki sizlerle yolum kesişmiş..allah razı olsun...yarın kızıma göstermek üzere kaydettim resimleri eminim bayılacak teyzesi :) onun yerine çok çok çok öpüyorum sizi :)

Adaşımın gül yanaklarından benim yerime de öp annesi :54::54::54::54:

Keşke elimizden daha fazlası gelse ama sanal alemde ancak bu kadar olabiliyor işte..

Rabbim güzel prensesin ömrünü sağlıkla huzurla, başarı ile doldursun inş..:16::16::16:

evet kilommm 60.1
ohh beee valla dün tartıda 62.5 görünce moralim çok bozulmuştu ama o meğersem yediğim 2 şişe serumun şişliğiymiş
ondan dün diyorudum başlangıç kilom 62 olsun diye
valla çok mutluyum hadi bakalım gaza gelelim

varmıyız 5 günde 5 kilo diyetine c.tesi başlayalım patatesle hadi kızlar ya

bu 5 günde 5 kilo diyeti nasıl bir şey?

**2. TAKIM 354. ETAP **

akrep33 ( 65 / //%)
Seldom ( 79.5 /79,4/0,1/0,13%)
hedef52 ( 63,7 ////%)
selennnnn ( 60, 0////%)
Siyahbeyaz06( 71,3 /70,7 /0,6 /0,42 %) kilo yüzdesi ikiye bölündü
Ambuyanbu ( 75.5 ///%)
nurceng( 61.6//// % )
uhs ( 67,3 /67,6 / -0,3/ -0,22% )kilo yüzdesi ikiye bölündü
nazperver( 58,1 /// % )
ozgekrd (85 ////%)
fatmabol (başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:
elif_merve (başlangıç kilosu=65 / Bu sabahki kilo=65.5 )Hedef kilo:53
m1986 (başlangıç kilosu=65.5 / Bu sabahki kilo=63.8 )Hedef kilo:60
2. TAKIM ORTALAMASI

yaptım galiba :))

Son düzenleme:
Sonradan düzelttim. Kilo almamışım. Ama vermemişim de kilom 65 dün tekrar tartilinca ben de şaşırdım zaten. O 600 gram şişlikmiş :)

Tamam canım hadi bu hafta bi hızlandır kendini ve aramıza iyice kaynaş, haftaya listede olmaya çalış..

Yaa bu hafta kimseyi almayalım yeni üye olarak, tüm yeni üyeleri bir hafta daha erteliyorum ve lütfen bu durum yanlış anlaşılmasın, olması gereken ne ise onu uyguluyorum, kesinlikle kişisel bi durum değil..
Listedeki tüm isimleri bu şekilde ince eleyip sık dokuyarak almışımdır..Listeye girmek isteyen zaten belli eder kendini, ne olursa olsun sarılır, kilo verme isteğine ve kalır takımda..
Hepimiz hep birlikte birbirimize destek vererek kilo vermeye çalışıyoruz, özellikle duygusal dalgalanmalar kilo verebilmeyi çok etkiliyor, süreci uzatabiliyor.. İşte tam bu anlarda biliyoruz ki devreye girebilecek 2. takım şekerleri var :69: ve o yüzden bazen aileden de ileri olabiliyor burası..

Buranın kıymetini bilmek lazım...

Önce kendimiz ve sonra takım için kilo vermek lazım...

uyudum canim ama kalktim hersey ayni :)))

ayyy sagol canim teklif etmen bile cok hosuma gitti cok sagol.benim biri 5,5 diger 2,5 yasinda iki oglum var.ben buyuk oglumla asiri ilgiliydim simdi ilgi bolundu.hala bazen ben kardesimi seviyorum ama genede gitsin diyo. en buyuk sorun yalniz oynamayi bilmiyo.hep benle oynadi simdide ya tv seyrediyo yada arkamda hadi nezaman isin biticek diye beni bekliyo.bide kucugum cok inatci ama anlatilicak gibi degil.istedigi olmayinca kendini yuz ustu yere atiyo.ille istedigi olucak yoksa aglamaktan oluyo. bende biliyorum her istedigini yapmamak lazim zaten yapmadigim daha cok oluyo ama bazen buyugu ikna edip onun istedigini yapiyorum.buyukte agliyo diye her istedigini yapmak zorundamiyim diyo haklisin ama daha anlamiyo biraz buyuyunce seni anliycak guzelce oyniycaksiniz diyorum ama bazen etkilemiyo olay buyuyo. bide bugunku saptamam yukarkinin oglu cok sinirli ve oglum buhafta hep onlaydi bide ondanda etkilendi galiba

canım uzmanlık alanım ortaokul ve lise öğrencileri ama, büyük oğlunun kardeşine karşı kıskançlık duyması normal. oğlunla özel konuşmalar yapmayı deneyebilirsin. gece yatmadan önce mesela, ona ne kadar değerli biri olduğunu, zeki olduğunu akıllı olduğunu vs. söylemen, ama sadece sen ve o olacak şekilde, onu sakinleştirebilir. bir de anaokuluna gitmesi de iyi olabilirdi. komşunuzun oğlunu model almış olabilir. o çocuğun kötü davranışlarını evde eşinle konuşuyormuş gibi yaparak oğluna mesaj verebilirsin. çocuklara direkt söylemekten ziyade yetişkinlerin kendi aralarında konuşuyormuş gibi yapması bazen daha etkili olabiliyor. daha iyi yardım edebilmeyi isterdim ama elimden bu kadarı geldi :(

**2. TAKIM 354. ETAP **

akrep33 ( 65 / //%)
Seldom ( 79.5 /79,4/0,1/0,13%)
hedef52 ( 63,7 ////%)
selennnnn ( 60, 0////%)
Siyahbeyaz06( 71,3 /70,7 /0,6 /0,42 %) kilo yüzdesi ikiye bölündü
Ambuyanbu ( 75.5 ///%)
nurceng( 61.6//// % )
uhs ( 67,3 /67,6 / -0,3/ -0,22% )kilo yüzdesi ikiye bölündü
nazperver( 58,1 /// % )
ozgekrd (85 ////%)
fatmabol (başlangıç kilosu= / Bu sabahki kilo= )Hedef kilo:
elif_merve (başlangıç kilosu=65 / Bu sabahki kilo=65.5 )Hedef kilo:53
m1986 (başlangıç kilosu=65.5 / Bu sabahki kilo=63.8 )Hedef kilo:60
2. TAKIM ORTALAMASI

yaptım galiba :))
Ayyy ben dün kilo bildirmemişmiyim :30::30::30:

Aman aman aman ben buraya girmediğimde de burayla beynimde konuşup duruyorum :9: sanırsam o yüzden :9:

Malesef artıdayım kızlar hemde 500 gr :17:

Bu terslikde bir iş var....
Salıdan bu yana tempolu yürüyüşlerime inatla devam ediyorum hatta dün menü sonrası 100 kez zıplamalarıma da başladım..Akşam 6 / 6:30 sonrası yemedim..Pantolonlarım daha rahat oluyor, görenler kilo vermişsin ne güzel olmuşsun diyor ve ben artıda çıkıyorum:53::53::53:
..... amaaaaa bağırsaklar halaa grevde :40:

Dün akşam saat 18:00 sonrası yemekten uzak durma yasağı bitti, bugün 1 saat daha aşağı çekiyorum saat 17:00 ye kadar yiyebilicem sonrası cısss:45:

Ben şimdi 14. takımın listesi ile ilgileneyim tabi öncesi yazmam gereken yazı var bilgisayarda, inş. hedef müsait olur liste için, cidden çok faydası dokunuyor hedefin, gözüm arkada kalmıyor, hiç giremediğimde mesaj atmışımdır hemen iki takımla da ilgilen diye sağolsun hiç kırmadı beni ve yükümü hep hafifletti, Rabbim de senin yüklerini, sıkıntılarını hafiletsin, onların yerine huzur sağlık mutluluk doldursun inş...:16::16:

Ayyy ben dün kilo bildirmemişmiyim :30::30::30:

Aman aman aman ben buraya girmediğimde de burayla beynimde konuşup duruyorum :9: sanırsam o yüzden :9:

Malesef artıdayım kızlar hemde 500 gr :17:

Bu terslikde bir iş var....
Salıdan bu yana tempolu yürüyüşlerime inatla devam ediyorum hatta dün menü sonrası 100 kez zıplamalarıma da başladım..Akşam 6 / 6:30 sonrası yemedim..Pantolonlarım daha rahat oluyor, görenler kilo vermişsin ne güzel olmuşsun diyor ve ben artıda çıkıyorum:53::53::53:
..... amaaaaa bağırsaklar halaa grevde :40:

Dün akşam saat 18:00 sonrası yemekten uzak durma yasağı bitti, bugün 1 saat daha aşağı çekiyorum saat 17:00 ye kadar yiyebilicem sonrası cısss:45:

Ben şimdi 14. takımın listesi ile ilgileneyim tabi öncesi yazmam gereken yazı var bilgisayarda, inş. hedef müsait olur liste için, cidden çok faydası dokunuyor hedefin, gözüm arkada kalmıyor, hiç giremediğimde mesaj atmışımdır hemen iki takımla da ilgilen diye sağolsun hiç kırmadı beni ve yükümü hep hafifletti, Rabbim de senin yüklerini, sıkıntılarını hafiletsin, onların yerine huzur sağlık mutluluk doldursun inş...:16::16:

Amin :)) bağırsaklar için harika bir tarifim var üstelik müthiş lezzetli ;) eşit miktarda kuru kayısı, hurma, kuru erik, ve dut kurusunu bir kaba dodur sonra üstüne kaynar su doldur üstünü çok az geçecek kadar. üstünü kapatıp iyice yumuşayana kadar beklet birkaç saat. sonra çekirdejlerini temizleyip robottdan geçir ve macun kıvamına gelince kavanoza doldur. hegün 1 kaşık ye. çok zor durumdaysan sabah akşam 1 kaşık ye. karışım buz dolabında 1 hafta durabiliyor. gerçekten mucizevi bir şey ;) bir de haftada 2-3 kez yulaf ezmeli kahvaltı öneririm.

Son düzenleme:
Back
X